BEST TANNING LOTIONS - ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ


Θέλετε να μάθετε πως θα αποκτήστε φυσικό και όμορφο μαύρισμα στο σολάριουμ? Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της κατάλληλης κρέμας σολάριουμ!

Τα καλλυντικά για σολάριουμ είναι ειδικά σχεδιασμένα για το τεχνητό μαύρισμα και μόνο με τη χρήση τους μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να περιορίσετε τις αρνητικές επιπτώσεις στο δέρμα σας!

Το solarium εκπέμπει ελεγχόμενη ακτινοβολία, οπότε δεν χρειάζεστε αντηλιακή προστασία! Χρησιμοποιήστε απλά μια κρέμα solarium καλής ποιότητας, η οποία θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να απορροφήσει καλύτερα τις ακτίνες UV.

Απλώστε τη κρέμα ομοιόμορφα πριν από κάθε συνεδρία μαυρίσματος έτσι ώστε να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας, και να την κρατήσει ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

Οι κρέμες μαυρίσματος που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του solarium, έχουν σαν σκοπό τους να επιτρέψουν στα μελανινοκύτταρα να παράγουν περισσότερη μελανίνη με την ίδια ποσότητα ενέργειας και για αυτό συνίσταται η χρήση τους.

Επίσης, μετά το solarium, επειδή το δέρμα ξεραίνεται, προτείνεται η χρήση μίας ενυδατικής κρέμας ή ενός tan extender, όπως θα κάνατε και μετά από μία πολύωρη έκθεση στον ήλιο!

forever-after-australian-gold-tan-extender

Ποιες είναι όμως οι κατηγορίες των καλλυντικών μαυρίσματος για σολάριουμ; 

Accelerators or Non-Bronzer Tanning Lotions

Είναι οι λοσιόν που έχουν ως σκοπό να επιταχύνουν την διαδικασία του μαυρίσματος ή να "τελειοποιήσουν" το ήδη υπάρχον μαύρισμα σας. Φροντίστε να λοιπόν να επιλέξετε μία κρέμα μαυρίσματος από μία αξιόπιστη εταιρεία όπως η Austalian Gold ή Devoted Creations. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι λοσιόν  δεν αφήνουν ποτέ κηλίδες ή ραβδώσεις, και ενεργούν σαν ελαφρύ μακιγιάζ στο σώμα σας.

 • Ενισχύουν την απορρόφηση της UV ακτινοβολίας για την επιτάχυνση της διαδικασίας μαυρίσματος

 • Προστατεύουν το δέρμα σας από το κάψιμο

 • Το χρώμα σας συνεχίζει να εξελίσσεται αφού ολοκληρωθεί η συνεδρία

Οι επιταχυντές είναι προϊόντα σολάριουμ πρώτου επιπέδου για άτομα που μόλις ξεκινούν το σολάριουμ. Αυτές οι λοσιόν έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια βάση μαυρίσματος και συνήθως περιέχουν μεγάλη ποσότητα ενυδατικών συστατικών.

  Light Vs Dark Tanning Lotions

  Υπάρχουν λοσιόν που ενδείκνυται για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και λοσιόν για πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες! Οπότε ανάλογα το φυσικό χρώμα του δέρματος σας αλλά και το επίπεδο μαυρίσματος που επιθυμείτε να επιτύχετε καλό θα ήταν να επιλέξετε και την κατάλληλη σύνθεση που σας ταιριάζει.

  Για παράδειγμα αν το δέρμα σας είναι ανοιχτό δεν συνιστούμε να ξεκινήσετε με dark lotion, αφού η διαφορά θα είναι τεράστια. Θα πρέπει, λοιπόν, να ξεκινήστε με μια light lotion μαυρίσματος και στη συνέχεια να μετακινηθείτε σε μια πιο σκοτεινή, καθώς το δέρμα σας γίνεται πιο σκούρο.

  black-obsession-devoted-creations-tanning-lotion

  Δείτε την Black Obsession εδώ: Black Obsession, Devoted Creations

  Tingle Tanning Lotions

  Μια πολύ ειδική λοσιόν που προκαλεί ένα τσούξιμο στο δέρμα όταν την εφαρμόζετε. Αυτό συμβαίνει λόγω των συστατικών της συγκεκριμένης λοσιόν που αναγκάζουν τη μελανίνη να βγει πιο γρήγορα στην επιφάνεια του δέρματος προκαλώντας επίσης μυρμήγκιασμα.

  • Παράγουν μια αίσθηση ψύξης ή καψίματος (μυρμήγκιασμα)

  • Αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, εκτοξεύοντας τα αποτελέσματα σας

  Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ, τότε θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι. Αρχικά, θα αισθανθείτε ένα αίσθημα καύσου μόλις εφαρμόσετε την λοσιόν. Μην ανησυχείτε αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας το δέρμα σας γίνει κόκκινο και ζεστό επειδή αυτό είναι φυσικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης κρέμας. Θα περάσει σύντομα χωρίς να προκαλέσει ερεθισμό. Το φαινόμενο αυτό δεν διαρκεί πολύ αφού το μυρμήγκιασμα θα υποχωρήσει το επόμενο μισάωρο.

  Επίσης, μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας μόλις εφαρμόσετε τη λοσιόν στο σώμα σας. Οι ουσίες που προκαλούν το τσούξιμο μπορούν πραγματικά να τσιμπήσουν αρκετά, αν καταλήξετε να τρίψετε ευαίσθητες περιοχές του δέρματος σας, ειδικά στα μάτια. Έτσι φροντίστε να πλένετε καλά τα χέρια σας.

  tingle-tanning-lotion-devoted-creations

  Bronzers

  Φανταστείτε αυτές τις κρέμες μαυρίσματος ως highlighters που μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε σε όλο το σώμα σας για να σας δώσουν ένα βαθύ μαύρισμα.

  • Αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης

  • Ενυδατώνουν για την βελτιώση της εμφάνισης του δέρματος σας

  deviously-black-45x-australian-gold-tanning-lotion

  Βρείτε την εδώ: Deviously Black 45X, Australian Gold

  Οι λοσιόν με Bronzer περιέχουν συστατικά τα οποία θα σας δώσουν ένα extra μαύρισμα αφού έχουν χρώμα (30Χ, 35Χ, 45Χ). Σκεφτείτε ότι λειτουργούν σαν μακιγιάζ στο δέρμα, και σας βοηθούν να πετύχετε ένα πιο γρήγορο και σκούρο μαύρισμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και instant bronzer για ένα στιγμιαίο μαύρισμα που ξεπερνά το φυσικό μαύρισμα που επιτυγχάνετε σταδιακά.

  Το μυστικό είναι να δώσετε την άμεση ψευδαίσθηση του μαυρισμένου δέρματος, ενώ το δέρμα σας από κάτω αναπτύσσει ένα μαύρισμα. Επιλέξτε καλής ποιότητας bronzer για να αποφύγετε την πορτοκαλί ή άνιση όψη.

  Μία καλή κρέμα μαυρίσματος που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η "Matte Black" από την Devoted Creations.

  ΤΑ ΕΥΕΡΓΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ SOLARIUM

  Όταν πρόκειται να επιλέξετε την ιδανική λοσιόν μαυρίσματος σας, ίσως να αναρωτηθείτε ποια προϊόντα είναι καλύτερα για το δέρμα σας.

  Η κατανόηση ορισμένων συστατικών μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση. Μερικά από τα πιο ωφέλιμα συστατικά είναι:

  Ανακαλύψτε την σειρά: Hemp Nation, Australian Gold

  Leave a comment


  Please note, comments must be approved before they are published