Έξυπνα Tips Για Το Πιο Τέλειο Μαύρισμα, Με Ασφάλεια!

εξυπνα_tips_για_βαθυ_ομοιομορφο_μαυρισμα

Το Τέλειο Μαύρισμα είναι ένα από αυτά τα πράγματα που σκεφτόμαστε όλο το χειμώνα. Μερικοί από εμάς είναι αρκετά ανήσυχοι για το καλοκαίρι που θα έρθει. Πώς να το αποκτήσετε; Πολύ εύκολο.

  

Πρώτα απ 'όλα, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν υπάρχει απόδειξη ότι το μαύρισμα στο σολάριουμ είναι πιο επικίνδυνο από το μαύρισμα κάτω από τον ήλιο. Το γεγονός είναι ότι και οι δύο τύποι μαυρίσματος μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνοι αν δεν είστε προσεκτικοί.

 

Για να αποφύγουμε αυτό και άλλα δερματικά προβλήματα, πρέπει να γνωρίζουμε πώς να προστατευθούμε από αυτές τις καταστροφικές υπεριώδεις ακτίνες, χωρίς να στερηθούμε αυτό το υπέροχο σοκολατένιο χρώμα.

 

Αν ψάχνετε για υγιές δέρμα με ομοιόμορφο μαύρισμα, είστε στο σωστό μέρος. Δώστε προσοχή στις ακόλουθες υγιείς συνήθειες για ένα φυσικό bronze χρώμα. 

 

ΑΡΧΙΚΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ;

 

Το μαύρισμα είναι η διαδικασία μέσω της οποίας εκθέτουμε το δέρμα μας σε υπεριώδεις ακτίνες. Ο σκοπός είναι να σκουραίνει τον τόνο του για μια ωραία, σέξι εμφάνιση.

 

Τη στιγμή που οι υπεριώδεις ακτίνες φθάνουν στην επιφάνεια του δέρματος, αντιδρά εκκρίνοντας μια ουσία που ονομάζεται μελανίνη.

 

Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια χρωστική ουσία που έχει ρόλο προστάτη. Οι ακτινοβολίες που διεγείρουν την παραγωγή μελανίνης είναι οι UVA και UVB. 

 

tanning_tips_for_the_perfect_tan

 

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 

 

Όσον αφορά το πόσο ευαίσθητο είναι το ανθρώπινο δέρμα στις ακτίνες του ήλιου, μπορούμε να το ταξινομήσουμε σε 6 κατηγορίες.

 

TIP #1 - Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον τύπο δέρματος σας!

 

  • Ο τύπος δέρματος Ι είναι εξαιρετικά λευκός. Το άτομο που το έχει συνήθως έχει πράσινα ή μπλε μάτια και θα πρέπει να αποφεύγει την ηλιοθεραπεία εντελώς.
  • Ο τύπος δέρματος II είναι λίγο πιο σκούρος από τον τύπο I. Αν το δέρμα σας ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, σας συνιστώ να περιορίσετε την έκθεση στον ήλιο, και να χρησιμοποιείται πάντα αντηλιακό.
  • Ο τύπος δέρματος III παίρνει ένα καλό και ασφαλές μαύρισμα, αλλά μπορεί να πάθετε ηλιακά εγκαύματα αν δεν προσέξετε. 
  • Ο τύπος δέρματος IV είναι πιο σκούρος, τα μάτια είναι συνήθως καφέ ή σκούρα καφέ και τα μαλλιά είναι σκούρα. Μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία αρκετά και δεν αντιμετωπίζετε πάρα πολλά προβλήματα με τα ηλιακά εγκαύματα.
  • Ο τύπος δέρματος V είναι πιο σκούρος από τους προηγούμενους τέσσερις τύπους και σχεδόν ποτέ δεν καίγεται. Γενικά, οι πληθυσμοί από τη Λατινική Αμερική είναι εκείνοι που είναι γνωστό ότι έχουν αυτόν τον τύπο δέρματος.
  • Ο τύπος δέρματος VI είναι ο πιο σκοτεινός από όλους, και το συναντάμε κυρίως σε άτομα αφρικανικής καταγωγής. 

 

GET THE GLOW 

 

Γνωρίζετε ότι με τη χρήση κρέμας μαυρίσματος μπορείτε να πάρετε ένα βαθύτερο μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο; Είναι αλήθεια.

 

Χωρίς τη χρήση κρέμας μαυρίσματος χρειάζονται έως και 6 λεπτά για να ξεκινήσει η διαδικασία μαυρίσματος το δέρμα σας. Η τυροσίνη είναι ένα συστατικό που ξεκινά την παραγωγή μελανίνης σε ΕΝΑ λεπτό!

 

TIP #2 - Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε κρέμα που παρέχει ουσιαστική υγρασία και θρεπτικά συστατικά για το δέρμα σας. Τα οφέλη είναι καταπληκτικά!

 

➤ Η Κρέμα Μαυρίσματος Fast Track 2 Black™ Είναι Το Μυστικό Για Να Πετύχετε Το Πιο Γρήγορο Μαύρισμα!

 

fast_track_to_black_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

 

Αυτό που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν είναι ποια κρέμα μαυρίσματος να χρησιμοποιούν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

 

Βημα 1 - INTENSIFIERS

 

Έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν την διαδικασία του μαυρίσματος και να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα του δέρματος, χαρίζοντας γρήγορο μαύρισμα με φυσικό τρόπο.

 

Αυτές οι κρέμες του πρώτου βήματος βοηθούν στο να αποκτήσετε ένα "μαύρισμα βάσης" και χρησιμοποιούνται έως ότου αισθανθείτε ότι δεν παίρνετε επιπλέον χρώμα (συνίστανται για όλους τους τύπους δέρματος).

 

➤ Απολαύστε Την Πολυτελή Περιποίηση Της DC Glow™ !

 

κρεμα_επιταχυνσης_μαυρισματος_dc_glow_bodyshine 

 

Βημα 2 - BRONZERS & TINGLES

 

Αυτές οι κρέμες προορίζονται να χρησιμοποιηθούν μόλις δημιουργήσετε ένα βασικό μαύρισμα και ενδιαφέρεστε να αναπτύξετε ένα πιο σκούρο χρώμα.

 

Μια κρέμα μαυρίσματος με Bronzer περιέχει συστατικά που "βαφούν" το δέρμα και έτσι μπορείτε να πετύχετε ένα πιο βαθύ μαύρισμα από το φυσικό.

 

➤ Color Karma™, Για Ένα Εξωτικό Μαύρισμα Που Δεν Θα Περάσει Απαρατήρητο!

 

κρεμα_επιταχυνσης_μαυρισματος_color_karma_bronzer_bodyshine

 

Οι Κρέμες Υπεραιμίας (Tingles) έχουν χημικές ουσίες που προκαλούν αύξηση της ροής του αίματος στο δέρμα. Η αυξημένη ροή αίματος φέρνει επιπλέον οξυγόνο στο δέρμα για να βοηθήσει στη διαδικασία παραγωγής μελανίνης κατά τη διάρκεια του μαυρίσματος (δεν συνιστάται για τους ανοιχτόχρωμους δερματότυπους).

 

Απλώστε ομοιόμορφα την κρέμα μαυρίσματος σε κυκλική κίνηση και σε όλες τις περιοχές του σώματος. 

 

Λάβετε υπόψη ότι οι κρέμες που δεν είναι κατασκευασμένες για μαύρισμα στο σολάριουμ δεν βοηθούν στην ανάπτυξη του μαυρίσματος σας.

 

Βημα 3 - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

Η χρήση των σωστών προϊόντων φροντίδας του δέρματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μαυρίσματος σας και να εξασφαλίσετε μακροχρόνια αποτελέσματα.

 

➤  Προστατέψτε Τη Βασιλική Σας επιδερμίδα, Με Την Crown of Gold™.

 

κρεμα_διατηρησης_μαυρισματος_crown_of_gold_bodyshine 

 

SPF & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 

 

Ας μιλήσουμε λίγο για τους τρόπους προστασίας της επιδερμίδας μας όταν μένουμε στον ήλιο.

 

Ο παράγοντας ηλιακής προστασίας (SPF) είναι ένας δείκτης που υπάρχει σε κάθε αντηλιακό. Μας λέει πόσο καλά αυτό το προϊόν μπορεί να μας προστατεύσει από τις ακτινοβολίες UVB. Ναι, μιλάμε μόνο για UVB - τα UVA είναι μια διαφορετική ιστορία.

 

Αν θέλετε προστασία UVA + UVB (συνιστάται), τότε πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά το μπουκάλι. Οι καλές αντηλιακές κρέμες καθορίζουν ότι προστατεύουν και από τα δύο.

 

Βασικά, το SPF δείχνει πόσα περισσότερα λεπτά μπορείτε να μείνετε στον ήλιο από ό,τι μπορείτε χωρίς καμία προστασία. Γνωρίζατε ότι, σε κανονικές συνθήκες, ένα δέρμα τύπου II μπορεί να παραμείνει στον ήλιο για μόλις 10 λεπτά πριν αρχίσει να καίγεται; Γι 'αυτό χρειάζεστε προστασία.

 

Αν μπορείτε να μείνετε 10 λεπτά χωρίς αντηλιακό, μια κρέμα με SPF 30 σας επιτρέπει να παραμείνετε 300 λεπτά (10 λεπτά X 30 SPF).

 

Έτσι, ο παράγοντας ηλιακής προστασίας δεν σας προστατεύει ΚΑΛΥΤΕΡΑ - σας προστατεύει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

 

TIP #3 - Η καλύτερη μέθοδος για την εφαρμογή αντηλιακής κρέμας είναι να το κάνετε 15-30 λεπτά πριν ξεκινήσετε το μαύρισμα και, για δεύτερη φορά, 15-30 λεπτά ΜΕΤΑ.

 

Από αυτό το σημείο και μετά, η επανεφαρμογή της κρέμας είναι απαραίτητη αν:

 

  • ιδρώνετε πολύ
  • μπήκατε στην πισίνα ή στη θάλασσα
  • ο χρόνος ασφαλείας (τον οποίο συζητήσαμε παραπάνω) έληξε.

 

Take A Break, Sis! 

 

Όταν ξαπλώνετε στον ήλιο ΠΡΕΠΕΙ να έχετε κάτι να σας καλύψει. Δεν αρκεί να φοράτε γυαλιά ηλίου - μπορούν μόνο να προστατεύσουν τα μάτια σας.

 

Αν και μπορεί να μην είναι τόσο κομψό, φορέστε και ένα καπέλο για μέγιστη προστασία. Εκτός αυτού, συνιστάται να κάνετε διαλείμματα από την ηλιοθεραπεία. 

 

TIP #4 Αναζητήστε σκιά και κάντε διαλείμματα! Αφήστε το δέρμα σας να κρυώσει για λίγο, αυτό θα μειώσει τους κινδύνους καψίματος.

 

Χρησιμοποιήστε αυτό το διάλειμμα για να εφαρμόσετε ξανά το αντηλιακό, να πιείτε νερό, να φάτε φρούτα…

 

οι_καλυτερες_συμβουλες_για_το_τελειο_μαυρισμα

 

ΠΙΕΣ ΝΕΡΟ  

 

Όταν στεγνώνει το δέρμα, ξεφλουδίζει! Ενυδατώνετε πάντα το δέρμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα για αναγέννηση της επιδερμίδας.

 

TIP #5 - Για να διασφαλίσετε ότι τα κύτταρα παραμένουν ενυδατωμένα, πρέπει να τα "ταΐσετε" τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά πίνοντας άφθονο νερό.

 

GET YOUR SKIN READY 

 

Όπως είπαμε παραπάνω, το δέρμα είναι ένα πολύ ευαίσθητο όργανο που ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε επιθετικότητα.

 

Ξεκινώντας από αυτήν τη βάση, πιστεύουμε πιστά ότι πρέπει να του δώσουμε όλη τη σημασία που του αξίζει. Όχι μόνο για να επιτύχουμε ένα ομοιόμορφο και φυσικό μαύρισμα, αλλά και να είμαστε υγιείς.

 

TIP #6 - Χωρίς αμφιβολία, η προετοιμασία του δέρματος για το καλοκαίρι είναι απαραίτητη.

 

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

 

Η απολέπιση καταφέρνει να διεγείρει τη φυσική οξυγόνωση του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο, οποιοσδήποτε τύπος κρέμας που βάζουμε αργότερα, θα απορροφηθεί πιο αποτελεσματικά.

 

TIP #7 - Και όχι μόνο αυτό, αλλά το μαύρισμα γίνεται πιο ομοιόμορφο χάρη στον καθαρισμό του δέρματος. 

  

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

Η προετοιμασία του δέρματος για το καλοκαίρι απαιτεί επίσης επίγνωση. Δεν μπορούμε να τρελαθούμε κάνοντας ηλιοθεραπεία.

 

Είναι απαραίτητο να σεβαστείτε τις ώρες κατά τις οποίες είναι καλύτερα να το αποφύγετε και να χρησιμοποιήσετε μια αποτελεσματική κρέμα.

 

TIP #8 - Μετά από αυτό το σημαντικό σημείο και για να περάσετε μια ευχάριστη μέρα ηλιοθεραπείας, είναι απαραίτητο να ενυδατώσετε σωστά το δέρμα. 

 

➤  Για Αυτό Προτείνουμε Την Εντατική Ενυδατική Κρέμα Coral Colada™.

 

ενυδατική_κρεμα_για_μετα_τον_ηλιο_coral_colada_devoted_creations_bodyshine

 

Ο συνδυασμός Βουτύρου Monoi, Μούρων Acai, Βιταμίνης C, Αλόης και Πράσινου Τσαγιού θα σας μαγέψει. Παρέχει καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες ενυδατώνοντας το δέρμα σας σε βάθος. Σας συνιστούμε να την εφαρμόσετε μετά το ντους.

 

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

 

Η εφίδρωση και οι μεγάλες εκθέσεις στον ήλιο προκαλούν απώλεια ελαστικότητας των δερματικών ιστών. Ως αποτέλεσμα, οι ρυτίδες και οι κηλίδες μπορούν να κάνουν την εμφάνιση τους στο δέρμα. 

 

TIP #9 - Ο στόχος σας είναι να κλείσετε τους ανοιχτούς πόρους και να επιστρέψετε την απαλότητα για να επιτύχετε μια υγιή εμφάνιση.

 

Για Να Το Ελέγξουμε Αυτό, Η Επανορθωτική Κρέμα Κολλαγόνου Collagenetics™ SPA Restorative Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Πολύ.

 

επανορθωτικη_κρεμα_κολλαγονου_collagenetics_spa_restorative_moisturizer_bodyshine

 

Σχεδιασμένη για όλους τους τύπους δέρματος, με Βούτυρο Κακάο, Shea Butter και Βιταμίνη Ε τρέφει σε βάθος και επιστρέφει την ελαστικότητα, με μια σύνθεση αντιγηραντικών και συσφικτικών στοιχείων σε υψηλές συγκεντρώσεις για την κάλυψη των αναγκών του δέρματος.

 

Ο Slow & Steady κερδιζει τον αγωνα!

 

Αυτός είναι ένας από τους βασικούς κανόνες για ένα τέλειο μαύρισμα μακράς διάρκειας. Και για να προστατεύσετε το δέρμα σας. 

 

Αν εκτεθείτε στο ήλιο για πρώτη φορά για ώρες, πιθανότατα θα πάθετε ηλιακό έγκαυμα και το δέρμα σας θα ξεφλουδίσει! Όχι πολύ σέξι.

 

TIP #10 - Γι' αυτό, προσπαθήστε να εκθέσετε την επιδερμίδα σας σταδιακά κάνοντας πολλές σύντομες συνεδρίες μαυρίσματος ή solarium.

 

ΤΕΛΟΣ... 

 

Το μαύρισμα είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα που κάνει το δέρμα μας να φαίνεται πιο υγιές και πιο ελκυστικό. 

  

Οι μακροχρόνιες εκθέσεις στον ήλιο μαζί με τις παραβιάσεις μας (π.χ. ηλιοθεραπεία το μεσημέρι) μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα στο δέρμα μας.

 

Έτσι, μια καλή ενυδάτωση μαζί με μια απολέπιση και ελάχιστη φροντίδα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

Τα Καλλυντικά για Μαύρισμα Μπορούν να Είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ σας για Αυτό το Καλοκαίρι.

 

➤ Το Bodyshine διαθέτει μια σειρά προϊόντων μαυρίσματος που ενυδατώνουν το δέρμα και σας βοηθούν να κρατήσετε το μαύρισμα για περισσότερο.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

 

 

Get The Right Look

Bodyshine Thessaloniki

Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

kremes_mayrismatos_gia_solarium_bodyshine

Κρέμες Μαυρίσματος Για Σολάριουμ - GET THE RIGHT LOOK!

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

πως_να_αποκτησεις_φυσικο_μαυρισμα_στο_σπιτι

Πως Να Πετύχεις Φυσικό Μαύρισμα Στο Σπίτι Με Self Tan

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.