Πώς Θα Αποκτήσω Ομοιόμορφο Μαύρισμα

pws_tha_apokthsw_omoiomorfo_mayrisma_bodyshine

Πολλοί αρχάριοι στο τεχνητό μαύρισμα τείνουν να αναρωτιούνται για το πώς θα ξαπλώσουν στο solarium (κρεβάτι μαυρίσματος) κατα τη διάρκεια της συνεδρίας τους.

 

Αν θέλετε να μάθετε πώς να πάρετε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, να αποφύγετε μαύρες γραμμές, και καμπύλες ή φεγγάρια, σας έχουμε καλυμμένους!

 

Τεντωθειτε!

 

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη του σώματος εκτίθενται στη UV ακτινοβολία. Η ανάπαυση των βραχιόνων σας πολύ κοντά στο σώμα σας μπορεί να οδηγήσει σε "κακό" μαύρισμα.

 

Αποφύγετε να παραμείνετε σε μια θέση για πολύ. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, τοποθετήστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας. Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα στα χέρια και στα πόδια σας εκτίθενται.

 

Λυγιστε Το Γονατο

 

Λυγίστε το ένα απο τα γόνατα σας ενώ βρίσκεστε ανάσκελα στο solarium. Αλλάξτε θέση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα με το άλλο πόδι τώρα λυγισμένο.

 

Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι περιοχές γύρω από το πόδι μαυρίζουν, και θα έχετε όμορφα μαυρισμένα πόδια χωρίς χαμένες κηλίδες!

 

Γυριστε Μπρουμυτα

 

Το να γυρίσετε μπρούμυτα μπορεί να είναι άβολο! Τοποθετήστε τα χέρια σας δίπλα σας με τις παλάμες σας κάτω. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη θέση του βραχίονα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

 

Μπορείτε να λυγίζετε τα χέρια σας και να στηρίξετε το πηγούνι στα χέρια σας για πρόσθετη υποστήριξη. Αυτό εξασφαλίζει ότι και οι δύο πλευρές των βραχιόνων σας θα μαυρίσουν.

 

Αλλαξτε Πλευρο

 

Αν αναρωτιέστε πώς να μαυρίσετε τις πλευρές σας, είναι απλό. Τοποθετήστε τις πλευρές σας σε ένα σημείο. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη μία πλευρά και στη συνέχεια στην άλλη για ίσο χρονικό διάστημα. 

 

Ενυδατωθειτε

 

Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε ενυδατική λοσιόν μετά. Αυτό θα βοηθήσει το δέρμα σας να ανακάμψει μετά την έκθεση του στο υπεριώδες φως καθώς και να κρατήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το μαύρισμα σας.

 

Τώρα ξέρετε πώς θα αποκτήσετε το ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ. Ενώ είστε ενθουσιασμένοι με την επόμενη συνεδρία σας, είναι καλύτερο να περιμένετε τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την επόμενη επίσκεψή σας στο σαλόνι.

 

Χρησιμοποιήστε καλής ποιότητας κρέμα μαυρίσματος επειδή τα αποτελέσματα μαυρίσματος εξαρτώνται επίσης από την ποιότητα του προϊόντος που χρησιμοποιείτε.

 

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SOLARIUM

 

TIP: Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το δέρμα σας είναι έτοιμο για μαύρισμα. Κάντε ένα καλό peeling πριν ξεκινήσετε τις συνεδρίες και όπως είπαμε η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ είναι πολύ σημαντική.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:


Your Sunmaker
Τσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη -  ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ta_panta_gia_tis_kremes_solarium_bodyshine

Τα Πάντα Για Τις Κρέμες Solarium

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

einai_to_solarium_asfales_gia_thn_ygeia

Είναι Το Solarium Ασφαλές Για Την Υγεία

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.