Μαύρισμα στην Παραλία: Tα DO'S & DONΤ'S Για Να Ξεχωρίσεις!

mayrisma_sthn_paralia_bodyshine_thessaloniki

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσεις τον ήλιο!

 

Μας βοηθά να συμπληρώσουμε αυτά τα πολύ σημαντικά επίπεδα της βιταμίνης D, ενισχύει τη σεροτονίνη στο σώμα μας, κάνοντας μας να νιώθουμε καλύτερα και φυσικά, μπορεί να αφήσει το δέρμα μας με μια όμορφη λάμψη.

 

Αν σου αρέσει το μαύρισμα στην παραλία και θέλεις να μάθεις πώς να μαυρίσεις γρηγορότερα (αλλά και με ασφάλεια) αυτό το καλοκαίρι, διάβασε παρακάτω για κορυφαίες συμβουλές για το πώς να βελτιώσεις το μαύρισμα σου χωρίς να βλάψεις το δέρμα σου!

 

ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ


Αν πιστεύεις ότι η αποφυγή της εφαρμογής του αντηλιακού είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μαυρίσεις, ξανασκέψου το!

 

Ποτέ μην παραλείπεις τη χρήση αντηλιακού (ειδικά τις πρώτες φορές στην παραλία), ακόμα κι αν δεν καίγεσαι εύκολα, καθώς οι ακτίνες UV του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος σου και να σε θέσουν σε κίνδυνο καρκίνου του δέρματος.



Αντίθετα, επέλεξε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος SPF30 για να διασφαλίσεις ότι προστατεύεις την επιδερμίδα σου!

 

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ


Η επιλογή της ώρας που θα μαυρίσεις μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα στο να πετύχεις μια υπέροχη λάμψη ή ένα επώδυνο ηλιακό έγκαυμα!

 

Ο ήλιος είναι συνήθως πιο δυνατός μεταξύ 10 π.μ. και 3 μ.μ., οπότε αν εκτίθεσαι αυτή την ώρα, βεβαιώσου ότι το δέρμα σου είναι πλήρως προστατευμένο και κάνε τακτικά διαλείμματα στη σκιά.

 

Η σκιά μπορεί να φαίνεται αντιπαραγωγική στην αναζήτηση μαυρίσματος, αλλά η μείωση της έντασης της υπεριώδους ακτινοβολίας στην οποία εκτίθεσαι από καιρό σε καιρό σημαίνει ότι θα είσαι πιο υγιείς και το μαύρισμα σου θα διαρκέσει περισσότερο!

 

Faux That Glow


Αν είσαι κορυφαίο μέλος του Club χλωμού δέρματος και δυσκολεύεσαι να αποκτήσεις μαύρισμα, μην ανησυχείς - δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να δώσεις στο δέρμα σου μια χείρα βοηθείας εφαρμόζοντας Self Tanner.

 

Αλλά να θυμάσαι, το "ψεύτικο μαύρισμα" δεν προσφέρει καμία απολύτως αντηλιακή προστασία, επομένως εφάρμοσε πάντα το SPF σου όταν είσαι έξω στον ήλιο.

 

➤  Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ "SELF-TANNING" ΤΟΥ BODYSHINE

 

st_tropez_self_tanning_mousse_1_hour_express

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΤΡΟΦΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ


Υπάρχουν πολλά φρέσκα τρόφιμα εκεί έξω που μπορούν να σε βοηθήσουν να απολαύσεις ένα μαύρισμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Το πιο συχνά συζητούμενο είναι τα καρότα, καθώς λέγεται ότι βοηθούν στην παραγωγή μελανίνης στο δέρμα σου, ενώ οι ντομάτες και οι φράουλες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος σου και την καταπολέμηση της αφυδάτωσης.

 

Μας αρέσουν επίσης οι πολυφαινόλες, μια ομάδα αντιοξειδωτικών που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο, οι οποίες βρίσκονται στη μαύρη σοκολάτα και σε ένα ευρύ φάσμα μούρων. Φρουτοσαλάτα, κανείς;

 

ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ Devoted Creations


Θέλεις να περνάς λιγότερο χρόνο στον ήλιο, αλλά να έχεις ένα βαθύ, σκούρο, χρυσαφί μαύρισμα; Ακούγεται υπέροχο, σωστά;

 

Λοιπόν, αυτό ακριβώς σου επιτρέπει η Devoted Creations! Η γκάμα των προϊόντων επιτάχυνσης του μαυρίσματος έχει διαμορφωθεί με ενεργά και αποκλειστικά συστατικά για να αυξήσει τα επίπεδα μελανίνης στο δέρμα σου.

 

Τα αποτελέσματα; Το πιο αληθινό και υγιές μαύρισμα που έκανες ποτέ! Τα προϊόντα της βοηθούν στο να προετοιμαστεί το δέρμα σου για χρόνο στον ήλιο, γι' αυτό είναι καλύτερο να αρχίσεις να χρησιμοποιείς τη σειρά από την αρχή μέχρι και μετά την ηλιοθεραπεία.

 

Οι κρέμες για μαύρισμα της Devoted Creations δεν περιέχουν SPF, γι' αυτό να βάζεις πάντα αντηλιακή κρέμα όταν βρίσκεσαι στην παραλία!

 

➤ ΚΡΕΜΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ : BEST OF DEVOTED CREATIONS

 

somewhere_on_a_beach_tanning_lotion_devoted_creations

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

 

Τέλος, προτού σου επιτρέψουμε να μαυρίσεις, να θυμάσαι ότι η διατήρηση μιας υπέροχης λάμψης δεν συμβαίνει μόνο όταν βρίσκεσαι δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία.

 

Στο τέλος του μαυρίσματος, μπες στο ντους για να αυξήσεις τη μακροζωία της χρυσής λάμψης σου και, στη συνέχεια, περιποιήσου το δέρμα σου με ένα θρεπτικό After Sun για να αποτρέψεις το ξεφλούδισμα και να διατηρήσεις το δέρμα σου υγιές, λείο και ζωντανό.

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ AFTER SUN: ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ;

 

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με όσα "Πρέπει & Δεν Πρέπει" για να ενισχύσουμε τη ρουτίνα ηλιοθεραπείας σου!!

 

 DO 

 

Φόρα Αντηλιακό. Υπάρχει ένας κοινός μύθος ότι το αντηλιακό σε εμποδίζει να μαυρίσεις σωστά, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

 

Το αντηλιακό βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις επικίνδυνες τις ακτίνες του ήλιου, ενώ εξακολουθεί να επιτρέπει μια σταθερή διαδικασία μαυρίσματος.

 

Φρόντισε Να Ενυδατώνεσε Σωστά! Πριν βγεις στον ήλιο, ετοίμασε ένα μπουκάλι 1,5 λίτρου με μερικά παγάκια και φρέσκο ​​λεμόνι και προσπάθησε να το τελειώσεις μέχρι το τέλος του μαυρίσματος.

 

Περιορίστε Την Ηλιοθεραπεία Σου Το Πολύ Σε Δύο Ώρες Την Ημέρα. Για πιο ανοιχτόχρωμους τύπους δέρματος, αυτό θα είναι ήδη επικίνδυνο, γι' αυτό πρόσεχε το δέρμα σου.

 

Φόρα Γυαλιά Ηλίου & Καπέλο. Το δέρμα στο πρόσωπο σου είναι πολύ λεπτό και αξίζει την κατάλληλη προστασία. Κράτησε το κεφάλι σου μακριά από τον ήλιο.

 

Ενωδάτωσε Το Δέρμα Σου Μετά Το Μαύρισμα. Ενυδάτωσε και ανανέωσε το δέρμα σου με μια απαλή, καταπραϋντική κρέμα. Βοήθα το δέρμα σου να ανακάμψει και να είναι έτοιμο για την επόμενη στιγμή ηλιοθεραπείας.

 

coconut_krem_moisturizer_tan_extender_devoted_creations

 

 DON'T 


Μην Κάνεις Ηλιοθεραπεία Την Πιο Ζεστή Περίοδο Της Ημέρας. Μεταξύ 12-3 μ.μ. ο ήλιος είναι στο αποκορύφωμα του, γι' αυτό απέφυγε το μαύρισμα αργού ψησίματος!

 

Το δέρμα ανανεώνεται κάθε 10 ημέρες, επομένως όσο πιο αργά μαυρίσεις τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα.


Μην Πίνεις Αλκοόλ Ενώ Μαυρίζεις. Το αλκοόλ αφυδατώνει το σώμα και κάνει το δέρμα σου πιο ευάλωτο στις βλάβες από τον ήλιο.

 

Μην Κάνεις Αποτρίχωση ή Απολέπιση Λίγο Πριν Πας Για Μαύρισμα. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ακριβώς πριν από την ηλιοθεραπεία θα προκαλέσει ερεθισμό, φλεγμονή και μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορο ηλιακό έγκαυμα.

 

Συνειδητοποίησε Ότι Ένα Ηλιακό Έγκαυμα Δεν Μετατρέπεται Σε Έντονο Μαύρισμα. Το καμένο δέρμα θα γίνει πιο σκούρο βραχυπρόθεσμα, αλλά θα ξεφλουδίσει μέσα σε αρκετές ημέρες, αφήνοντας σε με το ίδιο δέρμα που είχες πριν το μαύρισμα. Έτσι: Μόνο πόνο αλλά όχι κέρδος!

 

Μην Υποθέτεις Ότι Το Να Μην Έχεις Μαυρίσει Αμέσως Σημαίνει Ότι Δεν Έχεις Μαυρίσει Αρκετά. Χρειάζονται κάποιες ώρες ή/και ημέρες για να βγει το μαύρισμα στην επιφάνεια…

 

 Σκεφτεσαι Το Μαυρισμα Των Ονειρων Σου; 


Η ηλιοθεραπεία μπορεί να είναι επιβλαβής εάν δεν ξέρεις πώς να την κάνεις σωστά. Ο καρκίνος του δέρματος είναι πραγματικός και γι' αυτό θα πρέπει να φροντίζουμε σωστά το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας, το ΔΕΡΜΑ μας.

 

Διάβασε Επίσης

➤ ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

➤ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!


 

#GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

syxnes_erwthseis_gia_to_mayrisma_faq_tanning

Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά Με Το Μαύρισμα - FAQ's TANNING

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

oi_kalyteres_kremes_mayrismatos_gia_anoixtoxrwmo_derma_blog_post_bodyshine

Οι Καλύτερες Κρέμες Μαυρίσματος Για Χλωμό Δέρμα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.