Απόκτησε Το ΠΙΟ Καλοκαιρινό Μαύρισμα!

αποκτησε_το_πιο_καλοκαιρινο_μαυρισμα_blog_post_bodyshine

Καλοκαίρι και sunkissed επιδερμίδα πάνε μαζί! Λοιπόν, πώς μπορούμε να πετύχουμε ένα πανέμορφο καλοκαιρινό μαύρισμα;

 

Πρόκειται για τα pro tanning hacks που χρησιμοποιούμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το μαύρισμα! Πιάσε το σημειωματάριο σου, θα θελήσεις να θυμηθείς αυτές τις συμβουλές.

 

ΠΡΙΝ

 

 Η Απολέπιση Είναι Το Πρώτο Βήμα 



Για βαθύ μαύρισμα μακράς διάρκειας, η απολέπιση είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις. Η απολέπιση του δέρματος σου θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα που μπορούν να αποτρέψουν ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.

 

Μια φορά την εβδομάδα ή κάθε 10 μέρες είναι μια καλή συχνότητα (ενώ παράλληλα μαυρίζεις) για να "καθαρίζεις" την επιδερμίδα σου.

 

Τα γάντια απολέπισης, οι βούρτσες, τα καθαριστικά σώματος και τα μη χημικά προϊόντα είναι επιλογές που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η ενυδάτωση του δέρματος μετά το ντους είναι εξίσου σημαντική.

 

 Είσαι Αυτό Που Τρως 



Το φαγητό που τρως παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία μαυρίσματος. Η κατανάλωση ορισμένων ειδών λαχανικών έχει αποδειχθεί ότι βοηθά το δέρμα σου από μέσα.

 

Επιπλέον, το βητακαροτένιο και το λυκοπένιο είναι συστατικά λαχανικών που μπορούν να αυξήσουν την προστασία του δέρματος σου από τις ακτίνες UV. Κατανάλωσε πολλές ντομάτες, βερίκοκα και καρότα.

 

 Ξεκίνα Με Ένα Ψεύτικο Μαύρισμα 



Αν δεν θέλεις να μοιάζεις με μια "λευκή οπτασία" στην παραλία, μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα self tan πριν ξεκινήσεις να εκτίθεσαι στον ήλιο.

 

Ωστόσο, βεβαιώσου ότι είσαι πάντα προστατευμένη από τον ήλιο, καθώς ορισμένα αυτομαυριστικά δεν προσφέρουν καμία προστασία όπως το αντηλιακό.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ: Night Tan® Sunless Lotion

 

Σχεδιασμένη για όλους τους τύπους δέρματος, 100% Vegan - κάνει θαύματα στους ανοιχτούς τόνους δέρματος και σε βοηθά να μαυρίσεις χωρίς να εκτεθείς σε επιβλαβείς ακτίνες UV.

night_tan_overnight_sunless_lotion_bodyshine

 

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 

 Φυσικά Έλαια 



Χρησιμοποίησε φυσικά έλαια για να πετύχεις πιο βαθύ μαύρισμα ενώ προστατεύεις το δέρμα σου. Ο ήλιος είναι ο νούμερο ένα εχθρός της γήρανσης του δέρματος. Κατά συνέπεια, είναι υποχρεωτική η προστασία του δέρματος από αυτόν.

 

Το καλύτερο λάδι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι αυτό της καρύδας, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια χρυσή λάμψη ενώ διεγείρει την ελαστικότητα του δέρματος και το διατηρεί ενυδατωμένο.

 

Ο σωστός τρόπος για να το χρησιμοποιήσεις είναι να το εφαρμόσεις στο δέρμα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εκτεθείς στον ήλιο.

 

Πάνω από το λάδι, μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις το αντηλιακό ή κάποια ειδική κρέμα μαυρίσματος για επιπλέον προστασία από τον ήλιο και πιο έντονο μαύρισμα.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ: Fast Track 2 Black™

 

Με αυτή την κρέμα μαυρίσματος, το bronze χρώμα έγινε πιο εύκολο! Η μοναδική της σύνθεση με Μείγμα Τυροσίνης & MelanoBronze™ ενισχύει την παραγωγή μελανίνης, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα που σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις σαν τροπική πριγκίπισσα! 

fast_track_to_black_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

 

 Βγες Σταδιακά Στον Ήλιο 



Αν εκτεθείς στον ήλιο για πρώτη φορά με απερίσκεπτο τρόπο, πιθανότατα μετά να μοιάζεις με αστακό ... Αφού λοιπόν, το δέρμα σου ξεφλουδίσει και περάσει το στάδιο του φιδιού, ξεκίνα να εστιάζεις στην προοδευτική επίτευξη του μαυρίσματος.

 

Κάνε πολλές συνεδρίες μαυρίσματος και διαλείμματα στη σκιά. Άφησε το δέρμα σου να κρυώσει για λίγο. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεις επίσης τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος. Πιες νερό, φάε φρούτα και εφάρμοσε ξανά αντηλιακό.

 

Και αν ο χρόνος σου δεν φτάνει για να περάσεις 7-10 μέρες στην παραλία, τότε μπορείς να κάνεις μερικές συνεδρίες σολάριουμ, έτσι ώστε όταν εκτεθείς στον ήλιο, να μαυρίσεις απευθείας αποφεύγωντας το κοκκίνισμα.

 

 Βρες Το Καθημερινό Όριο Μαυρίσματος 

 

Το σώμα σου μπορεί να μαυρίσει για δύο, το πολύ τρεις ώρες την ημέρα. Αν εκθέσεις την επιδερμίδα σου περισσότερο από αυτήν την περίοδο, πολύ πιθανό να κοκκινήσεις!

 

Σε κάποιο σημείο, το δέρμα σου σταματά να παράγει μελανίνη και η δουλειά σου ολοκληρώνεται για την ημέρα. 



 Άλλαξε Συχνά Θέση 

 


Για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αλλάζεις συχνά θέση ενώ κάθεσαι κάτω από τον ήλιο.

 

Ο ήλιος θα φτάσει σε κάθε μέρος του σώματος σου και θα έχεις ένα σταθερό μαύρισμα στο δέρμα σου.

 

ΜΕΤΑ

 

 Επέκταση Μαυρίσματος 

 

Το δέρμα μας είναι επιρρεπές σε βλάβη από τον ήλιο που δεν μπορεί να αποτρέψει το αντηλιακό.

 

Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύεις στον ήλιο, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνεις εγκαύματα. Το μαύρισμα αποτελεί ένα "μηχανισμό άμυνας", ο οποίος ενεργοποιείται από το δέρμα σου, για να σε προστατεύσει από τις υπεριώδεις ακτίνες από τον ήλιο.

 

Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, το μαύρισμα μπορεί να εξασθενίσει γρήγορα. Για την παράταση της διάρκειας του καθώς και την προστασίας της επιδερμίδας σου, χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα επέκτασης μαυρίσματος ή/και after sun.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ: Coconut Krem™

 

Ενισχυμένη με Λάδι Καρύδας, Νερό Κάκτου & Πρωτεΐνες Μεταξιού, διατηρεί το δέρμα σου ενυδατωμένο όλη την ημέρα, προστατεύει από την φωτογήρανση ενώ παράλληλα βοηθάει στην διατήρηση του μαυρίσματος. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το δέρμα σου είναι σε καλά χέρια! 

coconut_krem_moisturizer_tan_extender_bodyshine



Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές κατά τη διάρκεια των διακοπών σου στην παραλία, και μην ξεχνάς να είσαι υπεύθυνη για την υγεία της επιδερμίδας σου!

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

best_moisturizers_after_sun_lotions_blog_post_bodyshine_solarium

Ενυδάτωση Επιδερμίδας: Τα Καλύτερα After Sun Του Καλοκαιριού!

taseis_mayrismatos_2024_bodyshine_solarium_thessaloniki

Τάσεις Μαυρίσματος Για Το 2024

best_summer_tanning_lotions_κρεμες_μαυρισματος_bodyshine_thessaloniki

Best Summer Tanning Lotions

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.