Διατήρηση Μαυρίσματος: THE BEST AFTER SUN & BODY LOTIONS

diatirisi_mayrismatos_enydatikes_kremes_after_sun

Οι Αναμνησεις Μπορει να Ξεθωριασουν, Το Μαυρισμα Σας Οχι

 

Έχετε επιστρέψει από τις διακοπές σας με μια ηλιοκαμένη όψη, και full αυτοπεποίθηση αλλά πώς θα διατηρήσετε το μαύρισμα;

 

Όλοι ήμασταν εκεί: μαυρισμένοι, λαμπεροί καθισμένοι στην παραλία και τη στιγμή που βγήκατε από το αεροπλάνο ή το πλοίο, το δέρμα σας έγινε θαμπό και τρεις τόνους πιο ανοιχτό.

 

Παρατείνετε το μαύρισμα σας με αυτά τα προϊόντα και τις συμβουλές για σοκολατένιο χρώμα μέχρι τον χειμώνα!

 

1. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

ΚΑΝΟΝΑΣ: Πρέπει πάντα να διατηρείτε το δέρμα σας πιο ενυδατωμένο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το μαύρισμα.

 

Αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνετε, είναι αυτό.

 

Η βαθιά ενυδάτωση αποτελεί το κλειδί για να κρατήσετε το μαύρισμα σας περισσότερο, και φυσικά αυτό μπορεί να γίνει με αποτελεσματικά προϊόντα ενυδάτωσης.

 

Αναζητήστε πλούσιες ενυδατικές κρέμες σώματος, μεταξωτά έλαια και βούτυρα σώματος που θα "ταΐσουν" και θα θρέψουν την επιδερμίδα σας σε βάθος.

 

enydatikh_krema_me_boytyro_karite_kai_kakao_bodyshine

Σύνθεση Εμπλουτισμένη Με Βούτυρο Καριτέ ➤ Cocoa & Shea Moisturizer

 

Μάλιστα, μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε μια λοσιόν για μετά τον ήλιο, για να ανακουφίσετε το δέρμα σας από τη ζέστη ή κάποιο πιθανό έγκαυμα, καθώς και για να ενυδατώσετε το δέρμα σας στο μέγιστο. 

 

after_sun_lotion_enydatikh_krema_gia_diathrhsh_mayrismatos_bodyshine

Δώστε Στο Δέρμα Σας Την "Δροσιά" Που Χρειάζεται  Love & Lemonade™ 

 

Αναζητάτε κάτι περισσότερο από μια ενυδατική κρέμα; Βρείτε τις καλύτερες ενυδατικές και after sun λοσιόν για διατήρηση μαυρίσματος ΕΔΩ.

 

Μην ξεχνάτε ότι καμία ποσότητα ενυδάτωσης δεν είναι πάρα πολύ, απλώς βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας δεν έχει καν την ευκαιρία να στεγνώσει γιατί μόλις ξεκινήσει το ξεφλούδισμα, δεν θα σταματήσει ποτέ.

 

Μια εξαιρετικά ενυδατική επιλογή είναι η Coral Colada™ της Devoted Creations, η οποία έχει ως βάση την Αλόη Βέρα ενώ το άρωμα της θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο των διακοπών σας.

 

ενυδατική_κρέμα_για_μετά_τον_ήλιο_bodyshine

 

 ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ TAN EXTENDERS & AFTER SUN; 

 

Αρχικά ένα προϊόν ενυδάτωσης είναι καλύτερο από το τίποτα.

 

Όμως οι ενυδατικές κρέμες που είναι σχεδιασμένες για χρήση μετά τον ήλιο ή για την επιμήκυνση του μαυρίσματος τείνουν να είναι εμπλουτισμένες με περισσότερα ενυδατικά στοιχεία και ειδικά συστατικά για διατήρηση της ηλιοκαμένης όψης.

 

ενυδατική_κρέμα_για_διατήρηση_και_επιμήκυνση_μαυρίσματος_sparkling_snowflakes_bodyshine

Βαθιά Ενυδάτωση Της Ξηρής & Ευαίσθητης Επιδερμίδας ➤ Sparkling Snowflakes™

 

2. COOL DOWN

 

Διατηρήστε τη σωστή θερμοκρασία του ντους σας για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του χρώματος σας. Δεν είναι τόσο "βασανιστικό", όσο νομίζετε!

 

Το ζεστό νερό ξεραίνει και αφυδατώνει το δέρμα καθώς αφαιρεί τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας σας. Και αυτό σημαίνει ότι θα "καταστρέψει" το μαύρισμα, που με τόσο κόπο προσπαθούσατε να χτίσετε όλο το καλοκαίρι.

 

Επιπλέον, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα μετά το ντους για να διατηρήσετε το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

 

sugar_&_suede_moisturizer_devoted_creations

Αφήστε Την Πλούσια Υφή Της Να Τυλίξει Την Επιδερμίδα Σας ➤ Sugar & Suede™, Devoted Creations

 

Προτιμήστε, λοιπόν, το δροσερό νερό στο ντους. Εκτός από τη διάρκεια που θα προσφέρει στο μαύρισμα σας, θα ανακουφίσει την επιδερμίδα αμέσως μετά την έκθεση σας στον ήλιο.

 

3. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

 

Σχήμα οξύμωρο, αλλά αν θέλετε πραγματικά το μαύρισμα σας να διαρκέσει περισσότερο, τότε η ήπια απολέπιση (μία φορά την εβδομάδα) είναι MUST. 

 

Τα νεκρά κύτταρα που βρίσκονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας σας μπορούν πραγματικά να κάνουν το δέρμα να φαίνεται θαμπό και λιγότερο λαμπερό.

 

Οπότε θα ήταν καλό, να αφαιρέσετε αυτές τις θαμπές και νεκρές νιφάδες για να αναδείξετε το ηλιόλουστο μαύρισμα σας από κάτω.



Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η μελανίνη στα κύτταρα της επιδερμίδας σας  δεν επηρεάζεται από το ήπιο τρίψιμο.

 

Στην ιδανική περίπτωση, θα έχετε κάνει ήδη απολέπιση πριν φύγετε για τις διακοπές σας, οπότε τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απαλή ανανέωση.

 

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια στεγνή βούρτσα σώματος ή ένα σφουγγάρι ντους απολέπισης, ή φτιάξε μόνη στο σπίτι σας ένα scrub, με προϊόντα που υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό ανακατεύοντας λάδι, καστανή ζάχαρη, κανέλα και μέλι.

 

4. ΠΙΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ

 

ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ; ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΦΥΣΙΚΑ! ΠΩΣ;

 

Ναι, καλά το μαντέψατε, μην ξεχνάτε το ΝΕΡΟ!

 

Το πόσιμο νερό μπορεί να επεκτείνει τη μακροζωία του χρώματος σας καθώς παρατείνει την ζωή των κυττάρων και χαρίζει στην επιδερμίδα σας μια πιο λεία όψη.

 

Το νερό διατηρεί το δέρμα υγιές, μαλακό και το πιο σημαντικό, ενυδατωμένο, οπότε βεβαιωθείτε ότι πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα.

 

Η συνεχής ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την καλή υγεία του δέρματος, τον κύκλο εργασιών και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη διατήρηση μιας λαμπερής, χρυσής λάμψης.

 

*Μαυρισμα & Διατροφη

 

Το ίδιο ισχύει και για μια υγιεινή διατροφή, για αυτό να προτιμάτε τρόφιμα πλούσια σε β-καροτένιο όπως την παπάγια, το καρότο, τη γλυκοπατάτα και το μάνγκο.

 

Επιπρόσθετα, το κύριο συστατικό που χρειάζονται τα μελανοκύτταρα για να παράγουν μελανίνη είναι η τυροσίνη. Ποιές τροφές την περιέχουν; Τα ασπράδια αυγών, η γαλοπούλα, το cottage, τα καρύδια, ο σολομός και το αβοκάντο.

 

Ακολουθήστε μια μεσογειακή διατροφή με καλοκαιρινά φρούτα, λαχανικά και ψάρια (αγαθά που μας προσφέρει απλόχερα η ελληνική γη και θάλασσα), και δεν θα κάνετε μόνο καλό στο δέρμα και στο μαύρισμα σας αλλά και στην υγεία σας!

 

5. FAKE IT

 

Έχετε ήδη μια όμορφη σοκολατένια επιδερμίδα, οπότε γιατί να μην δώσετε στο μαύρισμα ένα επιπλέον boost χωρίς ήλιο (και εντελώς ασφαλές);

 

Οι κρέμες ή οι mousse αυτομαυρίσματος (self tan) θα δώσουν στο δέρμα σας μια τέλεια, φυσικά μαυρισμένη απόχρωση άμεσα. Προσοχή! Επιλέξτε καλής ποιότητας self tan έτσι ώστε να μην "πορτοκαλίσετε".

 

self_tan_bronzing_mousse_αφρος_αυτομαυρισματος_bodyshine

Ανακαλύψτε Την Collection ➤ Best Self Tanners

 

Μια ακόμη καλή συμβουλή για να διατηρήσετε αυτό το όμορφο μαύρισμα ανεξάρτητα από το αν είναι "ψεύτικο" (σολάριουμ / self tan) ή φυσικό, είναι να εφαρμόσετε μια ΕΙΔΙΚΗ ενυδατική κρέμα (Gradual Tanner Moisturizer).

 

Αυτοί οι τύποι ενυδατικών έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν σταδιακό μαύρισμα, έτσι είναι ιδανικοί για να διατηρούν το υπάρχων μαύρισμα σας για πολύ καιρό ενώ παράλληλα το ενισχύουν. Ένας υπέροχος συνδυασμός!

 

Μπορείτε να πετύχετε τα ΜΕΓΙΣΤΑ αποτελέσματα όταν εφαρμόσετε ένα self tan ή gradual tanner σε ήδη φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα.

 

Χαρίστε Στο Δέρμα Σας Μια Ηλιόλουστη Λάμψη ➤ Gradual Tanner Moisturizer

 

Εκτός από το να επιστρέψετε στη δουλειά και να μην έχετε καθημερινά ένα Mohito, το ακόμα πιο ενοχλητικό πράγμα της επιστροφής στην πραγματικότητα μετά από διακοπές είναι το πόσο γρήγορα ξεθωριάζει το μαύρισμα.

 

Ακολουθείστε τις παραπάνω συμβουλές και μείνετε χάλκινοι όλο το χρόνο! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

self-tan-kremes-automaurismatos-bodyshine-solarium

Self Tan: TOP Μαύρισμα Χωρίς Ήλιο! - Κρέμα Αυτομαυρίσματος

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

κρεμα_μαυρισματος_οι_καλυτερες_κρεμες_για_μαυρισμα_απο_την_devoted_creations

Κρέμα Μαυρίσματος : BEST OF DEVOTED CREATIONS

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.