TANNING LOTION: Τι Είναι Το Bronzer; - Οι Διαφορές Μεταξύ Των Bronzers

tanning_lotion_ti_einai_to_bronzer_bodyshine

Το μαύρισμα δεν αφορά μόνο την επίτευξη αυτού του όμορφου χάλκινου χρώματος - αλλά και τη φροντίδα του δέρματος.

 

Οι ενισχυτές μαυρίσματος, τα bronzers καθώς και οι ενυδατικες κρέμες επέκτασης μαυρίσματος ενισχύουν το μαύρισμα σας, ενώ παράλληλα παρέχουν επιπλέον φροντίδα στο δέρμα μέσω εντατικών ενυδατικών και μαλακτικών συστατικών.

 

Ποιο bronzer πρέπει να επιλέξω; Ποιες οι διαφορές; Ποια κρέμα μαυρίσματος ταιριάζει καλύτερα στον τύπο του δέρματος μου;

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν μια ποικιλία διαφορετικών μπρονζέ: DHA, Melanin Boosters, Instant, και White Bronzers. Όλα αυτά επηρεάζουν διαφορετικά τη διαδικασία μαυρίσματος.

 

Τι είναι το bronzer;

 

"Είναι το ψεύτικο μαύρισμα;". Με απλά λόγια, όχι! Η κύρια σύγχυση όσον αφορά την επιλογή ενός bronzer, είναι η κατανόηση του ρόλου που διαδραματίζουν στο μαύρισμα.

 

Σε αντίθεση με ένα ψεύτικο μαύρισμα, τα bronzers διατίθενται σε όλες τις διαφορετικές μορφές και παρέχουν διαφορετικές εξελίξεις χρωμάτων ανάλογα με το τι θα επιλέξετε.



Ωστόσο, η κύρια ομοιότητα μεταξύ τους είναι ότι, σε αντίθεση με ένα ψεύτικο μαύρισμα, τα bronzers στις κρέμες μαυρίσματος μας φαίνονται φυσικά.

 

Σε σύγκριση με ένα ψεύτικο μαύρισμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια άμεση, δραματική αλλαγή χρώματος, οι επαγγελματικές κρέμες μαυρίσματος έχουν χαμηλότερα επίπεδα bronzer, διασφαλίζοντας ότι το μαύρισμα φαίνεται ομοιόμορφο και φυσικό.

 

Τα BRONZERS είναι υπέροχα για όσους αναζητούν το maximum αποτέλεσμα από τη συνεδρία μαυρίσματος ή για αυτούς που θέλουν να ξεπεράσουν το φυσικό όριο μαυρίσματος τους.

 

DHA BRONZERS

 

Αυτός ο τύπος bronzer παρέχει μια σταδιακή ανάπτυξη χρώματος που λαμβάνει χώρα μερικές ώρες μετά τη συνεδρία μαυρίσματος. Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες ουσίες είναι η DHA (διυδροξυακετόνη) και η ερυθρουλόζη, οι οποίες και οι δύο αυξάνουν το σκούρο χρώμα.

 

Αυτά τα συστατικά με βάση τη ζάχαρη αντιδρούν με τις πρωτεΐνες του δέρματος, για να δώσουν μια επιπλέον ώθηση του χρώματος για γρήγορα, ορατά αποτελέσματα.

 

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το DHA, τόσο βαθύτερο γίνεται το μαύρισμα, πράγμα που σημαίνει ότι η συχνότητα εφαρμογής επηρεάζει το βάθος του χρώματος που επιτυγχάνεται.

 

Το χρώμα από κρέμες μαυρίσματος με DHA διαρκεί συνήθως μεταξύ τεσσάρων και επτά ημερών και τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά μέσα σε δύο έως τέσσερις ώρες μετά την εφαρμογή (η εφαρμογή είναι πλήρως αισθητή μετά από 8-24 ώρες).

 

Συνιστάται να πλένετε τα χέρια αμέσως μετά την εφαρμογή κρέμας που περιέχει DHA καθώς αυτό αντιδρά διαφορετικά στις παλάμες των χεριών σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα. Με την εφαρμογή κρέμας με DHA, το μαύρισμα σας θα διαρκέσει περισσότερο.



Η Devoted Creations χρησιμοποιεί μόνο την υψηλότερη ποιότητα DHA, διασφαλίζοντας ότι το μαύρισμα θα φαίνεται φυσικό.

 κρεμα_για_βαθυ_μαυρισμα_με_μπρονζερ_black_obsession_devoted_creations_bodyshine

Super-Black Υψηλά επίπεδα DHA Για Απίστευτα Αποτελέσματα

 

➤Black Obsession™ (ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ)

 

Για Ποιους Είναι Ιδανικοί;


Η χρήση DHA bronzer είναι ιδανική για τα άτομα που αναζητούν βαθύτερο χρώμα από το φυσικό τους μαύρισμα καθώς επίσης για όσους αναζητούν χρώμα μακράς διαρκείας.

 

Αυτός ο τύπος bronzer διαρκεί μεταξύ 4 και 7 ημερών ανάλογα με την υγεία του δέρματος. Επομένως, μια κρέμα μαυρίσματος που περιέχει DHA είναι ιδανική για όσους δεν έχουν χρόνο να μαυρίσουν περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα.



TIP: Συστατικά όπως το DHA μπορεί να στεγνώσουν το δέρμα. Είναι πάντα καλύτερο να εφαρμόζετε και ένα Tan Extender, αμέσως μετά την συνεδρία σας. Η εφαρμογή ενός Tan Extender θα διασφαλίσει ότι το δέρμα σας θα παραμείνει ενυδατωμένο και θα επιτρέψει ένα πιο μακροχρόνιο και πιο υγιές μαύρισμα.

 

MELANIN BOOSTERS

 

Τα bronzers σε αυτή τη κατηγορία είναι γνωστά ως επιταχυντές ή ενισχυτές μαυρίσματος καθώς δεν παρέχουν άμεσο χρώμα.

 

Αποτελούνται από ένα μείγμα Melanin Activating Boosters που σας βοηθούν να φτάσετε στο δικό σας φυσικό, πιο σκούρο χρώμα. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν εκτίθεστε σε υπεριώδες φως.



Αυτές οι κρέμες μαυρίσματος περιέχουν ενεργά συστατικά, όπως η τυροσίνη, που επιταχύνουν τη διαδικασία μαυρίσματος και σας επιτρέπουν να μαυρίσετε γρηγορότερα από ό, τι φυσικά. 

 

κρεμα_διατηρησης_μαυρισματος_love_&_lemonade_devoted_creations_bodyshine

Δεν Έχετε Χρόνο Για Μαύρισμα; Είστε Έτοιμοι Να Ενισχύσετε Το Φυσικό Μαύρισμα Σας;

 

➤Fast Track 2 Black™ (ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ)

 

Για Ποιους Είναι Ιδανικοί;

 

Αυτός ο τύπος ενίσχυσης μαυρίσματος που ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης είναι ιδανικός για άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα (τύποι δέρματος 1 & 2).



Πολλοί από τους επιταχυντές και ενισχυτές μας περιέχουν Bronzers ενεργοποίησης μελανίνης για να ενθαρρύνουν ένα υγιές, ομοιόμορφο μαύρισμα.

 

INSTANT BRONZERS

 

Όλα τα ΆΜΕΣΑ Bronzers της Devoted Creations κατασκευάζονται από φυσικά εκχυλίσματα, τα οποία προσθέτουν επιπλέον χρώμα στο δέρμα για να δώσουν μια άμεση λάμψη.

 

Αυτό μπορεί να διαρκέσει από μία έως δύο ημέρες ενώ ένα φυσικό μαύρισμα αναπτύσσεται από κάτω.

 instant_bronzers_devoted_creations_black_velvet_tanning_lotion_bodyshine

Bαθύ, Μοναδικό Μαύρισμα Σε ΜΟΛΙΣ 2 Ώρες!

 

➤Black Velvet™ (ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ)

 

Για Ποιους Είναι Ιδανικοί;

 

Τα instant bronzers είναι ιδανικά για όσους αναζητούν άμεσα αποτελέσματα μαυρίσματος. Αν κάποιος θέλει να μαυρίσει για μια εκδήλωση την ίδια ημέρα, αυτά τα bronzers είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ενισχύσετε το φυσικό σας χρώμα.

 

Αυτός ο τύπος bronzer ταιριάζει στους περισσότερους τύπους δέρματος, καθώς το χρώμα παρέχει μια άμεση, φυσική λάμψη.

 

WHITE BRONZERS

 

Τα White Bronzers θα σας δώσουν το ίδιο βαθύ μαύρισμα με το κανονικό bronzer, η μόνη διαφορά είναι ότι όταν το εφαρμόζετε στο δέρμα σας, δεν έχει χρωστική ουσία.

 

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, αυτός ο τύπος bronzer μπορεί να συγκριθεί τόσο με τα φυσικά, τα άμεσα bronzers όσο και με τα DHA bronzers.

 

Απλώς σημειώστε ότι, παρόλο που αυτές οι κρέμες μαυρίσματος είναι "καθαρές" όταν αρχικά εφαρμόζονται, το παραγόμενο μαύρισμα είναι βαθύ, οπότε βεβαιωθείτε ότι εξακολουθείτε να εφαρμόζετε τη λοσιόν σε κυκλική κίνηση για να αποφύγετε ραβδώσεις!

 

natural_bronzer_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

Χωρίς Parabens, Χωρίς Γλουτένη, Vegan Φόρμουλα

 

➤Lost in Wanderlust™ (ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ)

 

Για Ποιους Είναι Ιδανικοί;

 

Αυτός ο τύπος bronzer είναι ιδανικός για άτομα που ανησυχούν για το χρώμα που περιέχει ένα DHA bronzer.

 

Επιπλέον, αυτές οι κρέμες μαυρίσματος είναι κατάλληλες για όσους φορούν ανοιχτόχρωμα ρούχα ή ανησυχούν για λεκέδες.  Η έλλειψη χρώματος αυτού του bronzer διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει μεταφορά χρώματος στα ρούχα.



TIP: Εφαρμόστε καλά αυτά τα bronzers σε κυκλική κίνηση για να αποφεύγονται οι ραβδώσεις. Ακριβώς επειδή είναι λευκό στο μπουκάλι δεν σημαίνει ότι θα είναι ελαφρύ στο δέρμα!



Πολλές από τις κρέμες μαυρίσματος μας περιέχουν ένα μείγμα από αυτούς τους διαφορετικούς τύπους bronzer για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το μαύρισμα που είναι ιδανικό για εσάς.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Οι Κρέμες Μαυρίσματος Με Bronzers Είναι Οι Καλύτερες;

 

Η καλύτερη λοσιόν είναι αυτή που είναι καλύτερη για τις ατομικές σας ανάγκες. Είναι σημαντικό να μιλήσετε με έναν Σύμβουλο μαυρίσματος για τη ρουτίνα του δέρματος και τους στόχους σας.

 

Αν Έχω Λευκή Επιδερμίδα, Δεν Μπορώ Να Χρησιμοποιήσω Bronzer;



Τα Bronzers έχουν σχεδιαστεί για άτομα με λευκές επιδερμίδες, για όσους δεν μαυρίζουν εύκολα ή για όσους χρειάζονται γρήγορα αποτελέσματα! Απλά καλό θα ήταν αν έχετε πολύ λευκή επιδερμίδα να ξεκινήσετε με έναν ενισχυτή/επιταχυντή μαυρίσματος.


Πόσο Καλά Πρέπει Να Απλώσεις Ένα Bronzer;



Είναι εξαιρετικά σημαντικό να εφαρμόζετε σωστά τα Bronzers. Τρίψτε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις και μετά φροντίστε να σκουπίσετε ή να πλύνετε τα χέρια σας μετά.

 

Μπορώ Να Κάνω Ντους Αμέσως Μετά Την Εφαρμογή;

 

Στα DHA bronzers, πρέπει να περιμένετε 2-3 ώρες. Αν κάνετε ντους σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, θα διακόψετε τη διαδικασία οξείδωσης και το χρώμα σας δεν θα αναπτυχθεί. Αν θέλετε μια ώθηση χρώματος αλλά πρέπει να κάνετε ντους αμέσως, τα φυσικά bronzers θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 


Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

solarum_cream_tanning_lotion_bodyshine

SOLARIUM CREAM: Τι Είναι Και Γιατί Πρέπει Να Εφαρμόζεται!

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

vres_ta_kalytera_kallyntika_gia_mayrisma_bodyshine

Υγιής, Sunkissed Όψη; Βρες Τα Καλύτερα Καλλυντικά Για Μαύρισμα!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.