Πως Θα Πετύχεις Βαθύ & Γρήγορο Μαύρισμα Στο Σολάριουμ

πως_θα_πετυχεις_βαθυ_και_γρηγορο_μαυρισμα_στο_σολαριουμ

Πάντα στη μόδα. Για να μαυρίσετε, δεν είναι απαραίτητο να ταξιδέψετε σε καυτές εξωτικές χώρες. Εξάλλου, υπάρχει το σολάριουμ!

 

Όντας στον ανοιχτό ήλιο, παίρνετε μια μεγάλη δόση ακτίνων επικίνδυνη για το δέρμα ενώ τα μοντέρνα σαλόνια μαυρίσματος φιλτράρουν την ακτινοβολία και κόβουν το επιθετικό φάσμα.

 

Αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το σολάριουμ για πρώτη φορά, πρέπει να γνωρίζετε κάποιες πληροφορίες. Αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η λάμπα. Σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, πρέπει να έχουν ένα ειδικό φίλτρο.  

 

Μπορείτε να κάνετε μεγάλη ζημιά στο δέρμα σας κάνοντας σολάριουμ σε ένα μηχάνημα όπου δεν συντηρείται σωστά.

 

Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε ένα πιο βαθύ μαύρισμα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να μαυρίσετε γρηγορότερα στο σολάριουμ και να κάνετε το μαύρισμα σας να διαρκεί περισσότερο!

 

Προετοιμασια για μαυρισμα στο σολαριουμ

 

Όταν προετοιμάζεστε να πάτε στο σολάριουμ για πρώτη φορά, θυμηθείτε μερικούς κανόνες:

 

#1 Απολέπιση Του Δέρματος ΠΡΙΝ Ξεκινήσετε

 

Η απολέπιση είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε τις συνεδρίες μαυρίσματος σας. Με αυτόν τον τρόπο, αφαιρείτε τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος εξασφαλίζοντας ότι η επιδερμίδα σας είναι έτοιμη να μαυρίσει.

 

Το φως διεισδύει ευκολότερα στο "καθαρό" εξωτερικό στρώμα του δέρματος και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και απολέπισης στην αγορά.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε σπιτικές συνταγές ομορφιάς για την απολέπιση του δέρματος σας και να το διατηρήσετε φρέσκο ​​και απαλό!

 

woman_scrubing_her_face

 

#2 Κρατήστε Την Επιδερμίδα Ενυδατωμένη

 

Η φροντίδα και η ενυδάτωση του δέρματος σας μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα μαυρίσματος και μπορεί να παρατείνει το μαύρισμα σας. Ένα ενυδατωμένο και υγιές δέρμα μαυρίζει ευκολότερα και ταχύτερα σε σύγκριση με ένα ξηρό δέρμα που αντανακλά τις ακτίνες UV.

 

Πίνετε πολύ νερό πριν και μετά το μαύρισμα για να διατηρείτε το δέρμα ενυδατωμένο. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ενυδατικές κρέμες για μετά το σολάριουμ που θα σας βοηθήσουν να παρατείνετε το μαύρισμα σας.

 

Αυτά τα προϊόντα προσθέτουν υγρασία και βελτιώνουν την κατάσταση της επιδερμίδας. Στο Bodyshine, προσφέρουμε μια μεγάλη σειρά ενυδατικών, δείτε τη συλλογή ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ.

 

sugar_and_suede_devoted_creations 

#3 Εφαρμόστε Μια Κρέμα Επιτάχυνσης Μαυρίσματος

 

Οι κρέμες μαυρίσματος όχι μόνο διατηρούν το δέρμα σας ενυδατωμένο ενώ μαυρίζετε, αλλά και επιταχύνουν την παραγωγή μελανίνης για πιο σκούρο μαύρισμα.

 

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός λοσιόν μαυρίσματος για σολάριουμ, που ποικίλλουν από απλούς επιταχυντές μαυρίσματος σε κρέμες με δράση υπεραιμίας.

 

Όλα αυτά τα προϊόντα μαυρίσματος έχουν σχεδιαστεί ειδικά με τρόπο που σας επιτρέπει να μαυρίσετε γρηγορότερα και να αποκτήσετε ένα πιο σκούρο χρώμα.

 

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε προϊόντα κατάλληλα για τον τύπο του δέρματος σας. Αν είστε αρχάριος, αποφύγετε ορισμένα από αυτά τα προϊόντα, όπως τα bronzer και τα tingles. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε προϊόντα κατάλληλα ΜΟΝΟ για σολάριουμ. Ανακαλύψτε την αποκλειστική collection της Devoted Creations.

 

devoted_creations_tanning_skincare

 

#4 Αφαιρέστε Κάθε Είδους Μακιγιάζ & Άλλα Καλλυντικά

 

Το μακιγιάζ και άλλα καλλυντικά μπορούν να μπλοκάρουν τους πόρους της επιδερμίδας, καθώς και τις ακτίνες UV. Επιπλέον, πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι έχουν παρατηρήσει λευκές κηλίδες στο δέρμα τους όταν προσπάθησαν να μαυρίσουν φορώντας μακιγιάζ ή άλλα καλλυντικά.

 

Και να μην αναφέρουμε ότι τα καλλυντικά μπορεί να περιέχουν ορισμένα συστατικά που μπορούν να αντιδράσουν στο υπεριώδες φως. Αυτό μπορεί να κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο προκαλώντας αλλεργίες ή άλλες δυσμενείς επιπτώσεις.

 

Για αυτόν τον λόγο, είναι προτιμότερο να κάνετε ντους πριν από το μαύρισμα ή να χρησιμοποιήσετε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για να αφαιρέσετε οποιεσδήποτε μορφές μακιγιάζ, αρώματος ή καλλυντικών και να διατηρήσετε το δέρμα σας εντελώς καθαρό.

 

make_up_remover_red_lips

 

#5 Επιλέξτε Τρόφιμα Που Επιταχύνουν Το Μαύρισμα

 

Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση πολλών λαχανικών και φρούτων (ειδικά εκείνων που έχουν πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα) όχι μόνο μπορεί να οδηγήσει σε ένα πιο υγιές δέρμα, αλλά και να δώσει ένα φυσικό μαύρισμα στο δέρμα σας.

 

Τέτοια φρούτα και λαχανικά είναι τα καρότα, οι ντομάτες, το μάνγκο, τα βερίκοκα, τα ροδάκινα, το σπανάκι κ.λπ. Περιέχουν χρωστικές ουσίες όπως η καροτίνη και μπορούν να αυξήσουν τη χρώση του δέρματος σας.

 

b_carotene_foods_for_tanning

 

#6 Αποφύγετε Το Ξύρισμα ή Την Αποτρίχωση Μετά Από Κάθε Συνεδρία Μαυρίσματος

 

Το ξύρισμα και η αποτρίχωση μπορούν να προκαλέσουν απολέπιση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος. Η απολέπιση μπορεί να είναι χρήσιμη πριν από το μαύρισμα.

 

Αφού μαυρίσετε, έχει ως αποτέλεσμα την αφαίρεση του άνω στρώματος, του ήδη δηλαδή μαυρισμένου δέρματος.

 

woman_shaving_her_legs

 

#7 Χρόνος Παραμονής

 

Πριν ξεκινήσετε το σολάριουμ, πρέπει να γνωρίζετε πόσα λεπτά επιτρέπεται να διαρκέσει η συνεδρία σας για πρώτη φορά. Αυτό καθορίζεται βάσει του τύπου του δέρματος.

 

Η πρώτη συνεδρία μαυρίσματος συνήθως διαρκεί 6-8 λεπτά. Και στη κάθε επόμενη επίσκεψη κάθε δεύτερη μέρα, προσθέτουμε 1-2 λεπτά.

 

Δεν μπορείτε να είστε στο σολάριουμ για περισσότερο από 20 λεπτά. Αφού φτάσετε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα, για να διατηρήσετε το μαύρισμα, αρκεί να κάνετε σολάριουμ μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά στις 10 μέρες.

 

gold_and_black_clock

 

Πως να επιλεξετε καλλυντικα για μαυρισμα

 

Για να επιλέξετε τα σωστά καλλυντικά για το τέλειο μαύρισμα, πρέπει να έχετε μια ιδέα για τη σύνθεση τους.

 

Για παράδειγμα, το λάδι καρύδας κάνει το δέρμα απαλό και παρέχει απαλή φροντίδα. Ταυτόχρονα, βελτιώνει και το ίδιο το μαύρισμα.

 

Το καρύδι προάγει την ενυδάτωση και έχει θρεπτική δράση. Το δέρμα μετά την εφαρμογή του γίνεται πιο λείο. Ενώ, τα Tingle συστατικά βοηθούν στο να έχετε το πιο σκούρο μαύρισμα άμεσα.

 

Έτσι, αυτό που πρέπει να πάρετε μαζί σας στο σολάριουμ από τα καλλυντικά για μαύρισμα εξαρτάται από τις ανάγκες του δέρματος σας.

 

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...

 

  • Tingles (Κρέμες Υπεραιμίας) - Αυτές οι κρέμες θα αυξήσουν τη ροή του αίματος στο δέρμα, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα επίπεδα μελανίνης. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείτε μυρμήγκιασμα, αλλά αυτή η συγκεκριμένη παρενέργεια διαφέρει από άτομο σε άτομο.

 

➤ Για την απόλυτη "καυτή" εμπειρία μαυρίσματος, προσθέστε λίγο Fuel My Fire™!

fuel_my_fire_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

 

  • Bronzers - Πολλές κρέμες μαυρίσματος διαθέτουν bronzer που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε αμέσως το χρώμα.

 

➤ Αν αυτό που αναζητάτε είναι εξαιρετικά μαλακό δέρμα και άμεσα αποτελέσματα μαυρίσματος, τότε αφεθείτε στο βελούδο της Black Velvet™.

black_velvet_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

 

  • Cooling (Κρέμες Με Ψυκτική Δράση) - Αυτές οι κρέμες περιλαμβάνουν συστατικά που θα σας προσφέρουν αίσθηση ψύξης κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. 

 

➤  Γράψτε τα μυστικά σας στην άμμο και εμπιστευτείτε την κρέμα μαυρίσματος Mermaid Majesty™!

mermaid_majesty_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

  • Shimmer - Για τους λάτρεις του glitter, αυτές οι "λαμπερές" κρέμες μαυρίσματος θα προκαλέσουν εκθαμπωτικό αποτέλεσμα στο δέρμα σας.

  

➤ Ήρθε η ώρα για να λάμψετε με την νέα κρέμα μαυρίσματος Color Karma™

krema_mayrismatos_kolor_carma_devoted_creations_bodyshine

  • Accelerators (Επιταχυντές) - Αυτές οι κρέμες μαυρίσματος είναι η τέλεια επιλογή για τους ανοιχτόχρωμους δερματότυπους ή για αυτούς που ξεκινάνε το σολάριουμ για πρώτη φορά.

 

➤ Απογειώστε το χρώμα σας με την Fast Track 2 Black™ και αποκτήστε το μαύρισμα που ονειρέυεστε!

fast_track_2_black_accelerator_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

 

Διαβαστε Επισης: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ | ΜΑΥΡΙΣΜΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

 

Είναι καλό για την υγεία σας. Η βιταμίνη D, η οποία παράγεται κατά τη διάρκεια του μαυρίσματος, βελτιώνει την ανοσία, ενισχύει το μυοσκελετικό σύστημα και αποτελεί πρόληψη του διαβήτη.

   

Το μαύρισμα στο σολάριουμ είναι ένας αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος για να επιτύχετε το επιθυμητό χρυσό καφέ χρώμα και να αυξήσετε τα επίπεδα βιταμίνης D.

 

Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν σε αυτό, ειδικά σε χώρες όπου υπάρχει περιορισμένη έκθεση στο ηλιακό φως όλο το χρόνο.

 

Σχεδον καθε γυναικα ονειρευεται ενα ομορφο, μαυρισμενο δερμα.

 

Για να επιτύχετε έναν υπέροχο χάλκινο τόνο δέρματος δεν είναι απαραίτητο να περάσετε πολλές ώρες στον εξαντλητικό ήλιο.

 

Απλώς κάντε μερικές συνεδρίες μαυρίσματος και μπορείτε να πάρετε ένα σαγηνευτικό μαύρισμα σοκολάτας οποιαδήποτε στιγμή του έτους.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ποια_κρεμα_μαυρισματος_για_σολαριουμ_μου_ταιριαζει

Ποια Κρέμα Μαυρίσματος Για Σολάριουμ Μου Ταιριάζει;

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

ta_7_aparaithta_bhmata_gia_ugies_bathy_mavrisma

Τα 7 Απαραίτητα Βήματα Για Υγιές, Βαθύ Μαύρισμα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.