Κρέμα Μαυρίσματος : BEST OF DEVOTED CREATIONS

κρεμα_μαυρισματος_οι_καλυτερες_κρεμες_για_μαυρισμα_απο_την_devoted_creations

Το brand της Devoted Creations αποτελεί αναγνωρισμένη εταιρεία που παρέχει υψηλής ποιότητας κρέμες μαυρίσματος, από το 2003.

 

Τα προϊόντα της είναι βασισμένα σε φυσικά συστατικά για ενεργοποίηση της μελανίνης, με στόχο να σας χαρίσουν έντονο μαύρισμα ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα για μια πιο υγιή όψη!

 

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία των ερευνητών της, ανέπτυξαν νέες φόρμουλες πιο αποτελεσματικές ώστε το δέρμα να μαυρίζει πιο γρήγορα, έντονα, και να παραμένει μαυρισμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Παράλληλα, οι κρέμες μαυρίσματος καθώς και οι ενυδατικές της, είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν την μέγιστη ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας, χαρίζοντας πιο λαμπερή και νεανική όψη.

 

 

 

Καλωσηρθατε, λοιπον, στον κοσμο της Devoted Creations!

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

Η ενυδάτωση αποτελεί το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς για κάθε τύπο επιδερμίδας!

 

Με ανάλαφρη ή πλούσια υφή, για λιπαρή, ξηρή, ευαίσθητη ή μικτή επιδερμίδα, οι κρέμες μαυρίσματος της Devoted Creations θα σας χαρίσουν την απαραίτητη ενυδάτωση κατα τη διάρκεια του μαυρίσματος σας είτε στον ήλιο είτε στο σολάριουμ.

 

Βυθίστε το δέρμα σας στην απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και δροσιάς! Η κρέμα μαυρίσματος Turquoise Temptation™, είναι εμπλουτισμένη με Εκχύλισμα Αγγουριού & Αλόη Βέρα.

 

krema_mavrismatos_torquise_tempation_devoted_creations_bodyshine

Turquoise Temptation™ (Μαθε Περισσοτερα)

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Αλόη Βέρα ] -  Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αναζωογονεί και δίνει λάμψη στο θαμπό δέρμα ενώ ταυτόχρονα καταπραϋνει και επουλώνει τους δερματικούς ερεθισμούς.

 

[ Εκχύλισμα Αγγουριού ] - Η υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά στοιχεία χαρίζουν στην επιδερμίδα λάμψη, φρεσκάδα, τη μαλακώνουν και αυξάνουν τα επίπεδα συγκράτησης της φυσικής υγρασίας.

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

 

Καθώς περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουμε τα κύτταρα της επιδερμίδας μας φθείρονται και η παραγωγή νέων κυττάρων ελαττώνεται σημαντικά.

 

Η κακή διατροφή, το στρες, η ελλιπής ενυδάτωση, καθώς και η εκτεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία χωρίς προστασία, συμβάλλουν στη μείωση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

 

Eνισχυμένη με ένα κοκτέιλ επιλεγμένων αντιοξειδωτικών και αντιγηραντικών συστατικών, η Fortune™ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης.

 

 Fortune™ (Μαθε Περισσοτερα)

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Σύστημα Αντι-γήρανσης Resveratrol™ ] - Καταπολεμά τις βλάβες των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες ενώ αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές.

 

[ Πενταπεπτίδιο 34 ] - Ισχυρό αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

 

Το κολλαγόνο  συμβάλλει στην συνοχή της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας την αναγκαία ελαστικότητα της.

 

Με το πέρασμα του χρόνου το κολλαγόνο μειώνεται και κατ' επέκταση μειώνεται και η φυσική άμυνα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

 

Η Collagenetics 2-IN-1 Lotion Pro™ επαναφέρει το δέρμα στη νεανική του εμφάνιση, σβήνει τα σημάδια της γήρανσης, ενώ παράλληλα επιταχύνει το μαύρισμα, εξασφαλίζοντας ένα υγιές μαυρισμένο δέρμα.

 

krema_mavrismatos_kai_paragwghs_kollagonoy_colagenetics_devoted_creations_bodyshine

Collagenetics 2-IN-1 Lotion Pro™ (Μαθε Περισσοτερα)

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Βιοενεργά Τετραπεπτίδια ] - Προάγουν τη φυσική σύνθεση του κολλαγόνου, ελαστίνης και  βοηθούν στην επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος και επιδρούν σημαντικά στην καταπολέμηση των ρυτίδων.

 

[ Trylagen™ και Renovage™ ] - Παρέχουν αντιγηραντική και προστατευτική δράση κατά του στρες και αποκαθιστούν την απώλεια κολλαγόνου της επιδερμίδας.

 

ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ/ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ

 

Επιδερμίδα κόκκινη, δυσανεκτική, ξηρή ή αφυδατωμένη; Μια επιδερμίδα χαρακτηρίζεται ευαίσθητη όταν είναι υπερ-αντιδραστική σε ορισμένους παράγοντες.

 

Το ευαίσθητο δέρμα παρουσιάζει διάφορα είδη αντίδρασης όπως το τράβηγμα, ο κνησμός, η αίσθηση καύσου και δυσφορίας, και συχνά σε συνδυασμό με κοκκινίλες στο δέρμα.

 

Χωρίς γλουτένη, χωρίς αρώματα, πρόσθετα έλαια ή χρωστικές, υποαλλεργική, και κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, η Flawless Perfection™ έρχεται για να ταράξει τα νερά και να σας δώσει το μαύρισμα που επιθυμείτε!

 

krema_mayrismatos_flawless_perfection_devoted_creations_bodyshine

Flawless Perfection™ (Μαθε Περισσοτερα)

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Φυτικό Εκχύλισμα Από Σπόρους Βαμβακιού ] - Παρέχει ενυδατικές ιδιότητες και επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα.

 

[ Έλαιο Ρυζιού ] - Αναπλάθει τα κύτταρα και σταδιακά δίνει μοναδική ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος, είτε πρόκειται για σημάδια φθοράς του χρόνου, είτε για δυσχρωμίες, κηλίδες, πανάδες που προέρχονται από την έκθεση στον ήλιο.

 

ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

 

Η γνωστή σε όλες κυτταρίτιδα αποτελεί κοινό αντιαισθητικό πρόβλημα που επηρεάζει πάνω από το 90% του γυναικείου πληθυσμού σε όλο τον κόσμο. 

Αυτή η όψη φλοιού πορτοκαλιού, οφείλεται σε λιπώδη κύτταρα που συσσωρεύονται κάτω από το δέρμα σχηματίζοντας μικρά βαθουλώματα 

 

Με πρωτοποριακή σύνθεση που θρέφει το δέρμα σε βάθος, η Bikini Body™ συσφίγγει, τονώνει και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας για άψογα ζηλευτά αποτελέσματα.

 

krema_mayrismatos_kata_ths_kyttaritidas_bikino_body_devoted_creations_bodyshine

Bikini Body™ (Μαθε Περισσοτερα)

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Τεχνολογία Body Fit™ ] - Βοηθάει στη μειώση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα.

 

[ Myramaze ] - Ενυδατώνει το ξηρό δέρμα, ενισχύει το εξασθενημένο φραγμό του δέρματος, αναζωογονεί και βελτιώνει ορατά και αξιοσημείωτα την υφή της επιδερμίδας.

 

"ΑΓΝΗ" ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

Η μελανίνη αποτελεί μια χρωστική ουσία, η οποία εκκρίνεται ως "προστασία" του δέρματος από την έκθεση του στις ακτίνες UV, δίνοντας σας αυτό το λαμπερό σοκολατί χρώμα.

 

Ανακαλύψτε τις κρέμες μαυρίσματος της Devoted Creations που επιταχύνουν τη διαδικασία μαυρίσματος και βοηθούν στην παραγωγή μελανίνης, χωρίς self tanner συστατικά.

 

Με σύστημα ελαχιστοποίσης των πόρων και την δράση ισχυρών αντιοξειδωτικών, η Fast Track 2 Black™ υποστηρίζει την παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας προσφέροντας ομοιόμορφο, 100% φυσικό μαύρισμα.

  

Fast Track 2 Black™ (Μαθε Περισσοτερα)

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Quad Tyrosine Blend ] - Ενισχύει την παραγωγή μελανίνης για επιτάχυνση της διαδικασίας μαυρίσματος.

 

[ MelanoBronze™ ] - Διεγείρει τη δραστηριότητα της μελανίνης για να επιτρέψει μεγαλύτερης διάρκειας, πιο σκούρα αποτελέσματα μαυρίσματος.

 

ΔΩΣΤΕ ΛΑΜΨΗ

 

Αν είστε από εκείνες που το highlighter ανήκει στα must have καλλυντικά του νεσεσέρ σας, τότε θα λατρέψετε την ίδια λάμψη σε ΟΛΟ σας το σώμα!


Φωτίστε την επιδερμίδα σας, δημιουργώντας τις πολυπόθητες γυαλάδες, κάνοντας το δέρμα σας να λάμπει. 

 

Σχεδιασμένη ειδικά για εσάς που απαιτείτε λάμψη, η μοναδική φόρμουλα της Opalescent™ με Micro Pearls και Holographic Luminizer, φωτίζει τον τόνο του δέρματος, ενώ παράλληλα δημιουργεί "παράθυρα" στο δέρμα μέσα από τα οποία αντανακλάται το φως, δίνοντας ένα λαμπερό, ζωντανό αποτέλεσμα.

 

Opalescent™ (Μαθε Περισσοτερα)

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Holographic Luminizer και Micro Pearls ] - Προσθέτει την τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα σας, με σύμπλεγμα ιριδίζον στοιχειών που παγιδεύουν το φως, για να προσφέρουν ένα φωτεινό αποτέλεσμα μετά από κάθε χρήση.

 

[ Σύνθεση 4K ] - Φιλτράρει τις ατέλειες του δέρματος (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πόρους), χαρίζει τέλεια κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται εντατικά για μια πιο ελκυστική, ομαλή και φωτεινή όψη.

 

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ

 

Το δέρμα σας έχει ένα τελικό σημείο μαυρίσματος μέχρι το οποίο μπορεί να παράγει μελανίνη, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να μαυρίσετε περισσότερο!

 

Η προηγμένη σύνθεση της Black Obsession™ χαρίζει το πιο βαθύ μαύρισμα καθώς περιέχει συστατικά  που δρουν ΑΜΕΣΑ δίνοντας πιο σκούρο χρώμα στην επιδερμίδα, ενώ εξουδετερώνει τυχόν πορτοκαλί τόνους στο δέρμα.

  

black-obsession-tanning-lotion-devoted-creations-solarium-thessaloniki-bodyshine

Black Obsession™ (Μαθε Περισσοτερα)

  

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Υψηλή Περιεκτικότητα Σε DHA ] - Ενεργό συστατικό τεχνητού μαυρίσματος 100% φυσικής προέλευσης (σιτάρι, ελαιοκράμβη, ζαχαρότευτλα).

 

[ Εκχύλισμα Λουλουδιών Blue Tansy™ ] - Εξουδετερώνει τους πορτοκαλί τόνους του δέρματος προσφέροντας βαθύτερα και πιο φυσικά αποτελέσματα.

 

 

VEGAN ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ

 

Ψάχνετε για απόλυτα ασφαλείς συνθέσεις και "φυσική" ενεργοποίηση μαυρίσματος; 

 

Οι κρέμες μαυρίσματος της σειράς GOLDEN SOL™ δεν περιέχουν χημικά συστατικά, αλλά ούτε και συστατικά από το ζωικό βασίλειο, όπως υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, κερί μέλισσας κ.ά.

 

Απαλλαγμένη από επιβλαβή στοιχεία που περιέχουν τα καλλυντικά, paraben free, gluten free και ΜΗ δοκιμασμένη στα ζώα, η Good Vibe Tribe™ θα αγκαλιάσει με σεβασμό το δέρμα σας και θα αναδείξει την πιο ζηλευτή μαυρισμένη ομορφιά του.

 

 κρεμα_μαυρισματος_good_vibe_tribe_devoted_creations_bodyshine

Good Vibe Tribe™ (Μαθε Περισσοτερα)

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Εκχύλισμα Μέντας ] - Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προάγει την αποκατάσταση του δέρματος, φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα, εξομαλύνει και μαλακώνει, προωθώντας την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας.

 

[ Υαλουρονικό Νάτριο ] - Το άλας του υαλουρονικού οξέος, απορροφάται ευκολότερα,  ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την επιδερμίδα.

 

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ

 

Όταν το δέρμα εκτίθεται σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως η σκόνη, η UV ακτινοβολία, ή η ρύπανση, το λιπαρό με τάση για ατέλειες δέρμα υφίσταται οξείδωση, η οποία πυροδοτεί με την σειρά της υπερπαραγωγή σμήγματος.

 

Η ακμή είναι από τα μεγαλύτερα δερματικά προβλήματα που ταλαιπωρεί το πρόσωπο και το σώμα, και για αισθητικούς λόγους κυρίως επηρεάζει περισσότερο την ψυχολογία και αποφέρει χαμηλή αυτοπεποίθηση.

 

Με την DC Glow™, ξεχάστε τους διευρυμένους πόρους και ενισχύστε το μαύρισμα σας εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ενυδάτωση.

 

DC Glow™ (Μαθε Περισσοτερα)

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

[ Niacinamide™ ] - Ελέγχει την παραγωγή σμήγματος, ενώ παράλληλα χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση της απαλύνει τα σημάδια από παλαιότερη ακμή και την ερυθρότητα.

 

[ Τεχνολογία Liquid Glass™ ] - Mειώνει τις υπάρχουσες γραμμές και ρυτίδες ενώ χαρίζει φρεσκάδα στο δέρμα και  βοηθά επίσης στην συρρίκνωση και ελαχιστοποίηση των πόρων.

 

Αναζητάτε κάτι παραπάνω από μια απλή κρέμα μαυρίσματος; Στο Bodyshine μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ενυδατικές Κρέμες & After Sun Για Ενίσχυση Και Διατήρηση Μαυρίσματος


 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

diatirisi_mayrismatos_enydatikes_kremes_after_sun

Διατήρηση Μαυρίσματος: THE BEST AFTER SUN & BODY LOTIONS

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

αυξηση_της_παραγωγης_κολλαγονου_collagenetics_line_bodyshine

Κολλαγόνο Για Το Δέρμα: Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.