Πως Να Αποκτήσεις Σκούρο Μαύρισμα Σε 1 Ημέρα

pws_apokthseis_skoyro_mayrisma_se_1_hmera_bodyshine_blog_post

Όταν δεν έχεις εβδομάδες να αφιερώσεις για ένα σκούρο μαύρισμα, πώς μπορείς να το κάνεις σε μια μέρα;

 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν αυτομαυρίσματος στο σπίτι, ή να κάνεις κάποιες συνεδρίες σολάριουμ. Η ηλιοθεραπεία είναι μια άλλη επιλογή, αλλά πιο χρονοβόρα.

 

Ό,τι κι αν επιλέξεις, να θυμάσαι να προστατεύεις το δέρμα σου και να το ενυδατώνεις συχνά για να επιτρέψεις στο δέρμα σου να λάμπει.



Συνέχισε να διαβάζεις, για να αποφασίσεις ποια από τις παρακάτω μεθόδους θα σε βοηθούσε να πετύχεις ένα σκούρο μαύρισμα σε μια μέρα, χωρίς να βλάψεις το δέρμα σου!

------------------------------------------------------------------

ΜΕΘΟΔΟΣ 1:  ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ 


Το μαύρισμα στον ήλιο είναι η πιο παραδοσιακή μέθοδος για να δώσεις στο δέρμα σου σκούρο τόνο, αλλά είναι επίσης μια από τις πιο επικίνδυνες μεθόδους.

 

Πρέπει να διασφαλίσεις ότι προστατεύεις σωστά το δέρμα σου, επιτρέποντας του ωστόσο να χρησιμοποιεί τις ακτίνες του ήλιου για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

 ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ 


Θα χρειαστεί να εφαρμόσεις μια καλή κρέμα/λάδι για μαύρισμα και κάποιο αντηλιακό με χαμηλό δείκτη προστασίας. Αυτά τα προϊόντα θα σε βοηθήσουν να μαυρίσεις γρήγορα, ενώ ο δείκτης προστασίας SPF θα δώσει στο δέρμα σου κάποια προστασία.

 

  • Επέλεξε ένα δείκτη προστασίας από 4 έως 15, το οποίο θα εξαρτηθεί επίσης από το επίπεδο του βασικού μαυρίσματος. Αν έχεις ήδη μαυρίσει, μπορείς να επιλέξεις ακόμα χαμηλότερο SPF, ωστόσο, αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα, ένας δείκτης SPF 15 θα ήταν καλύτερος.
  • Επέλεξε μια υψηλής ποιότητας κρέμα ή λάδι μαυρίσματος, για να έχεις πιο ομοιόμορφο, υγιές και φυσικό μαύρισμα. 
  • Μην ξεχνάς να φοράς lip balm με SPF15. Χωρίς προστασία, τα χείλη σου θα μείνουν σκασμένα.

 

australian_gold_exotic_oil_tan_intensifier_dark_tanning_oil


 ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΗΣ 


Ακριβώς όπως ένα κοτόπουλο ψητό, θα χρειαστεί να αναποδογυρίζεις συχνά. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα παντού. Γύρισε στο ¼ της κάθε πλευράς κάθε 30 λεπτά.

 

Ξεκίνα από την πλάτη σου, γύρισε προς την αριστερή πλευρά, μετά στο στομάχι σου και μετά στη δεξιά σου πλευρά.

 

Βεβαιώσου ότι τα χέρια και τα πόδια σου εκτίθενται ομοιόμορφα στον ήλιο, για να αποφύγεις τις γραμμές μαυρίσματος.

 

 ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΕΠΑΡΚΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ 

Αν και δεν συνιστάται το μαύρισμα κατά τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τον ήλιο μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ.

 

Αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο εάν έχεις την κατάλληλη προστασία και εάν σκοπεύεις να περάσεις μόνο μια μέρα στον ήλιο.
 


 ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΞΑΝΑ 


Αν βραχείς, θα χρειαστεί να εφαρμόσεις ξανά το προϊόν μαυρίσματος που χρησιμοποιείς ή/και το αντηλιακό σου και θυμήσου να το εφαρμόζεις ξανά, κάθε 2 ώρες για την καλύτερη προστασία.

 

 ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΕΤΑ 

 

Μόλις ολοκληρώσεις το μαύρισμα, θα πρέπει να εφαρμόσεις μια ενυδατική κρέμα με βάση την αλόη στο δέρμα σου.

 

Αυτό θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και να αναπληρώσεις τυχόν υγρασία, που χάνεται στον ήλιο και να σφραγίσεις τον χάλκινο τόνο του δέρματος σου.

 

coral_colada_devoted_creations_moisturizer_after_sun



ΜΕΘΟΔΟΣ 2:  ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΜΑ (SELF TAN) 

 

Τα αυτομαυριστικά είναι ένα απόλυτο δώρο για όσους θέλουν ένα άμεσο μαύρισμα στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πατήσουν το πόδι τους στον ήλιο.

 

Το Self Tanning είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αποκτήσεις ένα σκούρο μαύρισμα και είναι επίσης η πιο ασφαλής μέθοδος!


Υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές για όσους θέλουν να μαυρίσουν γρήγορα και μπορείς να επιλέξεις τη μέθοδο που σου ταιριάζει καλύτερα.

  

Το ενεργό συστατικό των προϊόντων αυτομαρίσματος είναι το DHA, το οποίο αντιδρά με τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για να δημιουργήσει μια πιο σκούρα χρωστική ουσία.

 ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΟΥ 


Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι αυτομαυριστικών για να διαλέξεις, όπως λοσιόν, αφρούς, κρέμες, σπρέι και μους. Θα χρειαστεί να κάνεις λίγη έρευνα και ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείς, να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα!


st_tropez_self_tanning_mousse_1_hour_express

 

Μπορείς να δεις και να διαβάσεις πρισσότερα για τα self tanners εδώ: 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SELF-TANΝERS/ ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ SELF-TANNER [ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ]

 

 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΑΝΤΙΑ 



Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις γάντια λάτεξ ή ειδικό γάντι αυτομαυρίσματος, κατά την εφαρμογή του προϊόντος, για να αποφύγεις τις πορτοκαλί παλάμες.

 

Μόλις τελειώσεις με την εφαρμογή, ανάμειξε μια μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας και αυτομαυριστικού, και εφάρμοσε την στους καρπούς σου, για ένα ομοιόμορφο τελείωμα! 



 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 


Το πιο δύσκολο κομμάτι του μαυρίσματος στο σπίτι, είναι να απλώσεις ομοιόμορφα το προϊόν στο δέρμα σου.

 

Για να το κάνεις αυτό, μετακίνησε τα χέρια σου με κυκλικές κινήσεις στο δέρμα σου για να αποφύγεις τυχόν ραβδώσεις.

 

Εστίασε σε περιοχές που είναι δύσκολο να προσεγγίσεις και ζήτησε βοήθεια αν τη χρειάζεσαι. Πάρε χρόνο να βεβαιωθείς ότι κάλυψες όλες οι περιοχές.

 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 


Εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα στο δέρμα σου καθημερινά ή μια κρέμα σταδιακού μαυρίσματος, για να διατηρήσεις και να ενισχύσεις το μαύρισμα σου, και να αποτρέψεις τη ξήρανση του δέρματος σου.

 

st_tropez_gradual_tan_classic_bodyshine_thessaloniki


Η εφαρμογή του self-tanner θα σου δώσει ένα σκούρο μαύρισμα σε μια μέρα, αλλά δεν είναι μόνιμο.

 

Θα πρέπει να εφαρμόσεις ξανά το self-tanner σε μια εβδομάδα περίπου, αλλά εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για να μαυρίσεις στο σπίτι χωρίς να προκληθεί καμία ζημιά στο δέρμα σου.

 

ΜΕΘΟΔΟΣ 3:  ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ 


Αν θέλεις να μαυρίσεις με τον πιο γρήγορο τρόπο, και όχι να βγεις στον ήλιο, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις κάποιες συνεδρίες σολάριουμ.



Τα μηχανήματα σολάριουμ διαθέτουν λαμπτήρες υπεριώδους φωτός που εκπέμπουν ακτινοβολία UV όπως αυτή του ήλιου.

 

Κάνοντας κάποιες συνεδρίες σολάριουμ, θα μαυρίσεις γρήγορα και με περισσότερη ασφάλεια, καθώς η δοσολογία UV που λαμβάνεις είναι ελεγχόμενη.



 ΦΟΡΕΣΕ ΓΥΑΛΙΑ 

 

Είναι πολύ σημαντικό να φοράς γυαλιά όταν βρίσκεσαι σε σολάριουμ, ειδικά αυτά που έχουν δημιουργηθεί για να προστατεύουν τα μάτια σου από τις ακτίνες UV (τα οποία παρέχονται από το σολάριουμ στούντιο ή μπορείς να αγοράσεις δικά σου).


 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 

 

Δεν θέλεις να αφιερώσεις πολύ χρόνο κάτω από τις ακτίνες UV, επομένως ένας επιταχυντής μαυρίσματος θα είναι το καλύτερο σου "όπλο", για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον χρόνο της συνεδρίας σου.

 

Οι επιταχυντές μαυρίσματος βοηθούν το δέρμα σου να μαυρίσει πιο γρήγορα, αλλά περιέχουν επίσης συστατικά που προστατεύουν το δέρμα σου από ζημιές και από ξηρότητα.

 

fast_track_to_black_tanning_lotion_devoted_creatons



Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο με τις καλύτερες κρέμες μαυρίσματος:

BEST TANNING LOTIONS - ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ


 ΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ 

Για όσους έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα, θα πρέπει να περάσουν μόνο περίπου 6-8 λεπτά στο σολάριουμ (στην πρώτη συνεδρία), και θα χρειαστούν τουλάχιστον 5-7 συνεδρίες.

 

Όσοι έχουν σκούρες βάσεις μπορούν να ξεκινήσουν με παραπάνω λεπτά και να δουν αποτέλεσμα σε λιγότερες συνεδρίες.

 

 ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΕΤΑ 

 

Κυρίως μετά από κάθε συνεδρία μαυρίσματος αλλά και καθημερινά, θα πρέπει να εφαρμόζεις ενυδατική κρέμα για να αποτρέψεις την ξήρανση του δέρματος σου. 

 

Θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να μαυρίσεις στο σολάριουμ εδώ:

11 SOLARIUM TIPS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

 

------------------------------------------------------------------

 

 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 


Πόσος Χρόνος Χρειάζεται Για Να Αποκτήσεις Ένα Σκούρο Μάυρισμα;


Η απάντηση σε αυτό εξαρτάται από τον τόνο του δέρματος σου. Για όσους έχουν πιο σκούρο τόνο δέρματος, μπορούν να αναπτύξουν σκούρο μαύρισμα μέσα σε 20 λεπτά έως μία ώρα.

Ωστόσο, κάποιος με ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος μπορεί να χρειαστεί να περάσει μερικές συνεδρίες στον ήλιο για να αποκτήσει πιο σκούρο μαύρισμα.

 

Βέβαια, τόσο οι σκούροι όσο και οι ανοιχτοί τόνοι πρέπει να φορούν προστασία στον ήλιο.


Πόσο Μπορεί Να Διαρκέσει Το Μαύρισμα;


Το μαύρισμα δεν είναι μόνιμο, αλλά με καλή φροντίδα, μπορείς να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής του μαυρίσματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Αυτό απαιτεί τακτική συντήρηση και θα χρειαστεί να κάνεις λίγη δουλειά σε αυτό, όπως να περνάς χρόνο στον ήλιο μία φορά την εβδομάδα (αν είναι εφικτό), να εφαρμόζεις κρέμα σταδιακού μαυρίσματος ή να διατηρείς μια ρουτίνα μαυρίσματος σε ένα κέντρο σολάριουμ.

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pws_na_mayrisw_grhgora_ston_hlio_bodyshine_thessaloniki

Πώς Να Μαύρισω Γρήγορα Στον Ήλιο

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

self_tanning_bodyshine_thessaloniki

SELF TANNING: Ο Εύκολος Τρόπος Να Διατηρήσεις Το Μαύρισμα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.