Πως Να Εφαρμόσετε Το SELF-TANNER [Σύμφωνα Με Τους Ειδικούς]

πως_να_εφαρμοσετε_το_self_tanner_συμφωνα_με_τους_ειδικους

Τίποτα δεν μας κάνει να αισθανόμαστε τόσο σέξι όσο το μαυρισμένο δέρμα!

 

Αν σου αρέσει να έχεις μια καλοκαιρινή λάμψη όλο το χρόνο, τότε ένα self-tanner θα πρέπει να είναι απολύτως στη λίστα προϊόντων της ρουτίνας ομορφιάς σου.

 

Η απόκτηση ενός "ψεύτικου" μαυρίσματος είναι ευκολότερη και φθηνότερη από ποτέ - για να μην αναφέρουμε ότι είναι μια ασφαλής μέθοδος μαυρίσματος, και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



Ζητήσαμε από τους ειδικούς τα μυστικά για να έχεις ένα άψογο μαύρισμα χωρίς ραβδώσεις κάθε φορά - και πώς να το κάνεις να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.



Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πώς να εφαρμόζεις το αυτομαυριστικό σαν επαγγελματίας.

 

 01 Ντους & Απολεπιση 


Παραδέξου το: Πιθανότατα είχες τουλάχιστον μία κακή εμπειρία μαυρίσματος στο παρελθόν. Το κόλπο για να αποκτήσεις ένα ομοιόμορφο, μακράς διάρκειας ψεύτικο μαύρισμα ξεκινά με ντους και απολέπιση.

  • "Τα αυτομαυριστικά προϊόντα λειτουργούν χρωματίζοντας τα κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος."
  • "Η απολέπιση πριν από την εφαρμογή του αυτομαυριστικού έχει ως αποτέλεσμα μια ομοιόμορφη εμφάνιση στο μαύρισμα."


Χρησιμοποίησε ένα scrub σώματος, το οποίο να καθαρίζει το δέρμα φυσικά καθώς και/ή χημικά απολεπιστικά (σαλικυλικό οξύ και γαλακτικό οξύ).


Αν ξυρίζεις τις τρίχες του σώματος σου, τώρα είναι η ώρα να φροντίσεις και για αυτό (περισσότερα για το ξύρισμα αργότερα.)

-------------------------------------------------------------------------------------------

 02 Προστατεψε τις βασικες περιοχες 


Όταν στεγνώσεις από το ντους, μην εφαρμόσεις τη συνήθη κρέμα σώματος παντού.

  • "Είναι ζωτικής σημασίας να ενυδατώσεις μόνο τις ξηρές περιοχές (όπως τους αστραγάλους, τα γόνατα, τους αγκώνες, τους καρπούς, τις παλάμες σου κ.λπ.) για να μην εμποτιστούν με πολύ χρώμα."
  • "Το υπόλοιπο δέρμα σου πρέπει να είναι στεγνό και χωρίς λιπαρές κρέμες για να μεγιστοποιήσεις την αποτελεσματικότητα του self-tanner."


Έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά ή φρύδια; Βάλε επίσης ενυδατική κρέμα στα φρύδια σου και γύρω από τη γραμμή των μαλλιών σου.

 

Το δραστικό συστατικό του αυτομαυριστικού, η διυδροξυακετόνη (DHA), λειτουργεί χρωματίζοντας την κερατίνη στο δέρμα σου.

 

Επειδή η κερατίνη είναι επίσης ένα συστατικό των μαλλιών, μπορεί καταλάθος να πετύχεις μια ακούσια βαφή αν δεν είσαι προσεκτική/ος.


Κυρίως, οι ανοιχτόχρωμοι (δέρμα, μαλλιά) πρέπει να είναι σχολαστικοί στο να αποφύγουν το προϊόν να έρθει σε επαφή με το τριχωτό της κεφαλής ή τα φρύδια τους.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ⮞ Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις Για Το Μαύρισμα Το Χειμώνα!

-------------------------------------------------------------------------------------------

 03 Καλυψε τα χερια σου 


Τα χέρια είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στο να γίνουν πορτοκαλί μετά την εφαρμογή, οπότε για καλύτερα αποτελέσματα, κράτησε τα καλυμμένα.

 

  • "Χρησιμοποίησε γάντια αυτομαυρίσματος ή γάντια λάτεξ για να εφαρμόσεις ομοιόμορφα το προϊόν και για να αποφύγεις τους λεκέδες στα δάχτυλα και τις παλάμες σου."



Το Bondi Sands Applicator Mitt είναι ελαφρώς απορροφητικό, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη εφαρμογή και πλένεται - έτσι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά.



Αν εφαρμόσεις το προϊόν με γυμνά χέρια, μετά την εφαρμογή του αυτομαυριστικού, πλύνε τα χέρια σου με ένα καθαριστικό και ένα πανί.

-------------------------------------------------------------------------------------------

 04 Εφαρμοσε σχολαστικα 


Αφού προετοιμάσεις το σώμα και τα χέρια σου, ξεκίνησε να εφαρμόζεις το self-tanner από τους αστραγάλους προς τα πάνω με μακριές, κυκλικές κινήσεις.

 

Θυμήσου, το δέρμα σου πρέπει να είναι εντελώς στεγνό για να απορροφήσει το προϊόν.


Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις μους/αφρό αυτομαυρίσματος, άφησε 1-3 ώρες και μετά ξέπλυνε.

 

Αν διαλέξεις κρέμα αυτομαυρίσματος, η οποία είναι ιδανική για τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, απλά εφάρμοσε μια φορά την μέρα στη θέση της ενυδατικής σου κρέμας (δεν χρειάζεται  να ξεπλύνεις). 

 

  • "Ξεκίνα σε ένα τμήμα κάθε φορά, εφαρμόζοντας το αυτομαυριστικό με ελαφριές, κυκλικές κινήσεις μέχρι να γίνει λείο και ομοιόμορφο."
  • "Εφάρμοσε στα πόδια, τους αστραγάλους, τα γόνατα, τους αγκώνες, το λαιμό, το πρόσωπο και τα χέρια, και φρόντισε να μην σου ξεφύγει κανένα σημείο, ιδιαίτερα το εσωτερικό της μασχάλης."


Ευτυχώς, η χρήση υπερβολικής ποσότητας προϊόντος δεν θα σε κάνει πορτοκαλί - το DHA μπορεί να λεκιάσει μόνο την κερατίνη στο δέρμα σου σε κάποιο βαθμό - αλλά η χρήση πολύ μικρής ποσότητας μπορεί να δημιουργήσει ένα μαύρισμα με ραβδώσεις.

 

Βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα προϊόντος στο γάντι σου, αρκετή για να καλύψεις το δέρμα σου σχολαστικά και ομοιόμορφα χωρίς τρίψιμο.

-------------------------------------------------------------------------------------------

 05 Καθαρισε την περισσεια 


Για να διατηρήσεις το μαύρισμα σου αψεγάδιαστο μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής του, αφαίρεσε με ένα πανί/πετσέτα το περιττό προϊόν που πιθανόν να έχει συσσωρευτεί, όπου το δέρμα είναι πιο ξηρό.

 

  • "Αφού ολοκληρώσεις την εφαρμογή του αυτομαυριστικού, ταμπονάρισε τα γόνατα, τους καρπούς, τους αγκώνες, και τους αστραγάλους σου, με μια πολύ ελαφρώς βρεγμένη πετσέτα για να πάρεις το περιττό χρώμα και να εξαλείψεις την ανομοιομορφία."

 

ΒΡΕΣ ΤΟ SELF-TANNER ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙBest Self Tan - Προϊόντα Αυτομαυρίσματος/ Sunless Lotion 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 06 Αφησε το να αναπτυχθει 


Περιμένετε τουλάχιστον 20 λεπτά για να ντυθείς και τουλάχιστον 12 ώρες για να κάνεις ντους ή να χρησιμοποιήσεις άλλα προϊόντα περιποίησης δέρματος ή άρωμα.


Όταν κάνεις ντους, απέφυγε το ξύρισμα για όσο διάστημα θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμα σου. Το ξύρισμα απολεπίζει το νεκρό δέρμα, πράγμα που σημαίνει ότι το μαύρισμα σου θα μειωθεί.


Αν πρέπει να αφαιρέσεις τις τρίχες στα πόδια ή τα χέρια σου, "καλό θα ήταν να κάνεις την αποτρίχωση 24-48 ώρες πριν εφαρμόσεις το αυτομαυριστικό".

-------------------------------------------------------------------------------------------

 07 Ενυδατωσε καθημερινα 


Το ξηρό δέρμα είναι ο εχθρός του ψεύτικου μαυρίσματος. "Για να διατηρείς το μαύρισμα σου φρέσκο όσο το δυνατόν περισσότερο, ενυδάτωσε το καθημερινά".


Εφάρμοσε ξανά το self-tanner όσο συχνά χρειάζεται - κάθε λίγες μέρες ή και κάθε μέρα αν πρόκειται για προϊόν σταδιακού μαυρίσματος, - για μια μακράς διάρκειας λάμψη.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pws_na_mayrisw_grhgora_sto_solarium_bodyshine_blog_post

Πως Να Μαυρίσεις Γρήγορα Στο Σολάριουμ

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

grhgoro_mayrisma_sto_spiti_me_ta_kalytera_self_tan_toy_2022

Γρήγορο Μαύρισμα Στο Σπίτι, Με Τα Καλύτερα SELF TAN

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.