7 SKINCARE Προϊοντα Που Θα Σας Μαγέψουν!

10_must_have_skincare_προϊοντα_που_θα_σας_μαγεψουν_bodyshine

Πολλές φορές η επιλογή δώρου για τα αγαπημένα μας πρόσωπα την περίοδο των Χριστουγέννων μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη.

 

Αν ψάχνεις δώρο Χριστουγέννων, για την skincare addict της ζωής σου ή ακόμη και για τον εαυτό σου, έχουμε την λύση με τα καλύτερα skincare προϊόντα περιποίησης. Και σε ποιον δεν αρέσει η φροντίδα; 

 

H περιποίηση της επιδερμίδας είναι βασική ανάγκη, και αποτελεί επίσης ένα πολύ όμορφο και πρακτικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους αγαπημένους σας ή ακόμη και για εσάς. Σε τελική ανάλυση, ποιος δεν θα ήθελε να πάρει αυτή τη φανταχτερή ενυδατική κρέμα σώματος που συνήθως δεν θα αγόραζε;

 

Όσοι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη φροντίδα του δέρματος αναζητούν προϊόντα που θα οδηγήσουν την περιποίηση της επιδερμίδας τους στο επόμενο επίπεδο.

 

Σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα δώρα που θα ευχαριστήσουν κάθε άτομο που αγαπά τη φροντίδα της επιδερμίδας, από την αδερφή σας μέχρι τον φίλο σας.

 -----------------------------------------------------------------

Δώστε το δώρο εξαιρετικής επιδερμίδας φέτος τα Χριστούγεννα με την Collagenetics™.

 

Ένα θαυμάσιο, καινοτόμο, ολικό σύστημα φροντίδας δέρματος προσώπου και σώματος. Η σειρά Collagenetics™ διαθέτει ένα όμορφο σετ περιποίησης δέρματος για να διαλέξετε και να κάνετε έκπληξη σε κάποιον που αγαπάτε.

 

 1. Collagenetics™ Spa 

 

Για το "δύσκολο" άτομο περιποίησης της επιδερμίδας που εξακολουθεί να αναζητά την απόλυτη ενυδατική κρέμα, επιλέξτε αυτή την ενυδατική που σχεδιάστηκε από την devoted creations και κέρδισε πολλούς skincare addicts για την ικανότητα της να μειώνει τα σημάδια ηλικίας και την κυτταρίτιδα με την πάροδο του χρόνου.

 

«Το μέλλον της περιποίησης της επιδερμίδας».

 

Οι θεραπείες που διατίθενται στα περισσότερα spa μπορούν να σας κοστίσουν αρκετά. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κάνετε τη δική σας πολυτελή θεραπεία SPA στο σπίτι σας με ελάχιστο κόστος.

 

Υπάρχει κάτι πιο χαλαρωτικό από το να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή τον/την αγαπημένη σας στην άνεση του σπιτιού σας; Νομίζω πως όχι.

(Βρείτε Την ΕΔΩ)

 

Πλούσια σε Bούτυρα Kακάο και Καριτέ που ενυδατώνουν βαθιά και αφαιρούν όλα τα σημάδια βλάβης, αυτή η ενυδατική κρέμα υψηλής απόδοσης προστατεύει από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και μειώνει την εμφάνιση τους με τα πιο αποτελεσματικά συστατικά, Regu-Sense ™, Pepha-Age ™ & SkintightAP ™ .

 

Κατάλληλη ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, ενισχύει το φυσικό κολλαγόνο και την ελαστίνη, προσφέροντας πιο σμιλευμένη σιλουέτα.

  

ΟΦΕΛΗ

  • Προηγμένη Αντιγήρανση
  • Προωθεί Την Απώλεια Λίπους
  • Ενισχύει Την Παραγωγή Κολλαγόνου
  • Συσφίγγει & Τονώνει
  • Μειώνει Την Κατακράτηση Νερού
  • Καταπολεμά Την Εμφάνιση Της Κυτταρίτιδας
  • Αποτοξινωτική Φόρμουλα
  • Χωρίς Paraben & Sulfate Free

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο δέρμα καθώς το ενυδατώνετε για να βελτιώσετε την κυκλοφορία και την απορρόφηση της λοσιόν.

 

Ενθαρρύνετε την πολυάσχολη φίλη σας να χαλαρώσει με αυτό το χαλαρωτικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που θα μεταφέρει το σώμα και το πνεύμα σε κατάσταση ευδαιμονίας.

 

 2. Crown of Gold™ 

 

Απολαύστε την μετά το μαύρισμα ή ως την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα. Είναι μια αντιγηραντική λοσιόν με ένα ελκυστικό άρωμα Sweet Seduction, που διαρκεί όλη μέρα.

crown_of_gold_moisturizer_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

(Βρείτε Την ΕΔΩ)

 

Μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα με Κράνμπερι και Έλαιο Καρυδιού. Ενώ τα καινοτόμα συστατικά RevitaFit™ & Advanced Matrixyl Synthe 6™ συσφίγγουν την υφή της επιδερμίδας και απομακρύνουν τις ρυτίδες.

 

Τα Light Reflectors σε αυτή τη λοσιόν δίνουν στο σώμα σας μια διακριτική λάμψη και τονίζουν το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας.

 

ΟΦΕΛΗ

  • Προσελκύει & Σφραγίζει Την Υγρασία
  • Διατηρεί & Ενισχύει Το Μαύρισμα
  • Παρέχει Οφέλη Κατά Της Γήρανσης
  • Συσφίγγει & Τονώνει

 

 3. Bourbon & Honey™ 

 

Όσοι έχουν πολύ ξηρό δέρμα θα εκτιμήσουν αυτή την πλούσια και κρεμώδες κρέμα σώματος. Προσφέρει 24 ώρες ενυδάτωσης και υπέροχο άρωμα Μελιού & Bourbon.

 

Εμπλουτίστε το δέρμα σας με Έλαιο Ταμανού και Μέλι. Αυτά είναι εξαιρετικά μαλακτικά για τα πιο ξηρά μέρη του σώματος σας.

bourbon_&_honey_moisturizer_devoted_creations_greece_bodyshine

(Βρείτε Την ΕΔΩ)

 

Βιταμίνη C, Εκχύλισμα Αλθαίας (Marshmallow) και άλλα πλούσια σε αντιοξειδωτικά φυτικά εκχυλίσματα στοχεύουν στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου για πιο λείο και δυνατό δέρμα με την πάροδο του χρόνου.

 

Ως προς την υφή, επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ ενυδάτωσης και ανανέωσης, έτσι θρέφει το δέρμα σας χωρίς να αισθάνεστε βαρύ ή λιπαρό.

 

Ετοιμαστείτε να απορροφήσετε όλες τις ενυδατικές ιδιότητες αυτής της θαυματουργής κρέμας.

 

ΟΦΕΛΗ

  • Ιδανική Για Πολύ Ξηρό & Ευαίσθητο Δέρμα
  • Πλούσια Σε Αντιοξειδωτικά Εκχυλίσματα
  • Ενυδατώνει & Αναπλάθει Την Επιδερμίδα
  • Προάγει Την Παραγωγή Κολλαγόνου

 

 4. Sparkling Snowflakes™ 

 

Κρύος καιρός σημαίνει πιο ξηρό δέρμα! Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η κρέμα είναι ΠΛΟΥΣΙΑ αλλά απορροφάται ως εκ θαύματος στο δέρμα, οπότε δεν υπάρχει κολλώδης αίσθηση εδώ.

sparkling_snowflakes_moisturizer_devoted_creations_greece_bodyshine
(Βρείτε Την ΕΔΩ)

 

Διαμορφωμένη με Βούτυρα Κακάο & Καριτέ προσφέρει ένα χτύπημα υγρασίας, και "αγκαλιάζει" την ευαίσθητη επιδερμίδα, παρέχοντας τη μέγιστη ενυδάτωση και αντιγήρανση.

Τα συστατικά της περιλαμβάνουν επίσης Βιταμίνη C & Εκχύλισμα Βανίλιας, τα οποία προστατεύουν και συνεργάζονται για να ενεργοποιήσουν την «εσωτερική πηγή νερού» του δέρματος.

 

Η πολυτέλεια είναι η αγαπημένη μας γλώσσα, οπότε πιστέψτε με όταν σας λέμε ότι αυτή η θαυμάσια κρέμα ενυδάτωσης θα είναι το απόλυτο δώρο.

 

ΟΦΕΛΗ

  • Ενυδατώνει Βαθιά Για Πάνω Από 24 Ώρες
  • Τονώνει & Θρέφει Την Επιδερμίδα
  • Ειδικά Σχεδιασμένη Για Το Ευαίσθητο Δέρμα
  • Με Αντιοξειδωτική & Αντιγηραντική Δράση

 

 5. Coconut Krem™ 

 

Για τους λάτρεις του καλοκαιριού και κατ' επέκταση του αρώματος της Καρύδας, αυτή η ενυδατική κρέμα είναι το κατάλληλο δώρο!

 

Αν το δέρμα σας τείνει να αισθάνεται λίγο ξηρό, αυτή η λοσιόν σώματος είναι το κλειδί για να καταπραΰνει την τραχύτητα και τον ερεθισμό.

coconut_krem_moisturizer_devoted_creations_greece_bodyshine

(Βρείτε Την ΕΔΩ)

  

Όχι μόνο έχει ένα υπέροχο άρωμα καρύδας, αλλά περιέχει επίσης Νερό Κάκτου που το δέρμα σας πίνει αμέσως.

 

Το Λάδι Καρύδας είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό γιατί είναι πλούσιο σε τριγλυκερίδια. Ένα από τα κύρια συστατικά του είναι το λαυρικό οξύ, το οποίο προσδίδει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

 

Αυτή η κρέμα σώματος είναι επίσης εμποτισμένη με Σιλικόνη & Πρωτεΐνες Μεταξιού, που ενυδατώνουν και κάνουν εξαιρετικά λείο το δέρμα σας⁠.

 

ΟΦΕΛΗ

  • Μειώνει Ορατά Την Εμφάνιση Των Πόρων
  • Σφραγίζει Την Υγρασία Του Δέρματος
  • Πλούσια Σε Αντιοξειδωτικά & Βιταμίνες
  • Ενισχύει Τα Επίπεδα Κολλαγόνου

 

 6. Sugar & Suede 

 

Κάτι τόσο απλό όσο μια καλή κρέμα σώματος μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε το δέρμα σας στη λαμπερή, ενυδατωμένη του δόξα.

sugar_&_suede_moisturizer_devoted_creations_greece_bodyshine
(Βρείτε Την ΕΔΩ)

 

Ιδανικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, αυτό το σκληρά εργαζόμενο προϊόν δεν περιέχει σκληρές χημικές ουσίες.

 

Αυτή η υπέροχη κρέμα με γλυκό άρωμα είναι σχεδιασμένη με Εκχύλισμα Λευκής Σημύδας & Βιταμίνη C, καθώς και άλλα φυτικά συστατικά όπως  Βούτυρα Κακάο και Καριτέ, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και Εκχύλισμα Αλθαίας.

 

Τα καλύτερα δώρα φροντίδας δέρματος είναι αυτά που περιέχουν όλα όσα χρειάζεστε. Όμως, αυτή ο αγαπημένη ενυδατική κρέμα κλέβει την παράσταση.

 

ΟΦΕΛΗ

  • Διατήρει Την Ελαστικότητα Της Επιδερμίδας
  • Ενισχύει Την Παραγωγή Κολλαγόνου
  • Παρέχει Ισχυρή Αντιοξειδωτική Δράση
  • Χωρίς Parabens/ Χωρίς Γλουτένη/ Sulfate Free

 

 7. Night Tan® Sunless Lotion 

 

Θα θέλατε το δέρμα σας να γινόταν πιο όμορφο ενώ κοιμάστε; Λοιπόν, τώρα είναι, χάρη σε αυτή τη λοσιόν.

 

Με αυτή τη νυχτερινή λοσιόν αυτομαυρίσματος εμπλουτισμένη με Εκχυλίσματα Λεβάντας & Χαμομηλιού θα ξυπνήσετε πιο ανανεωμένη από ποτε!

night_tan_overnight_sunless_lotion_bodyshine

(Βρείτε Την ΕΔΩ)

 

Όχι μόνο σας μαυρίζει αλλά περιλαμβάνει επίσης ενυδατικά συστατικά όπως Βιταμίνες C, E & A για να δώσει στο ξηρό δέρμα σας την υγρασία που ζητάει.



Άλλα συστατικά που τονώνουν το δέρμα που μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη λοσιόν είναι τα Εκχυλίσματα Gotu Kola και Πράσινου Τσαγιού.

 

Bonus: Δεν είναι λιπαρή και δεν λερώνει τα σεντόνια σας!

 

ΟΦΕΛΗ

  • Φυσικό Μαύρισμα Μετά Από Μία Μόνο Χρήση
  • Καταπραΰνει & Ενυδατώνει Το Δέρμα
  • Απελευθερώνει Ένα Χαλαρωτικό Άρωμα
  • Χωρίς Paraben & Μη Δοκιμασμένη Στα Ζώα

  

 -----------------------------------------------------------------

  

Περιποιηθείτε τους φίλους και την οικογένεια σας με μια λάμψη αυτή την περίοδο των διακοπών. Δεν θα σας κατηγορήσουμε αν αποφασίσετε να πάρετε ένα (ή δύο προϊόντα) για τον εαυτό σας.

 

Σας Ευχόμαστε Λαμπερά Χριστούγεννα & Ενυδατωμένο το Νέο Έτος!

 

Get The Right Look 
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

self_tan_syxnes_erwthseis_faq_bodyshine_blog_post

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Για Το Self Tan

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

o_odhgos_self_tanning_toy_bodyshine_gia_arxarious

Ο Απόλυτος Οδηγός "SELF-TANNING" Του BODYSHINE

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.