BEST TANNING LOTIONS - Οι Καλύτερες Κρέμες Σολάριουμ

best-tanning-lotions-matte-black-devoted-creations-instant-bronzer

Θέλετε να μάθετε πως θα αποκτήστε φυσικό και όμορφο μαύρισμα στο σολάριουμ; Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της κατάλληλης κρέμας σολάριουμ!

 

Τα καλλυντικά για σολάριουμ είναι ειδικά σχεδιασμένα για το τεχνητό μαύρισμα και μόνο με τη χρήση τους μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να περιορίσετε τις αρνητικές επιπτώσεις στο δέρμα σας!

 

Το solarium εκπέμπει ελεγχόμενη ακτινοβολία, οπότε δεν χρειάζεστε αντηλιακή προστασία! Χρησιμοποιήστε απλά μια κρέμα solarium καλής ποιότητας, η οποία θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να απορροφήσει καλύτερα τις ακτίνες UV.

 

Απλώστε τη κρέμα ομοιόμορφα πριν από κάθε συνεδρία μαυρίσματος έτσι ώστε να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας, και να την κρατήσει ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

 

Οι κρέμες μαυρίσματος που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του solarium, έχουν σαν σκοπό τους να επιτρέψουν στα μελανινοκύτταρα να παράγουν περισσότερη μελανίνη με την ίδια ποσότητα ενέργειας και για αυτό συνίσταται η χρήση τους.

 

Επίσης, μετά το solarium, επειδή το δέρμα ξεραίνεται, προτείνεται η χρήση μίας ενυδατικής κρέμας ή ενός tan extender, όπως θα κάνατε και μετά από μία πολύωρη έκθεση στον ήλιο!

 

crown-of-gold-tan-extender-devoted-creations-bodyshine

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ;

 

Accelerators or Non-Bronzer Tanning Lotions

 

Είναι οι λοσιόν που έχουν ως σκοπό να επιταχύνουν την διαδικασία του μαυρίσματος ή να "τελειοποιήσουν" το ήδη υπάρχον μαύρισμα σας. Φροντίστε να λοιπόν να επιλέξετε μία κρέμα μαυρίσματος από μία αξιόπιστη εταιρεία όπως η Austalian Gold ή Devoted Creations. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι λοσιόν  δεν αφήνουν ποτέ κηλίδες ή ραβδώσεις, και ενεργούν σαν ελαφρύ μακιγιάζ στο σώμα σας.

  • Ενισχύουν την απορρόφηση της UV ακτινοβολίας για την επιτάχυνση της διαδικασίας μαυρίσματος
  • Προστατεύουν το δέρμα σας από το κάψιμο
  • Το χρώμα σας συνεχίζει να εξελίσσεται αφού ολοκληρωθεί η συνεδρία

 

Οι επιταχυντές είναι προϊόν σολάριουμ πρώτου επιπέδου για άτομα που μόλις ξεκινούν το σολάριουμ. Αυτές οι λοσιόν έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια βάση μαυρίσματος και συνήθως περιέχουν μεγάλη ποσότητα ενυδατικών συστατικών.

Light Vs Dark Tanning Lotions

 

Υπάρχουν λοσιόν που ενδείκνυται για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και λοσιόν για πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες! 

 

Οπότε ανάλογα το φυσικό χρώμα του δέρματος σας αλλά και το επίπεδο μαυρίσματος που επιθυμείτε να επιτύχετε καλό θα ήταν να επιλέξετε και την κατάλληλη σύνθεση που σας ταιριάζει.

 

Για παράδειγμα αν το δέρμα σας είναι ανοιχτό δεν συνιστούμε να ξεκινήσετε με dark lotion, αφού η διαφορά θα είναι τεράστια. Θα πρέπει, λοιπόν, να ξεκινήστε με μια light lotion μαυρίσματος και στη συνέχεια να μετακινηθείτε σε μια πιο σκοτεινή, καθώς το δέρμα σας γίνεται πιο σκούρο.

 

black-obsession-tanning-lotion-devoted-creations-bodyshine

 

Δείτε την Black Obsession εδώ: Black Obsession, Devoted Creations

 

Tingle Tanning Lotions

 

Μια πολύ ειδική λοσιόν που προκαλεί ένα τσούξιμο στο δέρμα όταν την εφαρμόζετε. Αυτό συμβαίνει λόγω των συστατικών της συγκεκριμένης λοσιόν που αναγκάζουν τη μελανίνη να βγει πιο γρήγορα στην επιφάνεια του δέρματος προκαλώντας επίσης μυρμήγκιασμα.

  • Παράγουν μια αίσθηση ψύξης ή καψίματος (μυρμήγκιασμα)
  • Αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, εκτοξεύοντας τα αποτελέσματα σας

 

    Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ, τότε θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι. Αρχικά, θα αισθανθείτε ένα αίσθημα καύσου μόλις εφαρμόσετε την λοσιόν.

     

    Μην ανησυχείτε αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας το δέρμα σας γίνει κόκκινο και ζεστό επειδή αυτό είναι φυσικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης κρέμας. Θα περάσει σύντομα χωρίς να προκαλέσει ερεθισμό.

     

    Το φαινόμενο αυτό δεν διαρκεί πολύ αφού το μυρμήγκιασμα θα υποχωρήσει το επόμενο μισάωρο.

     

    Επίσης, μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας μόλις εφαρμόσετε τη λοσιόν στο σώμα σας. Οι ουσίες που προκαλούν το τσούξιμο μπορούν πραγματικά να τσιμπήσουν αρκετά, αν καταλήξετε να τρίψετε ευαίσθητες περιοχές του δέρματος σας, ειδικά στα μάτια. Έτσι φροντίστε να πλένετε καλά τα χέρια σας.

     

    fuel-my-fire-tingle-tanning-lotion-devoted-creations-bodyshine

     

    Η απόλυτη "καυτή" εμπειρία: Fuel My Fire, Devoted Creations

     

    Bronzers

     

    Φανταστείτε αυτές τις κρέμες μαυρίσματος ως highlighters που μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε σε όλο το σώμα σας για να σας δώσουν ένα βαθύ μαύρισμα.

    • Αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης
    • Ενυδατώνουν για την βελτιώση της εμφάνισης του δέρματος σας

     

      austalian-gold-deviously-black-45x-tanning-lotion-bodyshine

       

      Βρείτε την εδώ: Deviously Black 45X, Australian Gold

       

      Οι λοσιόν με Bronzer περιέχουν συστατικά τα οποία θα σας δώσουν ένα extra μαύρισμα αφού έχουν χρώμα (30Χ, 35Χ, 45Χ).

       

      Σκεφτείτε ότι λειτουργούν σαν μακιγιάζ στο δέρμα, και σας βοηθούν να πετύχετε ένα πιο γρήγορο και σκούρο μαύρισμα.

       

      Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και instant bronzer για ένα στιγμιαίο μαύρισμα που ξεπερνά το φυσικό μαύρισμα που επιτυγχάνετε σταδιακά.

       

      Το μυστικό είναι να δώσετε την άμεση ψευδαίσθηση του μαυρισμένου δέρματος, ενώ το δέρμα σας από κάτω αναπτύσσει ένα μαύρισμα. Επιλέξτε καλής ποιότητας bronzer για να αποφύγετε την πορτοκαλί ή άνιση όψη.

       

      Μία καλή κρέμα μαυρίσματος που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η "Matte Black" από την Devoted Creations.

       

      ΤΑ ΕΥΕΡΓΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ SOLARIUM

       

      Όταν πρόκειται να επιλέξετε την ιδανική λοσιόν μαυρίσματος σας, ίσως να αναρωτηθείτε ποια προϊόντα είναι καλύτερα για το δέρμα σας.

       

      Η κατανόηση ορισμένων συστατικών μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση. Μερικά από τα πιο ωφέλιμα συστατικά είναι:

       

       

      Ανακαλύψτε όλη την σειρά εδώ: Tan Extender, Devoted Creations

       

      Caffeine: Για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και την μείωση της χαλάρωσης στο δέρμα! Η καφεΐνη (σαν συστατικό) δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα που έχουν δίαιτες χωρίς καφεΐνη ή είναι ευαίσθητα στην καφεΐνη επειδή απορροφάται από το σώμα.

       

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

      Solarium_ti_prepei_na_gnwrizeis_bodyshine_blog_post

      Solarium: Τι Πρέπει Να Γνωρίζεις!

      kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

      Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

      pws_tha_mayrisw_grhgora_kai_me_asfaleia_bodyshine

      Πώς Θα Μαυρίσω Γρήγορα Και Με Ασφάλεια

      ΣΧΟΛΙΑ

      Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.