Γρήγορο Μαύρισμα Και Πως Θα Το Πετύχεις

grhgoro_mayrisma_kai_pws_tha_to_petyxeis_bodyshine

Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τη δεκαετία του 1980, όταν ένα εντυπωσιακό βαθύ, μαύρισμα θεωρήθηκε το αποκορύφωμα της ομορφιάς για τις ανοιχτόχρωμες γυναίκες.

 

Ωστόσο, η σημασία της ασφάλειας του ήλιου "καίει" πολύ πιο έντονα στη συλλογική μας συνείδηση σήμερα.

 

Παρόλα αυτά, νιώθετε την ανάγκη να αποκτήσετε αυτό το ηλιοκαμένο χρώμα, που καμουφλάρει τις μικροατέλειες όπως σπυράκια και κυτταρίτιδα, και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

 

Όλα ωραία μέχρι εδώ, όμως τι γίνεται όταν οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν και το μαύρισμα που τόσο επιθυμείτε απέχει πολλά μπάνια και αρκετές ημέρες μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές;

 

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε ένα φυσικό, γρήγορο μαύρισμα χωρίς να θυσιάσετε την υγεία του δέρματος σας.

 

Ακολουθούν μερικά tips για να αποκτήσετε γρήγορο μαύρισμα και ορισμένες προφυλάξεις που πρέπει να γνωρίζετε.

 

Tip #1 - Καταναλώστε τρόφιμα που περιέχουν βήτα καροτίνη. Τρόφιμα όπως οι γλυκοπατάτες, τα καρότα, και το λάχανο μπορούν να σας βοηθήσουν να μαυρίσετε χωρίς να καείτε. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι το β-καροτένιο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ευαισθησίας στον ήλιο σε άτομα με δερματική φωτοευαισθησία.

 

Tip #2 - Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λάδια με φυσικό SPF. Αν και αυτά δεν πρέπει να αντικαταστήσουν το κανονικό αντηλιακό σας, ορισμένα έλαια όπως του αβοκάντο, της καρύδας, του βατόμουρου και του καρότου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον δόση ενυδάτωσης και προστασίας SPF.

 

Tip #3 -  Μην εκτίθεστε στην ηλιακή ακτινοβολία περισσότερο από όσο χρειάζεται. Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο δεν σημαίνει ότι παράγουμε περισσότερη μελανίνη. Η μελανίνη είναι η χρωστική που είναι υπεύθυνη για το μαύρισμα. Ο καθένας έχει ένα σημείο κορύφωσης έκκρισης μελανίνης, το οποίο είναι συνήθως 2 έως 3 ώρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, το δέρμα σας δεν θα γίνει πιο σκούρο. Αν ξεπερνάτε συχνά αυτό το όριο, βάζετε το δέρμα σας σε κίνδυνο.

 

Tip #4 - Τρώτε τροφές πλούσιες σε λυκοπένιο όπως ντομάτες, γκουάβα και καρπούζι. Μια μικρή μελέτη του 2011 διαπίστωσε ότι το λυκοπένιο βοηθά στην ΦΥΣΙΚΗ προστασία του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτίνες.

 

Tip #5 - Προετοιμαστείτε πριν μαυρίσετε. Η προετοιμασία του δέρματος σας προτού πάτε στην παραλία ή στο σολάριουμ μπορεί να βοηθήσει το μαύρισμα σας να διαρκέσει περισσότερο. Δοκιμάστε να απολεπίσετε το δέρμα σας πριν ξεκινήσετε με το μαύρισμα σας. Το δέρμα που δεν έχει απολεπιστεί είναι πιο πιθανό να ξεφλουδίσει.

 

Διαβάστε και αυτό➔ Solarium ή Ηλιοθεραπεία; ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛEΓΕΣ;

 

Tip #6 -  Επιταχύνετε το μαύρισμα σας. Ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε το μαύρισμα σας (χωρίς να εκτίθεστε με τις ώρες στον ήλιο) είναι να χρησιμοποιήσετε έναν επιταχυντή μαυρίσματος. 

 

Βασισμένη στο πεπτίδιο Melatime™, η κρέμα μαυρίσματος Detour™ της Devoted Creations, παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα για την ανάπτυξη ενός βαθύτερου χρώματος, επιταχύνοντας την παραγωγή μελανίνης και παρέχοντας ένα ταχύτερο και μεγαλύτερης διάρκειας μαύρισμα.

 

krema_epitaxynshs_mayrismatos_detour_devoted_creations_bodyshine

 

 

Tip #7 -  Περιποιηθείτε το δέρμα σας! Αν θέλετε ένα βαθύ μαύρισμα πρέπει να το διατηρήσετε. Μην το αφήσετε να ξεθωριάσει! Πως μπορείτε να το κάνετε αυτό;

 

Αρχικά, μπορείτε να κάνετε solarium -μία ολιγόλεπτη συνεδρία σολάριουμ μια φορά την εβδομάδα ή κάθε 10 μέρες θα βοηθήσει να συντηρήσετε το μαύρισμα του καλοκαιριού καθώς και θα ενισχύσει τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό σας.

 

Επιπλέον, να θυμάστε πάντα να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο, είτε εφαρμόζοντας μια after sun λοσιόν ή την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.

 

Η χρήση μιας κρέμας διατήρησης μαυρίσματος (με βάση την Αλόη Βέρα) μπορεί επίσης να βοηθήσει το μαύρισμα σας να διαρκέσει περισσότερο. Εμπλουτισμένη με Θαλασσινό Αλάτι και Λάδι Καρύδας, η Saltwater Sundays™ είναι ιδανική για μετά από έκθεση στον ήλιο ή οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε επιπλέον ενυδάτωση.

 

krema_diathrhshs_mavrismatos_after_sun_saltwater_sundays_devoted_creations_bodyshine

Saltwater Sundays™ (ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

 

Tip #8 - Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε λαμπερό μαύρισμα; Self Tan! Όχι μόνο το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει για αυτό στο μέλλον, αλλά οι κρέμες αυτομαυρίσματος του σήμερα έχουν αναβαθμιστεί πολύ σε σχέση με τις ασταθείς, απρόβλεπτες φόρμουλες του παρελθόντος, και τώρα υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές, από κρέμες και mousse που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

 

st_tropez_gradual_tan_classic_self_tan_κρεμα_αυτομαυρισματος_για_βαθυ_μαυρισμα

St.Tropez Gradual Tan Classic (ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)


To κλειδί για τη διασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος "ψεύτικου" μαυρίσματος είναι όλα στην προετοιμασία.

  • Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν βαριά λάδια σώματος ή λοσιόν τις ημέρες που προηγούνται του μαυρίσματος, καθώς αυτά μπορούν να αφήσουν ένα φράγμα στο δέρμα.
  • Η απολέπιση πρέπει να γίνει την προηγούμενη ημέρα, δίνοντας χρόνο στο δέρμα σας να ανανεωθεί και για να ενεργοποιηθεί ομοιόμορφα το συστατικό μαυρίσματος DHA.
  • Τέλος, κάνετε πάντα ένα δροσερό ντους πριν εφαρμόσετε το προϊόν - το ζεστό νερό μπορεί να οδηγήσει σε λεκέδες.
  • Ποτέ μην μαυρίζετε το πρόσωπο σας. Ένα σκούρο ματ-καφέ πρόσωπο μπορεί να δώσει μια πολύ προφανή ψεύτικη εμφάνιση.

 

ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΑΣ

 

Κάθε άτομο είναι μοναδικό όσον αφορά το πόσο μπορεί να μαυρίσει είτε στον ήλιο ή στο σολάριουμ. Μερικοί άνθρωποι κοκκινίζουν σχεδόν αμέσως, ενώ άλλοι πολύ σπάνια. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που ευθύνεται για το μαύρισμα και βρίσκεται στα μαλλιά, στο δέρμα, ακόμη και στα μάτια.



Τα άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα έχουν λιγότερη μελανίνη και μπορεί να καούν ή να γίνουν κόκκινοι στον ήλιο. Τα άτομα με πιο σκούρο δέρμα έχουν περισσότερη μελανίνη μπορεί να κοκκινίζουν ελάχιστα ή και να μαυρίζουν απευθείας (Τύποι Δέρματος). Ωστόσο, εξακολουθούν να διατρέχουν κίνδυνο εγκαύματος αν δεν προσέξουν.



Η μελανίνη δημιουργείται φυσικά από το σώμα για να προστατεύει τα βαθιά στρώματα του δέρματος από βλάβες. Λάβετε υπόψη ότι ακόμα κι αν δεν κοκκινίζετε, ο ήλιος εξακολουθεί να προκαλεί βλάβη στο δέρμα σας.

 

Αποκτήστε γρήγορα και με ασφάλεια αυτή την πολυπόθητη bronze επιδερμίδα, ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές και επιλέγοντας την ιδανική κρέμα μαυρίσματος που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που ζητάτε!

 

Βρείτε την εδώ➔ Οι Καλύτερες Κρέμες Μαυρίσματος | Μαύρισμα & Προστασία 

 

ΠΡΟΤΕIΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:


 

Your Sunmaker
Tsimiski Str 67 - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

oi_kalyteres_kremes_mayrismatos_gia_solarium_kai_hliotherapeia

Οι Καλύτερες Κρέμες Μαυρίσματος | Μαύρισμα & Προστασία

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

ta_mystika_gia_na_dialexeis_thn_kalyterh_enydatikh_krema_gia_esena

Ανακάλυψε Την #1 Ενυδατική Κρέμα Για Εσένα!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.