Η Αλήθεια Για Τα AFTER SUN: Χρειάζεσαι Πραγματικά Ένα;

h_alhtheia_gia_ta_after_sun_bodyshine_thessaloniki

Χρειάζεσαι μια κρέμα σώματος για Μετά τον Ήλιο (After Sun);

 

Ως έφηβοι, κάποιοι από εμάς, κουβαλούσαμε μια After Sun λοσιόν στην τσάντα θαλάσσης μας. Μπορεί να μην είχαμε ιδέα τι ήταν ή τι έκανε, αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να τη φορέσουμε μετά από μια κουραστική μέρα στον ήλιο.



Όπως λέει και το όνομα - Μετά τον ΗΛΙΟ (After Sun). Γιατί αλλιώς θα την έλεγαν έτσι; Για να σε ξεγελάσουν να αγοράσεις ακόμα μία ενυδατική κρέμα; 

 

Μια After Sun λοσιόν μαζί με το αντηλιακό σου, είναι συνήθως αναπόσπαστο μέρος των καλοκαιρινών αγορών ομορφιάς, είτε πηγαίνεις στην παραλία είτε σχεδιάζεις να κάνεις ηλιοθεραπεία στον κήπο σου.

 

Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τους πιθανούς κινδύνους του "ψησίματος" στον ήλιο, από ηλιακό έγκαυμα έως καρκίνο του δέρματος.


Μπορείς να το παραλείψεις; Ναι και ΟΧΙ. Εδώ είναι η αλήθεια για το After Sun και τι πραγματικά πρέπει να κάνεις μετά από μια μέρα ξεγνοιασιάς στην παραλία:

 

 Τι Ειναι Το After Sun & Τι Κανει; 


Το After Sun είναι μια ενυδατική λοσιόν που εφαρμόζεις στο δέρμα σου μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Η δουλειά του είναι να καταπραΰνει το δέρμα από την επίθεση των ακτίνων UV.



Εδώ είναι η Αλήθεια: Όλη αυτή η υπεριώδης ακτινοβολία "τηγανίζει" το δέρμα σου. Το στεγνώνει σαν τη Σαχάρα, το κοκκινίζει σαν αστακός και το κάνει να ξεφλουδίζει σαν κρουασάν.



Ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάμε. Ίσως δεν ήσουν αρκετά στον ήλιο για να εμφανίσεις ένα πλήρες ηλιακό έγκαυμα, αλλά μετά από λίγες ώρες κάτω από την καυτή ζέστη, το δέρμα σου χειροτερεύει.

 

Μία After Sun λοσιόν έρχεται για να σε σώσει. Εμπλουτισμένη με καταπραϋντικά συστατικά όπως η Αλόη Βέρα, ενυδατώνει το δέρμα, καταπραΰνει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς.



Αυτή είναι η θεωρία. Στην πράξη; Οι περισσότερες λοσιόν για μετά τον ήλιο μετά βίας περιέχουν λίγο αλόη βέρα & κ.α. Το μεγαλύτερο μέρος της φόρμουλας τους δεν διαφέρει τόσο από τις κανονικές κρέμες σώματος.

 

 Υπαρχει Διαφορα Μεταξυ After sun & Ενυδατικης Κρεμας; 

 

Τι κάνει η απλή ενυδατική κρέμα; Δημιουργεί ένα φράγμα στο δέρμα που παγιδεύει την υγρασία, διατηρώντας το απαλό και ενυδατωμένο. Το πρόβλημα είναι ότι το δέρμα σου δεν έχει τόση υγρασία μετά από μια μέρα στον ήλιο…



Όσον αφορά τα After Sun, περιέχουν πιο εξειδικευμένα ενυδατικά συστατικά που δίνουν αυτό το δροσερό, αναζωογονητικό συναίσθημα που λαχταράς αφού ψηθείς στον ήλιο για λίγες ώρες. Δεν θα το βρεις σε μια ΑΠΛΗ ενυδατική!

 

Τι γίνεται με τα αντιοξειδωτικά; Έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που καταπραΰνουν την ερυθρότητα και τον ερεθισμό. 

 

Θα πούνε κάποιοι ότι αυτές τις "επιπτώσεις του ήλιου" μπορείς να τις αντιμετωπίσεις και με μια καλή ενυδατική κρέμα.

 

Η After Sun λοσιόν, έχει μεγαλύτερη ποσότητα αντιοξειδωτικών και άλλων καταπραϋντικών στοιχείων, έτσι θα δώσει στο δέρμα σου άφθονη υγρασία με μια αναζωογονητική αίσθηση.

 

 Τι Να Ψαξεις Σε Μια Λοσιον Για Μετα Τον Ηλιο 

 

Σε αντίθεση με μια τυπική κρέμα σώματος, τα After Sun είναι γεμάτα με ωφέλιμα, για το ταλαιπωρημένο δέρμα, συστατικά.



Η Αλόη, το Λάδι Καρύδας και το Αγγούρι έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες που καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα, την ερυθρότητα και τον κνησμό.

 

Η Αλόη αποτελείται από 99% νερό, είναι εξαιρετικά ενυδατική και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το δέρμα σου μετά από μια μέρα κάτω από τον καυτό ήλιο!


 

 Ποιες Ειναι Οι Καλυτερες Λοσιον Για Μετα Τον Ηλιο; 


Θα μπορούσες να ξεφύγεις χρησιμοποιώντας την κανονική σου λοσιόν σώματος μετά από μια κουραστική μέρα στον ήλιο.

 

Αλλά αν επιθυμείς αυτή την αίσθηση δροσιάς και κάποια σοβαρή καταπραϋντική δύναμη, εδώ είναι οι καλύτερες After Sun λοσιόν για να επενδύσεις:

 

1. Saltwater Sundays™

 

saltwater_sundays_after_sun_lotion_devoted_creations

 

Είναι σημαντικό να αναπληρώνουμε τη χαμένη υγρασία μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

ΓΕΓΟΝΟΣ: Η ζημιά που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο είναι αθροιστική και για να ελαχιστοποιήσεις τη ζημιά από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση θα πρέπει να χρησιμοποιείς προϊόντα με αντιοξειδωτικά.

 

Συνιστούμε τη Saltwater Sundays™, η οποία περιέχει τα αντιοξειδωτικά Εκχυλίσματα Μέντας και Πράσινου Τσαγιού!

 

Επιπλέον, η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας εμπλουτισμένης με Λάδι Καρύδας και Αλόη θα αποκαταστήσει την ισορροπία του δέρματος.

 

Αυτή η λοσιόν με άρωμα Θαλασσινής Αύρας είναι μια καλή επιλογή όχι μόνο για την καταπραϋντική και ενυδατική της φόρμουλα, αλλά και επειδή «είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν» και αποτρέπει το ξεφλούδισμα.

 

2. Coral Colada™

 

coral_colada_after_sun_lotion_devoted_creations_greece

 

Αλλή μια καλή επιλογή είναι η  Coral Colada™ επειδή περιέχει Αλόη και Βιταμίνη C, «γνωστά συστατικά για την φροντίδα μετά τον ήλιο», καθώς και «φυσικό Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού, Μούρα Acai και Θαλασσινό Αλάτι, που αποτοξινώνουν και αποκαθιστούν την ακεραιότητα των κυττάρων».

 

Να σημειωθεί επίσης ότι έχει φυσικό Βούτυρο Monoi "το οποίο δρα ως έξτρα καταπραϋντικό" και βοηθά στην πρόληψη της υπερβολικής απολέπισης μετά από ηλιακό έγκαυμα.

 

3. Love & Lemonade™

 

love_and_lemonade_after_sun_lotion_devoted_creations

 

Τα αντιοξειδωτικά προϊόντα είναι σημαντικά επειδή τρώνε τα δυσάρεστα κύτταρα ελεύθερων ριζών στο σώμα.

 

Συνιστάται η χρήση ενυδατικής κρέμας με Βιταμίνη C ή Βιταμίνη Ε αφού μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά τα συστατικά βοηθούν στην «εξάλειψη των ελεύθερων ριζών στο σώμα σου» - μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

Η τακτική χρήση μιας τέτοιας After Sun μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη νεανική, φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

 

Η αγαπημένη μας είναι η Love & Lemonade, που δροσίζει την επιδερμίδα με φυσικά Εκχυλίσματα Αγγουριού και Μέντας, ενώ το Άνθος Λωτού αποτελεί το απόλυτο αντιγηραντικό συστατικό.

 

4. Seaside Sunset™

 

seaside_sundset_after_sun_lotion_devoted_creations_greece

 

Η Αλόη είναι εξαιρετικά καταπραϋντική και ενυδατική, αποτελεί ΤΟ συστατικό μετά τον ήλιο και γι' αυτό και χρησιμοποιείται τόσο συχνά.

 

Η Seaside Sunset™ βοηθά στην ελαχιστοποίηση του ξεφλουδίσματος μετά το κάψιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και το σώμα, γεγονός που την κάνει εξαιρετική για όσους αναζητούν μια απλή ρουτίνα μετά τον ήλιο.

 

Με παρόμοια σύνθεση σαν της Love & Lemonade, ΣΥΝ τα φυσικά Εκχυλίσματα Καραμπολάς και Φυκιών για να ενισχύσει τη δράση της, υποστηρίζοντας τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας.

 

5. Bourbon & Honey™

 

bourbon_and_honey_after_sun_moisturizer_devoted_creations_greece

 

Όλοι οι τύποι δέρματος μπορούν να επωφεληθούν από τα προϊόντα μετά τον ήλιο.

 

Όλοι, από το ξηρό, το ανοιχτό και το σκούρο δέρμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αναπλήρωση και πρόσθετη ενυδάτωση που μπορεί να έχει χαθεί ενώ βρίσκεσαι στον ήλιο.

 

Η ενυδατική κρέμα Bourbon & Honey™ που προτείνουμε περιέχει το αντιοξειδωτικό Μέλι, Έλαιο Ταμανού, Βιταμίνη C και Αλόη, και αφήνει ένα αναζωογονητό τελείωμα, για μια φρέσκια επιδερμίδα.

 

6. Coconut Krem™

 

coconut_krem_after_sun_lotion_devoted_creations_greece

 

Αποκαλούμε αυτή την After Sun λοσιόν «το καλύτερο προϊόν επανόρθωσης για το σώμα».

 

Ένα πλεονέκτημα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κρέμα σε αυτή τη λίστα, είναι ότι περιέχει Μείγμα Σιλικόνης, και άφθονο Λάδι Καρύδας (όπως προδίσει και το όνομα).

 

Συνιστούμε τη χρήση αυτής της κρέμας μετά το ντους - για να κλειδώσεις την επιπλέον υγρασία. Βοηθά στην πρόληψη του ξεφλουδίσματος του δέρματος και επίσης διατηρεί το μαύρισμα!

 

Η Coconut Krem™ έχει επίσης Νερό Κάκτου, το οποίο είναι σημαντικό συστατικό εξισορρόπησης του δέρματος, και Πρωτεΐνες Μεταξιού, οι οποίες τραβάνε και σφραγίζουν την υγρασία στο δέρμα.

 

7. Sugar & Suede™

 

sugar_and_suede_after_sun_lotion_devoted_creations_greece

 

Για το σώμα μου, αυτή τη στιγμή είμαι ερωτευμένη με τη Sugar & Suede™.

 

Είναι υπέροχη αν έχεις ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα και έχει μια ευχάριστη μυρωδιά που φαίνεται να λατρεύουν όλοι!!

 

Είναι ελαφριά, απορροφάται γρήγορα και περιέχει φυσικά Βούτυρα Κακάο και Καριτέ, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, μαζί με Εκχυλίσματα Αλθαίας και Λευκής Συμήδας.

  

Ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς Parabens, Γλουτένη και Θειούχες Ενώσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς Να Αποκτήσεις Σκούρο Μαύρισμα Σε 1 Ημέρα

 

 Τελος... 

 

Δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι πρέπει να φοράς αντηλιακό - είναι απολύτως απαραίτητο.

 

Αλλά ακόμα κι αν πέρασες μια ηλιόλουστη μέρα με 40 βαθμούς, χωρίς να πάθεις ηλιακό έγκαυμα, μπορεί και πάλι να αισθάνεσαι μια θερμότητα στην επιδερμίδα σου.

 

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι λίγοι από εμάς θυμόμαστε (ή ακόμα και γνωρίζουμε) ότι το δέρμα μας χρειάζεται προσοχή μετά την έκθεση στον ήλιο, ανεξάρτητα από το αν κάηκες ή όχι.

 

Ακόμη και τα χαμηλά επίπεδα υπεριώδους φωτός μπορεί να επηρεάσουν το δέρμα, προκαλώντας τόσο διαταραχή του φραγμού του δέρματος όσο και φλεγμονή, εκτός από βλάβη στο κολλαγόνο και το DNA των κυττάρων του δέρματος.

 

Είτε έχεις ένα κακό έγκαυμα από τον ήλιο είτε όχι, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι χρησιμοποιείς μια καλή After Sun λοσιόν!!


Αν αναζητάς την πραγματική αναζωογόνηση της επιδερμίδας μετά τον ήλιο, ψάξε προϊόντα χωρίς οινόπνευμα και πλούσια σε καταπραϋντικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά ( όπως η Αλόη, είναι συνήθως μια καλή ένδειξη ότι θα αξίζει τα χρήματα σου).

 

#GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

self_tanning_bodyshine_thessaloniki

SELF TANNING: Ο Εύκολος Τρόπος Να Διατηρήσεις Το Μαύρισμα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

syxnes_erwthseis_gia_to_mayrisma_faq_tanning

Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά Με Το Μαύρισμα - FAQ's TANNING

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.