Μάθε Τα Πάντα Για Τα Προϊόντα Μαυρίσματος

mathe_ta_panta_gia_ta_proionta_mayrismatos

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ εξειδικευμένα προϊόντα μαυρίσματος; Ανακάλυψε όλα τα tips και τα οφέλη σχετικά με τα προϊόντα μαυρίσματος και βρες το κατάλληλο για εσένα.

 

Όταν ψάχνετε τρόπους να μαυρίσετε πιο γρήγορα ή πιο πολύ, αντιμετωπίζετε πολλές επιλογές. Οι τύποι mousse (self tan), τα gradual tanners (αυτομαυριστικά), οι κρέμες μαυρίσματος και τα spray tans είναι οι πιο συνηθισμένες επιλογές.

  

ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

Μπορείτε να εφαρμόσετε κρέμα μαυρίσματος με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζετε παραδοσιακά την ενυδατική σας, καθώς είναι παρόμοια σε υφή και φόρμουλα.

 

Ενισχυμένες με συστατικά που προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και πρόσβαση σε φόρμουλες ταχείας δράσης, η χρήση κρέμας μαυρίσματος μπορεί γρήγορα να γίνει η αγαπημένη σας λύση μαυρίσματος.

 

Ζήστε Την Πιο WOW Εμπειρία Μαυρίσματος Οι Καλύτερες Κρέμες Μαυρίσματος 

 

Το υγιές ενυδατωμένο δέρμα μαυρίζει πιο γρήγορα και παραμένει μαυρισμένο για περισσότερο. Οι κρέμες μαυρίσματος σας δίνουν την ευκαιρία να πετύχετε το πολυπόθητο ηλιόλουστο μαύρισμα χωρίς όλους τους κινδύνους να βλάψετε το δέρμα σας.

 

Υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορούν να σας προσφέρουν οι κρέμες μαυρίσματος.

 

Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

 

Αυτές είναι όλες οι εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για όσους θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους με ένα ομοιόμορφο και υγιές μαύρισμα.


Το ξηρό δέρμα αντανακλά το υπεριώδες φως, με αποτέλεσμα να έχετε ένα μαύρισμα "επιφάνειας" που θα χάσετε πολύ γρήγορα επειδή το δέρμα σας θα αποβάλλει την ξηρή-εξωτερική στοιβάδα του (κοινώς θα απολεπιστεί) γρηγορότερα παίρνοντας και το μαύρισμα μαζί του.



Η χρήση κρέμας μαυρίσματος θα διπλασιάσει τα αποτελέσματα μαυρίσματος καθώς και θα βοηθήσει στην αποφυγή λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Σκεφτείτε ένα σταφύλι, όταν αφαιρέσετε την υγρασία γίνεται σταφίδα, αυτό συμβαίνει στο δέρμα σας αν μαυρίσετε χωρίς ενυδάτωση.

 

kremes_mayrismatos_devoted_creations_bodyshine

 

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις κρέμες μαυρίσματος της Devoted Creations, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας!

 

Οφελη Απο Τη Χρηση Κρεμας Μαυρισματος


1. Ευκολη Στη Χρηση

 

Οι κρέμες μαυρίσματος μοιάζουν με τις ενυδατικές κρέμες τόσο στη φόρμουλα όσο και στην υφή και είναι γεμάτες με συστατικά που παρέχουν στιγμιαία ενυδάτωση, ενώ η φόρμουλα ταχείας δράσης τους, καθιστούν τις κρέμες μαυρίσματος την προτιμώμενη επιλογή μαυρίσματος.


Στην πραγματικότητα, η μόνη διαφορά μεταξύ άλλων λοσιόν σώματος / ενυδατικών είναι ότι κάποιες διαθέτουν DHA στη λίστα συστατικών τους.

 

Το DHA είναι η χημική ουσία που αλληλεπιδρά με τα ανώτερα στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα το δέρμα σας να γίνεται πιο σκούρο στον τόνο.



2. Προστασια Απο Την Ηλιακη Βλαβη

 

Το φυσικό μαύρισμα ξοδεύοντας πολλές ώρες απευθείας στον ήλιο μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του δέρματος και μπορεί να προκαλέσει άλλους τύπους δερματικών παθήσεων και μη αναστρέψιμες βλάβες.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ασφάλεια είναι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της χρήσης λοσιόν μαυρίσματος.



Επίσης, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει πρώιμα σημάδια γήρανσης του δέρματος, οπότε η επιλογή της κατάλληλης κρεμας μαυρίσματος μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση ρυτίδων στο δέρμα σας.



3. Πιο Ομοιομορφο Χρωμα

 

Η σωστή εφαρμογή κρέμας μαυρίσματος, ειδικά εκείνων υψηλής ποιότητας, θα διασφαλίσει ότι το νέο σας μαύρισμα είναι όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφο και φυσικό χωρίς να πορτοκαλίζει ή να ξεβάφει.

 

Νέες φόρμουλες και εξελίξεις στη βιομηχανία των καλλυντικών μαυρίσματος εξασφαλίζουν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα μαυρίσματος.

 

4. Αναζωογονηση Της Επιδερμιδας

 

Αν επιλέξετε μια κρέμα μαυρίσματος επαγγελματικής ποιότητας, το δέρμα σας θα είναι κάτι περισσότερο από ευγνώμων.

 

Συγκεκριμένα, οι κορυφαίες λύσεις μαυρίσματος συχνά περιέχουν συστατικά bonus που είναι σε θέση, όχι μόνο να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται τέλεια μαυρισμένο αλλά και να ενυδατώνει και να θρέφει το δέρμα σας, ώστε να φαίνεται αναζωογονημένο και υγιέστερο.


Αυτά τα συστατικά περιλαμβάνουν:

Βιταμίνες
Αιθέρια έλαια
Εκχυλίσματα φρούτων
Αντιοξειδωτικά…

 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη από τη χρήση κρέμας μαυρίσματος. Αν πιστεύετε ότι δεν αναφέραμε μερικά από τα πλεονεκτήματα της κρέμας μαυρίσματος, μη διστάσετε να τα αναφέρετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

 

ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΟ

 

Δεν θέλετε να εκθέσετε το δέρμα σας στις καταστροφικές ακτίνες του ήλιου, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε αυτή την ηλιόλουστη λάμψη; Εξετάστε τα προϊόντα μαυρίσματος χωρίς ήλιο. Κατανοήστε πώς λειτουργούν αυτά τα προϊόντα - και τη σημασία της προσεκτικής και σωστής εφαρμογής τους.

 

κρεμες_για_μαυρισμα_χωρις_ηλιο_αποτελεσματα

Πως Λειτουργουν Τα Προϊοντα Μαυρισματος Χωρις Ηλιο;

 

Τα προϊόντα μαυρίσματος "Sunless", μπορούν να δώσουν στο δέρμα σας μια μαυρισμένη εμφάνιση χωρίς να χρεαστεί να εκτεθείτε σε υπεριώδεις ακτίνες. Αυτά τα προϊόντα μαυρίσματος πωλούνται συνήθως ως λοσιόν, κρέμες και σπρέι που εφαρμόζετε στο δέρμα σας.

 

Ποιος Ειναι Ο Καλυτερος Τροπος Για Να Εφαρμοσετε Μια Λοσιον Αυτομαυρισματος;

 

Για καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Απολέπιση πρώτα. Χρησιμοποιήστε ένα  σφουγγάρι ή ένα προϊόν απολέπισης για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Περάστε λίγο επιπλέον χρόνο σε περιοχές με παχύ δέρμα, όπως τα γόνατα, τους αγκώνες και τους αστραγάλους. Στεγνώστε το δέρμα σας.

 

  • Εφαρμόστε το σε ενότητες. Κάντε μασάζ του προϊόντος στο δέρμα σας με κυκλική κίνηση. Απλώστε το αυτομαυριστικό στο σώμα σας σε τμήματα,  ξεκινώντας από τα χέρια σας, μετά τα πόδια και τον κορμό. Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι αμέσως μετά για να αποφύγετε τον χρωματισμό της παλάμης σας.

 

  • Σκουπίστε. Τα γόνατα, οι αγκώνες και οι αστράγαλοι τείνουν να απορροφούν περισσότερο το προϊόν μαυρίσματος. Για να αραιώσετε το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιοχές, ταμπονάρετε απαλά με μια πετσέτα.

 

  • Αφιερώστε χρόνο για να στεγνώσετε. Περιμένετε τουλάχιστον 10 λεπτά πριν ντυθείτε. Φορέστε χαλαρά ρούχα και προσπαθήστε να αποφύγετε την εφίδρωση.



Το δραστικό συστατικό στα περισσότερα προϊόντα μαυρίσματος χωρίς ήλιο είναι η χρωστική ουσία διϋδροξυακετόνη (DHA). Όταν εφαρμόζεται, η διυδροξυακετόνη αντιδρά με τα κύτταρα στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος για να σκουραίνει προσωρινά το δέρμα και προσομοιώνει ένα μαύρισμα. Ο χρωματισμός συνήθως εξασθενεί μετά από μερικές ημέρες.

 

Δεν είναι όλες οι κρέμες κατάλληλες για την επιδερμίδα μας. Θα πρέπει να γίνει σωστή έρευνα πριν επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν. Η κρέμα που θα επιλέξετε έχει να κάνει με τις ανάγκες σας, τον τύπο της επιδερμίδας,την ηλικία,κλπ.

 

SPRAY TAN

 

Επειδή η εφαρμογή self tan στο σπίτι μπορεί να είναι δύσκολη, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ένα επαγγελματικό μαύρισμα ψεκασμού.

 

spray_tan_DIY

 

Οι λύσεις μαυρίσματος Airbrush μπορούν να εφαρμοστούν μέσω ενός αυτόματου θαλάμου μαυρίσματος, ο οποίος ψεκάζει τους πελάτες με μια λεπτή ομίχλη από το κεφάλι έως τα δάχτυλα, ή από έναν ειδικό τεχνικό που χρησιμοποιεί μη αυτόματη μηχανή ψεκασμού.

 

Είτε προτιμάτε να μαυρίζετε κάνοντας ηλιοθεραπεία ή σολάριουμ, χρησιμοποιώντας ΠΑΝΤΑ ειδική κρέμα μαυρίσματος, είτε είστε fan του "ψεύτικου" μαυρίσματος, η καλύτερη κατανόηση των προϊόντων μαυρίσματος όχι μόνο θα βελτιώσει τα αποτελέσματα αλλά και την κατάσταση του δέρματος σας.

 

Γνωρίστε Τα Top 5 Προϊόντα Μαυρίσματος Για Σολάριουμ & Ηλιοθεραπεία:

 

1. Με την Somewhere On A Beach™ ..."it’s TAN o’clock"!

 

 

2. Ήρθε η ώρα για να λάμψετε με την νέα κρέμα μαυρίσματος Color Karma™!

 

 

3. Απολαύστε ένα ταξίδι στις αμμώδεις παραλίες και τα καταγάλανα νερά της Φλόριντα με τη κρέμα μαυρίσματος Maliblue ™!

 

 

4. Πάρτε μια βαθιά άνασα και "βυθίστε" το δέρμα σας στην απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και δροσιάς με την κρέμα μαυρίσματος Turquoise Temptation™!

 

 

5. Γράψτε τα μυστικά σας στην άμμο και εμπιστευτείτε την κρέμα μαυρίσματος Mermaid Majesty™!

 

 

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Bodyshine για περισσότερα προϊόντα μαυρίσματος και προσφορές τεχνητού μαυρίσματος!

 

Your Sunmaker
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

 

Στο κατάστημα μας καθώς και στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα μαυρίσματος και ενυδάτωσης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δέρματος και της ηλικίας σας. Δοκιμάστε τα!

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

tips_solarium_poy_prepei_na_akolouthiseis_bodyshine

11 SOLARIUM TIPS Που Πρέπει Να Ακολουθήσεις

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

solarum_cream_tanning_lotion_bodyshine

SOLARIUM CREAM: Τι Είναι Και Γιατί Πρέπει Να Εφαρμόζεται!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.