Ζήσε Το Καλοκαίρι Με Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Μαύρισμα

ta_kalytera_proionta_gia_mayrisma_bodyshine

Προηγμένη Τεχνολογία Μαυρίσματος, Καινοτόμες Συνθέσεις, Υψηλής Ποιότητας Συστατικά, Καλοκαιρινά Αρώματα - Όπου Προϊόντα Για Μαύρισμα... Bodyshine!

 

 

 

Mπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα εκεί έξω για να ενισχύσετε τον τρόπο με τον οποίο το δέρμα σας μαυρίζει. Σε αυτό το άρθρο θα επισημάνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα μαυρίσματος που είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Πριν από αυτό, λίγα λόγια για τη σωστή φροντίδα του δέρματος όταν βρίσκεστε στο μονοπάτι του μαυρίσματος…

 

Μπορώ Να Παραλείψω Το Αντηλιακό Όταν Χρησιμοποιώ Κρέμα Μαυρίσματος;

 

Αυτό δεν συνιστάται, όταν ξεκινάτε την ηλιοθεραπεία, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους ανοιχτόχρωμους τύπους δέρματος. Στο solarium ΔΕΝ χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό καθώς η ακτινοβολία που παίρνετε είναι ελεγχόμενη.

 

Για να μπορέσει ένα προϊόν να προστατέψει το δέρμα σας από την υπεριώδης ακτινοβολία, πρέπει να συνοδεύεται από δείκτη SPF (συντελεστής προστασίας από τον ήλιο).

  

Τι Μπορώ Να Κάνω;

 

Ευτυχώς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε κάποιο αντηλιακό με δείκτη SPF κάτω από την κρέμα μαυρίσματος.

 

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προστατέψετε το δέρμα σας από τις καταστροφές των υπεριωδών ακτίνων όσον αφορά τη γήρανση του δέρματος ενώ παράλληλα μαυρίζετε με ασφάλεια.

  

ΜΑΥΡΙΣΜΑ

 

Ιδανικές για χρήση τόσο στο σολάριουμ όσο και στην παραλία, οι κρέμες μαυρίσματος έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν γρήγορα το χρόνο που απαιτείται για να επιτευχθεί ένα ηλιόλουστο μαύρισμα. 

 

Ακολουθούν 4 λόγοι για τους οποίους πρέπει να εφαρμόσετε κρέμα πριν το μαύρισμα:

 

1. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ - Το μαύρισμα μπορεί να στεγνώσει το δέρμα σας. Η χρήση κρέμας μαυρίσματος αντικαθιστά την υγρασία που χάνει το δέρμα σας.

 

2. ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ - Οι κρέμες μαυρίσματος βοηθούν το δέρμα σας να απορροφήσει τις ακτίνες UV, γεγονός που θα επιταχύνει τη διαδικασία του μαυρίσματος. Όταν χρησιμοποιείτε κρέμα μαυρίσματος, θα έχετε ένα βαθύτερο, πιο σκούρο μαύρισμα σε λιγότερο χρόνο.

 

3. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ - Μερικές κρέμες μαυρίσματος περιέχουν συστατικά που κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο. Αναζητήστε μια κρέμα με συστατικά και βιταμίνες που σφίγγουν το δέρμα.

 

4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ - Μερικές κρέμες μαυρίσματος βοηθούν στην πρόληψη εγκαυμάτων και του ξεφλουδίσματος. Οι κρέμες μαυρίσματος σας βοηθούν να μαυρίσετε γρηγορότερα, ώστε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στον ήλιο, μειώνοντας την πιθανότητα εγκαυμάτων.

 

Τι μπορείτε να κάνετε αν έχετε ευαίσθητο δέρμα αλλά εξακολουθείτε να θέλετε μια χρυσαφένια λάμψη;

 

Η Devoted Creations προσφέρει μια υπέροχη λύση με τη μορφή της #Tanlife™. Περιέχοντας το φυσικό βούτυρο shea, θα δώσετε στο δέρμα σας όλη την ενυδάτωση που χρειάζεται όταν κάνετε ηλιοθεραπεία κάτω από αυτές τις άγριες ακτίνες στην παραλία.

 

 

Η σύνθεση της έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λιώνει γρήγορα στο δέρμα σας, να διεισδύει βαθιά και να προάγει τη ηλιοκαμένη όψη των ονείρων σας.

 

Με δραστικά συστατικά όπως το Advanced Matrixyl Synthe 6™, ένα συνθετικό πεπτίδιο, βοηθά στη μείωση των ρυτίδων. Επιπλέον, αυτό το προϊόν διασφαλίζει ότι τα τατουάζ σας (αν έχετε) δεν θα εξασθενίσουν ακόμα και αν περάσετε ώρες έξω στον ήλιο.

 

Για να αυξήσετε το βάθος του μαυρίσματος σας, με έναν πολυτελή και οικονομικό τρόπο, η #Tanlife™ είναι ένα από τα προσωπικά μας αγαπημένα.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

 

Η φροντίδα του δέρματος σας μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς η εκτεταμένη ΜΗ περιποίηση της επιδερμίδας μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες βλάβες.

  

Αν έχετε την τάση να καίγεστε και στη συνέχεια να ξεφλουδίζεστε μετά από έκθεση στον ήλιο, μια after sun λοσιόν είναι απαραίτητη και αυτή η φόρμουλα της Coconut Krem™ είναι ότι πρέπει.

 

coconut_krem_moisturizer_devoted_creations

 

Τα βασικά συστατικά περιλαμβάνουν 100% βιολογικό λάδι καρύδας και νερό κάκτου, για να καταπραΰνει το καμένο δέρμα και να προσφέρει περαιτέρω απαλότητα, και προστασία του δέρματος που ερεθίζεται από τις ακτίνες του ήλιου.

 

Οι Πρωτεΐνες Μεταξιού κλειδώνουν το νερό στο δέρμα και αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας, το οποίο είναι το κλειδί για την αποφυγή απολέπισης.

  

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

 

SELF TAN

 

Τα αυτομαυριστικά είναι από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μαυρίσματος επειδή σας δίνουν την επιλογή ενός στιγμιαίου μαυρίσματος.

 

Θα επωφεληθείτε αμέσως από μια ηλιόλουστη εμφάνιση! Τα προϊόντα αυτοαυρίσματος συνήθως περιέχουν διυδροξυακετόνη (DHA), μια χημική ουσία που σκουραίνει το δέρμα.

 

Μια "Φυσική Λάμψη" είναι αυτό που θα αποκτήσετε μετά τη χρήση της Night Tan® Sunless Lotion. Η εφαρμογή self tan μπορεί να αποβεί μοιραία αν είστε σούπερ ανοιχτόχρωμη, αλλά αυτό το προϊόν είναι τέλειο για όλους τους τύπους δέρματος.

 

     

    Πολλοί στρέφονται προς τις φυσικές φόρμουλες όπως αυτή, λέγοντας ότι είναι δύσκολο να βρουν ένα self tan προϊόν που δεν είναι φορτωμένο με χημικά, ειδικά για εκείνους με ευαίσθητο δέρμα.

     

    Το συγκεκριμένο προϊόν είναι χωρίς paraben, μη δοκιμασμένο στα ζώα και χαρίζει ένα ελαφρύ, χαλαρωτικό άρωμα στο δέρμα σας. 

     

    Δίνει γρήγορο χρώμα που μπορείτε να εμβαθύνετε με την επαναλαμβανόμενη χρήση και μηδέν πορτοκαλί τόνους. Απορροφάται εύκολα - χωρίς να αφήνει ραβδώσεις ή γραμμές. Φιλικό προς το ευαίσθητο δέρμα… Και το κόστος εκπληκτικό!

     

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

     

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ - ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

     

    Με μια ποικιλία επιλογών προϊόντων για μαύρισμα, η προσεκτική ανάγνωση της ετικέτας κάθε προϊόντος και η κατανόηση της ορολογίας μπορούν να σας προσφέρουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα όταν επιλέγετε το ιδανικό για εσάς.

     

    Κάποια Βασικά Συστατικά Είναι:

     

    • Αντιγήρανση: Αυτά τα προϊόντα περιέχουν βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος.
    • Shimmer: Περιέχουν πρόσθετα "glow" συστατικά για να δώσουν στο δέρμα σας ανακλαστικές ιδιότητες για πρόσθετη λάμψη.
    • Καφεΐνη: Η καφεΐνη μειώνει τη κυτταρίτιδα και συσφίγγει το δέρμα σας.
    • DHA: Ένα χημικό συστατικό που παράγει καφέ χρώμα όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Όσο υψηλότερο είναι το DHA, τόσο πιο σκούρο είναι το μαύρισμα.
    • Βιταμίνη Ε: Κάνει το δέρμα πιο απαλό και θα μειώσει επίσης την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων.
    • Αλόη Βέρα: Καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα.
    • Βούτυρο Monoi: Αποκαθιστά την ξηρή επιδερμίδα και τη προστατεύει φυσικά από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.
    • Λάδι Καρύδας: Σφραγίζει την υγρασία και παρέχει την μέγιστη ενυδάτωση.

       

    Το τελικό συμπέρασμα σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να χρησιμοποιείτε προϊόντα μαυρίσματος είναι απλό: ναι, πρέπει απολύτως.

     

    Με μια σωστή κρέμα μαυρίσματος, μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και να μαυρίσετε πιο γρήγορα!

     

    Μια after sun λοσιόν εγγυάται ότι το μαύρισμα σας θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ τα self tan παρέχουν άμεσα ένα φυσικό, ηλιόλουστο χρώμα χωρίς να εκτεθείτε στον ήλιο.

     

    Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να σας προτείνουμε κάποιο καλλυντικό για μαύρισμα, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση info@solariumthessaloniki.com και θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε!

     

    Get The Right Look
    Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    pio_self_tan_na_agoraso_tips_gia_thn_teleia_efarmogh

    Ποιο Self Tan Να Αγοράσω - Tips Για Την Τέλεια Εφαρμογή

    kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

    Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

    top_rated_tanning_lotions_bodyshine

    Top Rated Tanning Lotions [Reviews]

    ΣΧΟΛΙΑ

    Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.