Σολάριουμ Και Λέιζερ: Μπορώ να τα κάνω ταυτόχρονα;

σολαριουμ_και_λειζερ_bodyshine_thessaloniki_

Από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας είναι αν μπορούν να συνδυάσουν σολάριουμ και λέιζερ;! Η απάντηση είναι μία... ΟΧΙ!

 

Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι επιλέγουν την αποτρίχωση με λέιζερ είναι να δείχνουν υπέροχα τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Ωστόσο, εάν σκέφτεσαι να κάνεις συνεδρία σολάριουμ πριν ή μετά τη θεραπεία σου, είναι σημαντικό να κατανοήσεις πώς οι επιπτώσεις της έκθεσης στις ακτίνες UV μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την αποτρίχωση με λέιζερ.

 

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ & ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

 


Στις περισσότερες περιπτώσεις, η καλύτερη συμβουλή για όσους πρόκειται να υποβληθούν σε θεραπεία με λέιζερ είναι να αποφεύγουν την ηλιοθεραπεία και να περιορίζουν την έκθεση στον ήλιο όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

Το ίδιο ισχύει και με το σολάριουμ και την έκθεση στην υπεριώδης ακτινοβολία.

 

Ωστόσο, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, υπάρχουν κατάλληλα μηχανήματα για λέιζερ που σου επιτρέπουν να συνεχίσεις να κάνεις τη θεραπεία αποτρίχωσης ακόμη και εάν έχεις μαυρίσει.

 

Βέβαια αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσεις με την αισθητικό/δερματολόγο σου.

 

ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

 

Είναι σχεδόν απαγορευτικό να κάνεις αποτρίχωση με λέιζερ εάν έχεις ηλιακό έγκαυμα.

 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως όταν το δέρμα σου "καεί", απαιτείται χρόνος για την επούλωσή του.

 

Το λέιζερ μεταδίδει επίσης πολύ ισχυρή ακτινοβολία βαθιά στους θύλακες της τρίχας, τα οποία μπορούν να επιδεινώσουν σοβαρά το ηλιακό έγκαυμα.

 

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ


Απέφυγε την έκθεση στο σολάριουμ μετά από θεραπείες αποτρίχωσης με λέιζερ.

 

Μετά τη θεραπεία σου, το δέρμα σου θα είναι ευαίσθητο και θα χρειαστεί χρόνο για να επουλωθεί. Η υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία αυτή τη στιγμή κινδυνεύει να βλάψει το δέρμα σου, επομένως καλό είναι να αποφύγεις την ηλιοθεραπεία και το σολάριουμ.

 

Και πάλι, εφάρμοσε αντηλιακό τουλάχιστον SPF 30 όταν βγαίνεις έξω. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει ένα ποιοτικό προϊόν με προστασία τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις ακτίνες UVB.

 

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις θα πρέπει να απευθύνονται στο δερματολόγο σου, ο οποίος θα είναι σε θέση να σε καθοδηγήσει στη διαδικασία της μετέπειτα φροντίδας.


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ;

 

Εάν ταξιδέψεις σε ένα πιο ζεστό κλίμα, σου προτείνομε να ενημερώσεις το δερματολόγο σου. Ανάλογα με τον χρόνο που θα περάσεις εκεί και σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι όσον αφορά την πρόοδο της θεραπείας, θα είναι σε θέση να σε συμβουλεύσει αντίστοιχα.


ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:
 

  • Απέφυγε τα σολάριουμ και την έκθεση στον ήλιο πριν και μετά τη θεραπεία.
  • Μπορείς ακόμα να συνεχίσεις να κάνεις τη θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ εάν έχεις μαυρίσει, αλλά φρόντισε να έχει προηγηθεί συζήτηση με το δερματολόγο σου.
  • Φρόντισε να φοράς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και προστατευτικό ρουχισμό εάν θέλεις να βγεις σε εξωτερικούς χώρους.
  • Εάν έχεις εγκαύματα από τον ήλιο, μετέφερε το ραντεβού σου μέχρι να επουλωθεί πλήρως το δέρμα και να ξεθωριάσει το μαύρισμα.
  • Επικοινώνησε με το δερματολόγο σου εάν πρόκειται να ταξιδέψεις σε ένα πιο ζεστό κλίμα. Θα σε συμβουλεύσει καταλλήλως.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 9 TANNING TIPS ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

 

BODYSHINE  #GetTheRightLook
Tσιμισκή 67, Θεσσαλονίκη
☎ 2310 277970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

prosfores_solarium_bodyshine_thessaloniki

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

kalyteres_arwmatikes_kremes_swmatos_body_moisturiers_bodshine_solarium_thessaloniki_beauty_sou_scrubs_sun_tan_oils_

Οι Καλύτερες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

pws_na_apokthseis_ena_fysiko_mayrisma_to_xeimwna

Πως Να Αποκτήσεις Ένα Φυσικό Μαύρισμα Το Χειμώνα

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.