Ποια Κρέμα Μαυρίσματος Για Σολάριουμ Μου Ταιριάζει;

ποια_κρεμα_μαυρισματος_για_σολαριουμ_μου_ταιριαζει

Αν θέλεις να πετύχεις ένα χρυσό, ομοιόμορφο μαύρισμα μετά από μια συνεδρία σολάριουμ θα πρέπει να εφαρμόσεις το σωστό τύπο κρέμας μαυρίσματος πριν ξεκινήσεις.

 

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι αυτές οι κρέμες μαυρίσματος είναι όλες ίδιες. 

 

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ στην αγορά. Είναι σημαντικό για όσους κάνουν σολάριουμ να επιλέξουν την καλύτερη κρέμα μαυρίσματος για τις δικές τους προσωπικές ανάγκες.

    

Επιταχυντες & Ενισχυτες

 

Αυτές οι κρέμες μαυρίσματος αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τους αρχάριους στο σολάριουμ, καθώς περιέχουν περισσότερες ενυδατικές ουσίες από άλλες κρέμες, οπότε βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος καθώς προσαρμόζεται στη διαδικασία μαυρίσματος.

 

Επιπλέον, είναι εξαιρετικές στο να βοηθούν να αποκτήσεις ένα μαύρισμα βάσης που φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικό.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ➤ Fast Track 2 Black™

 

 

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

 

  • Αν ξεκινάς τώρα το μαύρισμα, ίσως είναι καλύτερο να επιλέξεις έναν επιταχυντή. Οι επιταχυντές είναι σχεδιασμένοι για να επιταχύνουν τη διαδικασία μαυρίσματος, ενισχύοντας τη φυσική παραγωγή μελανίνης στο δέρμα σου.
  • Οι ενισχυτές, από την άλλη πλευρά, λειτουργούν καλύτερα στα άτομα που έχουν ήδη κάποιο μαύρισμα, ιδιαίτερα αυτοί που περιέχουν bronzer στη φόρμουλα τους.

  

BRONZERS

 

Οι κρέμες μαυρίσματος με bronzer βοηθούν στην εμβάθυνση του μαυρίσματος και παρέχουν στο δέρμα σου μια στιγμιαία μαυρισμένη όψη η οποία σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου.

 

Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες bronzers: Φυσικό και DHA.

 

  • Τα φυσικά bronzers παρέχουν άμεσα αποτελέσματα χωρίς ραβδώσεις ή λεκέδες. Περιλαμβάνουν συνήθως συστατικά όπως εκχύλισμα από κέλυφος καρυδιού, σύκο και χέννα.
  • Τα DHA bronzers παρέχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε 2-3 ώρες και πλήρη αποτελέσματα μετά από μια περίοδο 24 ωρών. 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ➤  Black Obsession™

 

Δεδομένου ότι κάποια bronzers έχουν χρώμα μέσα στη φόρμουλα τους, φρόντισε να σκουπίσεις την υπερβολική κρέμα για να αποφύγεις τους λεκέδες και τις ραβδώσεις. Χρησιμοποίησε μια μικρή πετσέτα ή βρεγμένα μαντηλάκια μετά την εφαρμογή.

 

Αυτό το είδος κρέμας μαυρίσματος είναι ιδανικό για άτομα που έχουν ήδη αρχίσει να μαυρίζουν και θέλουν να βελτιώσουν το βασικό τους μαύρισμα. 

 

TINGLES

 

Οι κρέμες υπεραιμίας (tingles) παίρνουν το όνομα τους από την αίσθηση μυρμηγκιάσματος που προκαλούν. Λειτουργoύν αυξάνοντας τη ροή του αίματος που αυξάνει την παραγωγή μελανίνης. Αυτό το "εφέ" βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας μαυρίσματος.

 

Αυτό το είδος κρέμας μαυρίσματος μπορεί να κάνει το δέρμα σου να γίνει κόκκινο, αλλά μόνο προσωρινά! Η ερυθρότητα εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου για να προσφέρει ένα σκοτεινό και ομοιόμορφο μαύρισμα μετά από μια συνεδρία μαυρίσματος.

 

Επιπλέον, αυτές οι κρέμες μαυρίσματος δίνουν διαφορετική αίσθηση ανάλογα με τον τύπο δέρματος ή το άτομο που τις χρησιμοποιεί. Δεν έχουν όλοι την ανοχή να τις χρησιμοποιούν τακτικά.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ➤ Fuel My Fire™

 

 

Μερικές έντονες κρέμες μαυρίσματος όπως οι υπεραιμίας μπορεί να είναι επώδυνες στα άτομα με ευαίσθητο δέρμα, οπότε είναι καλύτερο (τουλάχιστον στην αρχή) να αναζητήσεις μια ήπια σύνθεση για καλύτερη εμπειρία μαυρίσματος στο σολάριουμ.

 

Ένας τρόπος για να γνωρίζεις την ανοχή σου είναι να κάνεις μια δοκιμή σε μια μικρή περιοχή στο δέρμα σου. Περίμενε λίγα λεπτά για να δεις αν θα μπορείς να ανεχτείς την αίσθηση.

 

COOLING

 

Από το ίδιο το όνομα, οι δροσιστικές κρέμες μαυρίσματος δίνουν στο δέρμα μια δροσερή και αναζωογονητική αίσθηση κατά την εφαρμογή.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ➤ Mermaid Majesty™

 

 

Η αίσθηση είναι το αντίθετο από τις κρέμες υπεραιμίας και μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλεις να μαυρίσεις μια ζεστή ημέρα του καλοκαιριού.

 

Το φαινόμενο ψύξης μπορεί να είναι πιο ανεκτό ή άνετο για όσους καταλήγουν να αισθάνονται κολλώδεις και ιδρωμένοι όταν κάνουν σολάριουμ.

  

Πως να επιλεξεις την καλυτερη κρεμα μαυρισματος για εσενα!

  

Σημείωσε τις τρέχουσες ανησυχίες για το δέρμα σου και επέλεξε μια κρέμα μαυρίσματος που μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στον τύπο της επιδερμίδας σου.

 

Το μαύρισμα στεγνώνει την επιδερμίδα. Μπορεί να επιταχύνει τη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων αν δεν λάβεις προφυλάξεις.

 

Ωστόσο, ορισμένες κρέμες μαυρίσματος περιέχουν  αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες στα συστατικά τους. Προσφέρουν ένα επιπλέον στρώμα προστασίας με θρεπτικά εκχυλίσματα και έλαια που προστίθενται στη φόρμουλα.

 

Οι κρέμες υπεραιμίας περιέχουν συστατικά που μπορεί να είναι πολύ αφόρητα ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που τις χρησιμοποιείς. Οι περισσότεροι περιγράφουν την εμπειρία ως μια καυτή αίσθηση που μπορεί να είναι δυσάρεστη ή επώδυνη.

 

Κάνε πάντα μια δοκιμή σε ένα μικρό τμήμα του δέρματος σου για να ξέρεις αν είναι κάτι που μπορείς να αντέξεις.

  

Διάλεξε μια κρέμα μαυρίσματος με το αγαπημένο σου άρωμα για να αγαπάς την μυρωδιά μετά το μαύρισμα οπουδήποτε κι αν έχεις να πας.

 

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ για την πρώτη συνεδρία μαυρίσματος στο solarium!

 

Η πρώτη φορά στο σολάριουμ μπορεί να γίνει συντριπτική. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με το πως να προετοιμαστείς για να αποκτήσεις το επιθυμητό μαύρισμα:

 

Βρες ένα σαλόνι μαυρίσματος που μπορείς να εμπιστευτείς...

 

Το μαύρισμα στο σολάριουμ μπορεί να φαίνεται εκφοβιστικό και τρομακτικό στην αρχή, επέλεξε ένα solarium studio όπου θα νιώθεις άνετα.

 

Και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ μην φοβάσαι να κάνεις ερωτήσεις!

  

  • ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

 

Αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει απολύτως να κάνεις πριν από το μαύρισμα στο σολάριουμ, είναι η απολέπιση.

 

Η αφαίρεση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας έχει ως αποτέλεσμα μια λεία επιφάνεια που μπορεί να απορροφήσει καλύτερα την κρέμα μαυρίσματος. 

 

  • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

Οι συνεδρίες μαυρίσματος μπορεί να στεγνώσουν το δέρμα, οπότε βεβαιώσου ότι το δέρμα σου είναι καλά ενυδατωμένο πριν ξεκινήσεις.

 

Οι καλύτερες κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ έχουν βαθιά ενυδατικά συστατικά. Θυμήσου να εφαρμόσεις περισσότερο προϊόν στις αρθρώσεις (γόνατα, αγκώνες, αστραγάλους) και να προστατέψεις τα χείλη σου.

 

Αυτά είναι σημεία που τείνουν να στεγνώσουν πρώτα ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος.

 

Διάβασε Επίσης ➤ 11 SOLARIUM TIPS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

 

Με λίγα λόγια, σιγουρέψου ότι το δέρμα σου είναι καθαρό και ενυδατωμένο για να αναδείξεις τη φρέσκια λάμψη σου!

 

Η συλλογή μας με τις καλύτερες κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες και συνθέσεις.

 

Οι Καλύτερες Επιλογές Μαυρίσματος Για Solarium Είναι ΕΔΩ

 

Εναλλακτικά, αν εξακολουθείς να διστάζεις να μαυρίσεις επειδή έχεις πολύ ευαίσθητο δέρμα, μπορείς να δεις το άρθρο μας σχετικά με το Best Self Tan για ενναλακτικές επιλογές.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

Ως μια μικρή προετοιμασία πριν το σολάριουμ, συνίσταται να εφαρμόσεις μια κρέμα μαυρίσματος για να βελτιώσεις τα αποτελέσματα. 

 

Χωρίς υπερβολές, οι κρέμες μαυρίσματος θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο μέγιστο βάθος χρώματος.

 

Τώρα που έχεις δει τη σύνθεση τους, ήρθε η ώρα να επιλέξεις την καλύτερη (για εσένα) κρέμα μαυρίσματος για σολάριουμ προτού ξεκινήσεις τις συνεδρίες μαυρίσματος.

 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

best_self_tan_tanning_lotions_κρεμες_αυτομαυρισματος_bodyshine

BEST SELF TAN - Προϊόντα Αυτομαυρίσματος / Sunless Lotion

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

πως_θα_πετυχεις_βαθυ_και_γρηγορο_μαυρισμα_στο_σολαριουμ

Πως Θα Πετύχεις Βαθύ & Γρήγορο Μαύρισμα Στο Σολάριουμ

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.