SELF TANNING: Ο Εύκολος Τρόπος Να Διατηρήσεις Το Μαύρισμα

self_tanning_bodyshine_thessaloniki

Ο χρόνος των ήρεμων καλοκαιρινών #vibes που πέρασες χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα ή/και στην παραλία, δουλεύοντας για το τέλειο μαύρισμα, για να κάνεις το δέρμα σου να λάμπει είναι τώρα παρελθόν!

 

Ναι, έχεις συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ένα φυσικό μαύρισμα θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί χωρίς ο καυτός ήλιος να σε "ευλογεί" με τις ακτίνες του.

 

Αλλά, δεν πρόκειται να το αφήσεις αυτό να σε σταματήσει!

 

Δεδομένου ότι ο χειμώνας είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη και χάνεις την καλοκαιρινή σου λάμψη, ήρθε η ώρα να αναζητήσεις έναν τρόπο να διατηρήσεις το μαύρισμα σου χωρίς τη βοήθεια των ακτίνων UV!

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SELF TANNER;

 

Τα προϊόντα μαυρίσματος χωρίς ήλιο δίνουν μια ηλιόλουστη λάμψη χωρίς να χρειάζεται να εκθέσεις το δέρμα σου στις βλαβερές ακτίνες UV.

 

Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν μια ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για τη διατήρηση μιας χρυσής επιδερμίδας.



Τα πιο κοινά συστατικά των αυτομαυριστικών είναι η διυδροξυακετόνη (DHA) και η ερυθρυλόζη. «Το DHA δρα αντιδρώντας με την κεράτινη στιβάδα του δέρματος (το πιο εξωτερικό στρώμα της επιφάνειας του δέρματος), για να το σκουρύνει προσωρινά και να προσομοιώσει το μαύρισμα.



Ενώ τα ονόματα τους μπορεί να ακούγονται σαν περίεργες χημικές ενώσεις, το DHA και η ερυθρυλόζη μπορούν να προέρχονται από φυτικές πηγές όπως τα ζαχαρότευτλα και το ζαχαροκάλαμο!

 

 ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SELF TANNΙNG 


Είτε έχεις εμπειρία είτε δοκιμάζεις προϊόν αυτομαυρίσματος για πρώτη φορά, το να πετύχεις το «τέλειο μαύρισμα» μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά.

 

Χρησιμοποίησε τις γρήγορες και εύκολες συμβουλές μας για την διαδιακσία του Self Tanning, για να πετύχεις την τέλεια λάμψη!



 ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ SELF TAN ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 


Όταν επιλέγεις ένα μαυριστικό χωρίς ήλιο, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να αποφασίσεις, εάν θέλεις το δέρμα σου να δείχνει αμέσως μαυρισμένο ή προτιμάς να μαυρίσεις σταδιακά μέσα σε λίγες ημέρες.

 

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές μαυρίσματος, επομένως είναι απαραίτητο να βρεις ένα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου:



INSTANT TANNER: Αν χρειάζεσαι ένα προϊόν για να δώσεις στο δέρμα σου μια υγιή, χρυσαφένια λάμψη για μια βραδινή έξοδο της τελευταίας στιγμής, δοκίμασε μους ή αφρό αυτομαυρίσματος, για άμεσο μαύρισμα.

 

Λειτουργεί με τον τόνο του δέρματος σου, για να μιμείται τα αποτελέσματα από τον ήλιο.

 

st_tropez_self_tanner_1_hour_express_mousse



GRADUAL TANNER: Αν η λεπτότητα είναι περισσότερο του γούστου σου, δοκίμασε ένα σταδιακό αυτομαυριστικό. Με την καθημερινή εφαρμογή, αυτός ο τύπος Self Tan δημιουργεί ένα φυσικό χρώμα που σκουραίνει μέρα με τη μέρα.

everyday_gradual_tan_milk_bondi_sands

 

 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΙΟ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 


Τα Self Tanners λειτουργούν καλύτερα σε καθαρό και στεγνό δέρμα που έχει απολεπιστεί απαλά. Η προετοιμασία του δέρματος σου βοηθά να διασφαλίσεις ότι η λάμψη σου θα είναι ομοιόμορφη.



Απολέπιση: Για περιοχές που δεν χρειάζονται ξύρισμα, κάνε απαλή απολέπιση στο ντους με λούφα ή κάποιο προϊόν απολέπισης.

 

Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στην απολέπιση των ξηρών περιοχών όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι αστραγάλοι σου.

 

Απέφυγε το μαύρισμα με ραβδώσεις ή κηλίδες κάνοντας απολέπιση σε περιοχές που τείνουν να είναι πιο ξηρές.

Αποτρίχωση: Πριν εφαρμόσεις το αυτομαυριστικό στα πόδια σου, κάνε κερί ή ξύρισε προσεκτικά με ενυδατική κρέμα ξυρίσματος ή σαμπουάν σώματος για να αποφύγεις τους ερεθισμούς.

 

Αυτό όχι μόνο θα δώσει έναν λείο καμβά, αλλά και θα αφαιρέσει το ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.

 

"Η απολέπιση βοηθά στην απομάκρυνση των πρωτεϊνών στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν να επηρεάσουν την ικανότητα του DHA να δημιουργεί μια μαυρισμένη όψη."

 

 ΕΝΥΔΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ SELF TANNER 

 

Διατηρήστε το δέρμα σου ενυδατωμένο τις ημέρες πριν εφαρμόσεις το Self Tanner.

 

Εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα και εστίασε σε περιοχές που τείνουν να είναι πιο ξηρές από το υπόλοιπο σώμα σου, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι αστραγάλοι σου.

 

Ωστόσο, απέφυγε την ενυδάτωση του δέρματος σου αμέσως πριν εφαρμόσεις το προϊόν. Κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει το προϊόν αυτομαυρίσματος να αναπτυχθεί άνισα.

 

 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Self Tanner 

 

Αυτό είναι το κομμάτι που περίμενες!! Θα αποκτήσεις ένα υπέροχο, λαμπερό μαύρισμα. Χρησιμοποίησε αυτές τις συμβουλές για να αποκτήσεις μια όμορφη λάμψη όλο το χρόνο.

 

  • Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες στη συσκευασία. Διαφορετικοί τύποι προϊόντων αυτομαυρίσματος έχουν διαφορετικές οδηγίες, επομένως είναι απαραίτητο να κατανοήσεις πλήρως αυτές τις οδηγίες πριν ξεκινήσεις.
  • Εφάρμοσε το Self Tanner σε τμήματα. Εφάρμοσε τη φόρμουλα με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από τα πόδια, προχωρώντας προς τα πάνω.
  • Χρησιμοποίησε ένα ζεύγαρι γάντια (λάτεξ) ή ένα γάντι αυτομαυρίσματος, για ομοιόμορφο μαύρισμα.
  • Η καλύτερη λύση για το πώς να εφαρμόσεις το Self Tanner στην πλάτη σου είναι να ζητήσεις βοήθεια από έναν φίλο/φίλη - αλλά αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το γάντι αυτομαυρίσματος, τοποθετώντας το ανάποδα (στην πάνω πλεύρα της παλάμης σου).
  • Τέλος, ενυδάτωσε τις αρθρώσεις σου για ομοιόμορφο μαύρισμα στα γόνατα και τους αστραγάλους σου.

 

EXPERT TIP: Εφάρμοσε δεύτερη στρώση προϊόντος για πιο βαθύ χρώμα. Μπορείς πάντα να προσθέσεις περισσότερο προϊόν για να αποκτήσεις πιο σκούρο μαύρισμα!

 

  • Όταν εφαρμόζεις το Self Tanner στο πρόσωπο σου, φρόντισε να το εφαρμόζεις σε καλό φωτισμό σαν να εφαρμόζεις μακιγιάζ. Ξεκίνα με μια μικρή ποσότητα προϊόντος - μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις περισσότερη, αν θέλεις ένα πιο βαθύ χρώμα.
  • Αφού ολοκληρώσεις την εφαρμογή, πλύνε αμέσως τα χέρια σου, για να αποφύγεις το χρώμα στις παλάμες σου.
  • Άφησε τη φόρμουλα να στεγνώσει εντελώς. Όταν τελειώσεις με την εφαρμογή, χαλάρωσε! Άφησε το προϊόν κάποιες ώρες πριν κάνεις ντους ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που προκαλεί εφίδρωση.

 

 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ 

 

Τώρα που έχεις πετύχει την τέλεια λάμψη, δες πώς μπορείς να επεκτείνεις το μαύρισμα σου και να το διατηρήσεις όλο το χρόνο!



Αρχικά, συνέχισε να ενυδατώνεις το δέρμα σου καθημερινά! Απέφυγε την απολέπιση ή το υπερβολικό τρύψιμο της επιδερμίδας για να αποφύγεις το πρόωρο ξεθώριασμα.

 

Τα αυτομαυριστικά προσθέτουν χρώμα στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος, έτσι η απολέπιση μπορεί να αφαιρέσει το ανώτερο στρώμα του μαυρίσματος σου.

Απέφυγε την αποτρίχωση ή το ξύρισμα για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής της χρυσής λάμψης σου.

 

Όπως προαναφέρθηκε, βεβαιώσου ότι έχεις κάνει κερί ή ξύρισμα πριν εφαρμόσεις το Self Tanner για να εξασφαλίσεις ομαλή εφαρμογή και να αποτρέψεις το πρόωρο ξεθώριασμα.



Απέφυγε στο ελάχιστο το καυτό ντους και την πισίνα... Το ζεστό νερό και το χλώριο από την πισίνα μπορεί να κάνουν το μαύρισμα σου να ξεθωριάζει.



Eπίσης, το ζεστό νερό μπορεί να κάνει το δέρμα σου να στεγνώσει και να ξεφλουδίσει, παίρνοντας μαζί του το σοκολατένιο χρώμα σου.



Επέκτεινε το μαύρισμα σου εφαρμόζοντας ένα σταδιακό αυτομαυριστικό ως καθημερινή ενυδατική κρέμα. Αυτός ο τύπος αυτομαυρίσματος ενυδατώνει το δέρμα ενώ επεκτείνει τη λάμψη σου.

 

st_tropez_gradual_tan_classic_self_tanner


Τα νεκρά κύτταρα σε διάφορα μέρη του σώματος σου, μερικές φορές πέφτουν με διαφορετικούς ρυθμούς, γεγονός που μπορεί να κάνει το μαύρισμα σου να φαίνεται αποσπασματικό καθώς αρχίζει να ξεθωριάζει.

 

Συμπληρώστε τυχόν τέτοια τμήματα με σταδιακό αυτομαυριστικό (gradual tanner)!!

 

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς ήδη κρέμα σταδιακού μαυρίσματος για να μαυρίσεις, είσαι καλυμμένη!

 

Τέλος, χρησιμοποίησε μία ενισχυμένη ενυδατική κρέμα σώματος, για να τονίσεις το μαύρισμα σου και να προσθέσεις μια διακριτική λάμψη στο δέρμα σου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ: 

 

 

 

#GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pws_apokthseis_skoyro_mayrisma_se_1_hmera_bodyshine_blog_post

Πως Να Αποκτήσεις Σκούρο Μαύρισμα Σε 1 Ημέρα

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

h_alhtheia_gia_ta_after_sun_bodyshine_thessaloniki

Η Αλήθεια Για Τα AFTER SUN: Χρειάζεσαι Πραγματικά Ένα;

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.