Ο Απόλυτος Οδηγός "SELF-TANNING" Του BODYSHINE

o_odhgos_self_tanning_toy_bodyshine_gia_arxarious

Η εφαρμογή αυτομαυριστικού προϊόντος μπορεί να αποβεί μοιραία. Δεν θέλεις να φαίνεται ψεύτικο, πορτοκαλί και σίγουρα δεν θέλεις ραβδώσεις εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.



Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είναι έτσι όταν έχεις μερικές πολύτιμες συμβουλές αυτομαυρίσματος.



Όταν ετοιμάζεσαι να κάνεις self-tanning, πρέπει οπωσδήποτε να βεβαιωθείς ότι έχεις επιλέξει το σωστό τύπο αυτομαυριστικού!!

 

Αφού επιλέξεις το προϊόν σου, υπάρχει η τεχνική της εφαρμογής. Και τέλος, θέλεις το μαύρισμα σου να έχει διάρκεια.



Ευτυχώς για εσένα, έχουμε τις αγαπημένες μας συμβουλές για την εφαρμογή του Self Tan για να βεβαιωθούμε ότι φαίνεται υπέροχο, καθώς και μερικά tips περιποίησης μαυρίσματος, που θα σε κρατήσουν λαμπερή περισσότερο.

 

 Διαφορετικοι Τυποι SELF TAN 


Πριν φτάσουμε στις συμβουλές εφαρμογής, ας δούμε γρήγορα τους τύπους αυτομαυρίσματος.

 

Είτε επιλέξεις αφρό είτε λοσιόν, όλα τα αυτομαυριστικά προϊόντα έχουν συνήθως ένα κοινό χαρακτηριστικό: περιέχουν διυδροξυακετόνη (DHA), η οποία αντιδρά με τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για να σκουρύνει το δέρμα σου.

 

Υπαρχουν Μερικοι Συνηθεις Τυποι Αυτομαυρισματος:

Μους Αυτομαυρίσματος - Σε λίγες μόνο ώρες, η μους μπορεί να σου δώσει ένα εξαιρετικά ομοιόμορφο μαύρισμα που είναι εύκολο να ελένξεις το βάθος του χρώματος.

 

Στεγνώνει γρήγορα και χωρίς ραβδώσεις, καθιστώντας το ιδανικό για γρήγορη εφαρμογή.

 
Λοσιόν Αυτομαυρίσματος - Για εκείνους που δεν θέλουν κάτι υπερβολικό, μια λοσιόν είναι μια εξαιρετική καθημερινή επιλογή ή αν θέλεις να ενισχύσεις το χρώμα σε συγκεκριμένα σημεία, όπως τα πόδια σου.

 

Χρειάζονται μερικές ώρες για να αναπτυχθεί το χρώμα μετά την εφαρμογή, να γνωρίζεις ότι αν δεν εφαρμοστεί ομοιόμορφα, οι ραβδώσεις μπορεί να είναι αρκετά αισθητές.

 

night_tan_overnight_sunless_lotion_bodyshine

    Night Tan® Sunless Lotion

     

     Συμβουλες Self-tanner: ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ 


    Υπάρχουν διάφοροι τρόποι προετοιμασίας, εφαρμογής και φροντίδας του μαυρίσματος σου για να το αξιοποιήσεις στο έπακρο.

     

    Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές αυτομαυρίσματος για την καλύτερη εφαρμογή και μετέπειτα φροντίδα:


    1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ 


    Η προετοιμασία του δέρματος σου είναι πάντα ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την εφαρμογή του προϊόντος.

     

    Αυτό περιλαμβάνει τον σχολαστικό καθαρισμό και την απολέπιση του δέρματος για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα και να βελτιώσεις το βάθος του μαυρίσματος σου.



    Μπορείς να κάνεις απολέπιση με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός απολεπιστικού γαντιού ή ενός σπιτικού scrub.

     

    Βεβαιώσου ότι έχεις απολεπίσει εκτεταμένα περιοχές όπως οι αγκώνες και τα γόνατα, και τρίψε με κυκλικές κινήσεις για να καθαρίσεις το δέρμα όσο το δυνατόν καλύτερα.



    Είναι επίσης χρήσιμο να ξυριστείς ή να αφαιρέσεις τις τρίχες στις περιοχές που σκοπεύεις να εφαρμόσεις αυτομαυρισμό, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνεις μετά, κάτι που μπορεί να αφαιρέσει το φρέσκο μαύρισμα σου.

     

    Η αποτρίχωση που γίνεται 24 ώρες πριν την εφαρμογή του αυτομαυριστικού θα διασφαλίσει ότι το δέρμα σου είναι ήρεμο και ότι δεν θα επηρεαστούν ανοιχτά κοψίματα από το διάλυμα.



    2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ


    Πρέπει να είναι προσεκτική με την ενυδάτωση πριν εφαρμόσεις το self tan. Οι λιπαρές, βαριές ενυδατικές κρέμες μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο τα συστατικά του προϊόντος απορροφούνται από το δέρμα σoυ.

     

    Εάν νιώθεις την ανάγκη να ενυδατωθείς, βεβαιώσου ότι το δέρμα σου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ στεγνό πρώτα και χρησιμοποίησε μια πολύ μικρή ποσότητα μιας ελαφριάς ενυδατικής κρέμας χωρίς λάδι, ιδιαίτερα στα πιο ξηρά σημεία, όπως τα γόνατα και οι αγκώνες.



    3. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ


    Τώρα φτάνουμε στα καλά πράγματα: "Πώς να εφαρμόσεις το αυτομαυριστικό;" Αυτή η διαδικασία θα εξαρτηθεί από τον τύπο του self-tanner που διάλεξες, αλλά ο στόχος είναι ο ίδιος – βεβαιώσου ότι εφαρμόζεις ομοιόμορφα για ομαλή, αψεγάδιαστη λάμψη.

     

    Ακολουθούν οι συμβουλές μας για την εφαρμογή του Self Tan:



    Πρώτα Το Πρόσωπο: Αν θέλεις να μαυρίσεις το πρόσωπο σου, καλό θα ήταν να το κάνεις πριν από το υπόλοιπο σώμα σου, με γυμνά χέρια (καθώς το σημείο αυτό απαιτεί ιδιαίτερη λεπτομέρεια) για να απλώσεις το προϊόν γύρω από τα μάτια, τη μύτη, τα αυτιά και το στόμα. Στη συνέχεια, μπορείς να πλύνεις αμέσως τα χέρια σου για να αποφύγεις τους λεκέδες.



    Χρησιμοποίησε Ένα Γάντι Εφαρμογής: Η χρήση των χεριών σου μπορεί να καταλήξει σε πορτοκαλί παλάμες.

     

    Κανείς δεν το θέλει αυτό, οπότε επένδυσε σε ένα γάντι εφαρμογής που θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, με απαλές, σαρωτικές κινήσεις σε όλο το δέρμα σου.

     

    Αν ανησυχείς για τη διαρροή του αυτομαυριστικού, απλά χρησιμοποίησε ένα ζευγάρι γάντια από λάτεξ για πρόσθετη προστασία.

     

    bondi_sands_self_tan_applicator_mitt_bodyshine_

    Self Tanning Applicator Mitt


    Ξεκίνα Από Το Κάτω Μέρος: Ξεκίνησε εφαρμόζοντας το προϊόν στα πόδια και τις γάμπες σου, χρησιμοποιώντας το γάντι. Συνέχισε προς τα πάνω, φροντίζοντας να καλύψεις και τις δυσπρόσιτες περιοχές όπως τις μασχάλες, γύρω από το στήθος και να το αναμείξεις προσεκτικά στο λαιμό.



    Δώσε Ιδιαίτερη Προσοχή Στα Χέρια: Χρησιμοποίησε ελάχιστη ποσότητα προϊόντος σε χέρια και δάχτυλα, φροντίζοντας να απλώσεις ανάμεσα στα δάχτυλα σου και να ομαλοποιήσεις τυχόν γραμμές γύρω από τους καρπούς σου.

     

    EXPERT TIP: Για την πιο ομαλή μετάβαση του χρώματος από το λαιμό στο πρόσωπο, και από τους καρπούς στα χέρια, μπορείς να απλώσεις το προϊόν με ένα καλλυντικό πινέλο!



    4. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ


    Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές είναι να είσαι υπομονετική/ος και να το αφήσεις να στεγνώσει.

     

    Ορισμένα self tan χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν από άλλα, επομένως έλενξε τις οδηγίες στη συσκευασία για συμβουλές εφαρμογής. Κάποια μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες, ενώ μερικά στεγνώνουν μέσα σε λίγα λεπτά.

     

    Επιπλέον, απέφυγε να φορέσεις ρούχα και παπούτσια για τουλάχιστον 15 λεπτά μετά την εφαρμογή για να αποφύγεις λεκέδες ή ραβδώσεις. Όταν ντυθείς, απέφυγε τα στενά ρούχα και παπούτσια.



    5. ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ


    Αφού εφαρμόσεις το self-tanner, απέφυγε την υγρασία για τουλάχιστον μερικές ώρες. Αυτό περιλαμβάνει μπάνιο, ντους, κολύμπι, εφίδρωση ή σάουνες.

     

    Επιπλέον, μην βάλεις ενυδατική κρέμα αμέσως μετά. Κάντε ντους εντός 24 ωρών μετά την εφαρμογή του αυτομαυριστικού και σκουπίσου απαλά για να αποφύγεις τις ραβδώσεις.



     Ποσο συχνα να εφαρμοζεις το Self-Tanner 


    Όταν πρόκειται για το αυτομαύρισμα, οι άνθρωποι θέλουν πάντα να ξέρουν πόσο διαρκεί.

     

    Αυτό θα εξαρτηθεί από έναν αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του τύπου του προϊόντος που χρησιμοποιήσες, του πόσο καλά προετοιμάστηκες και των τύπων δραστηριοτήτων που συμμετέχεις στην καθημερινότητα σου.

     

    Τα υψηλής ποιότητας αυτομαυριστικά μπορεί να διαρκέσουν έως και μια εβδομάδα με 10 μέρες, αλλά αναμένεται να ξεθωριάσουν.



    Πολλά αυτομαυριστικά μπορούν να εφαρμόζονται καθημερινά, τα οποία θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός πιο πλούσιου χρώματος, σταδιακά.

     

    Απλά εφαρμόζεις κάθε μέρα μέχρι να αποκτήσεις το επιθυμητό χρώμα, αλλά φρόντισε να κάνεις περιστασιακά απολέπιση και ενυδάτωση για να "φρεσκάρεις το δέρμα" για καλύτερα αποτελέσματα!

     

    st_tropez_gradual_tan_classic_body_lotion_bodyshine

    St.Tropez Gradual Tan Classic


    Αυτές οι συμβουλές και κόλπα για το self tan είναι μόνο η αρχή μιας όμορφης λάμψης.

     

    Εδώ στο Bodyshine, δεσμευόμαστε να σου προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα αυτομαυρίσματος και περιποίηση δέρματος!

     

    Ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας για περισσότερες συμβουλές μαυρίσματος, όπως "Πως Να Διατηρήσεις Το Μαύρισμα Σου Για Περισσότερο" ή τον "Τύπο Του Αυτομαυριστικού Που Πρέπει Να Επιλέξεις".

     

     

    #GetTheRightLook
    Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
    ☎ 2310277970

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    10_must_have_skincare_προϊοντα_που_θα_σας_μαγεψουν_bodyshine

    7 SKINCARE Προϊοντα Που Θα Σας Μαγέψουν!

    kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

    Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

    ola_osa_theleis_na_gnwrizeis_gia_to_mayrisma_blog_post_bodyshine

    Όλα Για Το Μαύρισμα Στο Σολάριουμ

    ΣΧΟΛΙΑ

    Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.