Κρέμες Μαυρίσματος Για Σολάριουμ - GET THE RIGHT LOOK!

kremes_mayrismatos_gia_solarium_bodyshine

Πολλοί από εσάς μπορεί να αναρωτιέστε τι είδους κρέμα μαυρίσματος πρέπει να χρησιμοποιήσετε και πώς να επιλέξετε το τέλειο προϊόν για το δέρμα σας.

   

Οι κρέμες μαυρίσματος μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν και να διεγείρουν τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος. 

  

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ - να σας προσφερουμε προϊοντα που δεν ειναι μονο ασφαλη, αλλα εχουν και μια σειρα απο βιο-θετικα αποτελεσματα.

 

Ως εκ τούτου, προσπαθούμε να παρέχουμε προϊόντα μαυρίσματος φιλικά προς το δέρμα, απαλλαγμένα από ουσίες που ενδέχεται να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία της επιδερμίδας σας.

 

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ καθώς και το πως θα διαλέξετε την καλύτερη για εσάς.


Μπορω Να Χρησιμοποιησω Οποιαδηποτε Κρεμα Μαυρισματος Θελω;

 

Όχι, οι κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτή την χρήση.

  

Η κρέμα μαυρίσματος που έχει εφαρμοστεί λίγο πριν από τη συνεδρία σολάριουμ θα προετοιμάσει την επιδερμίδα και θα βοηθήσει το μαύρισμα σας να διαρκέσει περισσότερο.

 

Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα μαυρίσματος για ηλιοθεραπεία στο Solarium!

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Το Bodyshine Προσφέρει Μια Προσαρμοσμένη Επιλογή Των Πιο Προηγμένων Επιταχυντών Μαυρίσματος.

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εξουσιοδοτημένοι λιανοπωλητές των προϊόντων Devoted Creations, California Tan, Emerald Bay, Designer Skin, Australian Gold και Swedish Beauty.

 

Ζητήστε από κάποιον από τους έμπειρους υπαλλήλους μας να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό προϊόν για να βελτιώσετε το μαύρισμα σας.

 

best_tanning_lotions_bodyshine

Γιατι Πρεπει Να Χρησιμοποιειτε Μια Κρεμα Επιταχυνσης Μαυρισματος;


Το Ενυδατωμένο Δέρμα Μαυρίζει Γρηγορότερα, Οπότε:

- Σας εξοικονομεί χρόνο.

- Σας εξοικονομεί χρήματα!

 

Το ενυδατωμένο δέρμα είναι πιο υγιές. Οι κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ βοηθούν στην εξουδετέρωση των αρνητικών επιπτώσεων της θερμότητας και του φωτός στο δέρμα που σχετίζονται με το μαύρισμα.

 

Τι Ειναι Ο Επιταχυντης Μαυρισματος;


Οι επιταχυντές μαυρίσματος περιέχουν κατα βάση αλόη βέρα και ενυδατικά συστατικά με πρόσθετες βιταμίνες για να ενυδατώσουν και να θρέψουν το δέρμα. Και το πιο σημαντικό, οι περισσότεροι επιταχυντές περιέχουν τυροσίνη.

 

Η Τυροσίνη Επιταχύνει Τη Διαδικασία Μαυρίσματος Για Μέγιστα Αποτελέσματα Μαυρίσματος.

 

Διεγείρει την παραγωγή χρωστικής ουσίας που βρίσκεται στο δέρμα που ονομάζεται μελανίνη. Όταν ενεργοποιείται η μελανίνη, ανεβαίνει στο επιδερμικό στρώμα του δέρματος, και όσο περισσότερη μελανίνη στην επιφάνεια, τόσο πιο βαθύ μαύρισμα.

 

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις κρέμες μαυρίσματος και τα συστατικά ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ, όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από κρέμες για κάθε τύπο δέρματος.

 

Υπαρχουν Διαφορετικα Ειδη Επιταχυντων;

  

Συχνά Αναρωτιέστε "Ποια Κρέμα Σολάριουμ Είναι Κατάλληλη Για Μένα";

 

Πρώτα απ 'όλα, οι κρέμες μαυρίσματος μπορούν να χωριστούν σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως Accelerators, Bronzers, Coolers and Tingles και κάθε μία από αυτές εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό.

 

ACCELERATORS

 

Αυτοί οι επιταχυντές μαυρίσματος διαθέτουν καθαρά ενυδατική και μαλακτική δράση και διατηρούν το δέρμα σας ενυδατωμένο και απαλό, εμποδίζοντας το να στεγνώσει.

 

Η διατήρηση της υγρασίας του δέρματος σας βοηθά να μαυρίσετε γρηγορότερα, να αποφύγετε την ξηρότητα και την απολέπιση, και κατ΄ επέκταση να διατηρήσετε το μαύρισμα για περισσότερο.

 

Το Bodyshine σας προτείνει τη Fast Track 2 Black™ για βαθιά ενυδάτωση χωρίς να φράζει τους πόρους.

 

 

BRONZERS

 

Οι επιταχυντές αυτού του είδους είναι βασικοί επιταχυντές με πρόσθετα bronzers. Για να εξασφαλίσετε μια ομοιόμορφη εφαρμογή, απλώστε την κρέμα στην επιδερμίδα σας με κυκλικές κινήσεις.

 

Τα Bronzers περιέχουν μερικά επιπλέον συστατικά που δίνουν άμεσα φυσικό χρώμα στο δέρμα σας και ενισχύουν ολόκληρη τη διαδικασία μαυρίσματος. Με ένα bronzer θα δείτε διαφορά σε μία μόνο συνεδρία.

 

Το Bodyshine σας προτείνει το Νο #1 Best Seller Black Obsession™, εφοδιασμένο με προηγμένους επιταχυντές μαυρίσματος και φυσικά εκχυλίσματα.

 

επιταχυντικη_κρεμα_black_obsession_devoted_creations_bodyshine

  

TINGLES

 

Τα προϊόντα υπεραιμίας αποτελούνται από συστατικά που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, τα οποία με τη σειρά τους αυξάνουν την παραγωγή οξυγόνου και μελανίνης.

 

Η μελανίνη έρχεται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος όπου απορροφά τις ακτίνες UV και σας χαρίζει ένα βαθύ, έντονο μαύρισμα.

 

Οι Tingle κρέμες μαυρίσματος παράγουν το απόλυτο αποτέλεσμα μαυρίσματος, αλλά δεν συνιστώνται για τα ευαίσθητα δέρματα. Η αίσθηση της επιδερμίδας μετά από την χρήση μιας τέτοιας λοσιόν είναι το κοκκίνισμα και η έντονη θερμότητα, αλλά αυτή η ερυθρότητα θα εξασθενίσει, αφήνοντας το δέρμα σας μαυρισμένο.

 

Συνήθως χρησιμοποιούνται για περιοχές που είναι δύσκολο να μαυρίσουν όπως τα πόδια. Αποφεύγεται η χρήση τους σε ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο.

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε μια μικρή περιοχή εφαρμόζοντας αυτή τη λοσιόν για να δείτε πώς αντιδρά το δέρμα σας.

 

Το Bodyshine σας προτείνει τη Fuel My Fire™ για άμεσο και "καυτό" χρώμα.

 

COOLERS

 

Μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε ζέστη μέσα στο σολάριουμ λόγω της θερμότητας που προκαλείται από τις ακτίνες UV.

 

Οι δροσιστικές κρέμες μαυρίσματος σας δίνουν μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης και κάνουν όλη την εμπειρία μαυρίσματος πιο ευχάριστη.

 

Τα προϊόντα μαυρίσματος Cooling περιέχουν μενθόλη ή άλλα συστατικά ψύξης για αναζωογόνηση και ενίσχυση του καλοκαιρινού μαυρίσματος, ενώ ενυδατώνουν και περιποιούνται το δέρμα.

 

Το Bodyshine σας προτείνει τη Mermaid Majesty™ για δροσερή δράση.

 

 

Μαύρισμα ΧΩΡΙΣ Κρέμα

 

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες δεν εφαρμόζουν κρέμα είναι ότι πιστεύουν ότι μαυρίζουν καλύτερα χωρίς. Αυτό είναι αναληθές.

 

Στην πραγματικότητα, όταν δεν χρησιμοποιείτε κρέμα μαυρίσματος, αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία του δέρματος με τους ακόλουθους τρόπους:

 

Το δέρμα θα αφυδατωθεί, δίνοντας μια ξηρή, θαμπή εμφάνιση. Επιπλέον, το ξηρό δέρμα αντανακλά το φως, που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να μαυρίσετε αποτελεσματικά και μπορεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μόνο για μέτρια αποτελέσματα.

 

  • Τα λιπίδια στο δέρμα θα οξειδωθούν, με αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων.
  • Οι πρωτεΐνες του δέρματος επίσης οξειδώνονται προκαλώντας περαιτέρω βλάβη στο δέρμα.
  • Θα υπάρξει απώλεια ελαστικότητας στο δέρμα.
  • Η απώλεια κολλαγόνου θα επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης.
  • Η παραγωγή ελεύθερων ριζών στο δέρμα θα αυξηθεί. Αυτό μπορεί να βλάψει το DNA στο δέρμα και να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση.

 

Αφήνετε ουσιαστικά το δέρμα σας χωρίς προστασία!

 

Οι επαγγελματικες κρεμες μαυρισματος αναγεννουν, αναζωογονουν & θρεφουν το δερμα για να ενθαρρυνουν το καλυτερο δυνατο μαυρισμα. 

 

Μαύρισμα ΜΕ Κρέμα

 

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει μια επιταχυντική κρέμα μαυρίσματος για να αντισταθμίσει όλα αυτά τα δερματικά προβλήματα;

 

Οι επαγγελματικές κρέμες μαυρίσματος έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προαναφερθείσες συνέπειες.

 

Ως εκ τούτου, είναι γεμάτες με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, φυσικά έλαια και ενυδατικά που λειτουργούν για τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος.

    

Ποια Ειναι Τα Οφελη Της Χρησης Κρεμας Μαυρισματος;

 

  • Αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου, η οποία θα μαλακώσει το δέρμα και θα καταπολεμήσει τη διαδικασία γήρανσης.
  • Αυξημένη σφριγηλότητα του δέρματος, καθιστώντας το δέρμα πιο τονωμένο και νεανικό.
  • Οι αντιρυτιδικές ιδιότητες των επαγγελματικών λοσιόν μαυρίσματος, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών όπως το βούτυρο καριτέ, το βούτυρο κακάο και τα φυσικά έλαια.
  • Αυξημένη ενυδάτωση του δέρματος, αποτρέποντας μια ξηρή και θαμπή εμφάνιση.
  • Η προώθηση της απομάκρυνσης των ελεύθερων ριζών, η μείωση της παρουσίας τους στο δέρμα και η προστασία από τις βλάβες που προκαλούν.
  • Πρόληψη της οξειδωτικής βλάβης των πρωτεϊνών και των λιπιδίων, βελτιώνοντας συνεπώς τη συνολική κατάσταση του δέρματος.
  • Αυξημένη σύνθεση ενζύμων, η οποία επιτρέπει στο δέρμα να μαυρίζει πιο αποτελεσματικά.
  • Χωρίς τη μυρωδιά του "μαυρίσματος", καθώς οι κρέμες μαυρίσματος έχουν σχεδιαστεί για να σας αφήνουν να νιώθετε και να μυρίζετε υπέροχα.

 

Στην πραγματικότητα, έχει αποδειχθεί ότι όταν εφαρμόζεται μια κρέμα μαυρίσματος, βελτιώνετε τα αποτελέσματα έως και 50%.

 οι_καλυτερες_κρεμες_μαυρισματος_bodyshine

Πως Μπορω Να Επιλεξω Το Καλυτερο Προϊον Μαυρισματος Για Το Δερμα Μου;

 

Θα πρέπει πάντα να εφαρμόζετε κρέμες μαυρίσματος που συνιστώνται για τον τύπο του δέρματος σας. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στη περιγραφή του κάθε προϊόντος (στην σελίδα μας) ή στα μπουκάλια από τις κρέμες μαυρίσματος.

 

Αν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο του δέρματος σας, ρωτήστε το προσωπικό του σολάριουμ ή κάντε το QUIZ

 

Πριν αγοράσετε ή εφαρμόσετε οποιαδήποτε κρέμα, είναι προτιμότερο να ζητήσετε συμβουλές και οδηγίες από το προσωπικό του σαλονιού μαυρίσματος.

 

Είναι ειδικοί και μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή της τέλειας κρέμας, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας και το επιθυμητό επίπεδο μαυρίσματος.

 

Λάβετε υπόψη ότι συνήθως οι κρέμες για μαύρισμα στο σολάριουμ δεν περιέχουν αντηλιακό, επειδή είναι σχεδιασμένες για χρήση στο ελεγχόμενο περιβάλλον του σολάριουμ και σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ακτίνες UV σε λιγότερο χρόνο έκθεσης και με ασφάλεια. Η απολέπιση πριν από την εφαρμογή κρέμας είναι πάντα καλή ιδέα.

 

Διαβάστε Επίσης: 11 Solarium Tips Που Πρέπει Να Ακολουθήσεις

 

ΤΕΛΟΣ...

  

Οι Κρέμες Μαυρίσματος Για Σολάριουμ Είναι Ειδικά Σχεδιασμένα Προϊόντα Που Ενισχύουν & Επιταχύνουν Τη Διαδικασία Μαυρίσματος.

 

Μπορείτε να βρείτε συστατικά που διατηρούν την υγρασία του δέρματος σας. Τέτοια συστατικά είναι αμινοξέα όπως L-τυροσίνη, φυσικά έλαια και πολλές βιταμίνες.

 

Είναι ευρέως γνωστό ότι το ενυδατωμένο δέρμα μαυρίζει καλύτερα, καθώς απορροφά μεγαλύτερο ποσοστό υπεριώδους φωτός. Το υπεριώδες φως είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μελανίνης και με τη σειρά του για το σκούρο χρώμα στο δέρμα σας.

  

Από την άλλη πλευρά, το μαύρισμα χωρίς λοσιόν μαυρίσματος μπορεί να κάνει το δέρμα να στεγνώσει. Το ξηρό δέρμα αντανακλά το υπεριώδες φως, καθιστώντας όλη τη διαδικασία μαυρίσματος λιγότερο αποτελεσματική.

 

Επιπλέον, είναι ευρέως γνωστό ότι ο ήλιος και οι ακτίνες UV είναι από τους κύριους ύποπτους για τη γήρανση του δέρματος. Χρησιμοποιώντας κρέμες που περιέχουν βιταμίνες και εξειδικευμένα συστατικά, σας επιτρέπει να ελαττώσετε τα αποτελέσματα γήρανσης του υπεριώδους φωτός και να διατηρήσετε ένα νεανικό δέρμα.

 

Να θυμαστε παντα να χρησιμοποιειτε προϊοντα ειδικα σχεδιασμενα για χρηση μονο σε σολαριουμ.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

προϊοντα_περιποιησης_σωματος

Οι 9 Καλύτερες Ενυδατικές Κρέμες - Εσύ Ποια Θα Διαλέξεις;

pws_na_frontisete_to_derma_sas_meta_to_solarium_blog_post

Πώς Να Φροντίσετε το Δέρμα σας Μετά το Σολάριουμ

εξυπνα_tips_για_βαθυ_ομοιομορφο_μαυρισμα

Έξυπνα Tips Για Το Πιο Τέλειο Μαύρισμα, Με Ασφάλεια!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.