BEST SELF TAN - Προϊόντα Αυτομαυρίσματος / Sunless Lotion

best_self_tan_tanning_lotions_κρεμες_αυτομαυρισματος_bodyshine

Τροπικο Μαυρισμα Ολο Το Χρονο; Πιο ευκολο Απο Ποτε!

 

Όσον αφορά την εύρεση του καλύτερου self tan, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 

Θέλετε μια ελαφριά λάμψη ή ένα βαθύ μαύρισμα; Είστε λάτρεις του αφρού μαυρίσματος που στεγνώνει γρήγορα ή προτιμάτε μια θρεπτική λοσιόν; Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά, αλλά είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε έναν οδηγό με τα καλύτερα προϊόντα αυτομαυρίσματος.

 

Σηκώστε το χέρι σας αν αισθανθήκατε ποτέ θύματα από ένα self tan προϊόν. Φαίνεται ότι ανεξάρτητα από τη φόρμουλα που αγοράσατε, αναπόφευκτα θα μείνατε με περίεργες ραβδώσεις, κηλίδες και μπαλώματα που φωνάζουν "Αυτό το μαύρισμα είναι ψεύτικο!"

 

Με την πάροδο του χρόνου, οι φόρμουλες των καλλυντικών αυτομαυρίσματος έχουν βελτιωθεί χάρη στις εξελίξεις στη σύνθεση των προϊόντων που βοηθούν στην αντιμετώπιση ζητημάτων όπως:

  • το πορτοκαλί χρώμα (χρησιμοποιώντας πιο δροσερούς, πιο καφέ τόνους),
  • το δυσάρεστο άρωμα (που καλύπτεται από ανώτερα αρώματα που εξουδετερώνουν την οσμή),
  • και τις ραβδώσεις (καλύτερες βάσεις διαμόρφωσης όπως λοσιόν, κρέμες, μους και spray που εφαρμόζονται και απλώνονται πιο ομαλά και ευκολότερα).

 

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα self tan, που δεν θα σας αφήσουν να μοιάζετε "ψεύτικη" - που σημαίνει ότι θα είστε ελεύθερες να περάσετε το χρόνο σας κάνοντας κάτι διαφορετικό από το Googling "πώς να αφαιρέσω το self tan."

 

Αυτά τα προϊόντα για μαύρισμα χωρίς ήλιο είναι εύκολα στη χρήση, δεν αφήνουν ραβδώσεις (σε συνδυασμό με τη σωστή εφαρμογή) και προσφέρουν μια φυσική λάμψη. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το νέο σας αγαπημένο.

 

1 HOUR EXPRESS SELF-TANNING MOUSSE

 

H St. Tropez δεν παραλείπει ποτέ να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα μαυρίσματος υψηλής ποιότητας.

 

Αυτό το αφρώδες mousse μαυρίσματος χωρίς ήλιο αναπτύσσεται σε μόλις 1 ώρα, οπότε δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε πώς θα μοιάζει το μαύρισμα σας. Με 100% vegan και ενυδατικά συστατικά, γνωρίζετε ότι το βαθύ, χρυσαφένιο μαύρισμα σας δεν καταστρέφει το οικοσύστημα. 

 

 

Απορροφάται από το δέρμα σχεδόν αμέσως - το οποίο, όπως γνωρίζει οποιοσδήποτε λάτρης του self tan, είναι το κλειδί για την αποφυγή ραβδώσεων και μεταφοράς στα ρούχα.

 

BONUS: Μεταξύ των 100% φυσικών μαυριστικών συστατικών και του Vegetan® premium (ένας αντιοξειδωτικός παράγοντας χωρίς συντηρητικά που επιτυγχάνει ένα πιο φυσικό, βαθύτερο μαύρισμα), το St.Tropez Self Tan Express Mousse είναι εμπλουτισμένο με Αλόη, που εξασφαλίζει ότι το δέρμα σας θα αισθάνεται απαλό και μαλακό.

 

GRADUAL TAN EVERYDAY BODY LOTION

 

Αυτή η εξαιρετικά ενυδατική κρέμα αυτομαυρίσματος προσδίδει φυσικό, ηλιοκαμένο μαύρισμα που το κάνει να μοιάζει σαν να περάσατε ένα απόγευμα στην παραλία.

 

Μια κρέμα 2 σε 1 που αφήνει το δέρμα με μια απλή λάμψη παραλίας και ενυδατώνει σε βάθος. Η St.Tropez Gradual Tan Classic Lotion είναι τόσο θρεπτική, που μπορεί επίσης να καταπραΰνει το ξηρό δέρμα αφού έχετε επιστρέψει πραγματικά από το καλοκαιρινό σας μπάνιο.

st_tropez_gradual_tan_classic_self_tanner_bodyshine_thessaloniki

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

 

Εφαρμόστε σε ολόκληρο το σώμα και, στη συνέχεια, εφαρμόστε ξανά όπως απαιτείται (ακόμη και καθημερινά) για να δημιουργήσετε το μαύρισμα σας όσο πιο βαθύ θέλετε.

 

BONUS: Το ξηρό, ταλαιπωρημένο δέρμα μπορεί να ευχαριστήσει τις βιταμίνες C, E και A, το πράσινο τσάι και το Gotu Kola για την κρεμώδης υφή και το ενυδατικό τελείωμα της - μια απόλυτη σπανιότητα στα self tan - ενώ οι αρχάριοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι η απόδοση χρώματος είναι πραγματικά ομοιόμορφη και διακριτική.

 

NIGHT TAN SUNLESS LOTION

 

Για τους τεμπέληδες του αθλήματος, η Night Tan® Sunless Lotion είναι το ιδανικό προϊόν. Δρα ενώ κοιμάστε και θα σας αφήσει μια πανέμορφη ηλιόλουστη εμφάνιση χωρίς να λερώσει τα σεντόνια.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

 

Αυτή η ελαφριά λοσιόν αυτομαυρίσματος σας δίνει μια πανέμορφη χάλκινη όψη, αποφεύγοντας παράλληλα όλα τα μειονεκτήματα που έχουν ορισμένα από τα παλιά σας αυτομαυριστικά.

 

BONUS: Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μην περιλαμβάνει την κλασική μυρωδιά του self tan και με συστατικά όπως τα εκχυλίσματα λεβάντας και χαμομηλιού, παρέχει μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας.

 

INSTANT GLOW BRONZING FOAM

  

Αν έχετε μια ειδική περίσταση και χρειάζεστε μια γρήγορη ενίσχυση χρώματος, αυτός ο αφρός αυτομαυρίσματος θα προσθέσει αμέσως ζεστασιά στο δέρμα σας.

 

Κατάλληλος τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους self tanners, το Aero Self Tanning Foam 1 Hour Express προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα μαυρίσματος και με διάρκεια.

aero_self_tanning_1_hour_express_bondi_sands

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ 

 

Αυτή η απίστευτη σύνθεση για μαύρισμα χωρίς ήλιο απλώνεται εύκολα, ενώ προσθέτει χρώμα χωρίς να αφήνει ραβδώσεις.

 

BONUS: 100% Vegan/Cruelty-free φόρμουλα , αυτός ο αφρός θα σας χαρίσει χρυσαφένιο δέρμα αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα καρύδας, και λειτουργεί με βάση τον τόνο χρώματος της επιδερμίδας σας για να εξελιχθεί σε ένα φυσικό μαύρισμα.

 

SELF TAN CLASSIC BRONZING SPRAY

 

Η εφαρμογή κρέμας μπορεί να είναι δύσκολη σε περιοχές όπως η πλάτη σας, αλλά τα spray είναι ιδανικά για την κάλυψη αυτών των δυσπρόσιτων περιοχών.

 

Τα σπρέι είναι γενικά ένας ασφαλής τρόπος για μια εφαρμογή χωρίς ραβδώσεις και ένα αέρινο τελείωμα για προχωρημένους και αρχάριους.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

  

Αυτό το εξαιρετικό σπρέι αυτομαυρίσματος από την Australian Gold είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε βρει. Χωρίς να κάνει ραβδώσεις, δεν είναι κολλώδες ή βαρύ και προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα σε όλους τους τόνους του δέρματος. 

 

BONUS: Μερικά σπρέι μπορεί να φαίνεται ότι εφαρμόζονται άνισα, αλλά αυτή η φόρμουλα απορροφάται γρήγορα, είναι ελαφριά και σας προσφέρει τελείως ομοιόμορφο μαύρισμα.

 

Ετοιμαστείτε ΤΩΡΑ Για Ένα Υπέροχο Bronze Χρώμα!

 

Αν ψάχνετε για το καλύτερο σταδιακό μαύρισμα, ένα στιγμιαίο βαθύ χρώμα ή ένα ελαφρύ μαύρισμα μακράς διαρκείας - αυτά είναι τα υψηλότερα βαθμολογημένα self tan εκεί έξω.

 

Get your glow, girl! - με τον ασφαλή τρόπο με τα καλύτερα προϊόντα για μαύρισμα χωρίς ήλιο, για ένα εκπληκτικό fake tan που θα φαίνεται τόσο πραγματικό, που κανείς δεν θα πιστέψει ότι το αποκτήσατε στο σπίτι.

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

devoted_creations_tanning_lotions_κρεμες_μαυρισματος_bodyshine

DEVOTED CREATIONS -Tanning Lotions/ Κρέμες Μαυρίσματος

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

ποια_κρεμα_μαυρισματος_για_σολαριουμ_μου_ταιριαζει

Ποια Κρέμα Μαυρίσματος Για Σολάριουμ Μου Ταιριάζει;

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.