BEST TANNING LOTIONS - Οι Καλύτερες Κρέμες Για Μαύρισμα

BEST TANNING LOTIONS - Οι Καλύτερες Κρέμες Για Μαύρισμα

Θέλεις να επιστρέψεις από τις διακοπές σου με ένα τροπικό νησιώτικο look; Ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες κρέμες για μαύρισμα του 2022 που θα σε βοηθήσουν να απoκτήσεις υγιές, λαμπερό μαύρισμα.

 

 1. #Tanlife 

 

H #Tanlife™ είναι ένα βούτυρο μαυρίσματος για χρήση τόσο στο σολάριουμ όσο και στην ηλιοθεραπεία, για να επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος.

 

Θα αποκτήσεις γρήγορα ένα βαθύ σοκολατένιο μαύρισμα ή μπορείς σταδιακά να φτάσεις στο μαύρισμα που θέλεις χρησιμοποιώντας την μαζί με το αντηλιακό σου (τουλάχιστον τις πρώτες φορές στην παραλία).

 

H #Tanlife™ συνδυάζει βιολογικό Βούτυρο Καριτέ και άλλα συστατικά όπως τα RevitaFit™, Body Fit™ και Advanced Matrixyl Synthe 6™ για να διατηρεί το δέρμα σου νεανικό, μεταξένιο και λείο.

#tanlife_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

Αυτό το προϊόν είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα.

 

Απόκτησε το μαύρισμα που θέλεις και αφέσου στην παραδεισένια αίσθηση αυτής της κρέμας για μαύρισμα!

 

 2. Truly Iconic 

 

Αν ψάχνεις για μια κρέμα μαυρίσματος που θα σε κάνει τόσο μπρονζέ όσο τα Χολιγουντιανά σου πρότυπα, η Truly Iconic™ είναι η τέλεια επιλογή σου!

 

Αυτή η κρέμα μαυρίσματος έχει όλη τη γοητεία μιας διασημότητας χωρίς να είναι υπερβολική, καθώς προσφέρει ΦΥΣΙΚΑ μαυρισμένη εμφάνιση.

 

Το Tiger Grass™ (γνωστό και σαν Gotu Kola) και το Japanese Rose™, είναι γεμάτα με αντιγηραντικές απαραίτητες βιταμίνες, για να διατηρούν το δέρμα σου νεανικό, σφριγηλό και ελαστικό.

 truly_iconic_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

Η φόρμουλα επιτάχυνσης μαυρίσματος της Truly Iconic™ λειτουργεί γρήγορα για να εμβαθύνει τον τόνο του δέρματος σου σε ένα glam μαύρισμα Πρώτης-Τάξης.

 

Το χρήσιμο συστατικό Advanced Matrixyl Synthe 6™ επιβραδύνει επίσης τα σημάδια γήρανσης και λειαίνει τις ρυτίδες/λεπτές γραμμές για να σε κάνει να φαίνεσαι και να αισθάνεσαι καλύτερα.

 

 3. Yes Way Rosé 

 

Αυτή η κρέμα μαυρίσματος έχει διαμορφωθεί με Εκχυλίσματα Σαμπάνιας & Διαμαντιού για την καλύτερη περιποίηση της επιδερμίδας, παρέχοντας πολυτελή οφέλη για την απαλότητα του δέρματος.

 

Η Yes Way Rosé™ είναι μια κρέμα για μαύρισμα πλούσια σε DHA για να αφήσει το δέρμα σου με ένα μακράς διάρκειας, βαθύ μαύρισμα.

 yes_way_rose_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

Χωρίς κηλίδες, ραβδώσεις ή πορτοκαλί τόνους εδώ! Το Εκχύλισμα Λουλουδιών Blue Tansy™, εξουδετερώνει τους πορτοκαλί τόνους του δέρματος προσφέροντας βαθύτερα και πιο φυσικά αποτελέσματα.

 

Προστάτεψε τα τατουάζ σου και ετοιμάσου για νεανικό, σφιχτό και μπρονζέ λαμπερό δέρμα με τη Μαύρη Κρέμα Μαυρίσματος Yes Way Rosé™!

 

 4. Color Me Coco 

 

Αν αγαπάς το άρωμα της καρύδας και να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής του μαυρίσματος και των τατουάζ σου, η Color Me Coco™ είναι σίγουρα για εσένα.

 

Αυτή η φόρμουλα μαυρίσματος αποτελείται από Λάδι Καρύδας, Γάλα Καρύδας και Συνένζυμο Q10 για να ενυδατώνει καλύτερα το δέρμα σου ενώ σου δίνει ένα εξαιρετικά σκούρο μαύρισμα.

 

Η Color Me Coco™ αυξάνει και διεγείρει την παραγωγή μελανίνης του δέρματος σου για να επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος.


color_me_coco_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

Δεν περιέχει DHA bronzer, αλλά παρόλα αυτά θα συνεχίσεις να έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα ενός σκούρου χρώματος.

 

Επίσης, περιλαμβάνει μια ειδική σύνθεση Προστασίας των Τατουάζ που θα κρατήσει τα τατουάζ σου να φαίνονται φρέσκα και θα τα προστατεύσει από το ξεθώριασμα ενώ θα έχεις το μαύρισμα που θέλεις.

 

 5. Moroccan Midnight 

 

H Moroccan Midnight™ είναι η καλύτερη κρέμα για μαύρισμα για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, ενώ θρέφει το δέρμα σου.

 

Φτιαγμένη με Έλαια Argan και Δαμάσκηνο Kakadu σε συνδυασμό με το Αμύγδαλο, για να δώσει στο δέρμα σου απαλότητα και υγιή λάμψη.

 

Αυτό το προϊόν μαυρίσματος δεν θα σου αφήσει καμία μυρωδιά μετά το μαύρισμα είτε επιλέξεις να το εφαρμόσεις έξω για μαύρισμα στον ήλιο είτε στο σολάριουμ.

  

moroccan_midnight_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

 

Απόλαυσε ένα σκούρο μαύρισμα που διαρκεί, καθώς η Moroccan Midnight™  διατηρεί το δέρμα σου απαλό και ελαστικό!


Θα γίνεις μια χάλκινη θεά σε ελάχιστο χρόνο με τη βοήθεια φυσικών προϊόντων που αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης, όπως το Εκχύλισμα Καραμέλας.

 

 6. Blonde Obsession 

 

Σχεδιασμένη με RevitaFit™, Body Fit™ και Ideal Lift™, η Blonde Obsession™ είναι σαν απόλυτη ξανθιά "Θεά" μαυρίσματος από μόνη της.

 

Απόλαυσε το γλυκό άρωμα του Μαύρου Λωτού με αυτή την κρέμα για μαύρισμα και ζήσε τα ενυδατικά οφέλη.

 

Η Blonde Obsession™ είναι χωρίς γλουτένη και έλαια, ιδανική για λιπαρή επιδερμίδα ενώ καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος και αποκαθιστά την σφριγηλότητα.


blonde_obsession_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

 

Επιπλέον, διεγείρει και επιταχύνει την παραγωγή μελανίνης για πιο σκούρη επιδερμίδα.

 

Και το καλύτερο; - Το δέρμα σου θα γίνει πιο σφριγηλό με μειωμένη εμφάνιση κυτταρίτιδας.

 

 7. Color Karma 

 

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσεις γρήγορα στην ιδανική σου απόχρωση καθώς και στο πιο εντυπωσιακό μαύρισμα που έχεις κάνει ΠΟΤΕ είναι η Color Karma™.

 

Η Σύνθεση CC Κρέμας, εξουδετερώνει τις κοκκινίλες του ξηρού ή ευαίσθητου δέρματος, τις πανάδες από τον ήλιο, τα θαμπά σημεία και τις σκούρες κηλίδες, προσφέροντας μια ομοιόμορφη όψη.

 

Απόλαυσε το σέξι άρωμα Cotton Candy Crush της κρέμας μαυρίσματος Color Karma™, καταπολεμώντας τις δερματικές ατέλειες και τις ρυτίδες ενώ μαυρίζεις.

 

color_karma_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

 

Αυτή η φόρμουλα περιποίησης του δέρματος είναι πλούσια με ενυδατικά Εκχυλίσματα Σαμπάνιας & Πολύτιμων Λίθων, για να σου χαρίσει το πιο λαμπερό και σκούρο δέρμα. 

 

 8.  Neon Rose 

 

Η Neon Rose™ είναι φτιαγμένη με Έλαιο Σπόρων Τριαντάφυλλου, για να προσφέρει απαλό, ενυδατωμένο δέρμα.

  

Αυτός ο "κήπος" ενυδατικών και αντιγηραντικών συστατικών, θα μεταμορφώσει το θαμπό, χλωμό δέρμα σου σε ένα υπέροχο, βαθύ μαύρισμα.

 

Διαθέτει μοναδική φόρμουλα Βλαστικών Κυττάρων από Τριαντάφυλλο για χρώμα που θα ανθίσει, όταν βγαίνεις από το σολάριουμ ή όταν κάνεις ηλιοθεραπεία.

 

neon_rose_tanning_lotion_devoted_creations_greece_bodyshine

Το Λάδι Καρύδας και το Εκχύλισμα Φράουλας, αποτοξινώνουν το δέρμα σου από περιβαλλοντικές ακαθαρσίες, ενώ το Bakuchiol αυξάνει το κολλαγόνο του δέρματος επιταχύνοντας την παραγωγή κυττάρων για να σου δώσει αυτή τη νεανική, υγιή λάμψη.

 

 9. Fast Track 2 Black 

 

Τελευταία, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντική, αυτή είναι μια άλλη αγαπημένη κρέμα μαυρίσματος του 2022 από την Devoted Creations που σου προσφέρει ιδιότητες αποτοξίνωσης και ματ αποτελέσματα!

 

Αυτή η κρέμα μαυρίσματος διαθέτει ένα Σύστημα Ελαχιστοποίσης των Πόρων και την Δράση Ισχυρών Αντιοξειδωτικών, για να δώσει στο δέρμα σου μια ώθηση θρέψης ενώ σου δίνει ένα βαθύ, σκούρο χρώμα.


Η Fast Track 2 Black™  αποτελείτε από MelanoBronze™ για γρήγορο, μεγαλύτερης διάρκειας μαύρισμα, ενώ το Εκχύλισμα Λευκού Πεύκου παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση της επιδερμίδας.

 

fast_track_to_black_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

Τα Μείγμα Τυροσίνης σε αυτή τη κρέμα μαυρίσματος θα βοηθήσει τη διαδικασία μαυρίσματος εμβαθύνοντας το μαύρισμα σου για ένα έντονο χρώμα.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:

 

Το Hot μας:


Ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια εδώ! Έχουμε λάβει προσεκτικά υπόψη την υγεία του δέρματος σου για να σου παρέχουμε αυτή τη λίστα με τις καλύτερες κρέμες μαυρίσματος.

 

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις την καλύτερη κρέμα για μαύρισμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματος σου και στην απόχρωση που λαχταράς, χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες συστάσεις μας.


Τι περιμένεις; Το καλύτερο, πιο απαλό, πιο σκούρο μαύρισμα δεν έχει έρθει ακόμα!

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

sunless_tanning_tips_bodyshine_thessaloniki

SUNLESS TANNING: Συμβουλές Για Τέλειο Αυτομαύρισμα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

pws_na_mayrisw_grhgora_ston_hlio_bodyshine_thessaloniki

Πώς Να Μαύρισω Γρήγορα Στον Ήλιο

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.