Τα Καλύτερα BODY LOTION Για Το Χειμώνα

τα_καλυτερα_body_lotion_για_το_χειμωνα_blog_post_bodyshine

Όταν μπαίνει ο χειμώνας κάθε χρόνο, αναμένονται μόνο εποχικές προσαρμογές - σκεφτείτε μεγάλες νύχτες και, δυστυχώς, ξηρό δέρμα.

 

Είναι ένα αποτέλεσμα τόσο οικείο όσο η γεωγραφία. Ο χειμώνας είναι συνήθως κρύος και ξηρός στα περισσότερα κλίματα του κόσμου, γεγονός που κάνει το δέρμα να χάνει περισσότερη υγρασία!



Ενώ τόσο πολύ είναι γνωστό, ο λόγος της ξηρασίας του χειμώνα μπορεί να είναι λιγότερο προφανής. Πράγματι, είναι ένα μάθημα φυσικής: Ενώ η διαεπιδερμική απώλεια νερού (ο όρος για την εξάτμιση που συμβαίνει από τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος) συμβαίνει όλο το χρόνο, επιταχύνεται τους ψυχρότερους μήνες.

 

Όταν ο αέρας είναι ξηρός και δεν υπάρχει υγρασία, ο αέρας αντλεί υγρασία από όπου μπορεί μέσω της όσμωσης - και μερικές φορές, θα είναι από το δέρμα σας. Η θερμότητα των εσωτερικών χώρων όλο το χειμώνα κάνει τα πράγματα χειρότερα, προσθέτει ζεστασιά χωρίς να βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας.


Αυτές οι περιβαλλοντικές αλλαγές μπορούν να αποδυναμώσουν το φυσικό αμυντικό σύστημα του δέρματος, δημιουργώντας έναν επίμονο κύκλο ξηρότητας.

 

«Ο φραγμός του δέρματος αποτελείται από φυσικά λιπίδια που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας μέσα και έξω από τους ερεθιστικούς παράγοντες.»

 

«Όταν αυτό το φράγμα είναι κατεστραμμένο - λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα, για παράδειγμα - [έχει ως αποτέλεσμα] μικροσκοπικές, αόρατες ρωγμές στο δέρμα που επιτρέπουν στην υγρασία να διαφύγει πιο εύκολα».

 

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεφλούδισμα του δέρματος και ξηρά μπαλώματα. Μερικοί μπορεί επίσης να δουν μια αύξηση στην ερυθρότητα και τον ερεθισμό.

 

Καθώς η ξηρότητα του χειμώνα οφείλεται εν μέρει στην απώλεια νερού (έναντι της έλλειψης λιπιδίων), μπορεί να επηρεάσει κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και μεικτό ή λιπαρό δέρμα.

 

Για αυτόν τον λόγο, η τοπική ενυδάτωση είναι το κλειδί - τόσο για να κλειδωθεί η υγρασία όσο και για να διατηρηθεί αυτή η λειτουργία φραγμού.

 

Για μερικούς, μια ελαφριά αλλά αποτελεσματική body lotion μπορεί να κάνει το κόλπο. Διαφορετικά, κάτι πιο βαρύ ή πιο μαλακτικό μπορεί να απαιτείται για να προσφέρει περισσότερη προστασία από τον ξηρό αέρα.

 

Για φόρμουλες που κάνουν ακριβώς αυτό, μην ψάχνεις άλλο.

 

1. Frosé Fantasy™

frose_fantasy_moisturizer_body_lotion_devoted_creations

Αυτή δεν είναι η μέση ενυδατική σου κρέμα. Στο εσωτερικό, η μοναδική ενυδατικής της σύνθεση απελευθερώνει έναν συνδυασμό επανορθωτικών και αντιοξειδωτικών συστατικών και vegan κολλαγόνου - το οποίο διατηρεί πολλαπλάσιο του βάρους του σε υγρασία - ιδιαίτερα σε ξηρές, κατεστραμμένες περιοχές του δέρματος, οπότε δεν πάει χαμένη ούτε σταγόνα.

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

2. Bourbon & Honey™

bourbon_and_honey_body_lotion_moisturizer_devoted_creations

Εκμεταλλεύεται τo πλούσιo σε αντιοξειδωτικά Μέλι για να καταπραΰνει ενώ το Έλαιο Ταμανού επανορθώνει και αναπλάθει τη ξηρή επιδερμίδα.

 

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι είναι από τις αγαπημένες και τις πιο κατάλληλες body lotion για το χειμώνα!

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

3. Sugar & Suede™

 

sugar_and_suede_body_lotion_moisturizer_devoted_creations

Τόσο στιβαρή που μπορεί να αντικαταστήσει πολλά βήματα, αυτή η φόρμουλα τροφοδοτείται από το ιδιόκτητο Σύμπλεγμα Ταχείας Ανανέωσης: μια ενίσχυση Βιταμίνης C & Βούτυρο Καριτέ μαζί με Φυτικά Εκχυλίσματα.

 

Μαζί, εργάζονται για να βοηθήσουν στην απαλότητα, την αναζωογόνηση και την προστασία του δέρματος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

4. Collagenetics™ Spa

 

collagenetics_spa_body_lotion_moisturizer_devoted_creations

Αυτή η ελαφριά φόρμουλα χρησιμοποιεί μια μέθοδο δύο μερών - μια για να παγιδεύει την υγρασία και, μια για να συσφίξει την επιδερμίδα.

 

Η Βιταμίνη Ε και τα θρεπτικά Βούτυρα βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος, ενώ το βραβευμένο φυσικό συστατικό ForsLean™, ενεργοποιεί την αποδέσμευση των λιπών.

Το ξηρό δέρμα μπορεί να επιδεινώσει την εμφάνιση λεπτών χαραγμένων γραμμών.

 

Για να το αντιμετωπίσει, αυτή η body lotion καταφέρνει να γεμίσει το δέρμα αυξάνοντας την περιεκτικότητα σε νερό τόσο άμεσα όσο και με την πάροδο του χρόνου.

 

Ένα βασικό συστατικό είναι το Regu-Sense ™, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την απώλεια το κολλαγόνου!

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

5. Sunkissed Sweet Tea™

 

sunkissed_sweet_tea_body_lotion_moisturizer_devoted_creations

Για να μην μπερδευτεί με απλώς μια ενυδατική κρέμα, αυτή η body lotion είναι 2 σε 1, παρατείνει το μαύρισμα και αποτελεί επίσης μια ισχυρή αντιοξειδωτική θεραπεία από μόνη της.

 

Τα μυστικά συστατικά της; Τα Εκχυλίσματα Βατόμουρου και Λεμονιού, που θρέφουν σε βάθος και προστατεύον το δέρμα. Επιπλέον, το μείγμα της φόρμουλας Golden Glow Bronzers, διατηρεί το χρώμα σας για πολύ περισσότερο.

 

Το να μην βγαίνει ο ήλιος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δουλέψεις για το μαύρισμα σου!

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

6. Butter Rum Bliss™

 

butter_rum_bliss_body_lotion_moisturizer_devoted_creations

Με το ξηρό δέρμα του χειμώνα τόσο συχνά συνδεδεμένο με επιφανειακές βλάβες, τα κατάλληλα συστατικά σε μια ενυδατική κρέμα στην πραγματικότητα επιδιορθώνουν το φράγμα υγρασίας στο δέρμα και αποτρέπουν τη διαδερμική απώλεια νερού.

 

Αυτή η body lotion κάνει ακριβώς αυτό, με Ισχυρό Προβιοτικό Μείγμα που συμβάλλει στην ενίσχυση της ικανότητας του δέρματος να αμύνεται από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες.

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

7. Sparkling Snowflakes™

sparkling_snowflakes_body_lotion_moisturizer_devoted_creations

Η ενίσχυση του δερματικού φραγμού μπορεί να βοηθήσει να σπάσει ο κύκλος της απώλειας υγρασίας που οδηγεί σε ξηρότητα το χειμώνα.

 

Αυτή η φόρμουλα υποστηρίζει τον φραγμό διαθέτει ένα θρεπτικό μείγμα Βούτυρων Κακάο και Καριτέ ενώ η Βιταμίνη C και το Eκχύλισμα Βανίλιας βοηθούν στην ηρεμία της φλεγμονής.

 

Με αυτή στο χέρι, μια υγιής, ενυδατωμένη επιδερμίδα μέχρι την άνοιξη είναι εγγυημένη.

 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

BODYSHINE  #GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310 277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

poia_einai_h_kalyterh_krema_gia_na_mayriseis_blog_post

Ποια Είναι Η Καλύτερη Κρέμα Για Να Μαυρίσεις

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

7suns_tanning_lotions_cosmetics_bodyshine_thessaloniki

7SUNS TANNING LOTIONS - Γνωρίστε Αυτές Τις Κρέμες Για Μαύρισμα!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.