Ανακάλυψε Την #1 Ενυδατική Κρέμα Για Εσένα!

ta_mystika_gia_na_dialexeis_thn_kalyterh_enydatikh_krema_gia_esena

Νιώθεις την επιδερμίδα σου ξηρή, θαμπή ή να σε "τραβάει"; Εκεί, λοιπόν, έρχεται η ώρα που χρειάζεσαι όσο ποτέ άλλοτε μια καλή και αποτελεσματική ενυδατική κρέμα.

 

Είτε το δέρμα σου είναι λιπαρό, ξηρό, κανονικό ή ευαίσθητο, το πιο σημαντικό είναι, ότι χρειάζεται να του παρέχεις συστηματική ενυδάτωση.

 

Η καθημερινή ενυδάτωση είναι άκρως απαραίτητη, ώστε το δέρμα σου να δείχνει υπέροχα απαλό και να μην καταλήγει να είναι ξεφλουδισμένο και αφυδατωμένο.

  

Ώστοσο συχνά παρατηρείς ότι η ενυδατική κρέμα που έχεις επιλέξει δεν έχει το αποτέλεσμα που περίμενες. Άλλες φορές δεν προσφέρει στην επιδερμίδα την κατάλληλη ποσότητα υγρασίας, ούτε τη θρέφει και τη περιποιείται αρκετά, και ως συνέπεια να αναρωτιέσαι τι ακριβώς φταίει.

 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα συστατικά που περιλαμβάνει το προϊόν ενυδάτωσης που χρησιμοποιείς. Είναι ευρέως γνωστό ότι οι περισσότερες επιλέγουμε μια κρέμα με βάση το άρωμα και δινούμε ελάχιστη σημασία στην ετικέτα και στα συστατικά της.

 

Αυτό, όμως, που εσύ πρέπει να ακολουθήσεις από εδώ και στο εξής είναι να διαλέγεις κρέμες με βάση τα συστατικά που περιέχουν καθώς και λαμβάνεις υπόψη τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. 

 

Παρακάτω επισημαίνουμε τα TOP συστατικά που πρέπει να περιέχει μια ενυδατική κρέμα, τα οποία θα φροντίσουν σε βάθος την επιδερμίδα, ώστε να είναι υγιής και όμορφη.  Ότι και να επιλέξεις κρέμα, body lotion ή body butter, αυτά τα συστατικά δεν πρέπει να λείπουν από το προϊόν σου.

 

h_kalyterh_enydatikh_krema_gia_esena

 

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

 

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών είναι να προστατεύουν την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση. Παράλληλα διεισδύουν στο δέρμα και ενυδατώνουν σε βάθος. Οι βιταμίνες A, C, E, η ρεσβερατρόλη, το συνένζυμο Q10, τα φλαβονοειδή και οι πολυφαινόλες είναι κάποια από τα πιο δραστικά αντιοξειδωτικά συστατικά.

 

Συνενζυμο Q-10 (CoQ-10)

 

Το σώμα μας παράγει φυσικά αυτό το αντιοξειδωτικό έτσι ώστε να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα. Καθώς όμως μεγαλώνουμε ο ρυθμός παραγωγής του μειώνεται με αποτέλεσμα τα κύτταρα του δέρματος μας να είναι πιο ευάλωτα σε βλάβες.

 

Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Μια μελέτη δείχνει ότι το CoQ10 βοηθά στη μείωση του «ποδιού της χήνας», των ρυτίδων δηλαδή γύρω από τα μάτια.

 

Καφεϊνη

 

Αποτελεί επίσης αντιοξειδωτικό, και με βάση έρευνας  δείχνει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος και όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, μπορεί να κάνει τις ρυτίδες λιγότερο εμφανείς.

 

Βιταμινη C

 

Ιδανική για λάμψη στο δέρμα, η βιταμίνη C ή αλλιώς Ασκορβικό Οξύ είναι απαραίτητο συστατικό στην επιλογή της ενυδατικής κρέμα. Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων ενώ παράλληλα επανορθώνει τις φθορές από την ηλιακή ακτινοβολία.

 

Το Κλειδί Για Φωτεινή Επιδερμίδα, Χαρίζει Λάμψη, Χρωματική Ομοιογένεια & Μειώνει Τα Σημάδια Γήρανσης: Sugar & Suede™

 

enydatikh_krema_me_bitaminh_c_sugar_suede_devoted_creations_bodyshine

 

Βιταμινη Ε

 

Ένα καλά ερευνημένο αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, και μπορεί να βοηθήσει σε πολλά δερματικά προβλήματα όπως τις δερματικές αλλοιώσεις και τα ελαφρά εγκαύματα. Επιπλέον, ανακουφίζει το δέρμα και ενισχύει το δερματικό φραγμό.

 

Μελι

 

Το μέλι αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα φυσικά συστατικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Είναι φυσικό αντιβακτηριακό, και γι’ αυτό είναι ιδανικό για τον καθαρισμό του προσώπου αφού ανοίγει τους πόρους και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο όλη μέρα. Επίσης, είναι αποτελεσματικό κατά των δυσχρωμιών και των σημαδιών στο δέρμα.

 

Αυτό Το "Bourbon Με Μέλι" Επιβάλλεται Να Το Δοκιμάσεις! Tο Μυστικό Για Υγιή & Λαμπερή Επιδερμίδα: Bourbon & Honey™

 

after-sun-lotion-kai-enydatikh-bourbon-and-honey-devoted-creations-bodyshine

 

Εκχυλισμα Πρασινου Τσαγιου

 

Το τσάι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που ονομάζονται πολυφαινόλες, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι τα συστατικά του πράσινου τσαγιού μπορούν να αντιστρέψουν τη βλάβη της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα και να σε προστατεύσουν από τον καρκίνο του δέρματος.  Οι πολυφαινόλες σε κρέμες και λοσιόν μπορεί επίσης να επιβραδύνουν τα σημάδια γήρανσης και να μειώσουν τη χαλάρωση του δέρματος και των ρυτίδων.

 

Beach More, Worry Less. Εμπλουτισμένη Με Φυσικά Αντιοξειδωτικά Θα Ενυδατώσει Σε Βάθος Την Επιδερμίδα: Saltwater Sundays™

 

after_sun_lotion_kai_enydatikh_saltwater_sundays_devoted_creations_bodyshine

 

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

 

Δημιουργούν ένα προστατευτικό "φράγμα" στο δέρμα και του επιτρέπουν έτσι να συγκρατήσει μεγαλύτερο ποσοστό υγρασίας και για περισσότερο. Το Shea Butter (βούτυρο καριτέ), το γαλακτικό οξυ, το καστορέλαιο και τα φυτικά έλαια (ελαιόλαδο, jojoba, έλαιο καρύδας, αμυγδαλέλαιο) αποτελούν άριστους μαλακτικούς παράγοντες.

 

Ελαιο Tεϊοδεντρου (Tea Tree Oil)

 

Χρησιμοποιείται και ως αντισηπτικό, και μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα που είναι επιρρεπής στην ακμή

 

Ελαιο Argan

 

Με προέλευση από το Μαρόκο βοηθά ιδιαίτερα στην επούλωση της επιδερμίδας επειδή είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Α, ωμέγα-6 λιπαρά οξέα και λινολεϊκό οξύ.



Το έλαιο Αργκάν είναι κατάλληλο για την ενυδάτωση και την περιποίηση της επιδερμίδας, αφήνοντας μια εκπληκτική αίσθηση και μια νεανική εμφάνιση στο δέρμα σου.

 

Eλαιο Jojoba

 

Ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα έλαια για την περιποίηση της επιδερμίδας είναι το έλαιο jojoba. Έχει χρησιμοποιηθεί κατα καιρούς για τη θεραπεία της ψωρίασης, της ακμής, του ηλιακού εγκαύματος και του “σπασμένου δέρματος”.

 

Όλα τα φυτικά έλαια θεωρούνται εξαιρετικές επιλογές φροντίδας. Ωστόσο, πρέπει να βρεις το σωστό συνδυασμό ελαίων που ταιριάζει με τον τύπο του δέρματος σου, εντούτοις, το έλαιο jojoba δεν αφήνει καμιά επιδερμίδα δυσαρεστημένη.



Το έλαιο jojoba είναι ένα πολυακόρεστο κερί, ιδιαίτερα χρήσιμο για την παροχή υγρασίας, την προστασία του δέρματος και την καταπραϋντική λειτουργία της επιδερμίδας και των μαλλιών μας.

 

Ελαιο Καρυδας

 

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά για την ενυδάτωση του δέρματος, είναι το έλαιο καρύδας καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, και προστατεύει από ηλιακά εγκαύματα. Διαθέτει επιπλέον αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιασικές, αντι-ιικές, και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.



Έρευνες δείχνουν ότι το συγκεκριμένο έλαιο είναι αρκετά ισχυρό για την καταπολέμηση χρόνιων δερματικών παθήσεων και δερματικής φλεγμονής, συμπεριλαμβανομένης της ατοπικής δερματίτιδας.

 

Η Λύση Στο Πρόβλημα Της Ενυδάτωσης Σου Έρχεται Εμπνευσμένη Από Το Εξωτικό Πουέρτο Ρίκο! Απορροφάται Άμεσα & Ενυδατώνει Την Επιδερμίδα Για 24 Ώρες: Coral Colada™

 

πλουσια_ενυδατικη_κρεμα_για_καθημερινη_χρηση_coral_colada_devoted_creations

 

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

 

Τα συστατικά αυτά απορροφούν και σφραγίζουν την υγρασία στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη, η πανθενόλη, η ουρία, και το γαλακτικό οξύ αποτελούν ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες που μπορούν να συγκρατήσουν την υγρασία της επιδερμίδας για πολλές ώρες.

 

Υαλουρονικο Νατριο

 

Μια μορφή αλατιού του υαλουρονικού οξέος η οποία θεωρείται ακόμη πιο αποτελεσματική ως ενυδατικό συστατικό, καθώς μπορεί να απορροφηθεί καλύτερα στο δέρμα.

 

Γλυκερινη

 

Η γλυκερίνη έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες και υπάρχει σε όλα τα φυσικά λιπίδια (λίπη), είτε φυτικά είτε ζωικά. Είναι ιδανική για την πολύ ξηρή επιδερμίδα καθώς και για εκείνη που παρουσιάζει σημάδια αφυδάτωσης.

 

Αναζωογονεί και αποκαθιστά το δέρμα, που σημαίνει ότι είναι μια ουσία που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα, βοηθώντας στην επίτευξη φυσιολογικής ισορροπίας και ενυδάτωσης. 

 

Η κύρια δράση της  είναι ότι δημιουργεί ένα μικροφίλμ στην ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας, το οποίο συγκρατεί την υγρασία, ενώ ταυτόχρονα εξουδετερώνει τους εξωτερικούς παράγοντες που την απειλούν.

 

Shea Butter (Βουτυρο Καριτε)

 

Πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα, το βούτυρο καριτέ έχει την ικανότητα να θρέφει και να ενυδατώνει γρήγορα την επιδερμίδα. Προσελκύει και διατηρεί την υγρασία, ενώ λειτουργεί και ως αποφρακτικός παράγοντας, σχηματίζοντας έναν προστατευτικό φραγμό «κλειδώνοντας» την υγρασία.

 

Ενυδατώνει, Θρέφει & Επιδιορθώνει Το Ηλιοκαμένο Δέρμα, Ιδανική Για Τις Πιο Ξηρές Επιδερμίδες: Cocoa & Shea Moisturizer

 

ενυδατικη_κρεμα_με_βουτυρο_καριτε_cocoa_&_shea_butter_devoted_creations

 

Σιλικονη

 

Ένα συστατικό που προέρχεται από διοξείδιο του πυριτίου και δίνει μια μεταξένια, ολισθηρή υφή στην κρέμα. Η σιλικόνη θεωρείται ασφαλής και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, εξομαλύνει την εμφάνιση των πόρων ενώ βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, προστεύοντας το από την ξηρότητα.

 

Αλοη Βερα ( Aloe Barbadensis )

 

Αυτό το θαυματουργό φυτό αποτελεί την βάση πολλών καλλυντικών. Μειώνει τις δερματικές φλεγμονές και διευκολύνει την επούλωση, προσφέροντας παράλληλα μια φυσική αίσθηση υγείας στο δέρμα.

 

Το εκχύλισμα του φυτού Aloe Barbadensis, έχει επίσης καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά στο δέρμα για την επούλωση εγκαυμάτων, τη θεραπεία τραυμάτων και τη βελτίωση των ουλών.

 

Επιπρόσθετα, προστατεύει την επιδερμίδα από βλάβες που προκαλούνται από την UV ακτινοβολία και περιέχει αλοΐνη, η οποία μπορεί να εμποδίσει έως και το 30% της υπεριώδης ακτινοβολίας που πέφτει πάνω στην επιφάνεια του δέρματος.

 

Για Την Πολυπόθητη Extra Περιποίηση, Απαλύνει & Ενυδατώνει Αφήνοντας Το Δέρμα Με Μεταξένια Αίσθηση Βελούδο: Love & Lemonade™

 

enydatikh_krema_me_bash_thn_aloe_vera_devoted_creations_bodyshine

 

Κολλαγονο

 

Το κολλαγόνο είναι το σημαντικότερο «δομικό συστατικό» του δέρματος μας. Είναι μία πρωτεΐνη στην οποία οφείλουμε την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του.

 

Γι’αυτό και η γήρανση της επιδερμίδας προκαλείται από την έλλειψη του στον οργανισμό, η οποία αναπόφευκτα συμβαίνει καθώς περνάνε τα χρόνια. Ευτυχώς, η παραγωγή κολλαγόνου μπορεί να επιτευχθεί πλέον από πολλές κρέμες και λοσιόν ενυδάτωσης οι οποίες δρουν σαν "όπλα" υπέρ της αντιγήρανσης.

 

Υψηλής Αποτελεσματικότητας Σύνθεση, Προάγει Την Απώλεια Λίπους, Ενισχύει Την Παραγωγή Κολλαγόνου & Μειώνει Την Κυτταρίτιδα: Collagenetics™ Spa Restorative

 

λοσιον_ενυδατωσης_για_την_παραγωγη_κολλαγονου_collagenetics_devoted_creations_bodyshine

 

Πανθενολη

 

Η πανθενόλη είναι η προβιταμίνη της βιταμίνης Β5 και δρα κυρίως ως ενυδατικός και μαλακτικός παράγοντας. Αποκαθιστά τη νεανική όψη της επιδερμίδας, μειώνει τον κνησμό και τη φλεγμονή ενώ παράλληλα επιταχύνει και βελτιώνει την επούλωση επιδερμικών τραυμάτων. Έτσι, με τη δράση της πανθενόλης το δέρμα δείχνει και είναι ενυδατωμένο, λείο και υγιής.

 

Πριν αγοράσεις οποιοδήποτε καλλυντικό, πρέπει να γνωρίζεις τον τύπο του δέρματος σου.


Ξηρή επιδερμίδα



Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας είναι οι μικροί πόροι, με αποτέλεσμα το δέρμα να παράγει πολύ λίγο σμήγμα. Η ξηρή επιδερμίδα είναι πιο επιρρεπής στην ερυθρότητα, τις κοκκινίλες τον χειμώνα, και τις λεπτές γραμμές. Όμως αν έχεις κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις ξηρή επιδερμίδα, καθώς εμφανίζονται και στις μεικτές αλλά και στις λιπαρές.



Μεικτή επιδερμίδα (κανονική)



Ο μεικτός τύπος επιδερμίδας είναι κάπου στη μέση μεταξύ του ξηρού και λιπαρού. Οι πόροι είναι μεσαίου μεγέθους ή ίσως μικροί στα μάγουλα και μεγαλύτεροι στη ζώνη Τ (μετώπο, μύτη και πηγούνι).

 

Το δέρμα παράγει λίγο σμήγμα, ενώ με την αλλαγή του καιρού, τα άτομα με κανονική επιδερμίδα, μπορεί να παρατηρήσουν ότι το δέρμα τους έχει άλλες ανάγκες το χειμώνα, και άλλες ανάγκες το καλοκαίρι. Κάποια από τα προβλήματα της μεικτής επιδερμίδας είναι η ερυθρότητα και η ευαισθησία, σημάδια πρόωρης γήρανσης, ή περιστασιακή ακμή.



Λιπαρή επιδερμίδα



Στις λιπαρές επιδερμίδες οι πόροι είναι μεγαλύτεροι και υπάρχει μία μόνιμη γυαλάδα στο πρόσωπο. Αν οι πόροι στην περιοχή Τ δεν είναι τόσο μεγάλοι, αλλά παρόλο αυτά το δέρμα παράγει αρκετό σμήγμα, τότε πιθανόν να έχεις μεικτή επιδερμίδα που τείνει προς το λιπαρό.



Το λιπαρό δέρμα είναι συνήθως πιο επιρρεπής στην ακμή, ωστόσο, είναι εξίσου επιρρεπής σε προβλήματα όπως η αφυδάτωση, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που έχουν λιπαρό δέρμα, θεωρούν λανθασμένα ότι δεν χρειάζεται να φροντίζουν - επιβαρύνουν την επιδερμίδα τους με ενυδατικές κρέμες ή έλαια.

 

ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΑΝΗΚΕΙΣ;

 

dialekse_thn_kalyterh_enydatikh_krema_gia_esena_bodyshine

 

Είναι εξίσου σημαντικό να λάβεις υπόψιν σου την κατάσταση του δέρματος αλλά και τις προσωπικές σου συνήθειες:

  • Αν έχεις ακμή, πρέπει να προτιμήσεις προϊόντα που αναγράφουν ότι βοηθούν στην καταπολέμηση της.
  • Αν έχεις πρόωρες ρυτίδες, δυσχρωμίες, μεγάλους πόρους (λιπαρό δέρμα) ή σημάδια φωτογήρανσης (π.χ. πανάδες), πρέπει να αναζητήσεις ειδικά προϊόντα.
  • Αν καπνίζεις ή γενικά ακολουθείς ένα "κακό" διατροφικά lifestyle, η επιδερμίδα σου χρειάζεται μια ενυδατική κρέμα με περισσότερα αντιοξειδωτικά.

 

Τα κριτήρια για την επιλογή της σωστής ενυδατικής κρέμας δεν αφορούν την μάρκα ή το κόστος του προϊόντος, αλλά τις προσωπικές ανάγκες της επιδερμίδας του καθενός έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Οι 9 Καλύτερες Ενυδατικές Κρέμες & After Sun 

 

ΠΡΟΤΕIΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

 

Your Sunmaker
Tsimiski Str 67 - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

grhgoro_mayrisma_kai_pws_tha_to_petyxeis_bodyshine

Γρήγορο Μαύρισμα Και Πως Θα Το Πετύχεις

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

oi_kalyteres_enydatikes_kremes_kai_after_sun_lotions

Οι 9 Καλύτερες Ενυδατικές Κρέμες & After Sun

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.