Γρήγορο Μαύρισμα Στο Σπίτι, Με Τα Καλύτερα SELF TAN

grhgoro_mayrisma_sto_spiti_me_ta_kalytera_self_tan_toy_2022

Χρειάζεστε βοήθεια για ένα (ασφαλές) γρήγορο μαύρισμα στο σπίτι; Αυτά τα προϊόντα μπορούν να σας δώσουν μια υγιή λάμψη!



Ευτυχώς, η παρακάτω λίστα έχει ελεγχθεί με βάση κριτικές, επιλογές ομορφιάς και την προσωπική μου εμπειρία. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε το καλύτερο self tanner για το πρόσωπο και το σώμα σας.

 

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ BRONZER & SELF TANNER 

 

Το self tanner είναι ένα προϊόν που περιέχει συνήθως διυδροξυακετόνη, γνωστή και ως DHA, ένα συστατικό που αντιδρά με το δέρμα σας για να το κάνει πιο σκούρο.

 

Λόγω της φύσης του προϊόντος, δεν μπορείτε να "ξεπλύνετε" το μαύρισμα. Το χρώμα θα διαρκέσει για περίπου μία εβδομάδα, ανάλογα με το πόσο ιδρώνετε και κάνετε ντους, και αν ενυδατώνεστε.



Το bronzer είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει χάλκινη λάμψη, αλλά δεν «μαυρίζει» το δέρμα σας και το χρώμα είναι μόνο προσωρινό.

 

Είναι απλώς ένα στρώμα χρώματος, όπως το μακιγιάζ, που εφαρμόζετε στο πρόσωπο και το σώμα σας και μπορεί να ξεπλυθεί.

 

The Best "1 Hour Express" Self Tanners

 St.Tropez Self Tan Express Mousse 

 

st_tropez_self_tanning_express_1_hour_bronzing_mousse

 

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους η St.Tropez Self Tan Express Mousse είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα που έχω δοκιμάσει ποτέ. Πρώτον, μου αρέσει που η μους έχει καφέ χρώμα, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς πού τον εφαρμόζετε.



Δεύτερον, ο αφρός στεγνώνει πολύ γρήγορα, ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε πολύ μέχρι να ντυθείτε.

 

Τέλος, αυτό το προϊόν αυτομαυρίσματος λειτουργεί πολύ γρήγορα - μέσα σε λίγες ώρες! Το χρώμα φαίνεται πραγματικά καλό - είναι καφέ, όχι πορτοκαλί και διαρκεί.



Μπορείτε να αποκτήσετε υπέροχο χρώμα με μία μόνο χρήση, αλλά ανάλογα με το πόσο σκοτεινό θέλετε το χρώμα, μπορείτε να το εφαρμόσετε ξανά.

 

Μια συμβουλή: Φροντίστε να εφαρμόσετε τη μους με γάντι αφού στεγνώνει τόσο γρήγορα, τα χέρια σας επίσης θα λεκιάζουν γρηγορότερα. 

 

 Aero Self Tanning Foam 1 Hour Express 

 

aero_self_tanning_express_1_hour_bronzing_mousse_bondi_sands

 

Αν ψάχνετε για ένα παρόμοιο αλλά πιο προσιτό προϊόν με τον αφρό μαυρίσματος της St. Tropez, το Aero Self Tanning Foam της Bondi Sands είναι μια παρόμοια επιλογή, αλλά πιο οικονομική.

 

Όπως και ο αφρός St. Tropez, αυτή η φόρμουλα δρα γρήγορα, στεγνώνει γρήγορα και παράγει μαύρισμα σε περίπου 2-3 ώρες, αφήνοντας ένα τροπικό άρωμα καρύδας (και όχι την κλασικη μυρωδιά του self tan).

 

Όσο περισσότερο το αφήνετε, τόσο πιο έντονο θα γίνει το μαύρισμα. Πωλείται επίσης ένα γάντι αυτομαυρίσματος για να τον εφαρμόσετε.

 

Βρείτε το γάντι ΕΔΩ: Self Tanning Applicator Mitt


Ένα άτομο, που έχει δοκιμάσει όλους τους τύπους self tan, συμπεριλαμβανομένων του spray tan από στούντιο μαυρίσματος υψηλών προδιαγραφών, λέει: «Το Bondi Sands δίνει ένα ωραίο, ζεστό καφέ χρώμα. Δεν είναι καθόλου πορτοκαλί. »

 

Σχεδιασμένα με 100% φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά, αυτά τα self tanners είναι κατάλληλα ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα.

 

PRO TIP: Αν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε και στο πρόσωπο σας, μπορείτε να τα εφαρμόσετε ως καλλυντικά κάνοντας contour στα χαρακτηριστικά που θέλετε να τονίσετε.

 

The Best Gradual Self Tanning Lotion

 St.Tropez Gradual Tan Classic 

 

st_tropez_gradual_tan_classic_sunless_lotion

 

Αν λαχταράτε έναν χάλκινο τόνο που έρχεται σταδιακά, μην κοιτάξετε πέρα από τη St.Tropez Gradual Tan Lotion, -  ένα από τα καλύτερα φυσικά αυτομαυριστικά στην αγορά.

 

Δημιουργεί άψογο χρώμα ενώ ενυδατώνει το δέρμα σας! Ελαφρύ και 100% vegan, χρησιμοποιήστε τη απλά ως καθημερινή κρέμα σώματος για να διατηρήσετε την υπέροχη λάμψη σας.

 

Σύμφωνα με έναν ευτυχισμένο πελάτη, είναι ιδανική για να επιτύχετε μια φυσική, σταδιακή εμφάνιση, «Εσείς ελέγχετε πόσο χρώμα παίρνετε.»

 

Οι ευαίσθητοι τύποι δέρματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενυδατική κρέμα, καθώς δεν προκαλεί ερεθισμούς μετά την εφαρμογή. 

 

Εφαρμόστε καθημερινά για μια φυσική εμφάνιση ηλιοκαμένη λάμψη που μπορεί να οικοδομηθεί με την πάροδο του χρόνου.

 

The Best Hydrating Self Tanner

 Night Tan® Sunless Lotion 

 

night_tan_sunless_lotion_self_tanning_lotion

 

Όλοι έχουμε δοκιμάσει αυτομαυριστικά σώματος στα οποία το προϊόν καταλήγει οπουδήποτε εκτός από το σώμα μας, και τα σεντόνια και τα ρούχα μας καταλήγουν να πληρώνουν το τίμημα.

 

Όχι έτσι με τη Night Tan® Sunless Lotion. Σύμφωνα με τις κριτικές, δεν πάει πουθενά παρά μόνο στο δέρμα σας - μπορείτε ακόμη και να φορέσετε λευκό μαζί της!



Ένα από τα καλύτερα οργανικά αυτομαυριστικά στην αγορά, απορροφάται εύκολα και δίνει φυσικό χρώμα.

 

Αυτό το αυτομαυριστικό είναι εμπλουτισμένο με τις Βιταμίνες A & E για ενυδάτωση ενώ χαλαρώνει το δέρμα, εκχυλίσματα Λεβάντας και Χαμομηλιού.

 

Θα παρατηρήσετε ότι η φόρμουλα προσαρμόζεται στον τόνο του δέρματος σας με την πάροδο του χρόνου, οπότε εφαρμόστε ένα ελαφρύ στρώμα κατά την πρώτη εφαρμογή και χρησιμοποιήστε καθημερινά εάν θέλετε μια πιο σκούρα επιδερμίδα.

 

The Best Self Tanner for Legs

 Australian Gold Instant Sunless Spray 

 

australian_gold_instant_sunless_spray

 

Αν επιθυμείτε να μαυρίσετε γρήγορα και εύκολα στο σπίτι χωρίς να εκτεθείτε στον ήλιο, το Australian Gold Instant Sunless Spray δίνει στο δέρμα σας μια χάλκινη «λάμψη εν κινήσει» που στεγνώνει σε δευτερόλεπτα.

 

Μια κριτική αναφέρει την ευκολία και τα αποτελέσματα που παρέχει το spray: «Μου αρέσει που μπορείς να το πετάξεις στην τσάντα και να μαυρίσεις ενώ βρίσκεσαι σε διακοπές. Στεγνώνει γρήγορα, και δεν μυρίζει».

 

Αυτό το σπρέι μαυρίσματος με τροπικό άρωμα είναι μη κολλώδες, στεγνώνει γρήγορα και αρχίζει να εμφανίζεται στο δέρμα σας σε περίπου 6-8 ώρες.

 ------------------------------------------------------------- 

Πως λειτουργει το Self Tanner;


Τα περισσότερα προϊόντα μαυρίσματος χωρίς ήλιο περιλαμβάνουν διυδροξυακετόνη (DHA). Όταν εφαρμόζετε το DHA στο δέρμα σας, αντιδρά με νεκρά κύτταρα στο ανώτερο στρώμα του δέρματος για να τα σκουραίνει. 

 ------------------------------------------------------------- 


Ποσο διαρκει το Self Tanner;


Διαρκεί από περίπου τρεις έως 10 ημέρες, ανάλογα με την ποιότητα του. Για να επιτύχετε ένα βαθύτερο χρώμα, θα πρέπει να εφαρμόζετε εκ νέου τακτικά το προϊόν.

 ------------------------------------------------------------- 


Πως να το αφαιρεσετε;


Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως να αφαιρέσετε το αυτομαυριστικό, δεν είστε μόνοι!

 

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το χρώμα σας, κάντε ένα ζεστό μπάνιο, προσθέτοντας στο αφρόλουτρο σας λίγο baby oil και μετά κάντε απολέπιση χρησιμοποιώντας ένα γάντι απολέπισης.

 

Μπορείτε επίσης να κάνετε απολέπιση με μια σπιτική μάσκα εμπλουτισμένη με χυμό λεμονιού.


Συμβουλή: Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα προϊόντος πριν επαναλάβετε την εφαρμογή, διαφορετικά θα έχετε ένα ανομοιόμορφο μαύρισμα!

 ------------------------------------------------------------- 


Πως να εφαρμοσετε μονοι σας το Self Tanner στην πλατη;


Η εφαρμογή αυτομαυρίσματος σε δυσπρόσιτα μέρη δεν είναι εύκολη, αλλά μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός καθρέφτη και του γαντιού μαυρίσματος.

 ------------------------------------------------------------- 


Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτο το blog σχετικά με τις καλύτερες επιλογές self tanner του 2022. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση!

 

#GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

πως_να_εφαρμοσετε_το_self_tanner_συμφωνα_με_τους_ειδικους

Πως Να Εφαρμόσετε Το SELF-TANNER [Σύμφωνα Με Τους Ειδικούς]

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

pws_na_apokthseis_ameso_mayrisma_blog_post_bodyshine

Άμεσο Μαύρισμα: Τα Καλύτερα SELF-TANΝERS/ Αυτομαυριστικά Προϊόντα!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.