Πώς Θα Διατηρήσεις Το Μαύρισμα Σου Το Χειμώνα

πως_θα_διατηρησεις_το_μαυρισμα_σου_το_χειμωνα_bodyshine_solarium_thessaloniki

Περάσες το καλοκαίρι δουλεύοντας για ένα υπέροχο, σοκολατένιο μαύρισμα. Τώρα που είναι χειμώνας, πιθανότατα αναρωτιέσαι αν θα καταφέρεις να διατηρήσεις τη θερινή σου λάμψη.

  

 ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ; 


Το μαύρισμα αποτελεί την αντίδραση του δέρματος μας στην έκθεση στον ήλιο, και το αποτέλεσμα αυτής είναι η παραγωγή μιας καφέ χρωστικής που είναι γνωστή ως μελανίνη.



Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το δέρμα προστατεύεται από τις ζημιές που προκαλούνται από τις ακτίνες UVA (εκείνες που ευθύνονται για την επιταχυνόμενη γήρανση) και τις ακτίνες UVB (που προκαλούν ηλιακό έγκαυμα).



Ωστόσο, επειδή το δέρμα αποβάλλει φυσικά και παράγει εκατομμύρια κύτταρα κάθε μέρα, το μέσο προσδόκιμο ζωής ενός μαυρίσματος είναι μόνο περίπου 7-10 ημέρες.

 

Μην ανησυχείς - υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείς να κάνεις για να διαρκέσει το μαύρισμα σου το χειμώνα. Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το καλοκαιρινό σου μαύρισμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

 1. Πες Οχι Στο Καυτο Ντουζ 


Το ζεστό νερό μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα σου, και κατ' επέκταση να επιδεινώσει το ξεφλούδισμα.

 

Αντικατέστησε τα ατμόλουτρα με δροσερά ντουζ, σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά ενυδατική κρέμα αμέσως μετά, όπως η Collagenetics™ Spa και θα δεις το μαύρισμα σου να διαρκεί περισσότερο από ποτέ.

 

collagenetics_spa_restorative_moisturizer_bodyshine_solarium_thessaloniki

 

 2. Τριψε Το Ξεφλουδισμενο Δερμα 


Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό όταν προσπαθείς να διατηρήσεις ένα μαύρισμα, αλλά η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος είναι απαραίτητη για την αποφυγή της δημιουργίας κηλίδων.

 

Επίσης, η ήπια απολέπιση μια φορά την εβδομάδα μπορεί να μετατρέψει το δέρμα από θαμπό σε λαμπερό. Χρησιμοποίησε προσεκτικά ένα σφουγγάρι ή ελαφριά βούρτσα σώματος για να αφαιρέσεις απαλά τυχόν νεκρά κύτταρα του δέρματος - απλά μην τρίβεις πολύ σκληρά.

 

body_scrub_bodyshine_solarium_thessaloniki

 

 3. Αυξησε Την Υγρασια Της Επιδερμιδας 

 

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο ξηρός αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να στεγνώσουν και να βλάψουν το δέρμα σου. Το ξηρό δέρμα είναι επιρρεπές στο ξεφλούδισμα.


Ενίσχυσε τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας σου με την εφαρμογή μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας (βλ. Coconut Krem™) , η οποία θα προστατεύσει το δέρμα σου και θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το καλοκαιρινό σου μαύρισμα.

 

coconut_krem_moisturizer_tan_extender_bodyshine_solarium_thessaloniki

 

 4. Συμπληρωσε Με Ενα Σταδιακο Μαυρισμα 


Πώς μπορείς, λοιπόν, να δώσεις λίγη παραπάνω ώθηση στο μαύρισμα σου; Ένα προϊόν αυτομαυρίσματος που προσφέρει σταδιακό μαύρισμα μπορεί να "γεμίσει" το χρώμα σου ενώ παράλληλα ενυδατώνει.

 

Χρησιμοποιώντας ένα καλής ποιότητας προϊόν αυτομαυρίσματος όπως η Night Tan® Sunless Lotion θα βοηθήσει το δέρμα σου να διατηρήσει μια φυσική, υγιή λάμψη.

 

night_tan_sunless_lotion_bodyshine_solarium_thessaloniki

 

 5. Δωσε Προτεραιοτητα Στην Ενυδατωση 

 

Τα οφέλη από την κατανάλωση άφθονου νερού είναι ευρέως γνωστά. Όταν πρόκειται για το δέρμα ειδικά, το πόσιμο νερό είναι σημαντικό για την υγεία των κυττάρων της επιδερμίδας. Η άμεση ενυδάτωση των κυττάρων του δέρματος βοηθά στη δημιουργία μιας λαμπερής όψης.

 

moisturize_your_skin_bodyshine_solarium_thessaloniki

 

Καθώς το καλοκαίρι μετατρέπεται σε φθινόπωρο, διατήρησε την καλοκαιρινή αίσθηση ζωντανή για όσο το δυνατόν περισσότερο με αυτές τις συμβουλές μας για τη διατήρηση του μαυρίσματος σας.

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

tan_asz_u_tanning_lotions_bodyshine_solarium_blog_post

Οι 10 Καλύτερες Κρέμες Μαυρίσματος | TAN INC. TANNING LOTIONS

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ: Τα Οφέλη Του Μαυρίσματος Το Χειμώνα

ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ: Τα Οφέλη Του Μαυρίσματος Το Χειμώνα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.