Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Για Το Self Tan

self_tan_syxnes_erwthseis_faq_bodyshine_blog_post

Πάνε οι μέρες του πορτοκαλί, ανομοιόμορφου μαυρίσματος! Το fake tan έχει γίνει προτιμότερο για πολλούς από το κανονικό μαύρισμα.

 

Αποκτήστε μια μπρονζέ λάμψη, χωρίς καμία ζημιά στο δέρμα και χωρίς να χρειάζεται να κάθεστε στον ήλιο για ώρες.



Είτε είστε νέος στο self-tanning είτε είστε αιώνιος fan, το Bodyshine είναι εδώ για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Θέλετε να μάθετε τι είδους προϊόν Self Tan να χρησιμοποιήσετε; Ή πώς να διατηρήσετε μια ομοιόμορφη, φυσική λάμψη;

 

Αν σκέφτεστε να ακολουθήσετε την ταχύτερη και ασφαλέστερη διαδρομή προς το μαύρισμα, συνεχίστε να διαβάζετε.

 

Από την προετοιμασία του δέρματος μέχρι την αποφυγή λαθών, απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με το μαύρισμα χωρίς ήλιο (self tan) για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

 -----------------------------------------------------------------

1. Πως λειτουργει το SELF TAN;


Η διυδροξυακετόνη, ή DHA, είναι το κύριο δομικό στοιχείο των προϊόντων αυτομαυρίσματος. Προέρχεται φυσικά από ζαχαροκάλαμο και δημιουργεί χρώμα όταν έρχεται σε επαφή με τα αμινοξέα που βρίσκονται στα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας σας.

 -----------------------------------------------------------------


2. Ειναι ασφαλες το μαυρισμα;


Ενώ τα αυτομαυριστικά μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες και μικρό ερεθισμό σε ευαίσθητους τύπους δέρματος, οι παρενέργειες είναι σπάνιες.

 

Σε σύγκριση με τις ακτίνες UV, οι οποίες συνδέονται με μια σειρά από ανεπιθύμητες επιπτώσεις που κυμαίνονται από ταχύτερη γήρανση έως καρκίνο του δέρματος, το μαύρισμα χωρίς ήλιο είναι πιο ασφαλές και αποτελεσματικό.

 -----------------------------------------------------------------


3. Ειναι το μαυρισμα με SELF TAN καταλληλο για μενα;


Οι νέες φόρμουλες μαυρίσματος κάνουν τη διαδικασία εφαρμογής παιχνιδάκι και μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε προϊόντα μαυρίσματος, για ένα προσαρμοσμένο χρώμα που κολακεύει τη μοναδική σας επιδερμίδα.

 -----------------------------------------------------------------


4. Ποιες συμβουλες για το αυτομαυρισμα πρεπει να γνωριζω για να προετοιμαστω;


Για να αποκτήσετε το καλύτερο μαύρισμα, κάντε απολέπιση και ξύρισμα την ημέρα πριν από την εφαρμογή σας. Η αρχή με μια τέλεια "γυαλισμένη βάση" είναι απαραίτητη για ομαλή εφαρμογή χωρίς ραβδώσεις και χρώμα που διαρκεί.

 -----------------------------------------------------------------

 

5. Γιατι να κανετε απολεπιση πριν το μαυρισμα;


Η απολέπιση πριν από το μαύρισμα είναι ένα ουσιαστικό βήμα για μια φυσική, ομοιόμορφη λάμψη. Η απολέπιση θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος ή το ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα στο οποίο διαφορετικά θα προσκολλούσε το προϊόν.

 

Εξασφαλίζει επίσης μαύρισμα με μεγαλύτερη διάρκεια, που δεν πρόκειται να ξεθωριάσει σε λίγες μέρες καθώς αυτά τα κύτταρα του δέρματος απορρίπτονται φυσικά.

 -----------------------------------------------------------------

 

6. Πως να κανετε απολεπιση πριν το μαυρισμα;


Επιλέξτε ένα scrub σώματος με φυσικά συστατικά. Τρίψτε όλο το σώμα σας, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε οποιοδήποτε σημείο με ξεφλουδισμένο δέρμα και μετά ξεπλύνετε.

 

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της χρήσης ενός φυσικού scrub είναι ότι θα ενυδατώσει ταυτόχρονα το δέρμα σας, κάτι που είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 -----------------------------------------------------------------

 

7. Πρεπει να ενυδατωσω πριν εφαρμοσω το self-tanner;


Ναι! Αλλά όχι λιγότερο από 24 ώρες πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή. Η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική με την απολέπιση, επιτρέποντας μια λεία και ομοιόμορφη βάση όταν απλώνετε το μαύρισμα σας.

 

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα χωρίς λάδι και να το κάνετε μετά την απολέπιση.

 

Ενυδατώστε και κάντε απολέπιση 24 ώρες πριν την εφαρμογή για καλύτερα αποτελέσματα. Μην ενυδατώνετε την ημέρα του μαυρίσματος.



Σημείωση: αν ξυρίζεστε ή σκοπεύετε να κάνετε κάποια άλλη μορφή αποτρίχωσης, βεβαιωθείτε ότι θα το κάνετε επίσης 24 ώρες πριν την εφαρμογή του μαυρίσματος.

 -----------------------------------------------------------------


8. Θα γινει το δερμα μου πορτοκαλι;


Ο γενικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποφύγετε την επίφοβη πορτοκαλί απόχρωση είναι να χρησιμοποιείτε μόνο μάρκες υψηλής ποιότητας.

 

Όλα τα self tan προϊόντα του Bodyshine είναι φτιαγμένα με συστατικά υψηλής ποιότητας που καταπολεμούν τους πορτοκαλί τόνους (για αυτό το λόγο και κάποιες φόρμουλες είναι πράσινες), ώστε να μπορείτε να έχετε ένα όμορφο bronze τελείωμα.

 -----------------------------------------------------------------


9. Τα προϊοντα αυτομαυρισματος θα καταστρεψουν τα ρουχα μου;


Επειδή αυτό μπορεί να συμβεί όταν το χρώμα σας είναι ακόμα φρέσκο, φροντίστε να ντυθείτε μετά από 15-20 λεπτά ή/και να επιλέξετε σκούρα, χαλαρά υφάσματα (τουλάχιστον την πρώτη μέρα της εφαρμογής).

 -----------------------------------------------------------------


10. Ποσο συντομα μετα το μαυρισμα μπορω να κανω ντους;


Μερικές συμβουλές για το αυτομαύρισμα λένε ότι 3 ώρες είναι αρκετές, αλλά υπάρχουν και αυτομαυριστικά που λειτουργούν τη νύχτα ή δεν χρειάζονται και καθόλου ξέβγαλμα.

 

Ενώ οι περισσότερες λοσιόν και προϊόντα αυτομαυρίσματος αρχίζουν να δείχνουν χρώμα μέσα σε λίγες ώρες, τα διαλύματα DHA μπορεί να χρειαστούν έως και 16 ώρες για να αναπτυχθούν πλήρως.

 

Όταν κάνετε ντους, αποφύγετε τη χρήση σκληρών σαπουνιών και απολεπιστικών.

 -----------------------------------------------------------------


11. Ποσο διαρκει το Faux Color;


Αφού αποκτήσετε το καλύτερο ψεύτικο μαύρισμα της ζωής σας, το πιθανότερο είναι ότι το να το κάνετε να διαρκέσει βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών σας.

 

Με λίγη προσοχή, τα καλά self-tanners ξεθωριάζουν σε περίπου πέντε ημέρες. Για να διπλασιάσετε αυτόν τον αριθμό, εφοδιάστε το ντουλάπι ομορφιάς σας με ενυδατικές κρέμες, καθώς και λοσιόν αυτομαυρίσματος για περαιτέρω ενίσχυση του χρώματος.

 -----------------------------------------------------------------

 

12. Τι τυπο αυτομαυριστικου να επιλεξω;


Καλύτερο Σταδιακό Μαύρισμα: St.Tropez Gradual Tan Classic

st_tropez_self_tan_gradual_tan_classic

 Σταδιακό μαύρισμα : Αυτά τα προϊόντα προσθέτουν χρώμα στο δέρμα σας μέρα με τη μέρα, οπότε αν είστε νέος στο μαύρισμα ή αν ανησυχείτε για το πόσο σκούρο ή ανοιχτό θέλετε να γίνει το χρώμα σας, αυτό θα ήταν μια καλή επιλογή.



Καλύτερο Στιγμιαίο Μαύρισμα: Aero Self Tanning Foam

 

aero_self_tanning_1_hour_express_foam

 Στιγμιαίο μαύρισμα : Τέλειο όταν δεν έχετε χρόνο ή αναζητάτε μια μπρονζέ λάμψη για μια συγκεκριμένη περίσταση ή στιγμή, το στιγμιαίο μαύρισμα είναι ιδανικό.



Καλύτερο Μαύρισμα Για Νύχτα: Night Tan® Sunless Lotion

 

night_tan_overnight_sunless_lotion

 Ολονύκτιο μαύρισμα : Το αυτομαυριστικό νυκτός πρέπει να εφαρμόζεται το βράδυ και θα αναπτυχθεί σε 8-10 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα ξυπνήσετε λαμπεροί, έτοιμοι να κατακτήσετε τη μέρα.



Καλύτερη Mους: St.Tropez Self Tan Express Mousse

 

st_tropez_express_bronzing_mousse

 Μους μαυρίσματος : Κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους δέρματος, εφαρμόζετε εύκολα και μετά από 3 ώρες θα μοιάζετε σαν να γυρίσατε από διακοπές.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ SELF TAN

 

#GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pws_na_apokthseis_ameso_mayrisma_blog_post_bodyshine

Άμεσο Μαύρισμα: Τα Καλύτερα SELF-TANΝERS/ Αυτομαυριστικά Προϊόντα!

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

10_must_have_skincare_προϊοντα_που_θα_σας_μαγεψουν_bodyshine

7 SKINCARE Προϊοντα Που Θα Σας Μαγέψουν!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.