Πως Να Μαυρίσεις Γρήγορα Στο Σολάριουμ

pws_na_mayrisw_grhgora_sto_solarium_bodyshine_blog_post

Αν έχεις μεγάλη ανάγκη να αποκτήσεις μια ηλιόλουστη εμφάνιση όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αυτά είναι τα καλύτερα tanning tips που πρέπει να εφαρμόσεις!Ακολούθησε όλες τις συμβουλές που έχουμε απαριθμήσει εδώ για να αποκτήσεις την τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα που επιθυμείς σε χρόνο μηδέν.

 

Θα πρέπει να το γνωρίζεις μέχρι τώρα ότι το γρήγορο μαύρισμα στο σολάριουμ απαιτεί περισσότερα από εσένα!Ναι, μόνο οι συμβουλές δεν μπορούν να σε σώσουν εδώ. Πρέπει να εργαστείς και να προγραμματίσεις περισσότερα, για να προετοιμαστείς γρηγορότερα για το γάμο ή τον αρραβώνα σου ή ό, τι κι αν είναι.Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μαυρίσεις σε λίγο χρόνο στο σολάριουμ.ΚΑΝΕ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ


Η απολέπιση της επιδερμίδας σου είναι το κύριο πράγμα για να κάνεις πιο γρήγορο μαύρισμα στο σολάριουμ.

 

Αν θέλεις να πετύχεις ένα καλό μαύρισμα βάσης τότε οι ακτίνες UV πρέπει να διεισδύσουν ομοιόμορφα. Για αυτό, θα πρέπει να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος σου.Στην περίπτωση που δεν κάνεις απολέπιση, μαυρίζεις τα νεκρά κύτταρα που θα πέσουν σύντομα.

 

Καθώς αυτά πέφτουν, όταν πηγαίνεις για την επόμενη συνεδρία, θα μαυρίσεις τα "φρέσκα" κύτταρα που δεν είχαν μαυρίσει προηγουμένως. Έτσι, για να αποκτήσεις την επιθυμητή εμφάνιση, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος.Πώς πρέπει να κάνεις απολέπιση; Χρησιμοποίησε ένα ειδικό σαπούνι ή σφουγγάρι καθαρισμού. Μπορείς ακόμη να φτιάξεις μια σπιτική συνταγή με αλάτι ή ζάχαρη, μία φορά την εβδομάδα ή ανά 10 μέρες. 


Η ΧΡΗΣΗ ΚΡΕΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

 


Οι κρέμες μαυρίσματος επιταχύνουν τη διαδικασία μαυρίσματος. Μια καλή κρέμα για μαύρισμα θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το μαύρισμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Αν αποκτήσεις ένα καλό μαύρισμα "βάσης", δεν χρειάζεται να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο στο μαύρισμα.Αλλά γιατί σε συμβουλεύουμε έντονα να χρησιμοποιείς αυτές τις κρέμες;Η κρέμα μαυρίσματος επιτρέπει το άνοιγμα των πόρων στο δέρμα μας. Τα συστατικά των προϊόντων μαυρίσματος μεγεθύνουν την επίδραση των ακτίνων UV.

 

Έτσι, αποφεύγεις τη σπατάλη των ακτίνων UV και σε βοηθά να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη συνεδρία μαυρίσματος.Τι άλλο κάνουν οι κρέμες μαυρίσματος; Ενυδατώνουν το δέρμα σου και αποτρέπουν τις ρυτίδες, τα εξανθήματα και τα εγκαυματα.Υπάρχουν πολλά είδη καλλυντικών μαυρίσματος διαθέσιμα στην αγορά. Για να μαυρίσεις γρήγορα, συνιστούμε να διαλέξεις οποιοδήποτε από τα τρία παρακάτω.

 

  • Επιταχυντές: Αυτές έρχονται γεμάτες με ενυδατικά συστατικά. Το ενυδατωμένο δέρμα μαυρίζει γρηγορότερα.
  • Κρέμες Υπεραιμίας (Tingle): Αυτές οι κρέμες αυξάνουν τη ροή του αίματος και συνεπώς την παραγωγή μελανίνης στο δέρμα. Ως εκ τούτου, επιταχύνουν τη διαδικασία μαυρίσματος.
  • Μπρόνζερ: Αυτές οι κρέμες μπορούν να δώσουν στο μαύρισμα "βάσης" ένα βαθύ καφέ χρώμα. Μην αγοράζεις τις φθηνές κρέμες με μπρόνζερ καθώς αυτές σου δίνουν ένα αηδιαστικό μαύρισμα με πορτοκαλί χρώμα.

 

devoted_creations_greece_tanning_lotions_bodyshine

Μάθε περισσότερα: DEVOTED CREATIONS - TANNING LOTIONS/ ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ


Μπορείς να δοκιμάσεις όλες αυτές τις κρέμες και αργότερα να επιλέξεις οποιαδήποτε από τις τρεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.


Αλλά, έχε κατά νου ότι δεν χρειάζεσαι αντηλιακό στο σολάριουμ καθώς η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία στο σολάριουμ ελέγχεται.


Χρησιμοποιώντας αντηλιακό δεν θα πετύχεις ΠΟΤΕ να μαυρίσεις όσο επιθυμείς. Έτσι, απλά θα σπαταλάς το χρόνο και τα χρήματα σου.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

Η ωφέλιμη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων είναι περίπου 500-1000 ώρες. Ως ωφέλιμη ζωή νοείται η περίοδος κατά την οποία οι λάμπες μαυρίσματος λειτουργούν στα καλύτερα τους.


Τα σαλόνια μαυρίσματος είναι απαραίτητο να αλλάζουν τις λάμπες στα μηχανήματα σολάριουμ.

 

Επιπλεόν, η ποιότητα της λάμπας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, καθώς από αυτήν εξαρτάται αν θα αποκτήσεις ένα φυσικό ή πορτοκαλί μαύρισμα.

 

Οι καινούργιες λάμπες θα είναι πολύ αποτελεσματικές ώστε να σου χαρίσουν ένα σκούρο μαύρισμα σε χρόνο μηδέν.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

Δεν είναι το σολάριουμ ιδανικό μέρος για χαλάρωση; Τότε γιατί πρέπει να κάνεις μεγάλα διαλείμματα μεταξύ των συνεδριών σου;Τα αποτελέσματα μαυρίσματος εμφανίζονται γρηγορότερα όταν οι συνεδρίες μαυρίσματος πραγματοποιούνται χρονικά κοντά.

 

Μπορείς να προγραμματίσεις τις συνεδρίες μαυρίσματος τρεις φορές την εβδομάδα στην αρχή που είναι λίγα τα λεπτά, και μετέπειτα καθώς ανεβάζεις τα λεπτά να αραιώσεις και τη συχνότητα των συνεδριών.


Αν η συχνότητα των συνεδριών δεν είναι καλή, τα αποτελέσματα της προηγούμενης συνεδρίας σχεδόν θα ξεθωριάσουν μέχρι να πας για το επόμενο μαύρισμα.

 

Έτσι, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Αν λοιπόν ονειρεύεσαι να μαυρίσεις γρήγορα, κάντο με πρόγραμμα.

 

ΚΙΝΗΣΗ, ΚΙΝΗΣΗ, ΚΙΝΗΣΗ


Μην μείνεις ακίνητη στο σολάριουμ. Η αλλαγή της θέσης σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις γρήγορο και ομοιόμορφο μαύρισμα (αυτό βέβαια δεν ισχύει για τα όρθια μηχανήματα).Ο γρηγορότερος τρόπος μαυρίσματος στο σολάριουμ είναι να κάνεις μικρές αλλαγές στη θέση του σώματος σου.


Μετακίνησε ελαφρώς τα χέρια και τα πόδια σου για να μεγιστοποιήσεις την έκθεση των ακτίνων UV σε όλα τα μέρη του σώματος σου.Αν δεν εκθέσεις κάθε κομμάτι του σώματος σου στις ακτίνες, το μαύρισμα δεν θα είναι ομοιόμορφο.

 

Θα πρέπει να πηγαίνεις για όλο και περισσότερες συνεδρίες για να μαυρίσεις αυτά τα μπαλώματα όπου μαύρισαν λιγότερο. Μην είσαι τεμπέλα!

solarium_the_benefits_of_tanning_in_the_winter

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ: ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

 

ΑΛΛΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 

Έχουμε απαριθμήσει σχεδόν όλα τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να μαυρίσεις πιο γρήγορα στο σολάριουμ. Δεν τελειώνει όμως εκεί.

Ακολουθούν μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

 

  • Μην φοράς μακιγιάζ κατά την επίσκεψη σου στο σαλόνι μαυρίσματος.
  • Αν δεν έχεις αρκετό χρόνο και δεν σου αρέσει πολύ η υπεριώδης ακτινοβολία, υπάρχουν ποιοτικά αυτο-μαυριστικά προϊόντα για να σε βοηθήσουν.
  • Αυτές οι συμβουλές είναι υπεραρκετές για να κάνεις το δέρμα σου πιο σκούρο σε λίγες μέρες κάνοντας σολάριουμ. 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!


Η υπερβολική έκθεση μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα (π.χ. να ξεφλουδίσεις), στην προσπάθεια σου να αποκτήσεις γρήγορα μαυρισμένο δέρμα, για αυτό να ακούς πάντα τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ στο σαλόνι μαυρίσματος...

 

Ετσι, Μαυρισε Με Ασφαλεια! 

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ: Τα Οφέλη Του Μαυρίσματος Το Χειμώνα

ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ: Τα Οφέλη Του Μαυρίσματος Το Χειμώνα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

πως_να_εφαρμοσετε_το_self_tanner_συμφωνα_με_τους_ειδικους

Πως Να Εφαρμόσετε Το SELF-TANNER [Σύμφωνα Με Τους Ειδικούς]

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.