Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις Για Το Μαύρισμα Το Χειμώνα!

ola_osa_prepei_na_gnwrizeis_gia_to_mayrisma_ton_xeimwna_bodyshine

Μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρήσεις το μαύρισμα σου κατά τη διάρκεια του κρύου χειμώνα, εκτός αν κάνεις διακοπές τον χειμώνα. Ωστόσο, για τους περισσότερους από εμάς, το δέρμα μας χάνει γρήγορα τη θερινή του λάμψη και γίνετε χλωμό καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα. 

 

Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε μια ηλιόλουστη διάθεση τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά, ενώ η καλοκαιρινή ζεστασιά είναι ακόμα μήνες μακριά;

 

Πώς θα αποκτήσεις ένα φυσικό μαύρισμα τον χειμώνα; Ανακάλυψε όλα τα tips σχετικά με το μαύρισμα και βρες τα κατάλληλα προϊόντα για σένα. 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΤΡΩΜΕ!


Το ρητό ότι είμαστε αυτό που τρώμε μπαίνει στο παιχνίδι πιο συχνά από ό,τι οι άνθρωποι θα ήθελαν να παραδεχτούν, και αυτό είναι σίγουρα η περίπτωση εδώ.

 

Το σώμα μας παράγει φυσικά βιταμίνη D όταν εκτίθεται στον ήλιο, αλλά επειδή ο χρόνος μας στο φως του ήλιου μειώνεται κατά πολύ τους χειμερινούς μήνες, πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους για να την συμπληρώσουμε.

 

Μπορούμε να επιλέξουμε να πάρουμε επιπλέον συμπληρώματα βιταμίνης D για να βοηθήσουμε το σώμα με την έλλειψη ηλιακού φωτός ή μπορούμε να κοιτάξουμε σε μερικά superfoods για να μας βοηθήσουν.



Η βιταμίνη D βοηθά το σώμα μας στην απορρόφηση ασβεστίου, τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, την ανάπτυξη των οστών μας και τη συνολική ανάπτυξη και αναγέννηση των κυττάρων.

 

Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνη D βρίσκονται συνήθως σε λίπη. Αυτά τα τρόφιμα περιλαμβάνουν συνήθως ψάρια, δημητριακά εμπλουτισμένα με βιταμίνη D, στρείδια, μαύρο και κόκκινο χαβιάρι, τόφου και γάλα σόγιας, σαλάμι και λουκάνικο, γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν ενισχυθεί, αυγά και ελαφρώς μαγειρεμένα μανιτάρια.

 

Ο κατάλογος των πιθανών επιλογών είναι τόσο ποικίλος που πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον μερικά πράγματα σε αυτό, που να ταιριάζουν στα γούστα σου για να σε γεμίζουν με μια ηλιόλουστη διάθεση.

 

Πως Θα Μαυρισεις Tον Xειμωνα Mε Aσφαλεια;

 

Αν προγραμματίζεις τις χειμερινές σου διακοπές σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο, είναι καλό να γνωρίζεις ότι το χιόνι μπορεί να αντανακλάσει μέχρι και το 85% της υπεριώδης ακτινοβολίας.

 

Είναι επίσης επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι ακτίνες του ηλιακού φωτός αυξάνονται περίπου κατά 10% με 15% ανάλογα με το υψόμετρο για κάθε επιπλέον 1000 μέτρα.

 

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι μαυρίσματος κατά τους χειμερινούς μήνες:


1. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να πηγαίνουν στο ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ για λίγα λεπτά την εβδομάδα.

 

2. Το SPRAY TAN είναι επίσης ένας δημοφιλής τρόπος για να διατηρήσεις μια λάμψη κατά τους χειμερινούς μήνες.

 

Πολλά συστήματα ψεκασμού περιέχουν μια ένωση που ονομάζεται DHA που επιτρέπει στα αμινοξέα που υπάρχουν ήδη στο σώμα, να παράγουν χρωστικές ουσίες μελανοειδίνης στο δέρμα σου. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έγκειται στην εισπνοή και απορρόφηση DHA μέσω των βλεννογόνων του σώματος. Δεν είναι κάτι που σας προτείνω να κάνετε συχνά.

 

3. Η πιο δημοφιλής επιλογή έγκειται στη χρήση ΚΡΕΜΑΣ ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ.

 

Αυτές οι λοσιόν αυτομαυρίσματος βασίζονται επίσης στο DHA και χρειάζονται κάποιες χρήσεις προτού επιτευχθεί ένα συνολικό ομοιόμορφο μαύρισμα.

 

woman_tanning_ergoline_solarium_thessaloniki_bodyshine

ΜΑΥΡΙΣΜΑ & ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ


Είναι Το Solarium Ασφαλές Για Την Επιδερμίδα;


Το σολάριουμ ή τεχνητό μαύρισμα ή μαύρισμα χωρίς ήλιο, χρησιμοποιεί μια συσκευή εκπομπής ακτινοβολίας UV για την επίτευξη μαυρίσματος.

 

Η υπεριώδης ακτινοβολία που εκπέμπεται από το μηχάνημα σολάριουμ παράγει UVA ακτίνες (περίπου 95-99%) και ελάχιστα έως και καθόλου UVB ακτίνες (περίπου 1-5%), ενώ ο ήλιος παράγει και τους δύο τύπους UV με τις UVA ακτίνες να αντιπροσωπεύουν το 90-95% και τις UVB το 5-10%.

 

Solarium & ΒΙΤΑΜΙΝΗ D

 

Η χρήση κρεβατιού μαυρίσματος - με τις σωστές συχνότητες UV - έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D. Τα υγιή επίπεδα βιταμίνης D μειώνουν τις γενικές πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου.

 

Επίσης:

 

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ληφθεί επαρκής βιταμίνη D από τρόφιμα και ακόμη και συμπληρώματα, οι θανατηφόρες μορφές καρκίνου του δέρματος είναι πιο σπάνιες από ό,τι πιστεύεται γενικά, και δεν φαίνεται να συνδέονται με τη συνετή έκθεση στον ήλιο ή το σολάριουμ (τα εγκαύματα από τον ήλιο είναι ο πιο πιθανός ένοχος).

 

Τέλος, οι υψηλότερες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του δέρματος αντισταθμίζονται κατά πολύ από τους καρκίνους που αποφεύγεις παίρνοντας αρκετή βιταμίνη D.

 

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ


Επιθυμείς Μακράς Διάρκειας Μαύρισμα; Τότε, Προετοίμασε, Προστάτευσε, Παράτεινε.


Για να κρατήσεις την μαυρισμένη επιδερμίδα σου για όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι σημαντικό να την ενυδατώνεις ώστε να την κρατάς απαλή και ενυδατωμένη. 

 

Αν το δέρμα σου γίνει ξηρό, κινδυνεύει να ξεφλουδίσει και θα δεις το μαύρισμα σου να φεύγει πιο γρήγορα.

  

Επέλεξε μια ενυδατική κρέμα με ενεργά συστατικά που θα κρατήσουν το δέρμα σου ενυδατωμένο και θα προστατέψουν τον δερματικό φραγμό από την ξηρότητα που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.

 

Τέλος, μια ενυδατική κρέμα που περιέχει Βιταμίνη C θα κάνει την επιδερμίδα σου πιο φωτεινή και θα συμβάλει στην πρόληψη των κηλίδων του ήλιου, εξασφαλίζοντας λάμψη και απαλότητα.

  

➤ Δώσε παράταση στο μαύρισμα σου μετά τις διακοπές και η επιδερμίδα σου θα "αισθάνεται" υγιής και χαρούμενη με την Sunkissed Sweet Tea™.

 

sunkissed_sweet_tea_moistirizer_tan_extender_bodyshine_greece

 

ΜΑΥΡΙΣΜΑ & ΓΗΡΑΝΣΗ

 

Δυστυχώς είναι γεγονός ότι το 80% της γήρανσης του δέρματος οφείλεται στην UV ακτινοβολία. Ο ήλιος παίζει σημαντικό ρόλο στην γήρανση της επιδερμίδας, με το μαύρισμα να αυξάνει το ρίσκο δημιουργίας ρυτίδων.

 

Πώς Να Μαυρίσεις Χωρίς Να Αποκτήσεις Ρυτίδες;

 

Με τη βοήθεια των κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων, μπορείς να μαυρίσεις με ασφάλεια και ταυτόχρονα να προστατεύσεις το δέρμα σου.


Τα προϊόντα που μπορείς να συμπεριλάβεις στο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σου είναι εκείνα που περιέχουν αντιοξειδωτικά, και βοηθούν στην καταπολέμηση των επιπτώσεων της ηλιακής ακτινοβολίας και άλλων βλαβερών παραγόντων για το δέρμα.

 

Ενυδατώσου μετά την έκθεση στον ήλιο ώστε να καταπραΰνεις και να επανορθώσεις την επιδερμίδα σου. Πιες πολύ νερό, και εφάρμοσε ένα ενυδατικό προϊόν. 

 

➤ H Collagenetics™ Spa μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το μπάνιο σου, και αποτελεί την τέλεια ενυδάτωση για την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

collagenetics_spa_restorative_moisturizer_ενυδατικη_κρεμα

 

Χαλάρωσε! Όταν χαλαρώνουμε, τότε και οι μυς του προσώπου χαλαρώνουν, και οι ρυτίδες γίνονται πιο απαλές. Για να αποφύγεις την επιβάρυνση της περιοχής των ματιών από την άμεση επαφή με τον ήλιο, η οποία προκαλεί και την δημιουργία ρυτίδων, μην ξεχνάς τα γυαλιά ηλίου σου!

 

➤ ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ!

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ -  TIPS ΓΙΑ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

 

Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται και οι τελευταίες ακτίνες του καλοκαιριού γλιστρούν, είναι αναπόφευκτο το χρυσό μαύρισμα που θα κερδίσετε να εξαφανιστεί επίσης.

 

Για να διατηρήσεις την ομορφιά του μαυρίσματος που πέτυχες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έως τους χειμερινούς μήνες και πιθανώς την άνοιξη, λάβε υπόψη αυτές τις συμβουλές:

  • Πιες Πολύ Νερό Για Να Διατηρήσεις Το Δέρμα Ενυδατωμένο
  • Μην Κάνεις Πολύ Ζεστά Ντους, Καθώς Θα Αφαιρέσουν Την Υγρασία & Το Χρώμα Από Το Δέρμα Σου
  • Μην Απολεπίζεις Υπερβολικά Την Επιδερμίδα Σου
  • Ενυδάτωσε Καθημερινά Με Ενυδατική Κρέμα Πλούσια Σε Ισχυρά Ενυδατικά & Αντιγηραντικά Συστατικά
  • Ακολούθησε Μια Καλή Διατροφή Βασισμένη Σε Φρούτα & Λαχανικά Με Υψηλή Περιεκτικότητα Σε Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη C & Ψευδάργυρο
  • Επισκέψου Ένα Στούντιο Μαυρίσματος (Σολάριουμ) Για Μια Ολιγόλεπτη Συνεδρία Κάποιες Φορές Το Μήνα Ή Προτίμησε Μια Κρέμα Σταδιακού Μαυρίσματος

 

Η Συστηματική Περιποίηση Της Επιδερμίδας Είναι Το Κλειδί Για Την Επέκταση Του Μαυρίσματος Καθώς Και Για Την Καταπολέμηση Των Επιβλαβών Επιπτώσεων Της Έκθεσης Στην Ακτινοβολία UV.

 

Ρίξε μια ματιά στην αγαπημένη μου επιλογή για τη διατήρηση μιας υγιούς λάμψης στο δέρμα κατά τους χειμερινούς μήνες :


 

Τσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310 277970
info@solariumthessaloniki.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

metaxeirismena_mhxanhmata_solarium_megasun_ergoline_bodyshine

Μηχανήματα Σολάριουμ - Τιμές, Λάμπες | ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

πως_να_αυξησεις_το_κολλαγονο_στο_δερμα_bodyshine

Πως Να Αυξήσεις Το Κολλαγόνο Στο Δέρμα [Ο Απόλυτος Οδηγός]

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.