Πώς Θα Κάνω Ασφαλές Solarium

pws_tha_kanw_asfales_solarium_bodyshine

Το Solarium ειναι ασφαλες οταν το χρησιμοποιουμε σωστα.

 

Ο τύπος του Solarium με τον οποίο θα έρθουμε σε επαφή, η δοσολογία ακτινοβολίας UVA-UVB που εκπέμπει, η τήρηση των πρόσφατων οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό που θα μας συμβουλεύσει για το πρόγραμμα μαυρίσματος είναι οι βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρεί ένα κέντρο τεχνητού μαυρίσματος.

 

Τυπος Επιδερμιδας

 

Για να έχουμε ένα υγιές, επιθυμητό μαύρισμα, πρέπει να ανακαλύψουμε τον τύπο του δέρματος μας, να χρησιμοποιήσουμε την κατάλληλη ειδική λοσιόν προστασίας για το Solarium και σίγουρα να έχουμε συνεχή επίβλεψη από το προσωπικό του χώρου.

 

Ο σωστός χρόνος για τον καθένα, καθορίζεται από τη σωστή διάγνωση του τύπου της επιδερμίδας μας. Αυτό εξαρτάται εξ'ολοκλήρου και πάλι από τον τύπο δέρματος του καθενός και από το πόσο έντονο χρώμα επιθυμεί να αποκτήσει.

 

Συχνοτητα Συνεδριων

 

Ανεξάρτητα αυτού, είναι απαραίτητες τουλάχιστον πέντε επισκέψεις.

 

Το πιο σημαντικό είναι να κάνει κάποιος τις συνεδρίες του, σε ελεγχόμενους χρόνους. ΠOTE δεν κάνουμε Solarium δύο φορές την ίδια μέρα ή μαζί Solarium και ηλιοθεραπεία.

 

Προβληματα Υγειας

 

Τα άτομα με οποιαδήποτε πρόβλημα υγείας και άτομα που λαμβάνουν οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, πριν αποφασίσουν μία επίσκεψη στο Solarium θα πρέπει να συμβουλευτούν τον προσωπικό τους γιατρό.

 

Σολαριουμ & Εγκαυμα

 

Αυτό που ακούγεται συχνά - πως πρέπει να καείς για να μαυρίσεις - δεν ισχύει! Μην δοκιμάσεις το Solarium, αν υποφέρεις από κάποιο έγκαυμα σε όποιο σημείο του σώματός σου κι αν βρίσκεται αυτό.

 

Σολαριουμ & Αποτριχωση

 

Επίσης, άτομα που έχουν κάνει πρόσφατα laser ή φωτοθερμόλυση ή αποτρίχωση καλό είναι και πάλι να ρωτήσουν το δερματολόγο τους ή τον ειδικό του κέντρου, πριν ξεκινήσουν τις συνεδρίες.

 

Ακόμη πρέπει να αποφεύγεται η απολέπιση, η χρήση σάουνας ή μασάζ την ίδια μέρα με την έκθεσή μας στην ακτινοβολία του Solarium.

 

Ακουσε Τους Ειδικους

 

Αν τώρα ξεκινάς Solarium, πάρε τις προφυλάξεις σου: στην περίπτωση που αποφάσισες να ξεκινήσεις το Solarium, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.

 

Το σαλόνι ομορφιάς που θα λάβει χώρα η συγκεκριμένη διαδικασία, θα αποφασίσει αν η επιδερμίδα σου είναι η κατάλληλη για να κάνεις Solarium.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:


Your Sunmaker
Τσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη -  ☎ 2310277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pws_to_solarium_meiwnei_to_agxos_blog_post

Πως το Σολάριουμ Μειώνει το Άγχος

apolauste_to_tropiko_sas_maurisma_me_asfaleia_bodyshine

Απολαύστε Το Τροπικό Σας Μαύρισμα Με Ασφάλεια

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.