9 Tanning Tips Για Έντονο Μαύρισμα Στο Σολάριουμ

9_tanning_tips_gia_entono_mayrisma_blogs_bodyshine

Ας μαντέψουμε, θέλεις ένα έντονο μαύρισμα που σε κάνει να μοιάζεις με Λατίνα; Σε καλύψαμε. Εδώ είναι μερικές συμβουλές μαυρίσματος που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί!

 

1. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΟΥ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ

 

Ίσως το βασικότερο και σημαντικότερο βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις, πριν τη συνεδρία σολάριουμ, είναι να έχεις καθαρό δέρμα.

 

Εκτός από το ντουζ, σημαντικό ρόλο στο μαύρισμά σου θα έχει και η απολέπιση. Η απολέπιση θα σε βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα οι ακτίνες UV να διεισδύσουν ευκολότερα και να σου χαρίσουν αυτό το σοκολατί χρώμα που τόσο λαχταράς!

 

Επίσης, καλό θα ήταν σε περίπτωση που ξυρίζεις κάποιο σημείο του σώματός σου, να το κάνεις μία ημέρα ΠΡΙΝ. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς που μπορεί να προκληθούν. 

 

bodyshine_solarium_thessaloniki

 

2. ΕΝΥΔΑΤΩΣΟΥ

 

Μετά το χαλαρωτικό σου ντουζ και την απολέπιση, είναι απαραίτητο να ενυδατωθείς καλά σε όλο σου το σώμα. Το ξηρό δέρμα είναι κάτι που σίγουρα θέλουμε να αποφύγουμε πριν απο μία συνεδρία σολάριουμ.

 

Απέφυγε τις ενυδατικές κρέμες που έχουν άρωμα και είναι φτιαγμένες με βάση το λάδι.

 

3. ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 

Πριν μπεις στην καμπίνα για να χαλαρώσεις και να μαυρίσεις, βεβαιώσου ότι ΔΕΝ φοράς άρωμα ή κάποια έντονη ενυδατική κρέμα πάνω στο δέρμα σου.

 

Το ίδιο ισχύει και με το make-up. Το δέρμα σου πρέπει να είναι καθαρό σε όλα τα σημεία. Σε περίπτωση που είσαι βαμμένη, προτείνουμε να ξεβαφτείς πριν ξεκινήσεις.

 

Αντιθέτως, θα δημιουργηθεί ένα φράγμα μεταξύ της επιδερμίδας σου και των ακτίνων UV, κάτι που θα εμποδίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Επίσης σε αυτό το σημείο να σου επισημάνουμε, πως σε περίπτωση που φοράς κοσμήματα καλό θα ήταν να τα αφαιρέσεις. Αν επιθυμείς μπορείς να τα κρατήσεις, τα κοσμήματα δε θα αλλοιωθούν από τις ακτίνες UV, απλώς θα σου δημιουργήσουν "σημάδια" στο νεό σου μαυρισμένο δέρμα.

 

Πολλοί λάτρεις του μαυρίσματος δεν γνωρίζουν ότι οι ακτίνες UV μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα χείλη, τα οποία είναι πιο ευαίσθητα από το υπόλοιπο δέρμα.

 

Η εφαρμογή lip balm ή και απλής βαζελίνης στα χείλη, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι πρέπει να κάνεις πριν από τα ραντεβού στο σολάριουμ. Ειδάλως, υπάρχει περίπτωση να αποκτήσεις ξηρά και σκασμένα χείλη.

 

4. ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

Οι συνεδρίες σολάριουμ με υπεριώδη ακτινοβολία μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύτερο τόνο δέρματος τον οποιονδήποτε.

 

Ωστόσο, ο τύπος του δέρματός σου και η επαγγελματική κρέμα μαυρίσματος που χρησιμοποιείς παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς μπορείς να αποκτήσεις την ιδανική σου λάμψη.

 

Μία κρέμα μαυρίσματος για το σολάριουμ κρίνεται απαραίτητη. Ουσιαστικά λειτουργεί όπως το αντηλιακό στον ήλιο.

 

all_black_everything_tanning_lotion_devoted_creation_bodyshine

 

Οι κρέμες για το σολάριουμ είναι χωρίς SPF καθώς η ακτινοβολία που λαμβάνεις είναι ελεγχόμενη και όχι επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη όπως όταν κάνεις ηλιοθεραπεία. Σε ενυδατώνουν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και συμβάλλουν στα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

 

Οι κρέμες μαυρίσματος χωρίζονται σε κατηγορίες: στους Επιταχυντές, στις κρέμες με DHA Bronzers, σε αυτές με Φυσικά Bronzers, και τέλος στις κρέμες Υπεραιμίας. Με τη βοήθεια μας και ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου, θα καταλήξουμε σε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε σένα.

 

*Να σε ενημερώσουμε πως σε περίπτωση που σου περισσέψει κρέμα μαυρίσματος, δε θα πάει χαμένη! Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στην παραλία και στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

 

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ  ΕΔΩ 

 

5. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

 

Ανεξάρτητα με το φυσικό σου χρώμα, μεταξύ πρώτης και τρίτης συνεδρίας θα δεις τις πρώτες διαφορές.

 

Συνήθως οι πιο ανοιχτόχρωμοι τύποι δέρματος, χρειάζονται περίπου 7 με 12 επισκέψεις για ένα μαύρισμα βάσης, ενώ οι πιο σκουρόχρωμοι χρειάζονται μόλις 5 με 7 συνεδρίες.

 

Το ιδανικό είναι, οι πρώτες 3 συνεδρίες που θα είναι ολιγόλεπτες, να γίνουν σε διάστημα μιας εβδόμαδας με κενό μιας ημέρας ενδιάμεσα. 

 

Έπειτα στις επόμενες, εφ'όσον θα αυξάνονται τα λέπτα, θα αραιώνουν και οι επισκέψεις.

 

Κατά γενικό κανόνα, κάθε φορά αυξάνουμε περίπου 2 λεπτά μέχρι να φτάσουμε στο δικό σου επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Περίμενε να κάνεις ντους μετά από 2-3 ώρες καθώς η μελανίνη σου χρειάζεται χρόνο για να ενεργοποιηθεί και να σου δώσει το πλήρες χρώμα.

 

Απέφυγε το ξύρισμα ή την αποτρίχωση μετά από κάθε συνεδρία μαυρίσματος, ώστε να μην αφαιρέσεις το ανώτερο στρώμα του δέρματός σου που μόλις μαύρισε.

ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ  ΕΔΩ 

 

6. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

 

Όταν θα έχεις φτάσει το χρώμα που επιθυμείς, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις απλά συντήρηση αυτού χωρίς να ανησυχείς για ξεθωριάσματα.

 

Εμείς για συντήρηση του αποτελέσματος πρότεινουμε 1 επίσκεψη κάθε 7-10 ημέρες. Η συχνότητα βέβαια εξαρτάται απο το δέρμα σου, μπορεί να χρειαστείς περισσότερες ή και λιγότερες επισκέψεις.

 

Κρατάς μυστικό; Για να συντηρήσεις το χρώμα σου ως έχει, χωρίς αλλοιώσεις, σου έχουμε τις κατάλληλες ενυδατικές κρέμες σώματος με ιδιότητες tan extending! Τις εφαρμόζεις καθημερινά σαν απλή ενυδατική σώματος και σε βοηθούν στη διατήρηση του χρώματός σου!

 

moisturizer_bourbon_and_honey_bodyshine_solarium

 

ΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ  ΕΔΩ 

  

7. ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

 

Πες μας για τους στόχους μαυρίσματός σου, και μαζί με την εύρεση του τύπου δέρματός σου, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βρεις την καλύτερη καμπίνα, τα προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος και τον χρόνο για τις συνεδρίες σου.

 

Οι τύποι δέρματος κυμαίνονται από τον Τύπο Ι, που είναι ο πιο ανοιχτός, έως τον Τύπο VI, που είναι ο πιο σκούρος. Ρώτησε μας σε ποια κατηγορία τύπου δέρματος ανήκεις.

 

Στην περίπτωση που έχεις οποιεσδήποτε προϋπάρχουσες παθήσεις , είναι σημαντικό να συμβουλευτείς τον γιατρό σου σχετικά με την ασφάλεια του σολάριουμ.



Επιπλέον, ορισμένα φάρμακα και ιατρικές θεραπείες μπορεί να κάνουν το δέρμα σου πιο ευαίσθητο στις ακτίνες UV. Ελέγξτε τα φάρμακα για παρενέργειες φωτοευαισθησίας.

 

8. ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

 

Τα τελευταία χρόνια ευρέως διαδεδομένα και τα δύο. Μπορείς να πραγματοποιήσεις συνεδρίες όλο το χρονο τόσο στο σολάριουμ όσο και στο λέιζερ.

 

Όμως, ίσως το πιο πολυσύχναστο ερώτημα που απασχολεί τις περισσότερες, είναι αν μπορεί να συνδιαστεί το σολάριουμ με το λέιζερ. Η απάντηση είναι ΝΑΙ ΑΛΛΑ...

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι το δέρμα του καθενός είναι διαφορετικό και θα αντιδράσει με διαφορετικούς τρόπους όταν εκτεθεί συνδιαστικά σε ακτίνες UV.

 

Γι' αυτό είναι σημαντικό να συμβουλευτείς εκ των προτέρων την αισθητικό/δερματολόγο σου, η οποία θα σε ενημερώσει καταλλήλως για το τι πρέπει να κάνεις, και πόσες μέρες κενό πρέπει να αφήσεις από τη συνεδρία λέιζερ ως τη συνεδρία σολάριουμ.

 

Εμείς πάντως εμπειρικά θα σου πούμε πως καλό είναι να αποφύγεις την έκθεση στη UV μετά από θεραπείες αποτρίχωσης με λέιζερ, καθώς το δέρμα σου θα είναι ευαίσθητο και θα χρειαστεί χρόνο για να επουλωθεί.

 

Σε αντίθετη περίπτωση, η υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία κινδυνεύει να βλάψει το δέρμα σου, και να σου προκαλέσει ίσως μέχρι και κάποιο έγκαυμα.

 

9. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ "ΣΗΜΑΔΙ" ΣΟΥ

 

Κατά τη διάρκεια του σολάριουμ, είναι στο δικό σου χέρι να επιλέξεις αν θέλεις μαύρισμα με tan lines ή όχι.

 

Ανάλογα με την επιθυμία σου, είτε βγάζεις τα εσώρουχα σου μέσα στο μηχάνημα, είτε διατηρείς το εσώρουχό σου ή κάποιο μαγιό με αποτέλεσμα να αποκτήσεις τα λεγόμενα "tan lines".

 

tan_lines_bodyshine_solarium_thessaloniki

 

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...

 

Τα σολάριουμ είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις αυτή τη χρυσή, ηλιόλουστη εμφάνιση χωρίς να ξοδεύεις ώρες ξαπλώνοντας δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία.

 

Επιπλέον, τα σολάριουμ μπορεί να είναι ακόμα πιο ασφαλή για το δέρμα σου από το φυσικό μαύρισμα, επειδή η έκθεσή σου στις ακτίνες UV είναι πιο ελεγχόμενη.

 

Χτίζει τη φυσική προστασία του δέρματός σου από τον ήλιο σε ελεγχόμενο περιβάλλον, καθιστώντας λιγότερο πιθανό να καείς στις διακοπές ή να διασκεδάσεις στον ήλιο. 

 

BODYSHINE  #GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310 277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

hliako_egkauma_mayrisma_solarium_bodyshine_blog_Post

Ηλιακό Έγκαυμα, Μαύρισμα & Σολάριουμ

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

prosfores_solarium_bodyshine_thessaloniki

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.