Το Τέλειο Μαύρισμα Και Πως Θα Το Πετύχεις

το_τελειο_μαυρισμα_και_πως_θα_το_πετυχεις

Όλα τα κορίτσια θέλουμε αυτό το bronze ηλιοκαμένο δέρμα. Ένα ωραίο μαύρισμα, σε κάνει να “φωτίζεις”, αλλά και να δείχνεις πιο αδύνατη! Πως όμως θα μαυρίσεις γρήγορα και εύκολα και -κατά προτίμηση- χωρίς να καείς;

 

Look For The Sun

 

Βγες στον ήλιο, ξάπλωσε στον ήλιο ή ακόμη να κάνεις και κάποιο watersport. Αυτό σε βοηθάει να αποκτήσεις το μαύρισμα που θες ακόμη πιο γρήγορα.

 

Λαδι Καρυδας

 

Το μυστικό για ένα βαθύ και ωραίο μαύρισμα είναι το λάδι καρύδας. Εκτός από την ενυδάτωση του δέρματος σου, το λάδι καρύδας μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις ένα πιο σκούρο και βαθύ μαύρισμα. Πρόσεχε τη χρήση του όμως, δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπo σου σε περίπτωση που είσαι επιρρεπής σε ακμή, επειδή είναι πολύ λιπαρό.

 

Solarium

 

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μαυρίσεις. Και χωρίς ήλιο. Τα σαλόνια μαυρίσματος είναι σίγουρα μια πολύ καλή λύση για να χτίσεις ένα αρχικό μαύρισμα πριν βγεις στην παραλία. Επιπλέον, στα σαλόνια μαυρίσματος υπάρχουν ειδικές κρέμες που σε βοηθούν να μαυρίσεις πιο γρήγορα, προσφέροντας ταυτόχρονα και την κατάλληλη ενυδάτωση.

 

Διάβασε Επίσης: SOLARIUM ( ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ) : ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ Η ΟΧΙ;

 

Ενυδατωσε Το Σωμα Σου

 

Το μαύρισμα δείχνει καλύτερα σε μία λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα καθώς επίσης θα αποφύγεις και το ξεφλούδισμα. Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου σε καθημερινή βάση, με μια πλούσια ενυδατική και ιδιαίτερα πριν εκτεθείς στον ήλιο ή κάνεις σολάριουμ. Επέμεινε στα σημεία, που αφυδατώνονται πιο εύκολα. 

 

Εκτός από την εξωτερική όψη του δέρματος σου, κράτησε ενυδατωμένο τον οργανισμό και την επιδερμίδα σου πίνοντας όσο περισσότερο νερό μπορείς. Έτσι, θα αποφύγεις  την αφυδάτωση του οργανισμού σου αλλά και την ξηρότητα.

 

Απεφυγε Την Απολεπιση

 

Στην περίπτωση που απέκτησες το τέλειο μαύρισμα και θες να το διατηρήσεις για καιρό, πρέπει να κάνεις δύο πράγματα: 1) να αποφύγεις το scrub, καθώς θα αφαιρέσει το ανώτερο στρώμα των μαυρισμένων κυττάρων του δέρματος και θα φέρει στην επιφάνεια τα νέα λευκά κύτταρα και 2) ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου τακτικά.

 

Σωστη Διατροφη

 

Πρόσθεσε αυτές τις τροφές στη διατροφή σου για φυσικό μαύρισμα χωρίς ήλιο.

 

Αυγά- Περιέχουν μεγάλες ποσότητες αμινοξέων και βιταμίνης Α, τα οποία ενισχύουν δραστικά την παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα σου.

 

Πράσινα λαχανικά- Και ιδιαίτερα το μπρόκολο και το σπανάκι, βοηθούν τον οργανισμό σου στην ταχύτερη ενεργοποίηση της μελανίνης και σου χαρίζουν πολύ συντομότερα αποτελέσματα.

 

Καρότα- Εννοείται! Ο λόγος, φυσικά η β-καροτίνη που περιέχουν, μία από τις βασικές ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να πετύχεις το τροπικό μαύρισμα που επιθυμείς.

 

Ροδάκινα- Περιέχουν καροτινοειδή και φλαβονοειδή, που ευνοούν την παραγωγή μελανίνης στο δέρμα σου. Κατά προτίμηση επέλεξε τα κίτρινα ροδάκινα, και όχι τα λευκά, μιας και τα πρώτα περιέχουν μεγαλύτερες ποσότητες των συστατικών που προαναφέρθηκαν.

 

Βερίκοκα- Όπως τα καρότα έτσι και τα βερίκοκα, περιέχουν μεγάλες ποσότητες β-καροτίνης που είναι ένα από τα βασικά συστατικά που θα σου χαρίζουν γρήγορο και βαθύ μαύρισμα.

 

Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και μετατρέψτε το μαύρισμα σας σε έργο τέχνης!

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:


Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη -  ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

beginners_guide_solarium_thessaloniki_bodyshine

Beginner's Guide: Solarium Thessaloniki Bodyshine

pws_na_frontisete_to_derma_sas_meta_to_solarium_blog_post

Πώς Να Φροντίσετε το Δέρμα σας Μετά το Σολάριουμ

o_apolutos_odhgos_proetoimasias_gia_solarium_bodyshine

Ο Απόλυτος Οδηγός Προετοιμασίας Για Το SOLARIUM

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.