ΚΡΕΜΕΣ Solarium - Tanning Lotions

Οι καλύτερες επιταχυντικές κρέμες μαυρίσματος για τεχνητό μαύρισμα και τον ήλιο είναι εδώ. Βρείτε την κατάλληλη σύνθεση που σας ταιριάζει ώστε να απογειώσει το μαύρισμα σας.

 

Επιταχυντες (Accelerators)

 

Τα προϊόντα αυτά είναι εξαιρετικά για τις πρώτες συνεδρίες καθώς σας βοηθούν να "χτίσετε"  την βάση του μαυρίσματος σας.

devoted-creations-bodyshine-solarium-thessaloniki

 

Ένα υπέροχο γεγονός σχετικά με τους επιταχυντές είναι ότι παρέχουν στο δέρμα σας ενυδάτωση βοηθώντας έτσι στη διατήρηση του μαυρίσματος σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε πριν, καθώς και μετά το σολάριουμ.

 

australian-gold-tanning-lotions-bodyshine-solarium-thessaloniki

Ενισχυτες (Enhancers)

 

Οι ενισχυτές είναι το επόμενο στάδιο όσον αφορά τις κρέμες μαυρίσματος.

 

Εφόσον έχετε αποκτήσει την κατάλληλη βάση μαυρίσματος και θέλετε να το ενισχύσετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα προϊόντα. Πιστεύεται ότι το χρώμα σας έχει μείνει στάσιμο; Εκεί έρχονται οι ενισχυτές.

 

hemp-nation-tanning-lotions-bodyshine-solarium-thessaloniki

Bronzers

 

Τα bronzer είναι λίγο διαφορετικά από τα προϊόντα που αναφέραμε μέχρι στιγμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε bronzer για ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα όταν δεν έχετε χρόνο.

swedish-beauty-bodyshine-solarium-thessaloniki

 

Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν ένα πιο βαθύ μαύρισμα σε μικρότερο χρονικό διάστημα αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται εφόσον η επιδερμίδα σας είναι ήδη μαυρισμένη. Σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μπορεί να αφήσουν λεκέδες.

 

Υπεραιμιας

 

Το όνομα τα λέει όλα! Οι κρέμες μαυρίσματος με δράση υπεραιμίας περιέχουν συστατικά που ο κύριος ρόλος τους είναι να αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα σας έτσι ώστε το προϊόν να απορροφάτε πιο γρήγορα.

 

κρεμα_μαυρισματος_υπεραιμιας_bodyshine_solarium_thessaloniki

Η αντίδραση του δέρματος σε αυτά τα συστατικά είναι μια μικρή αίσθηση κάψας, η οποία υποχωρεί λίγο αργότερα.

Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, δεν συνίστανται η χρήση υπεραιμίας.

 

Your Sunmaker
Τσιμισκή 67, θεσσαλονίκη -  ☎ 2310277970