Πως Να Αποκτήσεις Το Πιο Φυσικό VEGAN Μαύρισμα

pws_na_apoktiseis_to_pio_fysiko_vegan_mayrisma_bodyshine

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να μαυρίσεις είναι ο ΦΥΣΙΚΟΣ! Και δεν εννοούμε να επιλέξεις τον ήλιο αντί για σολάριουμ... αλλά αναφερόμαστε συγκεκριμένα στα προϊόντα για μαύρισμα που χρησιμοποιείς.

 

Είμαστε σίγουροι ότι έχεις κάνει πολλές προσπάθειες για να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα, χρησιμοποιώντας από το πιο αθώο υλικό όπως είναι το ελαιόλαδο μέχρι το επικίνδυνο baby oil.

 

Όμως δεν είναι όλα αυτά τα υλικά τελικά τόσο αθώα. Αντίθετα πολλά από αυτά βλάπτουν το δέρμα. Παρακάτω θα αναλύσουμε τι ακριβώς είναι τα vegan καλλυντικά, ποια τα οφέλη και γιατί να τα προτιμήσεις;

 

Αν από την άλλη, έχεις ήδη υιοθετήσει έναν πιο βιολογικό τρόπο ζωής στην καθημερινότητα σου, μήπως ήρθε η ώρα να μεταφέρεις αυτή τη νοοτροπία στη ρουτίνα μαυρίσματος σου;

 

 Τι Ειναι η Vegan Ομορφια; 

 

Φτιαγμένα από φυσικά συστατικά, τα προϊόντα ομορφιάς vegan (χωρίς ζωϊκά συστατικά) είναι απόλυτα ασφαλή για το δέρμα σου.

 

Επένδυσε σε αυτά τα προϊόντα καθώς δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες, λένε οι ειδικοί.

 

 Και τι Σημαινει Οταν Ενα Προϊον Ειναι Vegan; 

 

Τα καλλυντικά "Vegan", "Vegan-Friendly" και "100% Vegan" ορίζονται ως προϊόντα ομορφιάς που δεν περιέχουν ζωικά συστατικά, ζωικά υποπροϊόντα ή άλλα συστατικά ζωικής προέλευσης, όπως κερί μέλισσας και μέλι.

 

 Ποια Ειναι η Διαφορα Μεταξυ «Vegan» Καλλυντικων Εναντι «Vegetarian»; 

 

Τα προϊόντα ομορφιάς που είναι vegetarian δεν περιέχουν συστατικά που προέρχονται από το μέρος ενός ζώου, αλλά μπορεί να περιέχουν συστατικά που έγιναν από ένα ζώο όπως μέλι, κερί μέλισσας, ασπράδια αυγού (λευκώματα), ουσία γάλακτος κ.λπ.

 

Ενώ τα vegan καλλυντικά δεν περιέχουν τίποτα που προέρχεται ή παράγεται από ζωντανά ή θανατωμένα ζώα.

 

 Τα προϊοντα vegan ειναι καλυτερα για το δερμα μου; 

  

Ακολουθούν Ορισμένα Οφέλη Από Τη Χρήση Vegan Προϊόντων Ομορφιάς:

 

Το σωμα σου ξερει πως να επεξεργαζεται καλυτερα τα φυσικα συστατικα

 

Έχεις διαβάσει ποτέ την ετικέτα στα προϊόντα ομορφιάς σου και δεν μπορούσες να προφέρεις τα μισά από τα συστατικά; Αν το μυαλό σου δεν μπορεί να καταλάβει τι διαβάζεις, το δέρμα σου θα δυσκολευτεί επίσης να το επεξεργαστεί. 

 

Τα Vegan προϊοντα ομορφιας περιεχουν περισσοτερα θρεπτικα συστατικα

 

Τα φυτά είναι οι πλουσιότερες πηγές βιταμινών, μετάλλων, αντιοξειδωτικών και άλλων βασικών θρεπτικών συστατικών.

 

Δεδομένου ότι τα προϊόντα ομορφιάς vegan κατασκευάζονται από φυτά, μπορείς να δώσεις στο δέρμα σου το "καύσιμο" που χρειάζεται για να παραμείνει ζωντανό και νεανικό.

 

Αντί να το φορτώνεις με σκληρές χημικές ουσίες που μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης, θα πρέπει να σκεφτείς εναλλακτικά τα φυσικά, υγιή συστατικά.

 

Μπορεις να αποχαιρετησεις τα προβληματα της ευαισθητης επιδερμιδας

 

Έχεις κουραστεί να καταπολεμάς το ευαίσθητο δέρμα; Είτε έχεις ακμή, έκζεμα, ροδόχρου ακμή ή δέρμα που είναι πολύ ξηρό ή λιπαρό, η προσπάθεια να βρεις μια ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας που να λειτουργεί για εσένα μπορεί να είναι ένας εφιάλτης.

 

Αν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα στο δέρμα σου, η χρήση προϊόντων vegan με φυσικά συστατικά μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις μια απαλή, λαμπερή επιδερμίδα.

  

Αν είσαι ενθουσιασμένη για να ξεκινήσεις τις αγορές σου, τότε το Bodyshine διαθέτει μια ευρεία επιλογή από τα καλύτερα vegan προϊόντα μαυρίσματος και περιποίησης στην αγορά.

  

 Vegan Κρεμες Για Μαυρισμα 

 

1. Flawless Perfection

 

Αν αναζητάς την τελειότητα στη κρέμα μαυρίσματος σου, η Devoted Creations σου δίνει την λύση με τη Flawless Perfection !

vegan_κρεμα_για_μαυρισμα_flawless_perfection_tanning_lotion_bodyshine

Χωρίς γλουτένη, χωρίς αρώματα, πρόσθετα έλαια ή χρωστικές, υποαλλεργική, και κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, αυτή η κρέμα για μαύρισμα έρχεται για να ταράξει τα νερά και να σας δώσει το μαύρισμα που επιθυμείτε!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

2. Lost In Wanderlust™

 

Η επιταχυντική κρέμα μαυρίσματος Lost In Wanderlust™ είναι κάτι περισσότερο από μια απλή κρέμα.

κρεμα_για_μαυρισμα_lost_in_wonderlust_vegan_tanning_lotion_bodyshine

Απαλλαγμένη από επιβλαβή στοιχεία που περιέχουν τα καλλυντικά, χωρίς parabens, χωρίς γλουτένη και ΜΗ δοκιμασμένη στα ζώα, θα αγκαλιάσει με σεβασμό το δέρμα σου και θα αναδείξει την πιο ζηλευτή μαυρισμένη ομορφιά του.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

 Vegan Ενυδατικες After Sun Κρεμες 

 

3. Coral Colada™

 

"Ταξίδεψε" στις εξωτικές παραλίες και τους κοραλλιογενείς υφάλους του Πουέρτο Ρίκο, με τη Coral Colada™.

ενυδατικη_κρεμα_coral_colada_vegan_after_sun_devoted_creations_bodyshine

 

 

Η ειδική σύνθεση της με βάση την Aloe Vera και Φυτικά Εκχυλίσματα, Βούτυρο Monoi, Λάδι Καρύδας και Acai Berry, αγκαλιάζει το σώμα απαλά και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

 

4. Saltwater Sundays™

 

Beach More, Worry Less. Χαλάρωσε και νιώσε την θαλασσινή αυρά με την ενυδατική κρέμα Saltwater Sundays™!

 

ενυδατικη_κρεμα_saltwater_sundays_vegan_after_sun_devoted_creations_bodyshine

 

Αυτή η φόρμουλα ενυδάτωσης με Θαλασσινό Αλάτι και Λάδι Καρύδας, είναι ιδανική για μετά από έκθεση στον ήλιο ή οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε επιπλέον ενυδάτωση.

 

 

5. Love & Lemonade™

 

Δώσε στο δέρμα σου την ενυδάτωση και τη "δροσιά" που χρειάζεται, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με την ενυδατική κρέμα Love & Lemonade™.

 

ενυδατικη_κρεμα_love_&_lemonade_vegan_moisturizer_devoted_creations_bodyshine

 

Εμπλουτισμένη με Θρεπτικά και Φυσικά Εκχυλίσματα Μέντας, Πράσινου Τσαγιού, Αγγουριού, σε ένα συνδυασμό με Βιταμίνη C και Αλόη, προσφέρει μοναδική αίσθηση δροσιάς, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και καταπραΰνει τους δερματικούς ερεθισμούς.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

6. Seaside Sunset™

 

Νιώσε τις τελευταίες, ζεστές ακτίνες του ήλιου να "χαϊδεύουν" απαλά την επιδερμίδα σου, με την ενυδατική κρέμα Seaside Sunset™.
ενυδατικη_κρεμα_seadise_sunset_vegan_moisturizer_devoted_creations_bodyshine

Πλούσια σε αντιοξειδωτικά φυτικής προέλευσης, υποστηρίζει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενώ τα Εκχυλίσματα Φυκιών και Καραμπόλας δίνουν ελαστικότητα και λάμψη.

 

 

 Vegan Αυτομαυριστικα (Self Tan) 

 

7. Night Tan® Sunless Lotion

 

Αν θέλεις απλώς κάτι ελαφρύ ή είσαι αρχάρια όσον αφορά τα προϊόντα αυτομαυρίσματος, δοκίμασε τη Night Tan® Sunless Lotion

κρεμα_αυτομαυρισματος_night_tan_sunless_lotion_vegan_self_tan_bodyshine

 

Φτιαγμένη με οργανικά συστατικά, όπως Εκχυλίσματα Λεβάντας και Χαμομηλιού, Πράσινο Τσάι και Gotu Kola - είναι ουσιαστικά μια νυχτερινή ενυδατική κρέμα, που παράλληλα σε μαυρίζει. Εφάρμοσε πριν από τον ύπνο και ξύπνα με μια φυσική λάμψη.

 

 

8. St.Tropez Self Tan Express Mousse

 

Για ένα γρήγορο οργανικό μαύρισμα, η St.Tropez Self Tan Express Mousse, θα σου χαρίσει φυσικό μαύρισμα στο πρόσωπο και το σώμα.

μους_αυτομαυρισματος_st_tropez_bronzing_mousse_vegan_self_tan_bodyshine

 

Αυτό το self tan είναι φιλικό προς τους vegan και λειτουργεί με τον τόνο του δέρματος σου, συνεχίζει επίσης να αναπτύσσεται μετά το πλύσιμο του χρώματος, που σημαίνει ότι τα σεντόνια σου θα παραμείνουν άθικτα!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ

 

Είσαι Έτοιμη Να Κάνεις Τη Μετάβαση Στα Vegan Προϊόντα Μαυρίσματος;

 

Όπως μπορείς να δεις, υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να επιλέγεις vegan προϊόντα ομορφιάς.

  

Σε τελική ανάλυση, ο βιγκανισμός δεν είναι όλα ή τίποτα. Οποιαδήποτε αλλαγή κάνεις στη διατροφή σου ή στη ρουτίνα ομορφιάς που εμποδίζει την εκμετάλλευση των ζώων είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Όχι μόνο θα αισθανθείς καλά για τη διάσωση αθώων ζωών και του περιβάλλοντος, αλλά θα δώσεις στο δέρμα σου τη φυσική φροντίδα που του αξίζει.

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

κολπα_για_ευκολο_μαυρισμα_bodyshine_solarium_thessaloniki

Κόλπα Για Εύκολο Μαύρισμα - FAQ's

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

μαυρισμα_βρες_τα_καταλληλα_προϊοντα_για_να_το_πετυχεις_blog_post_bodyshine_thessaloniki

Μαύρισμα: Βρες Τα Κατάλληλα Προϊόντα Για Να Το Πετύχεις!

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.