ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ : 9 Tips Για Φυσικό, Ομοιόμορφο Μαύρισμα

solarium_tips_gia_fysiko_omoiomorfo_mayrisma_bodyshine

Το Solarium ανακαλυφθηκε για εμας που θελουμε να επωφεληθουμε απο την ηλιακη ενεργεια ολο τον χρονο.

 

Ποια είναι όμως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ένα αποτελεσματικό σολάριουμ; 

 

#1 Ποσο συχνα επιτρεπεται να κανεις solarium

 

Η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιδερμίδα σου. Παρατήρησε το χρώμα της επιδερμίδας σου! Αν δεν έχεις το ροζ χρώμα του καμένου, μπορείς να ξαναμπείς στο solarium μέσα σε 24 με 48 ώρες αλλά για λίγα μόνο λεπτά (δεν αυξάνουμε πάνω από 2 λεπτά στην επόμενη συνεδρία).

 

#2 Να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικη αν ακολουθεις καποια φαρμακευτικη αγωγη

 

Το solarium δεν ενδείκνυται αν ακολουθείς κάποια αγωγή με αντιβιοτικά, ή κάποια αγωγή η οποία απαγορεύει την έκθεση σε ακτινοβολία. Οι παραπάνω κατηγορίες προβλημάτων, μπορεί να βλάψουν την υγεία σου κατά τη διαδικασία μαυρίσματος και να προκαλέσουν φωτοαλλεργίες.

 

#3 Δεν θελει κοπο, θελει τροπο

 

Ξεκίνα με λίγα λεπτά κάθε φορά. Μπορεί να βιάζεσαι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά πρέπει να έχεις υπομονή. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, δεν πρέπει να ξεπερνάς τα 7 με 8 λεπτά έκθεσης στις ακτίνες του μηχανήματος, τουλάχιστον στις πρώτες συνεδρίες

 

#4 Χρησιμοποιησε λοσιον μαυρισματος καλης ποιοτητας

 

Άπλωσε τη κρέμα μαυρίσματος πριν από κάθε συνεδρία μαυρίσματος έτσι ώστε να απορροφηθεί από την επιδερμίδα ομοιόμορφα και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

 

#5 Μολις αποκτησεις μια σκουρα βαση, ελαττωσε το χρονο παραμονης

 

Αφού αποκτήσεις μια σκούρα βάση, μπορείς να ελαττώσεις τις επισκέψεις. Αν είναι καλοκαίρι μην ξεχνάς ότι σε χτυπούν ταυτόχρονα και οι ακτίνες του ήλιου.

 

#6 Βεβαιωσου οτι το δερμα σου ειναι απαλλαγμενο απο κρεμες, λoσιον, αρωματα και αλλα καλλυντικα

 

Τετοια προϊόντα μπορούν να επηρεάσουν την ευαισθησία του δέρματος στο φως ή να αφήσουν και λεκέδες, γι' αυτό δεν συνιστώνται. Μετά το solarium (και το ενδεχόμενο ντουζ) συνιστάται η χρησιμοποίηση μιας κρέμας ενυδάτωσης του δέρματος.

 

#7 Μην μενεις ακινητη

 

Αν δεν θέλεις αποκτήσεις λευκές λωρίδες στα πλάγια, μετά τις πρώτες συνεδρίες άρχισε να αλλάζεις τη στάση των άκρων (χεριών ή ποδιών). Μην παραμένεις διαρκώς με τα χέρια κολλημένα στα πλευρά, γιατί τα σημεία που κρύβονται θα παραμείνουν λευκά.

 

#8 Φορεσε τα προστατευτικα γυαλια

 

Προστάτευσε τα μάτια σου! Μην κοιτάς τις λάμπες όταν είναι αναμμένες. Χρησιμοποιείτε τα ειδικά γυαλιά που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Εάν φοράς φακούς επαφής πρέπει να τους βγάλεις πριν κάνεις solarium.

 

#9 Πριν την συνεδρια φροντισε να αφαιρεσεις το make up σου 

 

Το make up μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σου πιο ευαίσθητη στην ακτινοβολία ή και να προκαλέσει ανεπιθύμητες κηλίδες και λεκέδες που δύσκολα θα ξεφορτωθείς. Επιπλέον αν περιέχει δείκτη SPF, θα μπλοκάρει την UV ακτινοβολία με αποτέλεσμα να μην μαυρίσεις στο πρόσωπο.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:


Your Sunmaker
Τσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη -  ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ta_ofelh_toy_solarium_bodyshine

Τα Οφέλη Του Solarium

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

ta_panta_gia_tis_kremes_solarium_bodyshine

Τα Πάντα Για Τις Κρέμες Solarium

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.