ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ SOLARIUM

Solarium-Thessaloniki-Bodyshine-Indoor-Tanning-Lotions-Tsimiski67

Οι καλύτερες επιταχυντικές κρέμες μαυρίσματος για τεχνητό μαύρισμα solarium και τον ήλιο είναι εδώ. Βρείτε την κατάλληλη σύνθεση που σας ταιριάζει ώστε να απογειώσει το μαύρισμα σας.

Επιταχυντες (Accelerators)

Τα προϊόντα αυτά είναι εξαιρετικά για τις πρώτες συνεδρίες καθώς σας βοηθούν να "χτίσετε"  την βάση του μαυρίσματος σας.

Ένα υπέροχο γεγονός σχετικά με τους επιταχυντές είναι ότι παρέχουν στο δέρμα σας ενυδάτωση βοηθώντας έτσι στη διατήρηση του μαυρίσματος σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε πριν, καθώς και μετά το σολάριουμ.

 

Ενισχυτες (Enhancers)

Οι ενισχυτές είναι το επόμενο στάδιο όσον αφορά τις κρέμες μαυρίσματος.

Εφόσον έχετε αποκτήσει την κατάλληλη βάση μαυρίσματος και θέλετε να το ενισχύσετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα προϊόντα. Πιστεύεται ότι το χρώμα σας έχει μείνει στάσιμο; Εκεί έρχονται οι ενισχυτές.

 

Bronzers

Τα bronzer είναι λίγο διαφορετικά από τα προϊόντα που αναφέραμε μέχρι στιγμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε bronzer για ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα όταν δεν έχετε χρόνο.

Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν ένα πιο βαθύ μαύρισμα σε μικρότερο χρονικό διάστημα αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται εφόσον η επιδερμίδα σας είναι ήδη μαυρισμένη. Σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μπορεί να αφήσουν λεκέδες.

 

Υπεραιμιας

Το όνομα τα λέει όλα! Οι κρέμες μαυρίσματος με δράση υπεραιμίας περιέχουν συστατικά που ο κύριος ρόλος τους είναι να αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα σας έτσι ώστε το προϊόν να απορροφάτε πιο γρήγορα.

Η αντίδραση του δέρματος σε αυτά τα συστατικά είναι μια μικρή αίσθηση "κάψας", η οποία υποχωρεί λίγο αργότερα.

Best-Tanning-Lotions-Solarium-Thessaloniki-Bodyshine

Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, δεν συνίστανται η χρήση υπεραιμίας.

Στο Solarium χρησιμοποιούνται μόνο προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτή τη διαδικασία που ενισχύουν την απορρόφηση της ακτινοβολίας στο δέρμα και ταυτόχρονα προσφέρουν την κατάλληλη προστασία.

Your Sunmaker
Tsimiski Str 67 -  ☎ 2310277970

Διαβάστε περισσότερα

Solarium-Thessaloniki-Bodyshine-Tsimiski67

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ SOLARIUM

self-tan-kremes-automaurismatos-bodyshine-solarium

SELF TAN: TOP ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΟ! - ΚΡΕΜΑ ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Solarium-Thessaloniki-Bodyshine-Woman-Laying-In-A-Tanning-Bed

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ