Άμεσο Μαύρισμα: Τα Καλύτερα SELF-TANΝERS/ Αυτομαυριστικά Προϊόντα!

pws_na_apokthseis_ameso_mayrisma_blog_post_bodyshine

Όταν πρόκειται να βρεις το αγαπημένο σου self-tanner, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη, πρώτα η απόχρωση - θέλεις μια ελαφριά λάμψη ή ένα βαθύ μπρονζέ;

 

Για τη φόρμουλα, είσαι λάτρης της μους που στεγνώνει γρήγορα ή προτιμάς μια θρεπτική λοσιόν;

 

«Περιέχουν ένα εγκεκριμένο από τον FDA συστατικό που ονομάζεται διυδροξυακετόνη, κοινώς γνωστό ως DHA, το οποίο μαυρίζει προσωρινά τα εξωτερικά στρώματα του δέρματoς σou.»

 

Εξαιτίας αυτού, η απολέπιση της επιδερμίδας πριν από την εφαρμογή είναι το κλειδί - είτε πρόκειται για ξύρισμα, είτε για χρήση λούφας είτε για εφαρμογή scrub σώματος.

 

Όταν εφαρμόζεις ένα αυτομαυριστικό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς ένα γάντι για να εξασφαλίσεις ομοιόμορφη κάλυψη (και να αποτρέψεις το χρώμα στις παλάμες).

 

 ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙΣ; 

 

 

St. Tropez Sunless Tanning Mousse

st_tropez_self_tan_express_bodyshine_thessaloniki

 

Αν επιθυμείς ένα άμεσο μπρονζέ, η St.Tropez Self Tanning Mousse είναι κλασική, αλλά πολύ καλή. Δίνει μια ονειρική χρυσαφένια απόχρωση που είναι εξαιρετικά κολακευτική, επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και το σώμα.

 

Η μους φόρμουλα είναι αέρινη και ελαφριά, δεν έχει έντονη μυρωδιά και δίνει πάντα ομοιόμορφα αποτελέσματα χωρίς ραβδώσεις αν την εφαρμόσεις με το γάντι (πολύ σημαντικό βήμα!).

 

Επίσης, το χρώμα είναι τέλειο και δεν βγαίνει υπερβολικά ζεστό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να πάρεις μια απόχρωση του πορτοκαλί.

 

Aero Self Tanning Foam Dark

aero_self_tanning_bronzing_foam_bondi_sands_bodyshine_thessaloniki

 

Θυμάσαι στη σεζόν 10 του "Friends" όταν ο Ross αποκτά ένα το τρομερό μαύρισμα με σπρέι; Ευτυχώς ο Aero αυτομαυριστικός αφρός της Bondi Sands απομακρύνει αυτό το φόβο του μαυρίσματος στο σπίτι.

 

Απλώς εφάρμοσε τον αφρό με ένα γάντι εφαρμογής - το γάντι είναι το κλειδί για την αποφυγή ραβδώσεων και πορτοκαλί χεριών - και, στη συνέχεια, άφησε το χρώμα να παραμείνει για έως και τρεις ώρες.

 

Μόλις ικανοποιηθείς με το μαύρισμα σου, κάνε ένα γρήγορο ντους για να ξεπλύνεις τυχόν υπολείμματα.

 

Αν σε πιέζει ο χρόνος και θέλεις να μεταβείς από το φάντασμα σε χάλκινη Θεά σε λίγες ώρες, αυτή η φόρμουλα θα είναι ο νέος καλύτερος σου φίλος.

 

St.Tropez Gradual Sunless Tanning Lotion

st_tropez_gradual_tan_classic_lotion_bodyshine_thessaloniki

 

Αν θέλεις να μαυρίσεις εκ του ασφαλούς και να εφαρμόσεις κάτι πιο λεπτό, φρόντισε να δεις την Gradual Sunless Tanning Lotion από τη St.Tropez.

 

Αυτό το σταδιακό αυτομαυριστικό προϊόν είναι εξαιρετικά ενυδατικό αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας εύπλαστης λάμψης.

 

Μετά από μερικές εφαρμογές θα έχεις ένα ελαφρύ ηλιόλουστο χρώμα, θα συνεχίσεις την εφαρμογή καθημερινά και θα εξελιχθεί σε πιο βαθύ μαύρισμα.

 

Αυτό το σούπερ καθαρό αυτομαυριστικό είναι τόσο εύκολο στη χρήση - δεν δημιουργεί ποτέ ραβδώσεις ούτε προκαλεί σκούρες κηλίδες.

 

Night Tan® Organic Sunless Tan Lotion

night_tan_sunless_lotion_bodyshine_thessaloniki

 

Βρήκαμε το πιο οργανικό self-tanner πριν από περίπου ένα χρόνο και είναι μακράν το καλύτερο που έχουμε δοκιμάσει ποτέ.

 

Είναι λεπτό, δεν μυρίζει άσχημα, είναι 100% φυσικό (vegan) και λειτουργεί εξίσου καλά τόσο για το πρόσωπο και το σώμα. Αλλά ακόμα καλύτερα, είναι εντελώς ΦΥΣΙΚΟ.

 

"Συνήθως το αναμιγνύω με την αγαπημένη μου ενυδατική για να βεβαιωθώ ότι εφαρμόζεται ομοιόμορφα - και ούτε μια φορά δεν χρειάστηκε να φορέσω μακριά παντελόνια και μανίκια για να καλύψω τα πορτοκαλί γόνατα και τους αγκώνες."

 

Australian Gold Instant Glow Sunless Spray

instant_sunless_spray_australian_gold_bodyshine_thessaloniki
 

Αν η μεταμόρφωση που αναζητάς είναι ανοιχτό έως χάλκινο, μην κοιτάξεις πέρα από αυτό το σπρέι μαυρίσματος της Australian Gold.

 

"Από τα spray tan (ακόμη και σε εξειδικευμένα στούντιο μαυρίσματος) που έχω δοκιμάσει, είναι η μόνη μη σταδιακή εκδοχή που δεν έκανε το δέρμα μου να φαίνεται πορτοκαλί ή ψεύτικο."

 

Η φόρμουλα είναι φτιαγμένη με βούτυρο Καριτέ, Βιταμίνη C και εκχυλίσματα Kakadu Plum και Maka, έτσι είναι επίσης εξαιρετικά ενυδατική και δεν αφήνει το δέρμα σου ξηρό.

 

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ 

 

Έτσι, είτε ψάχνεις για το καλύτερο σταδιακό μαύρισμα, είτε ένα στιγμιαίο μαύρισμα που υπόσχεται φυσικό αποτέλεσμα - αυτά είναι τα self-tanners που ΔΕΝ πρέπει να αγνοήσεις.

 

Όπως προαναφέραμε, η τέχνη του self-tanning μπορεί να είναι δύσκολη, επομένως πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με τα σωστά αυτομαυριστικά προϊόντα (τα οποία μόλις βρήκες!), καθώς και "εργαλεία".

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ: 

 

#GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

grhgoro_mayrisma_sto_spiti_me_ta_kalytera_self_tan_toy_2022

Γρήγορο Μαύρισμα Στο Σπίτι, Με Τα Καλύτερα SELF TAN

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

self_tan_syxnes_erwthseis_faq_bodyshine_blog_post

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Για Το Self Tan

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.