SOLARIUM CREAM: Τι Είναι Και Γιατί Πρέπει Να Εφαρμόζεται!

solarum_cream_tanning_lotion_bodyshine

Όταν αρχίζετε να ψάχνετε για μια solarium cream, έρχεστε αντιμέτωποι με δεκάδες προϊόντα που ισχυρίζονται ότι παρέχουν μια ανώτερη εμπειρία μαυρίσματος και κορυφώνουν το μαύρισμα σας.

 

Τι είναι τόσο ξεχωριστό σχετικά με τις κρέμες για σολάριουμ και το πιο σημαντικό, είναι μια καλή επιλογή για εσάς;

 

Οι κρέμες μαυρίσματος που είναι ειδικά σχεδιασμένες για σολάριουμ είναι μια δημοφιλής επιλογή για αυτούς που θέλουν να επιτύχουν μια φυσική ηλιόλουστη εμφάνιση ΑΜΕΣΑ.

 

Είναι προσιτές, παρέχουν όμορφα αποτελέσματα και διατηρούν το δέρμα σας σωστά ενυδατωμένο.

 

 

Ας ξεκινησουμε τωρα με την κρισιμη ερωτηση - αξιζει τον κοπο να χρησιμοποιησετε solarium cream;

 

ΦΥΣΙΚΑ! Γιατί;

  • Πρώτον, η κρέμα μαυρίσματος ενυδατώνει το δέρμα. Αυτό είναι απαραίτητο καθώς το ξηρό δέρμα ανακλά την υπεριώδη ακτινοβολία και δεν μαυρίζει.
  • Δεύτερον, περιέχει συστατικά που βοηθούν το δέρμα να απορροφήσει περισσότερο το υπεριώδες φως.
  • Τρίτον, αυτοί οι επιταχυντές διεγείρουν την παραγωγή μελανίνης για πιο γρήγορα αποτελέσματα.

 

Βλέπετε, το δέρμα δημιουργεί μελανίνη για να προστατευτεί από το ηλιακό έγκαυμα. Οι λοσιόν μαυρίσματος προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τις ζημιές που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

Παρέχουν μια δόση αντιοξειδωτικών για την πρόληψη της διάσπασης του ιστού. Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθούν να αποτρέψουν την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την ηλιοθεραπεία.

 

Τυποι Κρεμας Μαυρισματος


Δεν είναι όλες οι κρέμες μαυρίσματος ίδιες και η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι το συστατικό ή τα συστατικά με τα οποία έχουν διαμορφωθεί.



DHA BRONZERS

 

Οι κρέμες για σολάριουμ με bronzers περιέχουν DHA (διυδροξυακετόνη), έναν υδατάνθρακα που αντιδρά με τα αμινοξέα του δέρματος σας για να σχηματίσει αυτό το καφέ χρώμα.

 

Ωστόσο, η χρήση ενός bronzer DHA δίνει μόνο την ψευδαίσθηση ότι το δέρμα σας είναι μαυρισμένο. Το κανονικό μαύρισμα είναι αποτέλεσμα της παραγωγής μελανίνης στο σώμα μέσω μελανογένεσης, και δεδομένου ότι τα DHA δεν επηρεάζουν την παραγωγή μελανίνης, το αποτέλεσμα είναι αυτό που τα περισσότερα άτομα αποκαλούν «ψεύτικο μαύρισμα».

 

Επιπλέον, το DHA επηρεάζει μόνο τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα οποία ρίχνονται σταδιακά σε 7 έως 10 ημέρες, απαιτώντας έτσι επανάληψη εφαρμογής.

 

Η επίδραση των DHA bronzers δεν είναι στιγμιαία. Χρειάζονται περίπου 2-4 ώρες για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα και το δέρμα σας μπορεί να συνεχίσει να σκουραίνει έως και 72 ώρες.

 

Η επιλογή του σωστού ποσοστού DHA στο bronzer με βάση τον τύπο του δέρματος σας θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα:

  • 5-8% - τύποι δέρματος I και II 
  • 10% - τύποι δέρματος III και IV 
  • 12% - τύπος δέρματος V

 

Βρες Τον Τύπο Δέρματος Σου - Κλίμακα Fitzpatrick

 

matte_black_krema_mayrismatos_devoted_creations_bodyshine_tanning_lotions

Αφεθείτε στην πολυτέλεια της Matte Black™ από την Devoted Creations!

 

Χαρίζει το πολυπόθητο μαύρο ματ εφέ και καλύπτει τυχόν ενοχλητικές δερματικές ατέλειες κάνοντας «contouring» στην επιδερμίδα σας, μετά από κάθε εφαρμογή.

  

NATURAL BRONZERS

 

Τα φυσικά bronzers περιέχουν ειδικά φυτικά εκχυλίσματα αντί DHA ή χημικά. Τα κοινά συστατικά περιλαμβάνουν την καραμέλα και τη ριβοφλαβίνη, που δίνουν άμεση ώθηση στο χρώμα.

 

Υψηλότερης ποιότητας φυσικά λοσιόν bronzer μπορούν να παρασκευαστούν με οργανικά συστατικά και εξωτικά εκχυλίσματα που βοηθούν στη διαδικασία μαυρίσματος αυξάνοντας την κυκλοφορία οξυγόνου στην επιδερμίδα και ενισχύοντας την παραγωγή μελανίνης.

 

Πολλά από τα συστατικά που περιέχονται στις κρέμες μαυρίσματος με φυσικά bronzers, είναι ενυδατικά και υποστηρίζουν το υγιές μαύρισμα παρέχοντας τη σωστή υγρασία στο δέρμα.

 

Λόγω της φύσης τους, τα φυσικά bronzers διαρκούν μόνο 3-4 ημέρες, απαιτώντας πολύ συνεπή εφαρμογή.

 

tanning_lotion_with_natural_bronzers_devoted_creations_dec_glow_bodyshine

This Is Your Time To Glow! H κρέμα μαυρίσματος DC Glow™ αποτελεί το εισιτήριο σας για το ΑΠΟΛΥΤΟ μαύρισμα.

 

Ξεχάστε τους διευρυμένους πόρους και ενισχύστε το μαύρισμα σας εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ενυδάτωση.

 

ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΕΣ / ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ



Μια κρέμα ενισχυτής / επιταχυντής έχει συστατικά που θα ενυδατώνουν και θα μαυρίζουν το δέρμα σας.

 

Σε αυτό τον τύπο κρέμας μαυρίσματος για σολάριουμ δεν θα βρείτε καθόλου bronzer. Η κύρια δράση τους είναι να επιταχύνουν την διαδικασία της παραγωγής μελανίνης και να μαυρίζουν φυσικά την επιδερμίδα σας.

 

Η λοσιόν είναι λευκή, οπότε δεν αφήνει λεκέδες ή γραμμές στο δέρμα στη περίπτωση που δεν έχει απλωθεί ομοιόμορφα (σε αντίθεση με τις κρέμες με bronzer), ενώ το μαύρισμα αναπτύσσεται φυσικά.

 

krema_epitaxynshs_mayrismatos_fast_track_to_black_devoted_creations_bodyshine

Με σύστημα ελαχιστοποίσης των πόρων και την δράση ισχυρών αντιοξειδωτικών, η Fast Track 2 Black υποστηρίζει την παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας προσφέροντας ομοιόμορφο, 100% φυσικό μαύρισμα.

 

ΚΡΕΜΕΣ ΥΠΕΡΑΙΜΙΑΣ (HOT TINGLES)



Οι κρέμες μαυρίσματος με δράση υπεραιμίας περιέχουν συστατικά που προκαλούν μικροκυκλοφορία. Η μικροκυκλοφορία φέρνει αίμα στην επιφάνεια του δέρματος.

 

Όταν το οξυγόνο στο αίμα σας ανεβαίνει στην επιφάνεια του δέρματος, το υπεριώδες φως μπορεί να φτάσει πολύ πιο εύκολα. Αυτή η διαδικασία θα εμβαθύνει το μαύρισμα σας σε ένα νέο επίπεδο.



Χρησιμοποιώντας μια κρέμα υπεραιμίας, μπορεί να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε ή όλα τα ακόλουθα που μπορεί να διαρκέσουν περίπου μία ώρα:

  • Ήπιο έως Έντονο Μυρμήγκιασμα Στο Δέρμα
  • Ελαφριά έως Έντονη Ερυθρότητα Στο Δέρμα
  • Ήπια έως Έντονη Θερμότητα Στην Επιφάνεια Της Επιδερμίδας


Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να χρησιμοποιείτε κρέμα υπεραιμίας στο πρόσωπο σας. Το δέρμα είναι πολύ λεπτό και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στο σπάσιμο ενός τριχοειδούς αγγείου.

 

Αν θέλετε να μειώσετε την αίσθηση της κρέμας για σολάριουμ, ανακατέψτε την με έναν επιταχυντή ή με ένα bronzer. Θα πετύχετε ένα εκπληκτικά σκούρο μαύρισμα! Βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή.

krema_mayrismatos_fuel_my_fire_devoted_creations_bodyshine

Ανακαλύψτε την νέα ανανεωμένη φόρμουλα υπεραιμίας της Devoted Creations.

 

Η κρέμα μαυρίσματος Fuel My Fire™ σας εγγυάται ότι θα ανεβάσει την θερμοκρασία και θα απογειώσει το μαύρισμα σας!

 

ΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΨΥΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (COOLΕRS)

 

Οι κρέμες μαυρίσματος με ψυκτική δράση είναι το αντίθετο των υπεραιμίας. Αυτές οι κρέμες δίνουν μια αίσθηση ψύξης και δροσιάς. Επίσης, αναζωογονούν, τονώνουν και απαλύνουν το δέρμα για μια υπέροχη και δροσερή εμπειρία μαυρίσματος.

 

krema_gia_mayrisma_mermaid_majesty_devoted_creations_bodyshine

Η πρωτοποριακή φόρμουλα της Mermaid Majesty™ επιταχύνει την διαδικασία του μαυρίσματος ενώ προσφέρει μοναδική αίσθηση δροσιάς και αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και μαυρισμένη.

 

Άλλα Συστατικά Που Θα Βρείτε Σε Μία Κρέμα Μαυρίσματος

 

  • Εκχύλισμα Καφεΐνης: Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, το εκχύλισμα καφεΐνης έχει συσφικτική δράση, διατηρώντας το νεανικό και πιο σφριγηλό.
  • Έλαιο Καρύδας: Ένας από τους πιο ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες! Θρέφει βαθιά και ενυδατώνει, αποτρέποντας την επιδερμίδα να στεγνώσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας.
  • Σιλικόνη: Παρέχει επιπλέον ενυδάτωση στο δέρμα και διατηρεί το χρώμα για πολύ περισσότερο.
  • Τυροσίνη: Είναι ένα αμινοξύ και αποτελεί ένα από τα δομικά στοιχεία της μελανίνης και γι 'αυτό εμφανίζεται σε πολλές κρέμες μαυρίσματος.

 

Πλεονεκτηματα Της Χρησης Κρεμας Στο Σολαριουμ

  • Παρέχει Γρηγορότερα Αποτελέσματα.
  • Είναι Απολύτως Ασφαλείς Στη Χρήση & Δεν Ενέχει Κινδύνους Για Την Υγεία Των Χρηστών.
  • Δεν Προκαλεί Ενόχληση Μετά Την Εφαρμογή (Με Εξαίρεση Τις Tingles).
  • Είναι Πλούσια Σε Ενυδατικά Που Παράγουν Ομοιόμορφο Μαύρισμα. 
  • Διατηρούν Την Επιδερμίδα Ενυδατωμένη.

 

Για τα καλύτερα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να "χτίσετε" αρχικά μια βάση μαυρίσματος με έναν ενισυχτή/ επιταχυντή και στην συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα bronzer ή μια tingle λοσιόν. Αλλιώς τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο θεαματικά.

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ! Ένα μαύρισμα ανάλογο αυτού του τύπου δέρματος σας θα δημιουργήσει μια φυσική χρυσή λάμψη που θα γυρίσει τα κεφάλια!

 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

 

Αρκετοί ισχυρισμοί για τα οφέλη για την υγεία, όπως βελτιωμένη εμφάνιση, βελτιωμένη διάθεση και αυξημένα επίπεδα βιταμίνης D έχουν αποδοθεί στο μαύρισμα. 

Η έκθεση στο ηλιακό φως έχει συνδεθεί με βελτιωμένη ενέργεια και αυξημένη διάθεση. Η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι φαίνονται καλύτερα με μαύρισμα μπορεί να εξηγήσει εν μέρει αυτό το φαινόμενο.

 

Άτομα με εποχιακή συναισθηματική διαταραχή αναφέρουν βελτιωμένη κατάσταση διάθεσης όταν εκτίθενται σε ηλιακό φως και συχνά μαυρίζουν.

 

Παρόλο που οι πρώτες μελέτες είχαν δείξει ότι η αύξηση της διάθεσης συνδέθηκε με αυξημένα επίπεδα ενδορφίνης , οι επόμενες μελέτες δεν βρήκαν τέτοια συσχέτιση.



Ένα βασικό μαύρισμα μπορεί να λειτουργήσει ως «η φυσική προστασία του σώματος από το ηλιακό έγκαυμα».

 

Το μαύρισμα λίγο πριν εκτεθείτε στην ηλιακή ακτινοβολία προσφέρει ένα παράγοντα προστασίας από τον ήλιο (SPF) 3 - 4.

 

Παρόλα αυτά, το "μαύρισμα βάσης" δεν παρέχει επαρκή προστασία, η χρήση αντηλιακών και η συνετή έκθεση στον ήλιο παραμένουν απαραίτητες για την πρόληψη των ηλιακών εγκαυμάτων.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 


Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

mathe_ta_panta_gia_ta_proionta_mayrismatos

Μάθε Τα Πάντα Για Τα Προϊόντα Μαυρίσματος

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

tanning_lotion_ti_einai_to_bronzer_bodyshine

TANNING LOTION: Τι Είναι Το Bronzer; - Οι Διαφορές Μεταξύ Των Bronzers

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.