Πώς Να Μαύρισω Γρήγορα Στον Ήλιο

pws_na_mayrisw_grhgora_ston_hlio_bodyshine_thessaloniki

Για μερικούς από εμάς, το να περιμένουμε εβδομάδες για να αποκτήσουμε μαύρισμα απλά δεν γίνεται. Θέλουμε μαύρισμα και το θέλουμε τώρα!

 

Το μαυρισμένο δέρμα βοηθά στην απόκρυψη των ατελειών (π.χ. κυτταρίτιδα) και δίνει έναν ομοιόμορφο τόνο, ενώ η χρυσαφένια λάμψη φαίνεται υπέροχη.

 

Εδώ είναι το κλειδί για να επιστρέψεις από τις διακοπές με ένα όμορφο, γρήγορο μαύρισμα, χωρίς να προκαλέσεις καμία ζημιά στο δέρμα σου. Ακριβώς στην ώρα για αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές.

 

Προτεινόμενοι χρόνοι μαυρίσματος, προετοιμασία του δέρματος, προτιμώμενος δείκτης SPF ή τροφές που τονώνουν τη λάμψη… Ακολουθούν οι οδηγίες για να μαυρίσεις σαν ειδικός αυτό το καλοκαίρι!

 

 ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 


Η πεποίθηση ότι η χρήση αντηλιακού χαμηλού SPF θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερο μαύρισμα είναι ΛΑΘΟΣ.

 

Ακόμα κι αν δεν είσαι επιρρεπής στο ηλιακό έγκαυμα, η έκθεση στις ακτίνες συνδέεται με τους κινδύνους καρκίνου του δέρματος και πρόωρης γήρανσης.

 

Οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση αντηλιακού SPF30 με καλό δείκτη προστασίας UVA, προκειμένου να προστατευτείς τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις ακτίνες UVB.

 

«Η σωστή ποσότητα χρήσης είναι ένα κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και το λαιμό, που πρέπει να εφαρμόζεται κάθε δύο ώρες κατά τη διάρκεια της έκθεσης.»

 

 ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 


Ο ήλιος χτυπά πιο δυνατά μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ., γι' αυτό απέφυγε την ηλιοθεραπεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Και όταν βγαίνεις έξω, θυμήσου να προστατεύεις το δέρμα σου.

 

 ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ 


Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα διατροφής που ισχυρίζονται ότι ενισχύουν τη φυσική ικανότητα του σώματος σου να μαυρίζει, αλλά υπάρχει μικρή έρευνα για να υποστηρίξει την αποτελεσματικότητα τους.

 

Ωστόσο, η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών που είναι φυσικά υψηλά σε βήτα καροτίνη μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σου να μαυρίσει χωρίς να καεί.

 

«Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι η από του στόματος κατανάλωση βήτα-καροτίνης μπορεί να προστατεύσει το δέρμα από τις βλάβες στην υπεριώδη ακτινοβολία.»

 

Η βήτα-καροτίνη είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και μειώνει τις βλάβες του δέρματος, το οξειδωτικό στρες στο δέρμα, περιορίζοντας έτσι τις βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.


Στην πράξη: για να αυξήσεις τη δόση βήτα-καροτίνης σας, πόνταρε σε πιπεριές, πεπόνια, καρότα καθώς και πράσινα φυλλώδη λαχανικά, όπως το λάχανο ή το σπανάκι.

 

 ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΟΥ 


Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις τέλειο μαύρισμα; Τεχνητό μαύρισμα.

 

Όχι μόνο το δέρμα σου θα σε ευχαριστήσει, αλλά τα σημερινά αυτομαυριστικά είναι καινοτόμα και εξαιρετικά αποτελεσματικά.

 

Κρέμες, μους, ακόμα και αφροί... Απλά πρέπει να διαλέξεις από την πληθώρα των διαθέσιμων συνθέσεων.

 

Οι ειδικοί στο αυτο-μαύρισμα λένε ότι το κλειδί για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα από έναν αυτομαυριστικό είναι η προετοιμασία.

 

«Απέφυγε να εφαρμόσεις λάδια ή κρέμες σώματος, μπορεί να αφήσουν σημάδια στο δέρμα. Πρέπει να κάνεις απολέπιση την προηγούμενη μέρα για να επιτρέψεις στο δέρμα να αναγεννηθεί και το μαυριστικό, DHA, να δράσει ομοιόμορφα. Τελευταία συμβουλή, να κάνεις πάντα ένα κρύο ντους πριν εφαρμόσεις το προϊόν, το πολύ ζεστό νερό μπορεί να δώσει ανομοιόμορφα αποτελέσματα."

 


Ο χρυσός κανόνας του Self Tan; Ποτέ μην "υπερφορτώνεις" το πρόσωπο.

 

"Ένα πρόσωπο που είναι πολύ μαυρισμένο μπορεί γρήγορα να κάνει το μαύρισμα να φανεί ψεύτικο. Είναι σημαντικό να σέβεσαι τον φυσικό τόνο του δέρματος σου."

 

Ξεκίνα με μία κρέμα αυτομαυρίσματος όπως η Night Tan® Sunless Lotion για να δημιουργήσεις ένα σταδιακό μαύρισμα.

night_tan_sunless_lotion_self_tanner_bodyshine
 ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

 ΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ 

 

Αν προτιμάς να αφήσεις το δέρμα σου στους ειδικούς, σε συμβουλεύουμε να προγραμματίσεις να κάνεις σολάριουμ 1 μήνα με 2 βδομάδες (ανάλογα το πόσο γρήγορα μαυρίζεις) πριν πας διακοπές.

 

"Είναι σημαντικό να έχει ενεργοποιηθεί η μελανίνη σου πριν εκτεθείς στον ήλιο για να μαυρίσεις πιο γρήγορα και να μην καείς!! Επιπλέον, θα κάνεις την εμφάνιση σου με ένα απόλυτα χρυσό σώμα από την πρώτη κιόλας μέρα των διακοπών σου."

 

times_solarium_bodyshine_thessaloniki

 

 ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΔΩ 

 

 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 


Το πόσο γρήγορα μπορείς να μαυρίσεις για τους περισσότερους ανθρώπους εξαρτάται αποκλειστικά από τη βιοχημεία του σώματος τους.

 

Πόσα χρωστικά κύτταρα έχει (γνωστά και ως κύτταρα μελανίνης), πόσα άλλα μπορεί να κάνει και πόσο γρήγορα μπορεί να τα κάνει.

 

Για αυτό το λόγο πολλοί δεν γνωρίζουν το "πώς να μαυρίσουν πιο γρήγορα". Υπάρχουν ενεργά προϊόντα περιποίησης που μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγή μελανίνης στο δέρμα σου.

 

Τα βάζεις στο δέρμα και ενισχύουν τη βιοχημεία μαυρίσματος του δέρματος σου.

 

Αυτή ήταν η θεμελιώδης αρχή πίσω από το καινοτόμο μας σύστημα περιποίησης - και αυτό ακριβώς το είδος περιποίησης της επιδερμίδας μπορεί να βρεθεί μέσα στην σύνθεση των προϊόντων της Devoted Creations.

 

neon_rose_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

 

 ΔΕΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ DEVOTED CREATIONS ΕΔΩ 

 

 Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΗ: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ 


Η ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και την παράταση του μαυρίσματος.

 

Εξ ου και η σημασία του:

  • Πίνε αρκετό νερό, ειδικά κάτω από έναν καυτό ήλιο για να αποτρέψεις την αφυδάτωση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ασθένειες, και
  • Χρησιμοποίησε πλούσια θρεπτική κρέμα για την ενυδάτωση του δέρματος και την πρόληψη της απολέπισης.

 

 ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΜΑ

BEST SUMMER TANNING LOTIONS

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BEST TANNING LOTIONS - Οι Καλύτερες Κρέμες Για Μαύρισμα

BEST TANNING LOTIONS - Οι Καλύτερες Κρέμες Για Μαύρισμα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

pws_apokthseis_skoyro_mayrisma_se_1_hmera_bodyshine_blog_post

Πως Να Αποκτήσεις Σκούρο Μαύρισμα Σε 1 Ημέρα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.