Οι 9 Καλύτερες Ενυδατικές Κρέμες & After Sun

oi_kalyteres_enydatikes_kremes_kai_after_sun_lotions

Και όπως δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό, το δέρμα μας βασίζεται στο να συμπληρώνεται με το δικό του "ποτό" καθημερινά για να παραμένει υγιές και ενυδατωμένο, το οποίο με τη σειρά του το κάνει λαμπερό.

 

Όχι μόνο η ΣΩΣΤΗ ενυδατική κρέμα ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα με μερικά καλά επιλεγμένα δραστικά συστατικά, αλλά μπορεί να διασφαλίσει ότι η δράση των ορών (serum), και των body mists που εφαρμόσατε προηγουμένως θα σας δώσουν τα μέγιστα αποτελέσματα.

 

Κάθε βήμα πριν από την κρέμα σας μπορεί να είναι πρακτικά περιττό αν ξεχάσετε να τα «κλειδώσετε όλα» με μια υγιή πινελιά της αγαπημένης σας λοσιόν. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι, το μακιγιάζ σας δεν θα είναι τόσο ομαλό, εκτός αν δεν αντιμετωπίσετε πρώτα αυτά τα στεγνά μπαλώματα της επιδερμίδας.

 

Πιο έντονη γίνεται η ανάγκη για έξτρα υγρασία τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου ο καυτός ήλιος, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας έχουν ως αποτέλεσμα να αφυδατώνουν την επιδερμίδα σου.

 

Οι ποιοτικές ενυδατικές ουσίες και οι after sun λοσιόν μπορούν να καταπραΰνουν και να επιδιορθώσουν τη φαγούρα, και το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα. Αλλά με τόσα πολλά προϊόντα στην αγορά, πώς θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει;

 

Ψάξτε για ενυδατικά συστατικά! Υπάρχει μια πληθώρα συστατικών που προσφέρουν μια μεγάλη δόση υγρασίας, ενώ καταπραΰνουν το δέρμα.

 

Μπορεί να χρειαστεί κάποια δοκιμή για να βρείτε αυτά που το δέρμα σας ανταποκρίνεται περισσότερο, αλλά κάποια από τα πιο βασικά είναι: η πανθενόλη, το υαλουρονικό οξύ, τα φυτικά έλαια, η αλόη βέρα, το shea butter, η γλυκερίνη, το σκουαλένιο, και οι βιταμίνες Β.

 

Μηπως η επιδερμιδα σας "διψαει" για ενυδατωση; Εδω θα βρειτε 9 απο τις καλυτερες ενυδατικες κρεμες που κανουν αυτο που πραγματικα υποσχονται. 

 

1. BOURBON & HONEY™

 

Σχεδιασμένη για να δεσμεύει την υγρασία στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας σας, και να τη διατηρεί ενυδατωμένη για πολύ περισσότερο, αλλά χωρίς λιπαρότητα.

 

Περιέχει Μέλι το οποίο "συγκρατεί" το νερό γεγονός που του προσδίδει μια πολύ καλή ενυδατική ικανότητα. Επιπλέον σαν αντιοξειδωτικό απορροφά τις ακαθαρσίες από τους πόρους της επιδερμίδας και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση της γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, κ.τ.λ.).

 

     

    2. COLLAGENETICS™ SPA RESTORATIVE

     

    Η βελτίωση της υφής του δέρματος, η σύσφιξη, η τόνωση και η ενυδάτωση του γίνονται αισθητά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές της Collagenetics™ Spa Restorative. Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα συσφίγγεται και γίνεται πιο λεία και ελαστική.

     

    Προσφέρει πραγματικά πολύ καλή ενυδάτωση αλλά και αντί-γηραντικά οφέλη. Θα παρατηρήσετε ομοιομορφία, ορατή ανανέωση και λάμψη στην επιδερμίδα σας με την κρέμα αυτή.

     

    Ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσετε την πλήρη συλλογή της σειράς Collagenetics Line™  που δρουν ως θεραπεία (Red Light Therapy) και θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σας να διατηρήσει και να επανακτήσει την ομαλότητα, την λάμψη και την φωτεινότητα της.

     

     

    3. CORAL COLADA™

     

    Ό,τι καλύτερο για το δέρμα μετά την ηλιοθεραπεία, αυτή η μοναδική αναζωογονητική κρέμα, είναι ιδανική για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση.

     

    Επιπλέον, καθαρίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα με Θαλασσινό Αλάτι και Πράσινο Τσάι ενώ το έλαιο Monoi μειώνει κατά πολύ το ξεφλούδισμα, αντιμετωπίζοντας την φαγούρα και το κοκκίνισμα.

     

    Χρησιμοποιώντας μια σειρά από ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά όπως τα Μούρα Acai, αποτελεί μία από τις καλύτερες ενεργές αλλά και απαλές κρέμες στην αγορά, χαρίζοντας μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας κατά την εφαρμογή.

     

     

    4. CROWN OF GOLD™

     

    Όπου η περιποίηση της επιδερμίδας συναντά το μαύρισμα! Παρατείνει και τελειοποιεί το χάλκινο καλοκαιρίνο σας χρώμα ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα χρησιμοποιώντας Έλαια Κράνμπερι και Καρυδιού.

     

    Εκτός από την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας, αυτή η ενυδατική κρέμα επέκτασης μαυρίσματος μπορεί επίσης να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο "ζωντανό" δίνοντας του μια μαυρισμένη όψη. Αυτή η ικανότητα καθίσταται δυνατή λόγω της περιεκτικότητας της σε Bronzer.

     

      

    5. COCOA & SHEA MOISTURIZER

     

    Το εξαιρετικά πλούσιο και κρεμώδες Cocoa & Shea Moisturizer είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ενυδατώσετε, να αναπληρώσετε, να προστατέψετε και να αναζωογονήσετε το ξηρό δέρμα.

     

    Περιέχει το τέλειο μείγμα φυσικών συστατικών που διατηρεί το δέρμα σας υγιές και απαλό. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, θα μεταμορφώσει το θαμπό δέρμα σε βελούδινο και απαλό.

     

    Για βαθύτερη διείσδυση, εφαρμόστε αμέσως μετά το ντους, το μπάνιο ή την έκθεση σε υπερβολικό άνεμο, ζέστη ή κρύο.


    Αυτό το ισχυρό μείγμα Βούτυρο Κακάο και Βούτυρο Καριτέ διεισδύει βαθιά στο δέρμα και βοηθά στην ελαστικότητα του για αποτελεσματική ανακούφιση από ραγάδες, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη και την ακραία απώλεια βάρους.

     

      

    6. LOVE & LEMONADE™

     

    Με ισχυρά αλλά και καταπραϋντικά συστατικά όπως τα Εκχυλίσματα Μέντας και Αγγουριού που βοηθούν στην ηρεμία των ερεθισμών (από το ήλιο, την ξηρότητα, το κρύο κλπ.), αφήνοντας την  επιδερμίδα απαλότερη, μαλακότερη, απόλυτα ισορροπημένη και πιο λαμπερή.

     

    Αυτή η ενυδατική κρέμα είναι η μόνη που διαθέτει το εκπληκτικό Εκχύλισμα Λωτού παρέχοντας ισχυρά οφέλη κατά της γήρανσης. Αυτά συνδυάζονται με υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα όλη την ημέρα. Εσείς, λοιπόν, κερδίζετε πολλά περισσότερα κάθε φορά.

     

      

    7. SALTWATER SUNDAYS™

     

    Εκτός από τη εξωτική μυρωδιά της, αυτή η φόρμουλα περιέχει Θαλασσινό Αλάτι, Λάδι Καρύδας και Αλόη, προσφέροντας αναζωογονητική ενυδάτωση.

     

    Μια πολυτελής μεταξένια ενυδατική κρέμα που "λούζει" το διψασμένο δέρμα με πολύτιμη υγρασία και τη διατηρεί για 24 ώρες. Προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και το περιβάλλον που μπορεί να την κάνουν να φαίνεται στεγνή και ξηρή.

     

    Εκτός από την αναζωογόνηση του δέρματος σας, αυτή η ενυδατική κρέμα παρατείνει επίσης τη συνολική διάρκεια ζωής του μαυρίσματος σας

     

     

    8. SPARKLING SNOWFLAKES™

     

    Αν ψάχνετε για μια ελαφριά ενυδατική κρέμα για ξηρό δέρμα που έχει όλη τη δύναμη μιας βαρύτερης φόρμουλας, μην ψάχνετε άλλο.

     

    Αυτή η ενυδατική κρέμα από τη Devoted Creations περιέχει Εκχύλισμα Βανίλιας, φυσικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, αφήνοντας το  δέρμα να αισθάνεται ενυδατωμένο και απαλό χωρίς αυτό το εξαιρετικά λιπαρό αίσθημα.

     

    Προστατεύει την επιδερμίδα από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς ρύπους, το περιβαλλοντικό στρες καθώς και από τις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας, με Εκχύλισμα Αλθαίας (Marshmallow). 

     

      

    9. SUGAR & SUEDE™

     

    Πλούσια σε Φυσικά Αντιοξειδωτικά, Βιταμίνη C  και σε άλλα συστατικά που αγαπούν το δέρμα, για να σας δώσει όχι μόνο ενυδάτωση αλλά και μια μοναδική εμπειρία θεραπείας του δέρματος. 

     

    Απαλλαγμένη από parabens, περιέχει 100% φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλη για vegan.

     

    Εμπλουτισμένη με αντιφλεγμονώδες Λάδι Καρύδας και Αλόη Βέρα, αυτό το προϊόν καταπολεμά την ερυθρότητα και ηρεμεί το δέρμα μετά την ηλιοθεραπεία.

     

     

    Ενυδατικες Συμβουλες


    Η επίτευξη ενός υγιούς δέρματος δεν εξαρτάται μόνο από την ενυδατική κρέμα που επιλέγετε. Ο τρόπος εφαρμογής της ενυδατικής κρέμας είναι επίσης σημαντικός.

     

    Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενυδατική κρέμα σας:

    • Εφαρμόστε ενυδατική κρέμα όταν το δέρμα σας είναι λίγο υγρό μετά το ντους ή το μπάνιο σας.
    • Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε ενυδατικές κρέμες με καταπραϋντικά συστατικά που είναι απαλλαγμένα από οξέα και αρώματα.
    • Αγοράστε από μια αξιόπιστη επωνυμία που εμπιστεύεστε.
    • Αποφύγετε το καυτό νερό στο ντους και όταν πλένετε το πρόσωπο σας.
    • Μείνετε ενυδατωμένοι πίνοντας οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα.
    • Ενυδατώστε το δέρμα σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα (περισσότερο όταν το δέρμα είναι ιδιαίτερα ξηρό).
    • Προσθέστε έναν προστατευτικό ορό προσώπου (serum) κάτω από την ενυδατική σας κρέμα για πρόσθετα οφέλη.

     

    Επαναφέρετε λοιπόν την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας, επιλέγοντας την ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κολλαγόνο Για Το Δέρμα: Όλα Όσα Θέλετε Να Γνωρίζετε!

     

    ΠΡΟΤΕIΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

     

     

    Get The Right Look
    Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ta_mystika_gia_na_dialexeis_thn_kalyterh_enydatikh_krema_gia_esena

    Ανακάλυψε Την #1 Ενυδατική Κρέμα Για Εσένα!

    kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

    Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

    enydatikes_kremes_gia_epimhkynsh_mayrismatos_best_tan_extenders_moisturizers

    BEST TAN EXTENDERS/MOISTURIZERS - Κρέμες Διατήρησης Μαυρίσματος

    ΣΧΟΛΙΑ

    Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.