Οι Καλύτερες Κρέμες Μαυρίσματος | Μαύρισμα & Προστασία

oi_kalyteres_kremes_mayrismatos_gia_solarium_kai_hliotherapeia

Ζηστε Την Πιο WOW Εμπειρια Μαυρισματος, Με Τις Καλυτερες Κρεμες Μαυρισματος!

 

Tο να περνάτε χρόνο στην παραλία, να κάνετε θαλάσσια σπορ ή απλά να χαλαρώνετε με φίλους σας δίνει την ευκαιρία να επιδείξετε ένα υγιές μαύρισμα!

 

Για να αποκτήσετε αυτήν την ηλιόλουστη λάμψη καθώς και για επιπλέον εμπιστοσύνη στα ρούχα της παραλίας, μια ιδανική κρέμα μαυρίσματος μπορεί να σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε!

 

Υπάρχουν πολλές κρέμες μαυρίσματος προς το παρόν, αλλά δεν κάνουν όλες τα ίδια. Μερικές λοσιόν μαυρίσματος είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και μερικές είναι για εσωτερική χρήση στο σολάριουμ.

 

Επιπλέον, ορισμένες λοσιόν μαυρίσματος είναι απλές, με μοναδικό σκοπό την προστασία, ενώ άλλες περιέχουν επίσης ουσίες αυτομαυρίσματος, σε διάφορους βαθμούς.

 

Ακούγεται πολύ περίπλοκο, έτσι; Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός μας για τις καλύτερες κρέμες μαυρίσματος της χρονιάς.

 

Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για κάθε είδος κρέμας μαυρίσματος και τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μία, ώστε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη κρέμα μαυρίσματος για το σολάριουμ ή την ηλιοθεραπεία, οπότε δεν έχει σημασία ποιες είναι οι προτιμήσεις μαυρίσματος σας, έχουμε την τέλεια κρέμα ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

 

#1 Σχεδιασμενη για να ικανοποιησει και τους πιο απαιτητικους ➤ BLACK OBSESSION™

 

κρεμα_μαυρισματος_black_obsession_best_tanning_lotions

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

H καλύτερη κρέμα μαυρίσματος στην αγορά! Ειδικά σχεδιασμένη για να επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος , αυτή η κρέμα της Devoted Creations έχει σχεδιαστεί για μαύρισμα πέρα από κάθε φαντασία!

 

Το χρώμα που θα αποκτήσετε ήδη από την πρώτη χρήση είναι αρκετά σκούρο, οπότε αυτό είναι το τέλειο προϊόν για όσους θέλουν ένα βαθύ και έντονο μαύρισμα όλο το καλοκαίρι.

 

Πρώτα απ 'όλα, ενισχύει την αντίδραση της επιδερμίδας στη UV ακτινοβολία, αλλά περιέχει επίσης DHA, που βασικά λειτουργεί ως ενισχυτής μαυρίσματος, καθιστώντας αυτό το προϊόν όχι μόνο το καλύτερο για εσωτερικό και εξωτερικό μαύρισμα αλλά και μία από τις καλύτερες INSTANT BRONZER κρέμες μαυρίσματος!

 

Με πολλές γοητευτικές κριτικές, αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο ιδανικό για να επιτύχετε τον τόνο του δέρματος των ονείρων σας και να αποκτήσετε μια υγιή βάση για να προστατέψετε το δέρμα σας από τον σκληρό καλοκαιρινό ήλιο, αλλά μυρίζει επίσης εκπληκτικά και αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο!

 

Τι Κανει Αυτη Την Κρεμα Μαυρισματος Να Ξεχωριζει

 

✔ Ιδανική Για Σολάριουμ & Ηλιοθεραπεία
✔ Βαθύ & Μακράς Διάρκειας Μαύρισμα
✔ Εξουδετερώνει Τους Πορτοκαλί Τόνους Του Δέρματος
✔ Ελκυστικό Άρωμα
✔ Αφήνει Το Δέρμα Απαλό

 

#2 Υποαλλεργικη κρεμα μαυρισματος χωρις parabens ➤ LIMITED COUTURE™

 

krema_mayrismatos_ypoallergikh_xoris_parabens_limited_couture_devoted_creations_bodyshine

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Αυτή η κρέμα μαυρίσματος, είναι η καλύτερη υποαλλεργική λοσιόν στη λίστα μας. Η Limited Couture™ έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει ακόμη και στο πιο ευαίσθητο δέρμα. 

 

Δεδομένου ότι είναι υποαλλεργική και φτιαγμένη με φιλικά προς το περιβάλλον, vegan συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν από τις ακτίνες UVA και να αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επικίνδυνες χημικές ουσίες.

 

Τι Κανει Αυτη Την Κρεμα Μαυρισματος Να Ξεχωριζει

 

✔ Ενυδατική, Υποαλλεργική, Κατασκευασμένη Από Vegan Συστατικά
✔ Δεν Φράζει Τους Πόρους
✔ Χωρίς Paraben & Αρώματα
✔ Κατάλληλη Για Το Ευαίσθητο Δέρμα
✔ Φιλική Προς Το Περιβάλλον & Τη Θαλάσσια Οικολογία

 

#3 Αν ονειρευεστε σμαραγδενια νερα, χαλαρη ατμοσφαιρα και καλες στιγμες ➤ SOMEWHERE ON A BEACH!

 

 krema_mayrismatos_gia_thn_paralia_devoted_creations_bodyshine

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Η Somewhere on a Beach™ είναι μια από τις καλύτερες κρέμες μαυρίσματος για την παραλία! Αυτό το καταπληκτικό προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτής για να επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος, τόσο έξω στον φυσικό ήλιο όσο και στο σολάριουμ.

 

Η αρχική εφαρμογή στο δέρμα σας θα παράγει μόνο ένα σχεδόν ορατό αποτέλεσμα, αλλά η λοσιόν μαυρίσματος Somewhere on a Beach™ θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα σταδιακό μαύρισμα που σημαίνει ότι με τη συνεχή χρήση το "ψεύτικο" μαύρισμα θα γίνει μια όμορφη χάλκινη εμφάνιση.

 

Αν σκοπεύετε να εκτεθείτε στον ήλιο, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε επίσης προστασία, καθώς η λοσιόν δεν διαθέτει SPF, οπότε κινδυνεύετε να κάψετε και να καταστρέψετε το δέρμα σας. 

 

Τεχνικά, αυτή η κρέμα μαυρίσματος ταιριάζει καλύτερα σε σκούρες αποχρώσεις του δέρματος, αλλά πολλές κριτικές πελατών δείχνουν καλά αποτελέσματα και για το ανοιχτόχρωμο δέρμα.

 

Επιπλέον, η δράση bronzer θα βοηθήσει στην ενίσχυση του μαυρίσματος σας εάν έχετε πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα, ενώ απορροφάται ομοιόμορφα για να εξασφαλίσετε ένα λαμπερό και χωρίς ραβδώσεις αποτέλεσμα.

 

Τι Κανει Αυτη Την Κρεμα Μαυρισματος Να Ξεχωριζει

 

✔ Επιταχυντής Μαυρίσματος & Bronzer
✔ Σταδιακό Aποτέλεσμα
✔ Χωρίς Να Αφήνει Λεκέδες ή Σημάδια
✔ Περιέχει Συστατικά Με Ισχυρή Αντιοξειδωτική Δράση
✔ Αψεγάδιαστο, Ομοιόμορφο Αποτέλεσμα

 

#4 Αν αυτο που αναζητατε ειναι εξαιρετικα μαλακο δερμα και αμεσα αποτελεσματα μαυρισματος ➤ BLACK VELVET™

 

krema_mayrismatos_gia_grhgora_apotelesmata_black_velvet_bodyshine

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Μία τέλεια κρέμα μαυρίσματος για τους πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος, αυτός ο επιταχυντής μαυρίσματος είναι ειδικά σχεδιασμένος για μαύρισμα.

 

Τα ισχυρά συστατικά που διεγείρουν τη μελανίνη αναμιγνύονται με τον ισχυρό παράγοντα Bakuchiol, ένα σύμπλεγμα συστατικών που βοηθά το δέρμα να διατηρήσει τη νεανική του εμφάνιση και ακόμη και να ελαχιστοποιήσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

 

Αυτή η καταπληκτική λοσιόν μαυρίσματος σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα φυσικό, λαμπερό μαύρισμα χωρίς να διακινδυνεύσετε βλάβη στο δέρμα!

 

Ιδανική για άτομα που ζουν μακριά από τον ήλιο ή είναι ευαίσθητα στο φως του ήλιου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κρέμα ως ψεύτικο μαύρισμα για να σας δώσει όμορφο δέρμα χωρίς τις ακτίνες!

 

Τι Κανει Αυτη Την Κρεμα Μαυρισματος Να Ξεχωριζει

 

✔ Ισχυρός Eπιταχυντής Mαυρίσματος
✔ Ιδανική Για Σολάριουμ & Ηλιοθεραπεία
✔ Περιέχει Αντιγηραντικά Συστατικά Που Ελαχιστοποιούν Τις Λεπτές Γραμμές
✔ Προσφέρει 6 Τόνους Πιο Σκούρη Επιδερμίδα Σε 2 Ωρες

 

#5 Ειστε ετοιμοι να λαμψετε με το μαυρισμα σας αυτο το καλοκαιρι Glow All Out™

 

κρεμα_για_μαυρισμα_glow_all_out_tanning_lotion_bodyshine

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Η πολυτελής φόρμουλα της είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά με αντιγηραντική δράση, Tiger Grass™ (γνωστό και σαν Gotu Kola) και Japanese Rose™.

 

Αυτή η κρέμα μαυρίσματος Glow All Out™, προορίζεται για χρήση στο σολάριουμ και την ηλιοθεραπεία και λειτουργεί για να επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος, ενεργοποιώντας τη μελανίνη ενώ εκτίθεστε σε ακτίνες UV.

  

Ως μπόνους, θα αποκτήσετε ένα γρήγορο και βαθύ μαύρισμα λόγω της τριπλής δράσης bronzer που περιέχει.

 

Τι Κανει Αυτη Την Κρεμα Μαυρισματος Να Ξεχωριζει

 

✔ Επιταχυντής Μαυρίσματος Για Σολάριουμ & Ηλιοθεραπεία
✔ Πολυτελή Ενυδατικά Συστατικά
✔ Ενισχυμένη Φόρμουλα Με Τριπλής Δράσης Bronzer
✔ Mε Σύνθεση ΒΒ Κρέμας Για Ομοιόμορφη Εμφάνιση

 

 

#6 Φανταστειτε το δερμα σας μαυρισμενο και πιο λαμπερο απο ΠΟΤΕ  ➤ COLOR KARMA™

 

krema_mayrismatos_me_shimmer_color_karma_devoted_creations_bodyshine

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Ένα άλλο αγαπημένο στο πλήθος, αυτή η shimmer κρέμα μαυρίσματος από την Devoted Creations λειτουργεί επίσης και ως επιταχυντής μαυρίσματος.

 

Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι τα εκχυλίσματα Σαμπάνιας και Πολύτιμων Λίθων που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια χρυσή λάμψη και  ένα βαθύ μαύρισμα, καθιστώντας αυτή την κρέμα μαυρίσματος ιδανική για όσους επιθυμούν να εντυπωσιάσουν!

 

Προσθέσε μια επιπλέον λάμψη στο δέρμα σας, ακόμα και όταν δεν εκτίθεστε στην υπεριώδη ακτινοβολία.

 

Ωστόσο, αν θέλετε να αποκτήσετε μια πιο σκοτεινή απόχρωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κρέμα μαυρίσματος στον ήλιο ή στο σολάριουμ και να αφήσετε τα ισχυρά συστατικά της να λειτουργήσουν μαγικά.

 

Πολλοί λάτρεις του μαυρίσματος αναφέρουν ότι επιτυγχάνουν αρκετά σκούρα αποτελέσματα από τη χρήση αυτής της λοσιόν μαυρίσματος.



Ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό αυτής της λοσιόν είναι ότι περιέχει συστατικά που έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που βελτιώνουν την εμφάνιση των πόρων και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου.

 

Αν ψάχνετε για μια κρέμα μαυρίσματος που μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να φαίνεστε λαμπερή, αυτή είναι η καλύτερη για εσάς!

 

Τι Κανει Αυτη Την Κρεμα Μαυρισματος Να Ξεχωριζει

 

✔ Επιταχυντής Μαυρίσματος & Shimmer 2-σε-1
✔ Σχεδιασμένη Για Χρήση Στο Σολάριουμ & Στον Ήλιο
✔ Διεγείρει Την Παραγωγή Μελανίνης
✔ Περιέχει Ισχυρά Συστατικά Κατά Της Κυτταρίτιδας
✔ Κάνει Το Δέρμα Να Φαίνεται Πιο Σφριγηλό

 

#7 “Cheers Στον Νεο Σου Εαυτο” ➤ YES WAY Rosé™

 

krema_mayrismatos_yes_way_rose_me_diamanti_devoted_creations_bodyshine

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Εκτός από το χρυσό της χρώμα, αυτή η φόρμουλα μαυρίσματος είναι εμπλουτισμένη με DHA, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής μελανίνης.



Βασικά, όσο πιο συχνά την εφαρμόζετε, τόσο πιο έντονο θα γίνει το μαύρισμα σας. Ως πρόσθετο μπόνους, αυτή η κορυφαία κρέμα μαυρίσματος μυρίζει σαν σαμπάνια, καθιστώντας κάθε εφαρμογή μια πολυτελή εμπειρία.



Χρησιμοποιείστε την στον ήλιο απλά έχετε υπόψιν ότι δεν παρέχει κανέναν παράγοντα προστασίας από τον ήλιο.

 

Τι Κανει Αυτη Την Κρεμα Μαυρισματος Να Ξεχωριζει

 

✔ Λειτουργεί ως Ελαφρύ Bronzer, Προσθέτοντας Ένα Χρυσό Χρώμα Στο Δέρμα Σας
✔ Χαρίζει Σταδιακό Αποτέλεσμα
✔ Περιέχει Εκχυλίσματα Διαμαντιού Που Ενισχύουν Την Αναγέννηση Των Κυττάρων Του Δέρματος
✔ Φόρμουλα Εμπλουτισμένη Με Σύνθετα Αντιγηραντικά Συστατικά

 

#8 Εντυπωσιαστε με το "Iconic" μαυρισμα σας! ➤ TRULY ICONIC™

 

krema_mayrismatos_truly_iconic_devoted_creations_bodyshine

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Μια άλλη δημοφιλής κρέμα από την εταιρεία Devoted Creations, είναι αυτή η απίστευτη κρέμα μαυρίσματος που λειτουργεί ως επιταχυντής μαυρίσματος για το σολάριουμ.

 

Δεν περιέχει bronzer και η φόρμουλα της βασίζεται κυρίως σε φυσικά συστατικά, όπως το Ιαπωνικό τριαντάφυλλο και το gotu kola.

 

Εκτός από αυτά τα συστατικά, η κρέμα βοηθά στη ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής μελανίνης και επομένως επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος για να σας δώσει ένα φυσικό, λαμπερό μαύρισμα.



Επίσης, βοηθά στην απορρόφηση περίσσειας λαδιού για την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του δέρματος.

 

Μέχρι να φύγετε από το σολάριουμ, θα έχετε ένα συναρπαστικό μαυρισμένο και λαμπερό δέρμα, ιδανικό για να στρέψετε τα κεφάλια και να κάνετε εντύπωση αυτό το καλοκαίρι!

 

Τι Κανει Αυτη Την Κρεμα Μαυρισματος Να Ξεχωριζει

 

✔ Ισχυρός Επιταχυντής Μαυρίσματος
✔ Ιδανική Για Σολάριουμ
✔ Περιέχει Εκχυλίσματα Ιαπωνικού Τριαντάφυλλου & Tiger Grass
✔ Με Σιλικόνη Για Μεγαλύτερη Ενυδάτωση

 

#9 Απολαυστε ενα ταξιδι στις αμμωδεις παραλιες και τα καταγαλανα νερα της Φλοριντα ➤ MALIBLUE™

 

krema_mayrismatos_gia_hliotherapeia_devoted_creations_bodyshine

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Η Maliblue™ είναι φτιαγμένη από μια φυσική φόρμουλα που βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας μαυρίσματος όταν κάνετε ηλιοθεραπεία και δίνει ένα φυσικό, λαμπερό μαύρισμα.

 

Κατάλληλη ακόμη και για το πιο ευαίσθητο και ανοιχτόχρωμο δέρμα, αυτή είναι η καλύτερη κρέμα μαυρίσματος για όσους δυσκολεύονται να πάρουν ένα ωραίο χρώμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.



Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν διαθέτει SPF, επομένως είναι σημαντικό να εφαρμόσετε ένα αντηλιακό πριν από αυτό το προϊόν.

 

Επειδή η Maliblue™ επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος όταν εκτίθεστε στον ήλιο, η χρήση της χωρίς SPF από κάτω μπορεί να βλάψει σοβαρά το δέρμα σας αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

 

Ωστόσο, μετά την εφαρμογή του SPF, αυτή η κρέμα μαυρίσματος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα ωραίο χρώμα, ενώ το SPF σας προστατεύει από το κάψιμο.

 

Μυρίζει επίσης υπέροχα ενώ βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας για να διασφαλίσει ότι παραμένει μεταξένια και απαλή, καθιστώντας τη Maliblue™ μία από τις καλύτερες λοσιόν μαυρίσματος της χρονιάς και την τέλεια προσθήκη στο κιτ καλοκαιρινής παραλίας!

 

Τι Κανει Αυτη Την Κρεμα Μαυρισματος Να Ξεχωριζει

 

✔ Ιδανική Για Την Παραλία
✔ Επιταχύνει Τη Διαδικασία Μαυρίσματος 
✔ Τεχνολογία "Anti-Orange"
✔ Πλούσια Σε Αντιοξειδωτικά

 

Πραγματα που πρεπει να λαβετε υποψη προτου αγορασετε μια κρεμα μαυρισματος

 

  1. Θα επιλέξετε να μαυρίσετε στην παραλία ή προτιμάτε τη γρήγορη διαδικασία του σολάριουμ; 
  2. Θέλετε να προσφέρει επίσης προστασία στο δέρμα σας και αντιγήρανση; 
  3. Κάνετε σολάριουμ όλο το χρόνο και αισθάνεστε το δέρμα σας τραχύ, οπότε το ιδανικό προϊόν θα πρέπει να είναι έντονα ενυδατικό;
  4. Θέλετε επίσης η κρέμα μαυρίσματος σας να περιέχει πραγματικό χρώμα και να λειτουργεί ως bronzer;


Αν προτιμάτε το μαύρισμα στη παραλία, τότε θα χρειαστείτε προφανώς μια κρέμα μαυρίσματος, καθώς και ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF. Η σωστή σειρά εφαρμογής είναι πρώτα το αντηλιακό και μετά από περίπου 10 λεπτά η κρέμα μαυρίσματος.


Σχετικά Με Το Bronzer: Οι καλύτερες κρέμες μαυρίσματος στην αγορά έχουν τόσο προηγμένη τεχνολογία πίσω τους ώστε το χρώμα σας να φαίνεται μαύρο και όχι πορτοκαλί. 


Κρέμα Μαυρίσματος VS Αντηλιακό


Μια κρέμα μαυρίσματος και ένα αντηλιακό είναι ριζικά διαφορετικά προϊόντα. Η κρέμα μαυρίσματος δεν περιέχει κανένα είδος ηλιακής προστασίας και η δράση της επικεντρώνεται στην επιτάχυνση της διαδικασίας μαυρίσματος όταν το δέρμα σας εκτίθεται στη UV ακτινοβολία.


Σε αντίθεση με μια αντηλιακή λοσιόν που επικεντρώνεται μόνο στην προστασία της επιδερμίδας σας από τις ακτίνες του ήλιου και δεν στοχεύει στην επιτάχυνση του μαυρίσματος σας.


Φυσικά, ορισμένες λοσιόν μαυρίσματος περιέχουν επίσης bronzer που δρουν σαν μακιγιάζ για το δέρμα σας, δίνοντας του ένα επιπλέον χρώμα χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείτε πολύ ώρα στην ηλιακή ακτινοβολία. 


Η λίστα μας βασίστηκε φυσικά στις δικές μας προτιμήσεις και στη δημοτικότητα του προϊόντος από άλλες κριτικές, αλλά η απόφαση για το τι είναι καλύτερο εξαρτάται από εσάς και τις ανάγκες σας. Επιλέξατε με σύνεση;

 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

αυξηση_της_παραγωγης_κολλαγονου_collagenetics_line_bodyshine

Κολλαγόνο Για Το Δέρμα: Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις!

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

grhgoro_mayrisma_kai_pws_tha_to_petyxeis_bodyshine

Γρήγορο Μαύρισμα Και Πως Θα Το Πετύχεις

ΣΧΟΛΙΑ

Ροδούλα Δημητρακοπούλου April 21 2022

Καλημέρα σας, ενδιαφερομαι να αγοράσω μια κρεμα για μαύρισμα σε σολαριουμ αλλα και στην παραλια. Αλλα δεν θα ηθελα να αφήνει χρωμα και λεκεδες στα ρουχα ή πορτοκαλι χρώμα στο δερμα. Εχω λευκη επιδερμίδα.