Μάθε Τα Πάντα Για Το Σολάριουμ Το Χειμώνα

mathe_ta_panta_gia_to_solarioum_to_xeimwna_bodyshine_solarioum_thessaloniki_

Το NO FADE του Ιανουαρίου απαιτεί απολέπιση, ενυδάτωση και εξαιρετική κρέμα μαυρίσματος!

 

Έχει επίσημα πολύ κρύο για να μαυρίσεις έξω. Επειδή όμως, οι εποχές παγώνουν δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μαυρίσεις!

 

Εκτός από το τέλειο σοκολατί χρώμα που μπορείς να αποκτήσεις, να σου θυμήσουμε ότι το σολάριουμ το χειμώνα βοηθά και σε άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα.

 

Βοηθά στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης καθώς λαμβάνεις Βιταμίνη D που το χειμώνα είναι δυσεύρετη, όπως επίσης καταπολεμά προβλήματα ακμής και ψωρίασης.

 

Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να λάμψεις κατά τη διάρκεια ΟΛΗΣ της χρονιάς. Ας ξετυλίξουμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να παρατείνεις τη ζωή του μαυρίσματός σου.

 

Ανακάλυψε όλα τα tips σχετικά με το μαύρισμα και βρες τα κατάλληλα προϊόντα για σένα.

 

 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 

 

Τη νύχτα πριν τη συνεδρία σολάριουμ, βεβαιώσου ότι θα ξεκινήσεις με μία απαλή επιδερμίδα, απελευθερωμένη από νεκρά κύτταρα που μπορεί να εμποδίσουν την διαδικασία του μαυρίσματος.

 

Στο μπάνιο / ντους, εφάρμοσε μία μάσκα καθαρισμού όσο κάνεις ένα απαλό peeling στο σώμα σου. Να θυμάσαι ότι η απολέπιση είναι ίσως το ΠΙΟ σημαντικό βήμα στην προετοιμασία.

 

Όσο πιο καθαρό, χωρίς νεκρά κύτταρα δέρμα έχεις, τόσο πιο αποτελεσματικό θα είναι το μαύρισμά σου.

 

Στην συνέχεια εφάρμοσε μία θρεπτική, αλλά όχι βαριά, ενυδατική κρέμα που είναι προσαρμοσμένη στο τύπο της επιδερμίδας σου.

 

Είναι αυτονόητο ότι ένα ενυδατωμένο μαύρισμα είναι ένα υγιές μαύρισμα. Ήξερες όμως ότι το ΠΙΟ σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να διατηρήσεις το δέρμα σου να φαίνεται υπέροχο, ξεκινά από μέσα;

 

Το να πίνεις άφθονο νερό και να φροντίζεις να δίνεις στο σώμα σου τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στο δέρμα σου από οποιοδήποτε τοπικό προϊόν.

 

 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 

 

Τα περισσότερα κορίτσια πιστεύουν ότι στο σολάριουμ μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία ακόμη και χωρίς ειδική κρέμα μαυρίσματος.

 

Κατά κανόνα, πιστεύουν ότι το μαύρισμα θα είναι χρυσαφένιο και ομοιόμορφο. Πράγματι, ακόμη και χωρίς κρέμα, ένα μαύρισμα σε ένα κρεβάτι μαυρίσματος αποδεικνύεται αρκετά όμορφο.

 

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείς την υγεία του δικού σου δέρματος, διότι τα ειδικά καλλυντικά φροντίζουν όχι μόνο για την ομορφιά, αλλά και για την ποιότητα της επιδερμίδας σου.

 

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό να βρίσκεσαι σε καμπίνα με λάμπες υπεριώδους ακτινοβολίας χωρίς ειδική κρέμα.

 

Οι τεχνητές υπεριώδεις ακτίνες μπορούν να στεγνώσουν το δέρμα, να το κάνουν πιο τραχύ και, ως αποτέλεσμα, να φαίνεται γηραιότερο.

 

Για να εξασφαλίσεις ότι η επιδερμίδα σου κρατά την χρυσαφένια λάμψη της για όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι σημαντικό να την ενυδατώνεις ώστε να την κρατάς απαλή και ενυδατωμένη.

 

Εάν η επιδερμίδα σου γίνει ξηρή και κινδυνεύει να ξεφλουδίσει, τότε θα δεις το μαύρισμα να φεύγει πιο γρήγορα. Χρησιμοποίησε τα προϊόντα που θα σου προετείνουν γνώστες του σολάριουμ.

 

Τα εξειδικευμένα καλλυντικά για σολάριουμ, αποδεδειγμένα χαρίζουν διάρκεια στο μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνουν την επιδερμίδα σου μετά την έκθεσή της στις ακτίνες.

 

Ακολουθώντας αυτά θα εξασφαλίσεις το μαύρισμά σου  για περισσότερο χρονικό διάστημα και η επιδερμίδα σου θα "αισθάνεται" υγιής και χαρούμενη,  αφήνοντάς σε να λάμπεις τόσο εκ των έσω όσο και των έξω.

 

*Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις την μαυριστική σου κρέμα σε όλο το σώμα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ ώστε να απορροφηθεί.

 

Παρακάτω θα σου προτείνουμε τις TOP 5 μαυριστικές κρέμες, που θεωρούμε πως πρέπει να δοκιμάσεις.

 

1. TAN DELIGHT

 

Η Tan Delight είναι κατάλληλη τόσο για τους πιο έμπειρους, όσο και για τους τελείως αρχάριους. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και στις 2 περιπτώσεις.

 

Τα άκρως ενυδατικά συστατικά της όπως το Eκχύλισμα Άρνικας και  Βιταμίνη Ε, θα διατηρήσουν το δέρμα σου ενυδατωμένο καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας σου.

 

Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει, προλαμβάνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα. Με φρουτένιο και γλυκό άρωμα.

 

tan_delight_7suns_cosmetics_bodyshine_thessaloniki

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

2. BEACH BUNNY BLACK

 

Με 88Χ bronzers, η Beach Bunny Black παρέχει την τέλεια σοκολατένια απόχρωση ενώ δίνει την δυνατότητα εξέλιξης μαυρίσματος, πολλές ώρες μετά το τέλος της συνεδρίας ή της ηλιοθεραπείας.

 

Περιέχει Έλαιο Αργκάν και Κερί Μέλισσας για ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας. Απομακρύνει τις τοξίνες.

 

beach_bunny_black_tanning_lotion_bodyshine_thessaloniki

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

3. LET'S FLAMINGLE

 

Η φόρμουλα της Let's Flamingle από τη Devoted Creations είναι μοναδική. Μία μαυριστική κρέμα με τέλειο συνδυασμό bronzer που βοηθά στο άμεσο αποτέλεσμα, στο βαθύ και έντονο μαύρισμα που διαρκεί.

 

Θα σου αφήνει μια λεπτή απόχρωση που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο μπρονζε απο ποτέ.  Ενισχυμένη με σύνθεση ΒΒ κρέμας θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές.

 

Ενυδατώνει αποτελεσματικά το ξηρό δέρμα, τονώνει, αναζωογονεί και καταπραΰνει.

 

lets_flamingle_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

4. FAST TRACK 2 BLACK

 

Η εντυπωσιακή σειρά συστατικών της Fast Track 2 Black περιλαμβάνει Τυροσίνη, η οποία θα απογειώσει το μαύρισμα σου.

 

Εκχυλίσματα Φλοιού Λευκού Πεύκου, Μαύρου Κυμίνου και Καφεΐνης περιποιούνται και αναζωογονούν το δέρμα, ιδανική για όσους παλεύουν με τις ατέλειες της επιδερμίδας.

 

fast_track_to_black_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

5. ALL BLACK EVERYTHING

 

Με αυτή τη μαυριστική κρέμα τα πρώτα αποτελέσματα στο χρώμα του δέρματός σου είναι ορατά πολύ γρήγορα. Αν και περιέχει μπρόνζερ δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ότι θα βγεις πορτοκαλί ή ότι θα ξεβάψει.

 

Σε μαυρίζει τόσο όσο, σου χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, πιο γρήγορα όμως από κάθε άλλη κρέμα της ίδιας κατηγορίας.

 

Χάρη σε μερικά συστατικά που περιέχει όπως ο Ένεργός Άνθρακας και η Καρύδα, το δέρμα σου θα μένει ενυδατωμένο καθ'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας σου.

 

all_black_everything_devoted_creations_bodyshine_thessaloniki

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

Μπορούμε να σε συμβουλεύψουμε ποια λοσιόν μαυρίσματος ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, ώστε να έχεις μια προσαρμοσμένη εμπειρία μαυρίσματος που σίγουρα θα σε κάνει να φαίνεσαι λαμπερή και χαρούμενη.

 

 ΠΑΡΑΤΑΣΗ 

 


Όταν το δέρμα σου αφυδατώνεται, ξεφλουδίζει, κάνοντας το μαύρισμα να ξεθωριάσει γρήγορα. Η διασφάλιση ότι χρησιμοποιείς μια ενυδατική κρέμα με συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το δέρμα σου είναι το κλειδί.

 

Ποια είναι, λοιπόν, η διαφορά ανάμεσα σε εξειδικευμένη ενυδατική κρέμα με δυνατότητες παράτασης του χρώματος, και μια καθημερινή λοσιόν; Τα συστατικά!

 

Οι απλές ενυδατικές κρέμες της αγοράς περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες και αλκοόλες που μπορούν να αφαιρέσουν το χρώμα σου.

 

Αντίθετα, τα επαγγελματικά προϊόντα μαυρίσματος περιέχουν φυσικά συστατικά όπως η Αλόη για να παρατείνεις το μαύρισμα σου.

 

Δοκίμασε να αλλάξεις την τρέχουσα καθημερινή σου ενυδατική με μια εξειδικευμένη χωρίς αλκοόλ, και δες κατευθείαν τη διαφορά στην επιδερμίδα σου.

 

Παρακάτω θα σου προτείνουμε τις ΤΟΠ 4 σούπερ ενυδατικές κρέμες με ιδιότητες παράτασης του μαυρίσματος, και πες ΑΝΤΙΟ στο ξηρό, χλωμό και ταλαιπωρημένο δέρμα!

 

1. SPARKLING SNOWFLAKES

 

Τα ενυδατικά συστατικά, όπως το Βούτυρο Καριτέ, το Έλαιο Βανίλιας και τα αντιοξειδωτικά, όλα συνεργάζονται σε αυτήν την 24ωρη ενυδατική κρέμα χειμερινής περιποίησης Sparkling Snowflakes, για να προσφέρουν έντονη ενυδάτωση και καταπραϋντικά οφέλη ακόμα και στους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.

 

moisturizer_enydatikes_kremes_devoted_creations_sparkling_snowflakes_bodyshine_solarium_thessaloniki_kremes_mavrismatos_

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

2. COLLAGENETICS SPA

 

Ψάχνεις για έναν πολυτελή τρόπο ενυδάτωσης της επιδερμίδας σου;

 

Ανακάλυψε αυτή την επανορθωτική κρέμα κολλαγόνου από την σειρά Collagenetics και μεταμόρφωσε τη ρουτίνα περιποίησης σε μια απολαυστική SPA εμπειρία, στην άνεση του σπιτιού σου.

 

Αυτή η ενυδατική κρέμα περιέχει μερικά από τα πιο δημοφιλή συστατικά που βοηθούν στη διάλυση των αποθέσεων λίπους ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

 

Περιέχει μεγάλη ποσότητα κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να βοηθά στην ελαστικότητα του δέρματος.

 

moisturizer_enydatiki_krema_devoted_creations_collagenetics_spa_bodyshine_solarium_thessaloniki_kremes_mavrismatos_

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

3. BUTTER RUM BLISS

 

Αυτή η φόρμουλα της Devoted Creations, είναι φτιαγμένη για σένα, αν αυτό που επιθυμείς είναι δέρμα από βελούδο. Περιέχει Εκχύλισμα Kουρκουμά και Αλθαίας. 

 

Πλούσια σε Βιταμίνη C και Μέλι, ένω καταπραΰνει χάρη στο ισχυρό Προβιοτικό Μέιγμα που περιέχει.

 

moisturizer_enydatikes_kremes_devoted_creations_butter_rum_bliss_bodyshine_solarium_thessaloniki_kremes_

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

4. FROSE FANTASY

 

Αυτή δεν είναι η μέση ενυδατική σου κρέμα. Στο εσωτερικό, η μοναδική ενυδατική της σύνθεση απελευθερώνει έναν συνδυασμό επανορθωτικών και αντιοξειδωτικών συστατικών και vegan κολλαγόνου ιδιαίτερα σε ξηρές, κατεστραμμένες περιοχές του δέρματος, οπότε δεν πάει χαμένη ούτε σταγόνα.

 

Μειώνει ορατά την εμφάνιση των πόρων και των ατελειών, χάρη στη τεχνολογία Ultra-Blurring Moisture Lock.

 

moisturizer_enydatikes_kremes_devoted_creations_frose_fantasy_bodyshine_solarium_thessaloniki_kremes_

ΒΡΕΣ ΤΗΝ  ΕΔΩ 

 

Ακολουθώντας αυτά τα τρία βασικά βήματα που αναλύσαμε, (προετοιμασία, προστασία, παράταση), σου εγγυόμαστε πως το μαύρισμά σου θα κρατήσει σίγουρα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

 

Όπως είπαμε όμως, σημασία δεν έχει μόνο η εμφάνιση και το χρώμα του δέρματος, αλλα το πόσο υγιής μπορεί να γίνει η επιδερμίδα σου με τα κατάλληλα προϊοντα.

 

Τσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310 277970
info@solariumthessaloniki.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Summer_tips_gia_to_apolyto_mayrisma

7 SUMMER TIPS Για Το Απόλυτο Μαύρισμα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

Πως Βοηθάει το Σολάριουμ στην Υγεία σου

Πως Βοηθάει το Σολάριουμ στην Υγεία σου

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.