Top Rated Tanning Lotions [Reviews]

top_rated_tanning_lotions_bodyshine

Παρόλο που γνωρίζουμε ότι ο ήλιος δεν είναι απολύτως καλός για το δέρμα μας, τείνουμε να σπρώχνουμε αυτά τα συναισθήματα ενοχής κάτω από την άμμο.

 

Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει το καλοκαιρινό μαυρισμένο κορμί; Πως θα καταφέρετε όμως αυτό το τέλειο μαύρισμα χωρίς να επιβαρύνετε το δέρμα σας;
 
 

Στόχος μας - να σας προτείνουμε τις καλύτερες κρέμες για μαύρισμα έτσι ώστε να ηρεμήσουμε λίγο το μυαλό σας.

 

Ίσως να αναρωτιέστε τι είδους κρέμα μαυρίσματος πρέπει να χρησιμοποιήσω, καθώς υπάρχει μια ποικιλία επιλογών, οπότε συντάξαμε αυτόν τον σύντομο οδηγό για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν για εσάς.

 

Συμβουλή: Να είστε προσεκτικοί καθώς οι κρέμες για μαύρισμα δεν περιέχουν αντηλιακό, επομένως, δεν θα σας προστατεύσουν από το ηλιακό έγκαυμα!

 

1.Black Velvet™

 

Δρα γρήγορα για πολύ έντονο και βαθύ αποτέλεσμα! Το δέρμα γίνεται βελούδινο στο άγγιγμα και αποκτά ηλιοκαμένη όψη σε μόλις 2 ώρες.

 

Τα άτομα που την δοκίμασαν λένε ότι τους άρεσε το πόσο βαθιά έφτασαν το χρώμα τους - και το γεγονός ότι εξουδετερώνει τους πορτοκαλί τόνους του δέρματος δίνοντας ένα φυσικό μαύρισμα.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

Περιέχει Ενεργό Μαύρο Άνθρακα, ένα 100% φυσικό και ασφαλές συστατικό, που δεσμεύει τις τοξίνες και βοηθά στο να μείνει το δέρμα καθαρό και απαλό.

 

⭐ "Έχω χρησιμοποιήσει αυτήν την κρέμα για αρκετό καιρό και είναι υπέροχη."

⭐ "Την έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές και έχω πολύ καλό χρώμα, δεδομένου ότι είμαι ανοιχτόχρωμη ξανθιά. Δεν αφήνει λεκέδες και δεν πορτοκαλίζει."

⭐ "Έχω ένα όμορφο χρυσό μαύρισμα με μία μόνο χρήση."

 

2. Fast Track 2 Black™

 

Με εκατοντάδες θετικές κριτικές, είναι Best Seller.

 

Είναι ήδη μια εξαιρετική κρέμα επιτάχυνσης μαυρίσματος - και η πτυχή της ελαχιστοποίσης των πόρων και της δράσης ισχυρών αντιοξειδωτικών είναι το μεγάλο μπόνους.

 

Αρκετοί οπαδοί του μαυρίσματος σημείωσαν, ότι παρήγαγε ένα φυσικό, γρήγορο μαύρισμα ενώ ελάττωσε και την εμφάνιση της λιπαρότητας στο δέρμα.

 

 ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

Ενισχυμένη με Quad Tyrosine Blend και MelanoBronze ™, διεγείρει και αυξάνει την παραγωγή μελανίνης για να επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος.

 

⭐ "Πολύ ευχαριστημένη με το προϊόν, η τιμή ήταν πολύ καλή."

⭐ "Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου κρέμες για μαύρισμα."

⭐ "Αγαπώ αυτή την κρέμα μαυρίσματος! Έχω εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και δεν ήμουν σίγουρη για να δοκιμάσω ένα τέτοιου είδους προϊόν. Χαίρομαι που το έκανα!"

 

3. Somewhere on a Beach™

 

Πλούσια σε ενυδατικά έλαια, προστατεύει την επιδερμίδα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση.

 

Ενώ το Ιπποφαές που περιέχει είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που προωθούν την αναγέννηση των κυττάρων και καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

Με Σύνθεση BB Κρέμας μειώνει εμφανώς τις ατέλειες, ενυδατώνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

 

⭐ "Μου αρέσει η μυρωδιά και μου θυμίζει σαν να βρίσκομαι σε μια παραλία στη Χαβάη."

⭐ "Το δέρμα μου φαίνεται λαμπερό και μαύρισμενο."

⭐ "Αυτή είναι η αγαπημένη μου κρέμα μαυρίσματος όλων των εποχών! Μυρίζει καταπληκτικά και δίνει μια ΦΥΣΙΚΗ λάμψη."

 

4. Lost in Wanderlust™

 

Φτιαγμένη με βιολογικά συστατικά, αυτή η φόρμουλα 100% για χορτοφάγους υπόσχεται την πιο ζηλευτή μαυρισμένη επιδερμίδα - την οποία μπορούν να επιβεβαιώσουν δεκάδες πελάτες μας.

 

 

Είναι επίσης σχεδιασμένη με ενυδατικά και αντιγηραντικά στοιχεία όπως το Εκχύλισμα Kale και το Έλαιο Φασκόμηλου χωρίς κοινές χημικές ουσίες (συμπεριλαμβανομένων της γλουτένης, των parabens και των συνθετικών αρωμάτων).

 

⭐ "Μου άρεσε ότι αυτό το προϊόν είχε ένα ευχάριστο άρωμα, χωρίς ανιχνεύσιμη ή υποκείμενη "χημική" μυρωδιά."

⭐ "Έδωσε στο δέρμα μια ωραία καλοκαιρινή λάμψη."

⭐ " Αυτό είναι το τρίτο καλοκαίρι μου που χρησιμοποίησα αυτήν την κρέμα και επιτρέπει στο πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα μου να μαυρίζει εύκολα. Πραγματικά την συστήνω."

 

5. Color Me Coco™

 

Δεν υπάρχει κάτι που να θυμίζει καλοκαίρι, περισσότερο από το άρωμα της καρύδας. Αυτή η εξαιρετικά ενυδατική περιποίηση σώματος θα πάει το μαύρισμα σας στο επόμενο επίπεδο! 

 

Απορροφάται γρήγορα, και είναι μη λιπαρή - το οποίο, όπως γνωρίζει οποιοσδήποτε λάτρεις του μαυρίσματος, είναι το κλειδί για την αποφυγή των ραβδώσεων και της μεταφοράς στα ρούχα.

 

 

Με Συνένζυμο Q10 και το Πενταπεπτίδιο 34, μειώνει την οξειδωτική βλάβη που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία στην επιδερμίδα και ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία, καθυστερώντας τη γήρανση του.

  

"Το καλύτερο άρωμα και μου άρεσε το φυσικό χρώμα."

⭐ "Δεν αφήνει ραβδώσεις ή λεκέδες στα ρούχα, ούτε πορτοκαλί τόνους."

⭐ "Μου αρέσει η ισορροπία του bronzer και του επιταχυντή σε αυτή την κρέμα για μαύρισμα. Είναι ένα μοναδικό μείγμα που λειτουργεί καλά και γρήγορα χωρίς να δίνει πορτοκαλί χρώμα." 

 

6. Playful in Pink™

 

Αποδίδει αρκετά σκούρο χρώμα, ενώ τα αντιοξειδωτικά Μούρα Camu Camu βελτιώνουν την όψη του δέρματος και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου με φυσικό τρόπο.

 

Μόλις τη δοκιμάστετε, σας υποσχόμαστε ότι θα γοητευτείτε.

 

 

Η πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα σύνθεση της, διασφαλίζει την συνεχή ενυδάτωση του δέρματος, αφήνοντας μια πολυτελή αίσθηση στο δέρμα σας.

 

⭐ "Το δέρμα μου είναι αρκετά ανοιχτό και μου άρεσε απολύτως το σοκολατένιο χρώμα που μου έδωσε αυτή η κρέμα!"

⭐ "Αυτό το προϊόν λειτουργεί πραγματικά καλά τόσο στο φυσικό ήλιο ή στο σολάριουμ, πολύ ενυδατικό, χωρίς να είναι λιπαρό, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα."

⭐ "Λατρεύω τη μυρωδιά αυτής της κρέμας ... κρατά το δέρμα μου εξαιρετικά ενυδατωμένο όταν τη χρησιμοποιώ στο σολάριουμ."

 

7. Fuel My Fire™

 

Τέλειο επίπεδο χρώματος με μία μόνο εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να περιμένετε, ο χρόνος είναι χρήμα! Μόλις αναβαθμιστήκατε!

 

Για έμπειρους στο μαύρισμα, αυτή η φόρμουλα προσφέρει γρηγορότερα, πιο σκούρα αποτελέσματα όπως καμία αλλη.

 

fuel_my_fire_tingle_tanning_lotion_devoted_creations

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

Η Φόρμουλα Υπεραιμίας βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος σας, χαρίζοντας ένα αίσθημα τόνωσης και μαυρίσματος.

 

⭐ "Έδωσε αμέσως μια υγιή εμφάνιση στα πόδια μου."

⭐ "Πολύ γρήγορη δράση και δημιουργεί ένα ομοιόμορφο χρώμα καραμέλας. Ωραία φρουτώδης / γλυκιά μυρωδιά."

 "Λατρεύω τη μυρωδιά και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα πάρα πολύ γρήγορα."

 

8. Black Obsession™

 

Έχει γρήγορη δράση, ώστε να μην χρειάζεται να μαυρίζετε για αρκετές ώρες, ενώ υπόσχεται ένα τελείωμα φυσικής εμφάνισης (όχι: πορτοκαλί).

 

Αυτή η φόρμουλα μαυρίσματος με το προηγμένο Resveratrol, αναμειγμένο με ισχυρά αντιοξειδωτικά, προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

Επομένως παρέχει οφέλη κατά της γήρανσης και σύσφιξης του δέρματος και βοηθά στην καταπολέμηση των σκοτεινών κηλίδων για να δώσει μια υγιή δυνατή εμφάνιση.

 

⭐ "Έχω δοκιμάσει πολλές, άλλα αυτή η κρέμα είναι η αγαπημένη μου."

⭐ "Θα πλήρωνα οποιαδήποτε τιμή για τέτοια αποτελέσματα."

⭐ "Υπέροχη κρέμα ... έκανε το δέρμα μου τόσο απαλό, και με έκανε να μαυρίσω πολύ πιο γρήγορα !!!"

 

9. Color Karma™

 

Αν έχετε μια ειδική περίσταση και χρειάζεστε μια γρήγορη, λαμπέρη ενίσχυση χρώματος, αυτή η φόρμουλα θα προσθέσει αμέσως λάμψη στο δέρμα σας.

 

Περιέχει ένα μείγμα καταπληκτικών ενυδατικών συστατικών για περιποίηση και θρέψη του δέρματος σας καθώς μαυρίζεστε. Μερικά από τα οποία είναι τα Εκχυλίσματα Σαμπάνιας και Πολύτιμων Λίθων, για αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

Σε ένα συνδυασμό με Σύνθεση CC Κρέμας, που μειώνει την εμφάνιση ατελειών, ενυδατώνει, εξομαλύνει, χαρίζει υγιή λάμψη.

 

⭐ "Αυτή είναι μια φανταστική κρέμα μαυρίσματος. Μυρίζει καταπληκτικά, έχει μια υπέροχη shimmer λάμψη."

⭐ "Χρησιμοποιώ αυτήν την κρέμα μαυρίσματος για λίγο τώρα, ΑΓΑΠΩ το άρωμα και τη ωραία shimmer λάμψη που μου δίνει μετά το μαύρισμα."

⭐ "Έχω πάθει εμμονή με αυτήν την κρέμα. Τέρμα ΛΑΜΠΕΡΗ! Παρατήρησα διαφορά μετά από μία μόνο συνεδρία σολάριουμ! Θα συνιστούσα αυτό το προϊόν!"

 

10. Collagenetics 2-in-1 Lotion Pro™

 

Δύο-σε-ένα μαύρισμα και αναγέννηση της επιδερμίδας. Αυτή η ελαφριά φόρμουλα απορροφάται από το δέρμα σχεδόν αμέσως...

 

collagenetics_2_in_1_lotion_pro_devoted_creations

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

Αλλά το πραγματικό όφελος εδώ είναι τα αντιγηραντικά συστατικά Bioactive Tetra Peptides ™ και Advanced Matrixyl Synthe 6 ™ που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, και παρέχουν τα μέγιστα οφέλη κατά της γήρανσης του δέρματος.

  

⭐ "Μου άρεσε ο ομοιόμορφος τόνος του χρώματος και ο τρόπος με τον οποίο αισθάνθηκα το δέρμα μου."

⭐ "Αυτή η κρέμα λειτουργεί υπέροχα, μυρίζει υπέροχα και είναι πολύ ενυδατική. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν."

⭐ "Καταπληκτική κρέμα μαυρίσματος, αξίζει να την δοκιμάσετε ! Τη συνιστώ πραγματικά, λατρεύω αυτό το προϊόν, χαρίζει ένα όμορφο μαύρισμα, ενυδατώνει, και μυρίζει πολύ ωραία!"

 

11. Fortune™

 

Ιδανική τόσο για άμεσα αποτελέσματα μαυρίσματος όσο και για βαθύ χρώμα που αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου και διαρκεί περισσότερο.

 

Υπόσχεται επίσης να σφίξει και να τονίσει το δέρμα ταυτόχρονα χάρη σε συστατικά όπως το Πενταπεπτίδιο 34, το Resveratrol (για την υποστήριξη της ελαστικότητας του δέρματος) και το Εκχύλισμα Κασμίρ (για ενίσχυση της ενυδάτωσης).

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

Με την ειδική σύνθεση SunXtend™ εγγυάται αποτελέσματα μαυρίσματος μεγαλύτερης διάρκειας.

 

⭐ "Η μυρωδιά ήταν υπέροχη, η υφή είναι υπέροχη. Οπωσδήποτε η νέα αγαπημένη μου κρέμα μαυρίσματος!"

⭐ "Μου επέτρεψε να πετύχω ό, τι συνήθως χρειάζεται 2-3 ώρες σε 30 λεπτά. Το αξίζει!"

⭐ "Συνήθως δεν μαυρίζω πολύ καλά και έχω πολύ κόκκινο τόνο στο δέρμα μου. Αυτή η κρέμα μαυρίσματος με βοήθησε πραγματικά να επιτύχω ένα πιο καφέ / χάλκινο μαύρισμα πριν από το γάμο μου. "

 

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ta_kalytera_proionta_gia_mayrisma_bodyshine

Ζήσε Το Καλοκαίρι Με Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Μαύρισμα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

poia_einai_h_kalytera_krema_gia_mavrisma_gia_to_derma_moy_bodyshine

Ποια Κρέμα Για Μαύρισμα Είναι Η Καλύτερη Για Το Δέρμα Μου

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.