Μαύρισμα: Βρες Τα Κατάλληλα Προϊόντα Για Να Το Πετύχεις!

μαυρισμα_βρες_τα_καταλληλα_προϊοντα_για_να_το_πετυχεις_blog_post_bodyshine_thessaloniki

"Είμαι Άσπρη, Πώς Να Μαυρίσω;" Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

 

Όσον αφορά το μαύρισμα, κατατασσόμαστε σε ένα από τα δύο στρατόπεδα: στους εμμονικούς και σε αυτούς που δεν έχουν βρει ακόμα τη φόρμουλα για να το πετύχουν.

 

Αν θεωρείς τον εαυτό σου έναν από τους τελευταίους, μάλλον ψάχνεις για το κατάλληλο προϊόν μαυρίσματος, που θα σου χαρίσει το απόλυτο καλοκαιρινό μαύρισμα!



Τα τελευταία χρόνια έχουμε πολλές επιλογές, με τις πιο αποτελεσματικές συνθέσεις για μαύρισμα (κρέμες, λοσιόν, λάδια) να ενεργοποιούν γρήγορα τη μελανίνη, και ουσιαστικά, να δημιουργούν ένα φυσικό ή πιο βαθύ μαύρισμα, σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Υπάρχουν φόρμουλες σχεδιασμένες για διαφορετικούς τόνους δέρματος, - για να επιταχύνουν τη διαδικασία μαυρίσματος στις πιο απαλές επιδερμίδες ή για να εμβαθύνουν το μαύρισμα σε πιο σκούρα δέρματα.

 

Σήμερα υπάρχουν επίσης πιο ασφαλείς τρόποι για να αποκτήσεις ένα μαύρισμα στο πρόσωπο καθώς κάποιες νέες συνθέσεις περιέχουν αντιγηραντικά συστατικά, για να προστατέψουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου και να προσφέρουν μια χρυσή λάμψη.

 

 Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΛΕΙΔΙ" 
  

Φυσικά, η αποτυχία προετοιμασίας της επιδερμίδας σημαίνει προετοιμασία για αποτυχία. Το τέλειο μαύρισμα δεν πρόκειται να συμβεί αν έχεις παραμελήσει να καθαρίσεις και να απολεπίσεις σωστά εκ των προτέρων το δέρμα σου.

 

Οπότε φρόντισε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα με καλό τρίψιμο πριν ξεκινήσεις και κάθε φορά να αφαιρείς τυχόν παρατεταμένα ίχνη αρώματος ή μακιγιάζ, όταν κάνεις ηλιοθεραπεία ή σολάριουμ. Και φυσικά μην ξεχνάς την ενυδάτωση κυρίως μετά την έκθεση σε UV ακτινοβολία.



Μόλις τα κάνεις αυτά, το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις ποια κρέμα για μαύρισμα σου ταιριάζει καλύτερα. Βρες τις επιλογές του Bodyshine από τις καλύτερες κρέμες για μαύρισμα εδώ.

 

 

 1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ "ΕΠΕΝΔΥΣΗ" 

 

"Ιδανική για ενίσχυση του υπάρχοντος μαυρίσματος."

 

οικονομικη_κρεμα_για_μαυρισμα_color_me_black_devoted_creations_bodyshine

 ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ 

 

 

Ενώ ορισμένες κρέμες για μαύρισμα μπορεί να είναι αρκετά ακριβές, η Color Me Black™ παρέχει βαθύ μαύρισμα σε προσιτή τιμή. 

 

Αυτή η κρέμα για μαύρισμα των 250ml περιέχει μια ποικιλία φυσικών συστατικών όπως Μούρα Camu Camu, Εκχύλισμα Φυκιών και Κερί Μέλισσας, καθώς και μια ευχάριστη μυρωδιά.

 

Ενισχύει το μαύρισμα "βάσης" που έχεις ήδη αποκτήσει, ωστόσο, δεν περιέχει αντηλιακό, οπότε πρόσεξε να μην εκτεθείς παραπάνω από όσο πρέπει στην ηλιακή ακτινοβολία.

 

 2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗ-ΛΙΠΑΡΗ ΥΦΗ 

 

"Απορροφάται εύκολα, αφήνοντας μια μη λιπαρή αίσθηση."

 

βουτυρο_μαυρισματος_bikini_body_tanning_butter_devoted_creations_bodyshine

 ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ 

 

Εμπλουτισμένο με Δαμάσκηνο Κακαντού, Λευκή Άργιλο, Εκχύλισμα Myramaze και άλλα συστατικά, το Bikini Body™ απορροφάται εύκολα, αφήνοντας μια μη λιπαρή αίσθηση.

 

Αυτό το βούτυρο μαυρίσματος έρχεται σε ένα μπουκάλι 362ml σε λογική τιμή, και διαθέτει μια φόρμουλα που δρα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

 

Συνιστάται επιπλέον αντηλιακό, καθώς δεν περιέχει προστασία SPF. Τα άτομα που το χρησιμοποίησαν λάτρεψαν τη λάμψη που τους άφησε το βούτυρο, καθώς και το άρωμα, και ότι δεν άφησε κανένα κολλώδες υπόλειμμα.

 

 3. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ 

 

"Περιέχει ένα μείγμα φυσικών συστατικών - ιδανική για άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα."

 

υποαλλεργικη_κρεμα_για_μαυρισμα_flawless_perfection_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

 ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ 

 

Η Flawless Perfection™ είναι μια εξαιρετική επιλογή χωρίς parabens, χωρίς γλουτένη, χωρίς έλαια και χρωστικές, αν θέλεις να δώσεις στο δέρμα σου μια υγιή λάμψη χωρίς να βλάψεις το περιβάλλον.

 

Αυτή η φόρμουλα απορροφάται γρήγορα στο δέρμα και λειτουργεί για να επιταχύνει το μαύρισμα σου, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τόσο πολύ χρόνο κάτω από τον ήλιο.

 

Περιέχει φυσικά αντιγηραντικά συστατικά, όπως το PhyToCelltec™, το  Renovage™ και το Εκχύλισμα Κασμίρ, για προστασία από τη φωτογήρανση και την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου.

 

 4. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΣΙΚΗ 

 

"Είναι 100% vegan, χωρίς parabens και δεν έχει άρωμα."

 

vegan_κρεμα_για_μαυρισμα_young_wild_&_free_tanning_lotion_devoted_creations_bodyshine

 ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ 

 

Απόλυτα φυσική και εμπλουτισμένη με Βιταμίνες A & C, αυτή η κρέμα για μαύρισμα είναι κατάλληλη για vegans και λειτουργεί γρήγορα, προσφέροντας μια ηλιόλουστη λάμψη.

 

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα θα πρέπει να εξετάσεις μια φυσική φόρμουλα  μαυρίσματος όπως η Young, Wild & Free™. Περιέχει ισχυρούς επιταχυντές μαυρίσματος, για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις το πιο σκούρο vegan μαύρισμα.

 

Περιλαμβάνει επίσης Εκχύλισμα Φασκόμηλου, Φαιοφύκη και Υαλουρονικό Νάτριο, για να κλειδώσει την υγρασία και να απαλύνει το δέρμα ενώ κάθεσαι έξω. Λάβε υπόψη ότι αυτή η κρέμα μαυρίσματος δεν περιέχει SPF.

 

 5. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΕΡΜΑ 

 

 "Προσδίδει ένα φυσικό, γρήγορο σκούρο μαύρισμα." 

 

κρεμα_για_μαυρισμα_fast_track_2_black_devoted_creations_bodyshine

 ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ 

 

Κατάλληλη για όλους τους τύπους και τους τόνους του δέρματος, η Fast Track 2 Black™ λειτουργεί καλά ακόμη και για το πιο ευαίσθητο και ανοιχτόχρωμο δέρμα.

 

Αυτή η επιταχυντική κρέμα για μαύρισμα των 250ml, διαθέτει μια μοναδική φόρμουλα μαυρίσματος, με ένα Μέιγμα Τυροσίνης (Quad Tyrosine Blend) και με ισχυρά συστατικά όπως το MelanoBronze™ και άλλα.

 

Το Αποτέλεσμα: ενισχύει την παραγωγή μελανίνης και παρέχει μεγαλύτερης διάρκειας, πιο σκούρα αποτελέσματα μαυρίσματος. Προτιμάται ιδιαίτερα από τα άτομα που συνήθως δεν μαυρίζουν εύκολα. 

 

 6. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ SHIMMER 

 

"Αφήνει μια ασυναγώνιστη λάμψη στο δέρμα."

 

κρεμα_για_μαυρισμα_με_shimmer_color_karma_devoted_creations_bodyshine

 ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ 

 

Αν αναζητάς ένα λαμπερό μαύρισμα, η Color Karma™ είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εμπλουτισμένη με Εκχύλισμα Ιαπωνικού Τριαντάφυλλου και Tiger Grass™, για να βελτιώσει την εμφάνιση των πόρων, ενώ ενυδατώνει και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.

 

Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν τα Εκχυλίσματα Σαμπάνιας και Πολύτιμων Λίθων, για την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

 

Λάβε υπόψη ότι δεν περιέχει κανέναν τύπο αντηλιακού (SPF), επομένως ίσως θελήσεις να εξετάσεις το ενδεχόμενο εφαρμογής αντηλιακού για μεγαλύτερη διάρκεια έκθεσης στον ήλιο.

 

 7. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑ 

 

"Το μαύρισμα που πάντα ονειρευόσουν μπορεί να επιτευχθεί."

 

κρεμα_για_βαθυ_μαυρισμα_matte_black_devoted_creations_bodyshine

 ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΔΩ 

 

Αν σου αρέσει μια βαθιά χάλκινη απόχρωση, μην ψάχνεις περισσότερο από τη Matte Black™.

 

Αυτή η πολυτελής φόρμουλα μαυρίσματος, προσφέρει όλες τις αντιγηραντικές ιδιότητες με ισχυρή δράση πεπτιδίων, Kollaren™, καθώς και μια χρυσή λάμψη, που δεν θα βρεις σε άλλη κρέμα μαυρίσματος!

 

Περιέχει επίσης Εκχύλισμα Ενεργού Άνθρακα που απορροφά την περίσσεια λαδιού ενώ αποτοξινώνει το δέρμα και συσφίγγει τους πόρους, για το ΑΠΟΛΥΤΟ ματ αποτέλεσμα.

 

Όταν αναζητάς τη καλύτερη κρέμα για μαύρισμα, λάβε υπόψη τις προσωπικές σου προτιμήσεις καθώς και το αποτέλεσμα που θέλεις να φτάσεις.

 

Η Συμβουλή Μας: Μια απλή επιταχυντική κρέμα για μαύρισμα είναι υπέροχη για εκείνους που τους αρέσει ένα φυσικό μαύρισμα, ενώ για τους πιο hardcore του αθλήματος (ή/και σκουρόχρωμους δερματότυπους) μια κρέμα με bronzer, θα απογειώσει το μαύρισμα τους.

 

Αν πάλι από την άλλη είσαι πολύ ανοιχτόχρωμη και δεν θες στη πρώτη σου εμφάνιση στην παραλία να είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ άσπρη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα self tan προϊόν, για να δώσεις ένα ελαφρύ χρώμα στην επιδερμίδα σου.

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pws_na_apoktiseis_to_pio_fysiko_vegan_mayrisma_bodyshine

Πως Να Αποκτήσεις Το Πιο Φυσικό VEGAN Μαύρισμα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

τελειο_φυσικο_μαυρισμα_με_τα_καλυτερα_vegan_προϊόντα_μαυρισματος_bodyshine

Τέλειο Φυσικό Μαύρισμα Με Τα Καλύτερα VEGAN Προϊόντα Μαυρίσματος

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.