Όλα Για Τις Κρέμες Μαυρίσματος/Tanning Lotions

Όλα Για Τις Κρέμες Μαυρίσματος/Tanning Lotions

Ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα...

 

ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΕΣ

Επιταχύνετε τη διαδικασία μαυρίσματος επιταχύνοντας την παραγωγή μελανίνης και διεγείροντας τη δραστηριότητα της τυροσίνης.

 

Χρησιμοποιώντας τυροσίνη και άλλες διάφορες τεχνολογίες εμπορικών σημάτων, όπως το Melatime™ τα προϊόντα της Devoted Creations μπορούν να αναπτύξουν γρήγορα, σκούρα αποτελέσματα μαυρίσματος.

 

Αυτά είναι σχεδιασμένα για όσους θέλουν απλώς ένα φυσικό μαύρισμα χωρίς την προσθήκη μπρόνζερ.

 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ:  Fast Track 2 Black™ 

fast_track_2_black_tanning_accelerator_devoted_creations

 

DHA BRONZERS

Δημιουργούν μια μαυρισμένη όψη στο δέρμα μέσα σε 2 έως 3 ώρες από τη συνεδρία μαυρίσματος και διαρκεί περίπου 5 έως 7 ημέρες ανάλογα με το ρυθμό απολέπισης.

 

Το DHA αντιδρά με τα αμινοξέα στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος για να δημιουργήσει ένα καφέ χρώμα. SOS!! Τα προϊόντα που περιέχουν DHA πρέπει να εφαρμόζονται με ομοιόμορφες, κυκλικές κινήσεις. Οι παλάμες των χεριών και μεταξύ των δακτύλων πρέπει να πλένονται μετά την εφαρμογή.

 

Αυτά είναι σχεδιασμένα για αυτούς που θέλουν να επιτύχουν το πιο σκούρο μαύρισμα που μπορεί να φανταστεί κανείς και είναι εξαιρετικά για αυτούς που αναζητούν γρήγορα αποτελέσματα.

 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ:  Black Velvet™ 

black_velvet_tanning_lotion_devoted_creations

 

ΦΥΣΙΚΑ & DHA FREE BRONZERS

Δημιουργήστε μια μαυρισμένη όψη στο δέρμα συμπληρώνοντας το φυσικό μαύρισμα. Βάφουν ελαφρώς το δέρμα δίνοντας το χρώμα του φυσικού συστατικού στο δέρμα.

 

Τα προϊόντα που περιέχουν Φυσικά Bronzers και χωρίς DHA είναι ιδανικά για αυτούς που αναζητούν διακριτικά αποτελέσματα μπρονζέ χωρίς ραβδώσεις ή λεκέδες.

 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ:  Color Me Coco™ 

color_me_coco_tanning_lotion_devoted_creations

 

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ BRONZERS

Ή κοινώς self-tan (αυτομαυριστικά).

 

Δημιουργήστε μπρονζέ αποτελέσματα στο δέρμα στην άνεση του σπιτιού σας. Είναι ένα είδος «μακιγιάζ» και δίνουν άμεσο ή σταδιακό χρώμα στο δέρμα που ξεβάφει μετά από 7-10 μέρες.

 

Αυτά είναι σχεδιασμένα για τα άτομα που θέλουν λεπτό, άμεσο χρώμα χωρίς να εκτεθούν σε ακτίνες UV.

 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ:  St.Tropez Gradual Tan Classic 

st_tropez_gradual_tan_classic

 

ΥΠΕΡΑΙΜΙΑΣ

Δημιουργήστε αμέσως μια αίσθηση κοκκινίσματος και ζέστης στο δέρμα. Ένας συνδυασμός "καυτών" συστατικών χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αύξησης της μικροκυκλοφορίας του δέρματος.

 

Η αύξηση της κυκλοφορίας προκαλεί αύξηση της παροχής οξυγόνου που οδηγεί σε πιο σκούρο μαύρισμα.

 

Η αύξηση της ροής του αίματος έχει ως αποτέλεσμα ένα φαινόμενο κοκκινίσματος καθώς και μια αίσθηση «μυρμηγκιάσματος».

 

Αυτά είναι σχεδιασμένα για τους προχωρημένους του "αθλήματος" που θέλουν να ξεπεράσουν το επίπεδο μαυρίσματος.

 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ:  Fuel My Fire™  

fuel_my_fire_tingle_tanning_lotion_devoted_creations

 

TAN EXTENDERS/ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ

Αυτές είναι εξειδικευμένες ενυδατικές κρέμες που έχουν σχεδιαστεί για να επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής του μαυρίσματος σας.

 

Είναι φτιαγμένες για να αναπληρώνουν το δέρμα σας με λίγη από την υγρασία, τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που μπορεί να χάσετε κατά το μαύρισμα, επομένως είναι οι καλύτερες για χρήση μετά τις συνεδρίες σας ή όποτε χρειάζεστε ώθηση υγρασίας.

 

Το δέρμα που είναι πιο υγιές και ενυδατωμένο θα κρατήσει το μαύρισμα για πολύ περισσότερο.

 

Μια ενυδατική κρέμα που επιμηκύνει το μαύρισμα θα πρέπει να εφαρμόζεται μετά από κάθε επίσκεψη μαυρίσματος, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος σας ή το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το μαύρισμα.

 

Έχει νόημα μόνο να αναπληρώσετε τα χαμένα θρεπτικά συστατικά και την υγρασία για να παρατείνετε το μαύρισμα σας. Είναι επίσης σημαντικό να τα χρησιμοποιείτε όποτε χρειάζεστε ενίσχυση, όπως μετά το ντους.

 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ:  Sunkissed Sweet Tea™ 

sunkissed_sweet_kiss_moisturizer_tan_extender_devoted_creations

 

FAQ's - ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 

 

1. Θα επιταχύνει η  κρέμα μαυρίσματος τη διαδικασία μαυρίσματος;

 

Τα προϊόντα που πουλάμε έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τοπικά βιταμίνες και συστατικά φροντίδας του δέρματος που μπορεί να εξαντληθούν κατά το μαύρισμα και πολλά περιέχουν καλλυντικά bronzers για να σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο σκούρες, πιο γρήγορα.

 

2. Γιατί το μαύρισμα στο σολάριουμ είναι "Έξυπνο μαύρισμα;"

 

Το μαύρισμα στο solarium, είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο εγκαύματος από τον ήλιο, ενώ παράλληλα μεγιστοποιείτε την απόλαυση και το όφελος από το μαύρισμα.

 

Αυτό το ονομάζουμε ΕΞΥΠΝΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ επειδή μαθαίνετε πώς αντιδρά ο τύπος του δέρματος σας στο ηλιακό φως και πώς να αποφεύγετε τα ηλιακά εγκαύματα στον ήλιο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε:  

ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ : 9 TIPS ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ, ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

 

3. Είναι απαραίτητη η κρέμα στο solarium;

 

Το μαύρισμα στο σολάριουμ μπορεί να σου δώσει μια υγιή λάμψη, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα μαυρίσματος.

 

4. Πώς οι κρέμες για μαύρισμα της Devoted Creations είναι καλύτερες από αυτές που μπορώ να αγοράσω από το φαρμακείο ή το σούπερ μάρκετ;

 

Οι κρέμες μαυρίσματος που μπορείτε να προμηθευτείτε από οπουδήποτε αλλού (εκτός από το κέντρο μαυρίσματος) δεν περιέχουν τα απαραίτητα συστατικά που θα μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα του μαυρίσματος και θα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του μαυρίσματος.

 

Επιπλέον, τα προϊόντα μαζικής αγοράς δεν αναπληρώνουν τόσο αποτελεσματικά οποιαδήποτε χαμένη ενυδάτωση που εμφανίζεται κατά τη διαδικασία μαυρίσματος.

 

Οι κρέμες της Devoted Creations είναι «βιολογικά σχεδιασμένες» ειδικά για μαύρισμα στο σολάριουμ.

 

5. Νομίζω ότι μαυρίζω καλύτερα χωρίς κρέμα. Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιήσω;

 

Αυτή η λανθασμένη πεποίθηση μπορεί εύκολα να διορθωθεί μόλις οι πελάτες κατανοήσουν πραγματικά τη διαδικασία μαυρίσματος.

 

Για παράδειγμα, το μαύρισμα στο σολάριουμ και η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να αφυδατώσουν το δέρμα.

 

Οι κρέμες της Devoted Creations θα σας βοηθήσουν να αναπληρώσετε τυχόν υγρασία που έχει εξαντληθεί κατά τη διάρκεια του μαυρίσματος, βελτιώνοντας έτσι τα αποτελέσματα σας.

 

Όχι μόνο θα αποκτήσετε πιο σκούρο μαύρισμα, θα μαυρίσετε πιο γρήγορα και θα διαρκέσει περισσότερο. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες κρέμες περιέχουν συγκεκριμένα συστατικά που προάγουν το μαύρισμα και τη σύνθεση μελανίνης.

 

Ρίξτε μια ματιά: DEVOTED CREATIONS COLLECTION

 

6. Πώς λειτουργεί η κρέμα υπεραιμίας; Τι κάνει;

 

Τα προϊόντα Tingle προσφέρουν μια θερμαντική, κοκκινιστική επίδραση στο δέρμα.

 

Αυξάνουν τη μικροκυκλοφορία και την οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος για να παράγουν βαθύ, σκούρο μαύρισμα. Τα Tingles είναι για τους προχωρημένους και δεν συνιστώνται για αρχάριους ή άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

 

Τα προϊόντα Tingle είναι επίσης αποτελεσματικά σε περιοχές που μαυρίζουν δύσκολα, όπως τα γυναικεία πόδια.

 

SOS! Θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κατά το χειρισμό παιδιών και κατοικίδιων, καθώς η ερυθρότητα μπορεί να μεταφερθεί στο δέρμα ακόμη και ώρες μετά τη χρήση.

 

7. Πώς μπορώ να σταματήσω τη δράση του μυρμηγκιάσματος στο δέρμα;

 

Mπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τη Seaside Sunset™, που περιέχει Εκχύλισμα Αγγουριού & Αλόη, για να μετριαστεί η αίσθηση θερμότητας.

 

Αυτό δεν θα σταματήσει το μυρμήγκιασμα, αλλά θα το ανακουφίσει ως ένα βαθμό. Το να κάνετε ένα ντους με «δροσερό» νερό και ήπιο σαπούνι θα σας βοηθήσει επίσης να απαλύνετε το μυρμήγκιασμα.

 

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε ζεστό ή καυτό νερό, καθώς αυτό θα ανοίξει τους πόρους και θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο, έντονο μυρμήγκιασμα.

 

8. Δεν νιώθω πια το «τσούξιμο» από τη κρέμα μου. Γιατί αυτό;

 

Πολλές φορές το δέρμα σας εγκλιματίζεται στο μυρμήγκιασμα και δεν θα νιώθετε πια την αίσθηση.

 

Παρά το γεγονός αυτό, το μυρμήγκιασμα εξακολουθεί να λειτουργεί ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε τη ζέστη.

 

9. Πώς λειτουργεί ένα Bronzer;

 

Τα Bronzers περιέχουν παράγοντες DHA, που οξειδώνονται σε λίγες ώρες με τις φυσικές πρωτεΐνες στο δέρμα για να αναπτύξουν ακόμη βαθύτερα, πιο σκούρα αποτελέσματα.

 

10. Γιατί έχω αυτούς τους κύκλους στην πλάτη, τους γλουτούς και/ή τη μέση μου που δεν μαυρίζουν;

 

Αυτά ονομάζονται «σημεία πίεσης», όπου η μεγαλύτερη πίεση ασκείται στο σώμα σας όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι.

 

Η ροή του αίματος είναι περιορισμένη σε αυτές τις περιοχές και γι' αυτό δεν φαίνεται να μαυρίζουν καθόλου. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εναλλάσσετε τη θέση σας κατά το μαύρισμα.

 

11. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κρέμα στο πρόσωπο μου;

 

Η περιοχή του προσώπου είναι πολύ πιο λεπτή και πιο πιθανό να έχει αλλεργικές αντιδράσεις σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα.

 

Στην πραγματικότητα, το άρωμα (συνήθως των καλλυντικών) είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για αλλεργικές αντιδράσεις στο πρόσωπο.

 

Γι' αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιείτε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και να μην βάφεστε πριν τη συνεδρία μαυρίσματος.

 

12. Το ντους επηρεάζει το μαύρισμα;

 

Ορισμένοι πελάτες έχουν παραπληροφορηθεί σχετικά με το ντους μετά το μαύρισμα. Τους οδήγησαν να πιστέψουν ότι, με κάποιο τρόπο, το μαύρισμα τους αποβάλλεται.

 

Ένα ντους, όπως μια συνεδρία μαυρίσματος, μπορεί να τείνει να ξηραίνει το δέρμα. Το ενυδατωμένο δέρμα μαυρίζει και διατηρεί το μαύρισμα καλύτερα από το ξηρό δέρμα.

 

Στην κλίμακα pH 0-14, το δέρμα καταγράφεται ελαφρώς όξινο (περίπου 5,6). Τα περισσότερα σαπούνια είναι πολύ πάνω από το ουδέτερο pH, ή περίπου 7 στην κλίμακα.

 

Η χρήση ενός τυπικού σαπουνιού με αυτό το υψηλότερο αλκαλικό pH μπορεί να αφαιρέσει το δέρμα σας από τα αιθέρια όξινα έλαια του. Αυτά τα έλαια κλειδώνουν την υγρασία του δέρματος σας.

 

Πάντα να εφαρμόζετε μια καλής ποιότητας ενυδατική κρέμα μετά το ντους για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας. Ενώ το ντους μετά από μια συνεδρία τείνει να ξηραίνει το δέρμα, υπάρχουν ενδείξεις ότι το ντους πριν από μια συνεδρία μαυρίσματος μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τα αποτελέσματα μαυρίσματος.

 

Πρώτον, η θερμότητα από το ντους ανοίγει τους πόρους σας, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει και να λαμβάνει οξυγόνο ζωτικής σημασίας για τη διαδικασία μαυρίσματος.

 

Δεύτερον, ένα ντους θα ξεπλύνει τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που μπορεί να εμποδίσουν τη διείσδυση της υπεριώδους ακτινοβολίας όταν μαυρίζετε.

 

Η αφαίρεση αυτών των νεκρών κυττάρων επιτρέπει επίσης στα ενεργά συστατικά των λοσιόν να εισέλθουν στα ζωντανά κύτταρα του δέρματος πιο εύκολα.

 

13. Πώς προστατεύω ένα τατουάζ;

 

Είναι σημαντικό να μην εκθέτετε ένα φρέσκο ​​τατουάζ στο φως του ήλιου ή στο σολάριουμ, όσο το τατουάζ εξακολουθεί να θεραπεύεται, καθώς έχουν εγχυθεί χημικές ουσίες ευαίσθητες στην έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία στο δέρμα.

 

Καλύψτε εντελώς την περιοχή με τατουάζ ή μην μαυρίσετε μέχρι να επουλωθεί το δέρμα. Μετά την επούλωση του δέρματος, οι χημικές ουσίες έχουν χάσει την ευαισθησία τους στην υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά συνεχίζουν να λαμβάνουν μέτρια προστατευτικά μέτρα.

 

Τα τατουάζ θα συνεχίσουν να χάνουν τη λάμψη τους με την έκθεση στο υπεριώδες φως, είτε αυτό προέρχεται από το solarium είτε από εξωτερικούς χώρους.

 

Η χρήση ενός καλού αντηλιακού με SPF 15-30, θα προστατεύσει και θα διατηρήσει τη λάμψη του τατουάζ σας. Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση κρέμας όπως η American Glamour και η Crushing It™, που και οι δύο περιέχουν Anti-Fade Tattoo Protection.

 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!
BODYSHINE  #GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310 277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

best_anti-orange_tanning_lotions_bodyshine_blog_post

9 Κρέμες Μαυρίσματος Που Δεν Θα Σε Κάνουν Πορτοκαλί

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

hliako_egkauma_mayrisma_solarium_bodyshine_blog_Post

Ηλιακό Έγκαυμα, Μαύρισμα & Σολάριουμ

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.