9 Προϊόντα Για Να Ενισχύσεις Το Καλοκαιρίνο Μαύρισμα

9_proionta_gia_na_enisxyseis_to_kalokairino_mayrisma_blog_post

Έχεις ξεκινήσει να κάνεις την έρευνά σου για το καλοκαιρινό μαύρισμα σου;

 

Είμαστε εδώ για να σε κατατοπίσουμε και να σε προετοιμάσουμε σχετικά με τον αριθμό συνεδριών που θα χρειαστείς, καθώς και με τις κατάλληλες μαυριστικές κρέμες.

 

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ 

 

Σχετικά με τα πακέτα συνεδριών να σε ενημερώσομε πως υπάρχουν 3 διαφορετικές προσφορές ώστε να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

 

BRONZE ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ενεργοποιήσε την μελανίνη σου! Αρκούν μόνο 3 συνεδρίες σολάριουμ για να δεις διαφορά στον τόνο του δέρματος σου.

 

GOLD ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κάνοντας 7 συνεδρίες σολάριουμ μπορείς να αποκτήσεις ένα υπέροχο φυσικό μαύρισμα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

 

DIAMOND ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποκτήσε το βαθύ μαύρισμα που πάντα ονειρευόσουν με 12 συνεδρίες σολάριουμ χωρίς να ιδρώνεις ατελειώτες ώρες στην παραλία.

 

 ΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ 

 

ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΟΥ

 

Μη ξεχνάς όμως, πως για να πετύχεις το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα, κρίνεται απαραίτητο σ΄αυτό το ταξίδι σολάριουμ, να έχεις για παρέα την κατάλληλη μαυριστική κρέμα.

 

Σε περίπτωση που έχεις μπερδευτεί και δεν ξέρεις ποια να επιλέξεις, μην ανησυχείς!

 

Παρακάτω θα σου προτείνουμε τις καλύτερες κρέμες μαυρίσματος για όλα τα γούστα. Είτε θέλεις με bronzer, είτε χωρίς, ακόμη και υπεραιμίας, έχουμε τις κατάλληλες και είμαστε σίγουροι ότι θα τις λατρέψεις.

 

1. ALOHA PINK

 

Εάν έχεις ευαίσθητο δέρμα, σου συστήνουμε την Aloha Pink από την Tan Asz U.

 

Η συγκεκριμένη φόρμουλα έχει διαμορφωθεί με πρόσθετα συστατικά περιποίησης όπως το έλαιο Argan και τη Βιταμίνη Ε, τα οποία μαζί βοηθούν στην ενυδάτωση και τόνωση του δέρματος.

 

Είναι άχρωμη, υποαλλεργική και vegan, κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

2. BLACK VELVET

 

Πολλές φόρμουλες μαυρίσματος απαιτούν ώρες για να αναπτυχθούν, αλλά η φόρμουλα της Black Velvet από τη Devoted Creations, εμφανίζει τα πρώτα αποτελέσματα σε μόλις δύο ώρες.

 

Αυτή η κρέμα μαυρίσματος, ενισχυμένη με υψηλά επίπεδα DHA σε συνδιασμό με τα bronzers τα οποία περιέχει, θα δώσει ένα φυσικό μαύρισμα άμεσα.

 

Περιέχει επίσης ενυδατικά συστατικά για να εξασφαλίσει ότι δεν θα αφήσει το δέρμα σου ερεθισμένο και ξηρό. Αποφεύγει το επίφοβο πορτοκαλί χρώμα. 

tanning_lotion_devoted_creations_black_velvet_solarium_bodyshine_thessaloniki_

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ 

 

3. OPALESCENT

 

Οι περισσότεροι θέλουν το τελικό αποτέλεσμα από το τεχνητό μαύρισμα του σολάριουμ, να είναι τελείως φυσικό.

 

Η πιο συνηθισμένη επιθυμία σχετικά με το αποτέλεσμα του χρώματος, είναι το μαύρισμα να φαίνεται τόσο φυσικό που να μη καταλάβει κανείς ότι είναι τεχνητό.

 

Η συγκεκριμένη φόρμουλα της Opalescent από τη Devoted Creations, με Micro Pearls και Holographic Luminizer, δίνει την πιο διακριτική ζεστή λάμψη που σε κάνει να φαίνεσαι καλοκαιρινή και λαμπερή, και καθόλου πορτοκαλί. 

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

4. DC GLOW

 

Σε περίπτωση που αναζητας την καταλληλότερη κρέμα μαυρίσματος για πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα, σου έχουμε τη μία και μοναδική DC Glow από τη Devoted Creations.

 

Η φόρμουλα της συγκεκριμένης κρέμας, εξακολουθεί να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές. Είναι πραγματικά αλάνθαστη.

 

Σου χαρίζει ένα τόσο φυσικό χρώμα που σε κάνει να μοιάζεις σαν να έχεις γυρίσει μόλις από την παραλία. Είναι άχρωμη, πλήρως ενυδατική και απορροφάται γρήγορα.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

5. ALL BLACK EVERYTHING

 

Αυτή η μαυριστική κρέμα της Devoted Creations είμαστε σίγουροι, ότι δεν θα μοιάζει με οτιδήποτε έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν.

 

Τα πρώτα αποτελέσματα στο χρώμα του δέρματός σου είναι ορατά πολύ γρήγορα. Αν και περιέχει μπρόνζερ δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ότι θα βγεις πορτοκαλί ή ότι θα ξεβάψει.

 

Σε μαυρίζει τόσο όσο, σου χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, πιο γρήγορα όμως από κάθε άλλη κρέμα της ίδιας κατηγορίας.

 

Χάρη σε μερικά συστατικά που περιέχει όπως ο ενεργός άνθρακας και ο χυμός καρύδας, το δέρμα σου θα μένει ενυδατωμένο καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας σου.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

6. LET'S FLAMINGLE

 

Η φόρμουλα της Let's Flamingle από τη Devoted Creations είναι μοναδική. Μία μαυριστική κρέμα με τέλειο συνδυασμό bronzer που βοηθά στο άμεσο αποτέλεσμα, στο βαθύ και έντονο μαύρισμα που διαρκεί.

 

Θα σου αφήνει μια λεπτή απόχρωση που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο μπρονζέ από ποτέ. Ενισχυμένη με σύνθεση ΒΒ κρέμας θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές.

 

Ενυδατώνει αποτελεσματικά το ξηρό δέρμα, τονώνει, αναζωογονεί και καταπραΰνει.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

7. GOLDEN BROWN SUGAR

 

Έχεις δοκιμάσει πολλές κρέμες και δεν έχεις βρει ακόμη αυτή που σου ταιριάζει 100%; Η Golden Brown Sugar είναι αυτή που σου προτείνουμε.

 

Είναι η ιδανική αν θέλεις να μαυρίσεις άμεσα με φυσικό χρώμα. Έχει ήπιο άρωμα και σου υποσχόμαστε πως το δέρμα σου θα μείνει συνέχεια ενυδατωμένο χάρη στο έλαιο argan και τα ενυδατικά βούτυρα που περιέχει.

 

Η συγκεκριμένη φόρμουλα στοχεύει στην άμεση παραγωγή μελανίνης για ένα βαθύ, έντονο και γρήγορο μαύρισμα.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

8. BRONZE HAVE MORE FUN

 

Είναι σίγουρο πως για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, εξαρτάται από την επιλογή της κατάλληλης κρέμας με βάση την απόχρωση, για τον τύπο του δέρματός σου.

 

Εννοείται πως θα σου προτείνουμε  προϊόντα μαυρίσματος με θρεπτικές ιδιότητες που δεν ξηραίνουν το δέρμα.

 

Η Bronze Have More Fun διαθέτει μια φόρμουλα με εκχύλισμα φυκιών, αντιοξειδωτικό κερί μέλισσας και κολλαγόνου, που θα θρέψει και θα ενυδατώσει το δέρμα.

 

Ταυτόχρονα παρέχει ένα φυσικό μαύρισμα. Η κρέμα απορροφάται γρήγορα.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

9. FUEL MY FIRE

 

Αν είσαι από τους από τους τυχερούς που το φυσικό σου χρώμα είναι σκουρόχρωμο, τότε μπορείς να το πας ένα βήμα παραπέρα.

 

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις έστω και μία φορά τη Fuel My Fire της Devoted Creations.

 

Η προηγμένη αυτή φόρμουλα υπεραιμίας της Devoted, είμαστε σίγουροι πως θα απογειώσει το μαύρισμά σου. Βοηθά στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας για πιο γρήγορα αποτελέσματα.

 

Εμπλουτισμένη με διάφορα θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, σου εγγυόμαστε πως όσο και να ανέβει η θερμοκρασία, το δέρμα σου θα παραμείνει ενυδατωμένο καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ

 

Αυτές ήταν οι πιο ΤΟΠ κρέμες μαυρίσματος που σου προτείνουμε να δοκιμάσεις. Με bronzer ή χωρίς, θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει.

 

Εμπιστεύσου μας, και διάλεξε έναν από αυτούς τους σύμμαχους για το ταξίδι σου στο σολάριουμ. 

 

Τσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310 277970
info@solariumthessaloniki.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BEST SELLER Αυτομαυριστικά [New Year's Edition]

BEST SELLER Αυτομαυριστικά [New Year's Edition]

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

Summer_tips_gia_to_apolyto_mayrisma

7 SUMMER TIPS Για Το Απόλυτο Μαύρισμα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.