SUNLESS TANNING: Συμβουλές Για Τέλειο Αυτομαύρισμα

sunless_tanning_tips_bodyshine_thessaloniki

Αν θέλεις ένα καλοκαιρινό μαύρισμα αλλά δεν θέλεις να εκθέσεις το δέρμα σου στους κινδύνους του ήλιου, ακολούθησε αυτές τις συμβουλές.

 

Ενα μαυρισμα χωρις ηλιο ειναι ενα ασφαλες μαυρισμα

 

Η χρήση ενός καλού προϊόντος αυτομαυρίσματος είναι στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος για να αποκτήσεις ένα ωραίο χρώμα χωρίς να εκθέσεις το δέρμα σου στις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου.

 

Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσεις ένα ωραίο, ομοιόμορφο χρώμα. Και φυσικά, κανείς δεν θέλει μια ριγέ ή πορτοκαλί επιδερμίδα.

 

night_tan_overnight_sunless_lotion

 

 Πριν ξεκινησεις 

 

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SELF TAN 


Σχεδόν όλα τα προϊόντα αυτομαυρίσματος περιέχουν διυδροξυακετόνη (επίσης γνωστή ως DHA) για να χρωματίσει χημικά το δέρμα. Όσο υψηλότερη είναι η συγκέντρωση του DHA, τόσο πιο σκούρο είναι το χρώμα που προκύπτει.

 

Πολλά νέα προϊόντα αυτομαυρίσματος συνδυάζουν το DHA με την ερυθρυλόζη. Χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος για να δράσει η ερυθρουλόζη, αλλά έχει ως αποτέλεσμα ένα χρώμα που διαρκεί περισσότερο.

 

Η χημεία του σώματος σου καθορίζει πώς φαίνεται το χρώμα στο δέρμα σου. Επειδή λοιπόν ένα προϊόν αυτομαυρίσματος παράγει ένα συγκεκριμένο χρώμα στο δέρμα της φίλης σου, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πετύχεις τα ίδια αποτελέσματα και στο δικό σου δέρμα.

 

 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ 

 

Πρέπει να κάνεις υπομονή. Χρειάζεται περίπου μισή ώρα για να εφαρμόσεις το προϊόν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Και μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες μέχρι να δεις το αποτέλεσμα.

 

Προϊόντα περιποίησης δέρματος όπως AHA και BHA, απολέπισης, συνταγογραφούμενη ρετινόλη και προϊόντα με υπεροξείδιο του βενζοϋλίου μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

 

Μερικά από αυτά τα προϊόντα μπορούν ακόμη και να αφαιρέσουν το χρώμα καθώς απολεπίζουν (αφαιρούν) τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από την επιφάνεια του δέρματος.

 

Αυτό σημαίνει ότι είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιήσεις αυτά τα προϊόντα λίγο πριν θελήσεις να εφαρμόσεις ένα προϊόν αυτομαυρίσματος και σίγουρα όχι αφού το εφαρμόσεις.

 

Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου λίγες μέρες πριν χρησιμοποιήσεις ένα αυτομαυριστικό για να κάνεις το δέρμα σου πιο λείο.

 

 EXTRA ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ξεκίνα με μια λοσιόν αυτομαυρίσματος. Τυχόν λάθη θα είναι λιγότερο εμφανή και θα διορθωθούν ευκολότερα.

 

night_tan_sunless_lotion_bodyshine_thessaloniki

 

 Συμβουλες για τελειο Self Tanning 


Εφάρμοσε το αυτομαυριστικό το βράδυ αλλά δώσε στο προϊόν αρκετό χρόνο να στεγνώσει πριν πας για ύπνο και περίμενε τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά πριν φορέσεις τα ρούχα σου.

 

Από την άλλη, υπάρχουν αυτομαυριστικά που λειτουργούν σε μόλις 1 ώρα... Σε αυτή την περίπτωση, εφάρμοσε και ξέπλυνε!

 

Μετά το ντους, στέγνωσε καλά και άπλωσε μια λεπτή στρώση ενυδατικής λοσιόν σώματος (χωρίς AHA ή BHA).

 

 ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 

 

Κάνε απολέπιση λίγες μέρες πριν εφαρμόσεις το self-tanner, γιατί αυτά τα προϊόντα απλώνονται ευκολότερα σε λεία επιδερμίδα και θα έχεις πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

 

Μην κάνεις απολέπιση μετά το προϊόν αυτομαυρίσματος, γιατί θα κάνει το χρώμα να ξεθωριάσει ή να γίνει μπαλωμένο.

 

Εφαρμόζοντας επιπλέον κρέμα ή λοσιόν σώματος στους αστραγάλους, τα γόνατα και τους αγκώνες σας (πριν την εφαρμογή), αποφεύγεις το χρώμα να γίνει αποσπασματικό σε αυτές τις περιοχές του δέρματος.

 

Ό,τι κι αν κάνεις, φρόντισε να σκεφτείς πού πρέπει να ξεκινά και να τελειώνει το χρώμα σου. Θα σταματήσεις στους αστραγάλους σου ή θα το εφαρμόσεις μέχρι το τέλος των ποδιών σας;

 

Φόρεσε πλαστικά γάντια (λάτεξ), χρησιμοποίησε ειδικά γάντια για προϊόντα αυτομαυρίσματος ή πλύνε τα χέρια σου απευθείας μετά την εφαρμογή για να αποφύγεις τις πορτοκαλί παλάμες.

 

 Κι αν κατι παει στραβα ουτως ή αλλως; 

 

  • Χρησιμοποίησε ένα σφουγγάρι για να αφαιρέσεις το αυτομαυριστικό ανάμεσα στα δάχτυλα ή/και τους καρπούς σου.
  • Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα βαμβάκι με κάποιο καθαριστικό, ντεμακιγιάζ ματιών ή ασετόν.
  • Αν έχεις πιο σκούρες ή κηλιδωμένες περιοχές από το αυτομαυριστικό, χρησιμοποίησε ένα απαλό απολεπιστικό προϊόν ή κάποια σπιτική συνταγή απολέπισης, με βάση το λεμόνι.


 Τελικα 


Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα φυσικό χρώμα. Ωστόσο, δεν αποτελούν εγγύηση για ένα καλό αποτέλεσμα. Όλοι κάνουμε λάθη όταν δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο!

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

Η Night Tan® Sunless Lotion χαρίζει ένα σταδιακό μαύρισμα με φυσική όψη, νύχτα με τη νύχτα. Η ενυδατική, τελειοποιητική της δράση λειαίνει, φωτίζει και θρέφει το δέρμα.

 

#GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ola_osa_theleis_na_gnwrizeis_gia_to_mayrisma_blog_post_bodyshine

Όλα Για Το Μαύρισμα Στο Σολάριουμ

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

BEST TANNING LOTIONS - Οι Καλύτερες Κρέμες Για Μαύρισμα

BEST TANNING LOTIONS - Οι Καλύτερες Κρέμες Για Μαύρισμα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.