SELF TAN BEGINNER'S GUIDE: Οδηγός Για Αρχάριους

self_tan_beginners_guide_οδηγος_για_αρχαριους_bodyshine

Λοιπόν, "πεθαίνεις" για μια ηλιοκαμένη λάμψη, αλλά δεν γνωρίζεις τίποτα για την εφαρμογή του self tan. Μην αγχώνεσαι - σε καλύπτουμε!


Αν είσαι νέα στο μαύρισμα με self-tanner, σε αυτόν τον οδηγό, θα σου μιλήσουμε για όλη τη διαδικασία αυτομαυρίσματος, με μερικές από τις συμβουλές και τα κόλπα μας για τέλεια αποτελέσματα.

 

Μια χρυσή λάμψη με φυσική εμφάνιση χρειάζεται λίγη προετοιμασία, οπότε θα ξεκινήσουμε από την αρχή της ρουτίνας μαυρίσματος για να βεβαιωθούμε ότι θα μάθεις για όλα όσα πρέπει να κάνεις για να μοιάζεις σαν να έχεις περάσει μια εβδομάδα στη Μύκονο.

 

Πρώτα, Θα Πρέπει Να Αποφασίσεις Για Τον Τύπο Του Self Tan Που Θέλεις Να Εφαρμόσεις.



Αν αυτή είναι η πρώτη σου φορά, ίσως θελήσεις να επιλέξεις ένα σταδιακό προϊόν αυτομαυρίσματος όπως τη Night Tan® Sunless Lotion για λεπτή και φυσική αλλαγή χρώματος.

 

κρεμα_για_μαυρισμα_χωρις_ηλιο_night_tan_sunless_lotion_bodyshine

 


Αν αισθάνεσαι λίγο πιο τολμηρή και θέλεις ένα πιο έντονο και βαθύ μαύρισμα, τότε σου συνιστούμε να επιλέξεις μία μους αυτομαυρίσματος.



Η Aero Self Tanning Foam 1 Hour Express σου δίνει τον πλήρη έλεγχο της έντασης του μαυρίσματος σου. Άφησε τη 1 ώρα για ένα ηλιόλουστο χρώμα, 2 ώρες για μια χρυσή λάμψη ή 3 ώρες για ένα βαθύ, σκούρο μαύρισμα.

 

aero_self_tanning_1_hour_express_bronzing_mousse

 

 ΣΥΜΒΟΥΛΗ 

 

Απέφυγε τα αποσμητικά και τα αρώματα καθώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα κολλώδες στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος και να αποτρέψουν την απορρόφηση του προϊόντος. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ραβδώσεις ή/και μπαλώματα στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την διαδικασία...

 

 ΒΗΜΑ 1: ΠΕΣ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ  

 

Ένα από τα μυστικά για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα είναι να απαλλαγείς από οποιοδήποτε ξηρό δέρμα πριν την εφαρμογή. Η εφαρμογή self tan σε ξηρό δέρμα θα μπορούσε να κάνει το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει ανομοιόμορφο, οπότε το να δώσεις στο δέρμα σου ένα καλό τρίψιμο είναι απολύτως απαραίτητο!



Κάνε ένα ζεστό ντους για να ανοίξεις τους πόρους και χρησιμοποίησε ένα Scrub (του εμπορίου ή σπιτικό) για να αφήσεις το δέρμα σου να φαίνεται φρέσκο και να αισθάνεται απαλό. Μην ξεχάσεις και το πρόσωπο σου!



Αυτή είναι επίσης η ώρα να ξυριστείς αν χρειάζεται, αλλά να είσαι προσεκτική. Το πρόσφατα απολεπισμένο δέρμα είναι συχνά πιο ευαίσθητο, οπότε αποτριχώσου ελαφρά με το ξυράφι σου για να αποφύγεις τυχόν ερυθρότητα.

 

 ΣΥΜΒΟΥΛΗ 


Καλό θα ήταν η απολέπιση και το ξύρισμα να γίνουν μια μέρα πριν την εφαρμογή του self tan, για να αποφύγεις τη διείσδυση του μαυρίσματος στους πόρους. Ωστόσο, αν πραγματικά δεν έχεις χρόνο, δοκίμασε και περιμένεις τουλάχιστον μία ώρα πριν εφαρμόσεις το προϊόν αυτομαυρίσματος.

 

 ΒΗΜΑ 2: ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ 

 

Το επόμενο βήμα για να διασφαλίσεις ότι θα έχεις μια ομοιόμορφη βάση, είναι η ενυδάτωση. Αν έκανες απολέπιση την ημέρα πριν από το μαύρισμα, άπλωσε ένα στρώμα ενυδατικής κρέμας σε όλο το σώμα σου μετά το ντους.



Αν το καθυστέρησες λίγο (όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση), και άφησες την απολέπιση για την ίδια μέρα με το μαύρισμα, απλώς εφάρμοσε ενυδατική κρέμα σε ορισμένα μέρη.

 

Για την ακρίβεια, στους αστραγάλους, τους αγκώνες και τα γόνατα σου. Αυτό βοηθά στην αποφυγή της επιπλέον απορρόφησης του προϊόντος σε αυτές τις περιοχές για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


 ΣΥΜΒΟΥΛΗ 


Για να απογειώσεις το φυσικό μαύρισμα, άπλωσε ένα ελαφρύ στρώμα ενυδατικής κρέμας στους καρπούς σου, έτσι ώστε η χρυσή λάμψη σου να επιτευχθεί άψογα χωρίς γραμμές.

 

 ΒΗΜΑ 3: ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 

 

Όταν έρθει η ώρα να μαυρίσεις, βεβαιώσου ότι έχεις τα σωστά εργαλεία. Ο καλύτερος τρόπος για να μαυρίσεις είναι με ένα ειδικό γάντι για self tan (βέβαια και τα γάντια μιας χρήσης την κάνουν τη δουλειά τους).

 

Το Self Tanning Mitt είναι ιδανικό για την εφαρμογή, καθώς διατηρεί τις παλάμες σου καθαρές από τα ενδεικτικά σημάδια του μαυρίσματος, και σε βοηθά να πετύχεις μια εφαρμογή χωρίς ραβδώσεις.


Διάλεξε το αγαπημένο σου SELF TAN Προϊόν και εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα στο γάντι σου.

 

Αγαπάμε όλα τα αυτομαυριστικά μας, αλλά οι mousse μαυρίσματος είναι ιδανικές για αρχάριους. Το χρώμα που έχει το προϊόν θα σε βοηθήσει να βλέπεις που το έχεις ήδη εφαρμόσει, ώστε να μπορείς να διορθώσεις τυχόν "λάθη" πριν στεγνώσουν.


Ξεκίνα από κάτω προς τα πάνω. Δούλεψε σε μικρά τμήματα και βεβαιώσου ότι το μαύρισμα είναι "γεμάτο" πριν προχωρήσεις για να αποφύγεις μπαλώματα και ραβδώσεις.

 

 ΣΥΜΒΟΥΛΗ 

 

Αν ανησυχείς για το μαύρισμα του προσώπου σου, μπορείς να δοκιμάσεις να αναμείξεις λίγο από το self tan προϊόν με την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα για να το αραιώσεις, για μια ελαφρύτερη εφαρμογή.

 

 ΒΗΜΑ 4: ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ 


Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι το αγαπημένο σου - μην κάνεις τίποτα! Δώσε στον εαυτό σου αρκετό χρόνο για να αφήσεις τη φόρμουλα να ενεργοποιηθεί.

 

Αμέσως μετά το μαύρισμα, άφησε την να στεγνώσει εντελώς πριν φορέσεις κάποια χαλαρά, σκούρα ρούχα για να αποτρέψεις τη μεταφορά του χρώματος.



Εφάρμοσε το αυτομαυριστικό το πρωί για να αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ή εφάρμοσε πριν πας για ύπνο για να ξυπνήσεις μπρονζέ και με φυσική λάμψη.

 

 ΣΥΜΒΟΥΛΗ 


Ρίξε μια ματιά στη St.Tropez Self Tan Express Mousse - σχεδιασμένη για να σου χαρίσει το πολυπόθητο bronze χρώμα σε ΜΟΛΙΣ 1 ώρα!

 

σελφ_ταν_μους_αυτομαυρισματος_st_tropez_self_tan_bronzing_mousse_bodyshine

 


 ΒΗΜΑ 5: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΟΥ 


Όταν είσαι έτοιμη να ξεπλύνεις και να αποκαλύψεις το φρέσκο μαυρισμένο δέρμα σου, μπες στο ντους. Χρησιμοποίησε χλιαρό νερό και μόλις το νερό τρέξει καθαρό, βγες και σκούπισε χαλαρά!


 ΒΗΜΑ 6: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ 


Τώρα που έχεις πετύχει τη χρυσή λάμψη, για να διατηρήσεις το μαύρισμα και να εξασθενίζει ομοιόμορφα, το μυστικό είναι η απαλή απολέπιση και η συνεχής ενυδάτωση.

 

 ΣΥΜΒΟΥΛΗ 


Για να καταπολεμήσεις πραγματικά το ξεθώριασμα, μπορείς να εφαρμόσεις ένα καθημερινό προϊόν αυτομαυρίσματος για σταδιακό μαύρισμα, όπως το St.Tropez Gradual Tan Classic, για να δώσεις στο μαύρισμα σου ένα boost και μεγαλύτερη διάρκεια.

 

 

Ακολουθήστε αυτά τα 6 βήματα και τις συμβουλές μαυρίσματος και θα πετύχεις ένα πανέμορφο χρυσό αποτέλεσμα κατά την πρώτη σου εφαρμογή αυτομαυριστικού προϊόντος!

 

Έχουμε μια υπέροχη συλλογή self tan στο BODYSHINE, οπότε είτε ψάχνεις για σταδιακό είτε για άμεσο μαύρισμα, μπορούμε να βοηθήσουμε.


Και όταν έρθει η ώρα να θαυμάσουν τη λάμψη σου... Μοιράσου μαζί μας την πιο όμορφη φωτογραφία σου με τα προϊόντα μας στο Instagram, κάνοντας μας tag (@bodyshine_solarium) και εμείς θα την αναδείξουμε με repost στη σελίδα μας!

 

Get The Right Look
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη - ☎ 2310277970


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τεχνητο_μαυρισμα_bodyshine

Πώς Να Μαυρίσω Με Ασφάλεια Στο Σολάριουμ

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

κολπα_για_ευκολο_μαυρισμα_bodyshine_solarium_thessaloniki

Κόλπα Για Εύκολο Μαύρισμα - FAQ's

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.