ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφή Παραγγελίας 

Η πολιτική μας διαρκεί 14 ημέρες. Αν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Πρόσθετα μη επιστρεφόμενα αντικείμενα αποτελούν και οι δωροκάρτες.

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, απαιτούμε το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ).

Σε περίπτωση που δεν επιστραφεί εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το Bodyshine δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες αφότου την πραγματοποιήσατε.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε email στο info@solariumthessaloniki.com ή καλέστε στο +30 2310 277 970, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-10:00 και Σάββατο 10:00-6:00.

 

Επιστροφές Χρημάτων

Μόλις ληφθεί και ελεγχθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Αν εγκριθεί, τότε θα γίνει επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος.

 

Καθυστερημένες ή Ελλείπουσες Επιστροφές Χρημάτων 

Αν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων.

Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζα σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την ανάρτηση επιστροφής χρημάτων.

Αν έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@solariumthessaloniki.com.

 

Εκπτωτικά Προϊόντα

Μπορούν να επιστραφούν μόνο προϊόντα με κανονική τιμή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων στα προϊόντα με προσφορά.

 

Ανταλλαγές 

Αντικαθιστούμε προϊόν μόνο αν είναι κατεστραμμένo. Αν πρέπει να το ανταλλάξετε με το ίδιο προϊόν, στείλτε μας ένα email στο info@solariumthessaloniki.com και στείλτε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Τσιμισκή 67, 54623 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

 

Αποστολή

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Τσιμισκή 67, 54623 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Αν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που ενδέχεται να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που έχετε ανταλλάξει ενδέχεται να διαφέρει.

Αν στέλνετε ένα προϊόν αξίας άνω των 75€ , θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία παρακολούθησης αποστολής ή να αγοράσετε ασφάλιση αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.